Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:06:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA No ,ker me dobena nima rada grem spat lahko noč. ne še it!!! men je dolgčas.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:13:22
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania A mi lahko katera pove, kje na netu najdem obrazec za zmižano plačilo vrtca... ker smo imeli najo doma en mesec, smo malo pozabili na te stvari,,,niti nisem razmišljala o tem...no in smo zmenjeni z upravo, da jutri pač prinesemo, da ni problema, ker je bil 15.nedelja... kje to hudiča najdem?... jaz najdem, pa je potem en čuden format, vse pomanjšano, pa se mi zdi da je zanalašč tako, da ne printaš, čeprav mi je veliko jih reklo, da lahko sprintaš...ja, samo kje?... moogče na kaki spletni strani od vaše občine
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:13:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Dober večer .A ste še za kako debato preden grem ajo,ajo? seveda
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:31:38
|
|
|
|
yania
|
Dali, hvala,,,no meni je to uredu sprintalo...pa se mi zdi, da sva enako imela odprto, samo mi je nečakinja printala, ko nimam barvne kartuše noter,,,zdaj sem pa kar sivo printala...bo uredu.. ma mi je smešno ko gor ni nikjer nobenih zneskov treba navesti... ,,,ma sej vsako leto pozabim , kako smo lansko izpolnjevali... Najaa, od kje si vzela seznam?...Timon je spet v stolčku pa tako lepo je konjička jahal, ko je Felix poštimala...!!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:36:28
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: Najaa Nika tud ne pije vode. Sploh noče pit tekočine. Zdej jo okol prinašam tako, da ji dam za pit, ko je lačna, se pravi 10 minut pred obrokom. Ja vem, grozna sem, ampak drugače pa noče pit. Hvala za primere, pa saj delam nekako tako, ampak se mi vse zdi že eno in isto. A te linote, to daješ te, ki se mešajo z mlekom? Ja vse, ki se delajo z mlekom, samo delam z Aptamilom. Naredim z vodo, ko pa se shladi primešam 3 merice aptamila. KM bom začela sprobavat v decembru, ker moram to doma sprobat, ker ko gremo na dopust bomo morali včasih tudi kaj takšnega pojest in je bolje, da že doma vidim, če ima kakšno alergijo na Km ali ne. Mislim pa da, če bi imel težave s KM, bi se že pokazalo, ker že nekaj časa jemo skute in jogurte vsak dan.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:40:05
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Najaa, od kje si vzela seznam?...Timon je spet v stolčku pa tako lepo je konjička jahal, ko je Felix poštimala...!!!! joj oprosti, jaz se bom nehala s tem seznamom ukvarjat, ko vedno vse narobe naredim. Bom na 105. strani dala pravega. Pozabla sem, da je za mano popravljala še feliša.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:43:35
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - probaj ji dat za pit na lonček ,ker pri naši hiši pijemo samo s kozarca ,ker je na flašo brezveze.Pa najraje pijeta vodo . Ja pri nas bi on tudi najraje pil samo s pravega kozarca, hihihihihihi. Samo flaška kar prav pride ponoči in na potepanjih.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:49:57
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA Najaa - probaj ji dat za pit na lonček ,ker pri naši hiši pijemo samo s kozarca ,ker je na flašo brezveze.Pa najraje pijeta vodo . Ja pri nas bi on tudi najraje pil samo s pravega kozarca, hihihihihihi. Samo flaška kar prav pride ponoči in na potepanjih. pri nas je tudi podobno. no, saj pije tudi iz flaške rada, ampak iz kozarčka je pa zakon. sploh če đe jaz prej naredim požirek iz njega ker to kar jaz jem al pa pijem, more tudi ona
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:53:08
|
|
|
|
yania
|
Pa ni problema Najaa,,,nehaj no,,,nisem tako mislila, kot si ti razumela...itak je moj sonček na vsaki slikici lepi ....kot vsi zvončki in trobentice.... pusti no, nima veze,.,
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 20:55:56
|
|
|
|
yania
|
Glede prhranjevanja sem že celo znanost napisala tule gor...pitje pa tudi ni problem pri nas,večinoma...edino, raje ima mlačno kot hladno,,če pa je žeja, je vse dobro. Še vedno kuhamo vsak dan jabolčne kompote...včasih dodam kako grozdje ali kako borovničko da malo pobarvava.... ...seveda je to nesladkano...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:00:48
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Pa ni problema Najaa,,,nehaj no,,,nisem tako mislila, kot si ti razumela...itak je moj sonček na vsaki slikici lepi ....kot vsi zvončki in trobentice.... pusti no, nima veze,., Ne, moja je najlepša. Hecam se!!! Vem, da nisi tak misla.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:06:02
|
|
|
|
yania
|
na FB imaš sporočilo...takoj tja!!!
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:07:21
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania na FB imaš sporočilo...takoj tja!!! yes sir!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:07:33
|
|
|
|
yania
|
Ma ne me j...in pol Ceca pozabi na Pl.b. začeti peti...pa taka pjevačica....hahahaaaa
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:12:20
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma ne me j...in pol Ceca pozabi na Pl.b. začeti peti...pa taka pjevačica....hahahaaaa Hihihihiii
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:13:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Ma ne me j...in pol Ceca pozabi na Pl.b. začeti peti...pa taka pjevačica....hahahaaaa Če sta jo pa L&J vrgla iz tira. Ej a vidiš kaka sta, ko polizana cucka?!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:30:39
|
|
|
|
yania
|
Dober nasvet Cecinega možeka: od nekdaj sem želel da mi žena diši po parfumu, ne pa po hrani od kuhanja ...... svaka čast... no, jaz ne bom več kuhala....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:32:13
|
|
|
|
Najaa
|
yania, ne vem, če bo tvoj vesel tega. Pa Timon tud ne. Pa Naja tud ne. Pa Nika tud ne.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:36:07
|
|
|
|
yania
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa yania, ne vem, če bo tvoj vesel tega. Pa Timon tud ne. Pa Naja tud ne. Pa Nika tud ne. sam da mama diši ....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:54:23
|
|
|
|
mmmc
|
Ojla, jaz grem pančkat, sm nardila svoje na compu, kakšne hude debate pa tud ni tlele dons, da bi me prepričala v nespanje. Pa brez zamere, hec!!! Sladke sanje vsem skupaj
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:54:39
|
|
|
|
yania
|
Nič, punce moje...grem jaz zdej,,,se v banjo vržt...lepo se imejte, pa dolgoooo nočko...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:55:15
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: yania Dober nasvet Cecinega možeka: od nekdaj sem želel da mi žena diši po parfumu, ne pa po hrani od kuhanja ...... svaka čast... no, jaz ne bom več kuhala.... no, pa saj tega ni tvoj reko
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 21:58:55
|
|
|
|
MalaČebelica
|
evo, ne morem več. lahko noč
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 15.11.2009 22:29:28
|
|
|
|
felix7
|
kaj a štrajkate? zaradi recesije, al kaj? šparate na debati? no, jaz sem si pa večer vzela za moža, zdej je pa šel spat, jaz pa imam itak tu mač energije, pa nikjer nobene pol grem pa iz protesta na FB
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 16.11.2009 7:34:46
|
|
|
|
trinity22
|
dobro jutro, vidim da čez vikend niste kaj dost čvekale no midve se opravljava na plavanje .... lep dan vsem
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najtežje stvari v materinstvuTo so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?