|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del
15.11.2009 20:06:07   
Najaa
IZVIRNO SPOROČILO: PERSIDA

No ,ker me dobena nima rada grem spat lahko noč.user posted image

ne še it!!! men je dolgčas.

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2501
15.11.2009 20:13:22   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: yania

A mi lahko katera pove, kje na netu najdem obrazec za zmižano plačilo vrtca...
ker smo imeli najo doma en mesec, smo malo pozabili na te stvari,,,niti nisem razmišljala o tem...no in smo zmenjeni z upravo, da jutri pač prinesemo, da ni problema, ker je bil 15.nedelja...
kje to hudiča najdem?...
jaz najdem, pa je potem en čuden format, vse pomanjšano, pa se mi zdi da je zanalašč tako, da ne printaš, čeprav mi je veliko jih reklo, da lahko sprintaš...ja, samo kje?...

moogče na kaki spletni strani od vaše občine user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2502
15.11.2009 20:13:57   
MalaČebelica

Dober večer .A ste še za kako  debato preden grem ajo,ajo?

seveda user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2503
15.11.2009 20:31:38   
yania
Dali, hvala,,,no meni je to uredu sprintalo...pa se mi zdi, da sva enako imela odprto, samo mi je nečakinja printala, ko nimam barvne kartuše noter,,,zdaj sem pa kar sivo printala...bo uredu..
ma mi je smešno ko gor ni nikjer nobenih zneskov treba navesti...user posted image ,,,ma sej vsako leto pozabim , kako smo lansko izpolnjevali...

Najaa, od kje si vzela seznam?...Timon je spet v stolčku pa tako lepo je konjička jahal, ko je Felix poštimala...!!!!

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

(odgovor članu MalaČebelica)
Neposredna povezava do sporočila: 2504
15.11.2009 20:36:28   
mmmc
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa

IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Nika tud ne pije vode. Sploh noče pit tekočine. Zdej jo okol prinašam tako, da ji dam za pit, ko je lačna, se pravi 10 minut pred obrokom. Ja vem, grozna sem, ampak drugače pa noče pit.
Hvala za primere, pa saj delam nekako tako, ampak se mi vse zdi že eno in isto. user posted image
A te linote, to daješ te, ki se mešajo z mlekom?

Ja vse, ki se delajo z mlekom, samo delam z Aptamilom. Naredim z vodo, ko pa se shladi primešam 3 merice aptamila. KM bom začela sprobavat v decembru, ker moram to doma sprobat, ker ko gremo na dopust bomo morali včasih tudi kaj takšnega pojest in je bolje, da že doma vidim, če ima kakšno alergijo na Km ali ne. Mislim pa da, če bi imel težave s KM, bi se že pokazalo, ker že nekaj časa jemo skute in jogurte vsak dan.

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2505
15.11.2009 20:40:05   
Najaa

Najaa, od kje si vzela seznam?...Timon je spet v stolčku pa tako lepo je konjička jahal, ko je Felix poštimala...!!!!

joj oprosti, jaz se bom nehala s tem seznamom ukvarjat, ko vedno vse narobe naredim. user posted image Bom na 105. strani dala pravega. Pozabla sem, da je za mano popravljala še feliša.

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2506
15.11.2009 20:43:35   
mmmc

Najaa - probaj ji dat za pit na lonček ,ker pri naši hiši pijemo samo s kozarca ,ker je na flašo brezveze.Pa najraje pijeta vodouser posted image .

Ja pri nas bi on tudi najraje pil samo s pravega kozarca, hihihihihihi.
Samo flaška kar prav pride ponoči in na potepanjih. user posted image

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 2507
15.11.2009 20:49:57   
MalaČebelica
IZVIRNO SPOROČILO: mmmc

Najaa - probaj ji dat za pit na lonček ,ker pri naši hiši pijemo samo s kozarca ,ker je na flašo brezveze.Pa najraje pijeta vodouser posted image .

Ja pri nas bi on tudi najraje pil samo s pravega kozarca, hihihihihihi.
Samo flaška kar prav pride ponoči in na potepanjih. user posted image

pri nas je tudi podobno. no, saj pije tudi iz flaške rada, ampak iz kozarčka je pa zakon. sploh če đe jaz prej naredim požirek iz njega user posted image user posted image user posted image ker to kar jaz jem al pa pijem, more tudi ona user posted image user posted image

(odgovor članu mmmc)
Neposredna povezava do sporočila: 2508
15.11.2009 20:53:08   
yania
Pa ni problema Najaa,,,nehaj no,,,nisem tako mislila, kot si ti razumela...itak je moj sonček na vsaki slikici lepi user posted image ....kot vsi zvončki in trobentice....
pusti no, nima veze,.,

TIMon je bil tako neučakan kot mamica, zato je malo pohitel....in zapel: ne čakaj na marec, na praznik ženaaaa

Neposredna povezava do sporočila: 2509
15.11.2009 20:55:56   
yania
Glede prhranjevanja sem že celo znanost napisala tule gor...pitje pa tudi ni problem pri nas,večinoma...edino, raje ima mlačno kot hladno,,če pa je žeja, je vse dobro. Še vedno kuhamo vsak dan jabolčne kompote...včasih dodam kako grozdje ali kako borovničko da malo pobarvava....user posted image ...seveda je to nesladkano...

