Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:36:48
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kaj? Sem že nazaj. Beden film. kaj si pa gledala?
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:37:34
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica . he he. tepa lahko noč. a ti maš jurtri čas za pijačo? Odvisno zakaj vprašaš?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:38:53
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- kak si? dobro. sicer samevam pa čaka me velikanski kup za likanja. drugače pa mi ni hudega kaj pa ti?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:39:33
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. Pa se vredi ,če je zanič film
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:39:54
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. povej kaj lepega a prideta v četrtek? ne vem še
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:40:16
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica . he he. tepa lahko noč. a ti maš jurtri čas za pijačo? Odvisno zakaj vprašaš? ja če se dobimo na pijači nekje... zakaj bi te vprašala
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:40:33
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. Pa se vredi ,če je zanič film Me še maš rada?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:40:58
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. povej kaj lepega a prideta v četrtek? ne vem še zakaj KOKICAAAA TE BOM PO RITI, ČE NE PRIDETA!!!!
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:40:59
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- kak si? dobro. sicer samevam pa čaka me velikanski kup za likanja. drugače pa mi ni hudega kaj pa ti? eh pa gre....
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:42:21
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- kak si? dobro. sicer samevam pa čaka me velikanski kup za likanja. drugače pa mi ni hudega kaj pa ti? eh pa gre.... pa kaj je s tabo? kaj si tak redkobesedna?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:43:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. povej kaj lepega a prideta v četrtek? ne vem še zakaj KOKICAAAA TE BOM PO RITI, ČE NE PRIDETA!!!! če pa ne vem, kaj so to za ene pike pri Valentinu in da ne bo kake bojazni, da koga okuživa. Saj, verjetno bova jutri šla do P. Pa bomo videli.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:43:50
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 MČ- kak si? dobro. sicer samevam pa čaka me velikanski kup za likanja. drugače pa mi ni hudega kaj pa ti? eh pa gre.... pa kaj je s tabo? kaj si tak redkobesedna? nič, nič...
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:45:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. povej kaj lepega a prideta v četrtek? ne vem še zakaj KOKICAAAA TE BOM PO RITI, ČE NE PRIDETA!!!! če pa ne vem, kaj so to za ene pike pri Valentinu in da ne bo kake bojazni, da koga okuživa. Saj, verjetno bova jutri šla do P. Pa bomo videli. aja. bošček. povej mu, da mu sporočam, da ima da si jutri tote pike dol da da bo lahko v četrtek prišo ki pa ma pike? kaj misliš da je alergija?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:50:26
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja. bošček. povej mu, da mu sporočam, da ima da si jutri tote pike dol da da bo lahko v četrtek prišo ki pa ma pike? kaj misliš da je alergija? Ma ne vem...ful jih ima, kar take iztopajoče, tudi po lasišču. Najhuje je okrog popka. Pa zvečer jih je še po nogicah dobil. Pa ob 18h je imel 37.3 vročine. Ko sem klicala P mi je sestra rekla, da je spet viroza in da naj jutri prideva, če še bo imel vročino. Joj, kak enkrat začneš k dohtarjem hoditi se ne neha več. Ful sem jezna. Drugače je dobre volje, je normalno. Pike oz. izpuščaji pa res ne zgledajo okej.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:51:56
|
|
|
|
felix7
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja. bošček. povej mu, da mu sporočam, da ima da si jutri tote pike dol da da bo lahko v četrtek prišo ki pa ma pike? kaj misliš da je alergija? Ma ne vem...ful jih ima, kar take iztopajoče, tudi po lasišču. Najhuje je okrog popka. Pa zvečer jih je še po nogicah dobil. Pa ob 18h je imel 37.3 vročine. Ko sem klicala P mi je sestra rekla, da je spet viroza in da naj jutri prideva, če še bo imel vročino. Joj, kak enkrat začneš k dohtarjem hoditi se ne neha več. Ful sem jezna. Drugače je dobre volje, je normalno. Pike oz. izpuščaji pa res ne zgledajo okej. Koki, kar pejta k P, če drugega ne, boš bolj pomirjena. Upam, da je res "samo" viroza.
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:53:22
|
|
|
|
KOKICA32
|
Hvala, Felix!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 21:58:54
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica aja. bošček. povej mu, da mu sporočam, da ima da si jutri tote pike dol da da bo lahko v četrtek prišo ki pa ma pike? kaj misliš da je alergija? Ma ne vem...ful jih ima, kar take iztopajoče, tudi po lasišču. Najhuje je okrog popka. Pa zvečer jih je še po nogicah dobil. Pa ob 18h je imel 37.3 vročine. Ko sem klicala P mi je sestra rekla, da je spet viroza in da naj jutri prideva, če še bo imel vročino. Joj, kak enkrat začneš k dohtarjem hoditi se ne neha več. Ful sem jezna. Drugače je dobre volje, je normalno. Pike oz. izpuščaji pa res ne zgledajo okej. ma bogi pa kaj mu je to
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:00:58
|
|
|
|
felix7
|
drage moje, verjele ali ne, jaz grem spat lahko in mirno noč
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:01:13
|
|
|
|
PERSIDA
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Nič, drage moje, jaz grem gledat en film. Lepo čvekajte. LAHKO NOČ! Nimam te več rada Kaj? Sem že nazaj. Beden film. Pa se vredi ,če je zanič film Me še maš rada? Vejš da
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:02:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Vejš da
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:03:12
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: felix7 drage moje, verjele ali ne, jaz grem spat lahko in mirno noč Lahko in mirno noč tudi tebi.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:06:04
|
|
|
|
mmmc
|
Lahko noč. Pa jaz vam tudi želim lahko noč. Samo še pogledam na Bolhi za kolk bomo lupinco prodal, potem pa
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:06:53
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc Lahko noč. Pa jaz vam tudi želim lahko noč. Samo še pogledam na Bolhi za kolk bomo lupinco prodal, potem pa nočko
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:08:55
|
|
|
|
PERSIDA
|
Ja nič tudi meni se polkne zapirajo.Lahko noč. Skokecu pa koš ,da se porihta.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 22:10:21
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Ja nič tudi meni se polkne zapirajo.Lahko noč. Skokecu pa koš ,da se porihta. nočko še tebi , pa hvala Jaz tudi grem... LAHKO NOČ!
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......