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2510
15.11.2009 21:00:48   
Najaa

Pa ni problema Najaa,,,nehaj no,,,nisem tako mislila, kot si ti razumela...itak je moj sonček na vsaki slikici lepi user posted image ....kot vsi zvončki in trobentice....
pusti no, nima veze,.,

Ne, moja je najlepša. user posted image Hecam se!!! Vem, da nisi tak misla. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2511
15.11.2009 21:06:02   
yania
na FB imaš sporočilo...takoj tja!!!

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2512
15.11.2009 21:07:21   
Najaa

na FB imaš sporočilo...takoj tja!!!

yes sir! user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2513
15.11.2009 21:07:33   
yania
Ma ne me j...in pol Ceca pozabi na Pl.b. začeti peti...pa taka pjevačica....hahahaaaauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2514
15.11.2009 21:12:20   
mmmc

Ma ne me j...in pol Ceca pozabi na Pl.b. začeti peti...pa taka pjevačica....hahahaaaauser posted image user posted image user posted image

Hihihihiii
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2515
15.11.2009 21:13:07   
Najaa

user posted image user posted image user posted image Če sta jo pa L&J vrgla iz tira. Ej a vidiš kaka sta, ko polizana cucka?! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2516
15.11.2009 21:30:39   
yania
Dober nasvet Cecinega možeka:
od nekdaj sem želel da mi žena diši po parfumu, ne pa po hrani od kuhanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

svaka čast...

no, jaz ne bom več kuhala....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2517
15.11.2009 21:32:13   
Najaa
user posted image user posted image user posted image

yania, ne vem, če bo tvoj vesel tega. Pa Timon tud ne. Pa Naja tud ne. Pa Nika tud ne. user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2518
15.11.2009 21:36:07   
yania

yania, ne vem, če bo tvoj vesel tega. Pa Timon tud ne. Pa Naja tud ne. Pa Nika tud ne. user posted image

sam da mama dišiuser posted image user posted image user posted image ....

(odgovor članu Najaa)
Neposredna povezava do sporočila: 2519
15.11.2009 21:54:23   
mmmc
Ojla,
jaz grem pančkat, sm nardila svoje na compu, kakšne hude debate pa tud ni tlele dons, da bi me prepričala v nespanje. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa brez zamere, hec!!!
Sladke sanje vsem skupaj

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2520
15.11.2009 21:54:39   
yania
Nič, punce moje...grem jaz zdej,,,se v banjo vržt...lepo se imejte, pa dolgoooo nočko...user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2521
15.11.2009 21:55:15   
MalaČebelica

Dober nasvet Cecinega možeka:
od nekdaj sem želel da mi žena diši po parfumu, ne pa po hrani od kuhanja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ......

svaka čast...

no, jaz ne bom več kuhala....

no, pa saj tega ni tvoj reko user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu yania)
Neposredna povezava do sporočila: 2522
15.11.2009 21:58:55   
MalaČebelica
evo, ne morem več. lahko noč

Neposredna povezava do sporočila: 2523
15.11.2009 22:29:28   
felix7
kaj a štrajkate? zaradi recesije, al kaj? user posted image  šparate na debati? user posted image
no, jaz sem si pa večer vzela za moža, zdej je pa šel spat, jaz pa imam itak tu mač energije, pa nikjer nobene user posted image
pol grem pa iz protesta na FB user posted image

Postati mama, in to še na materinski dan, je čudovito.

Neposredna povezava do sporočila: 2524
16.11.2009 7:34:46   
trinity22
dobro jutro, vidim da čez vikend niste kaj dost čvekaleuser posted image

no midve se opravljava na plavanje .... lep dan vsemuser posted image

(odgovor članu felix7)
Neposredna povezava do sporočila: 2525
Stran:   <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  99 100 [101] 102 103   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najtežje stvari v materinstvu
To so resnične in prav nič olepšane izpovedi novopečenih mam. Občutek krivde, nenehna utrujenost in težave z dojenjem. D...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?