Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:38:06
|
|
|
|
yania
|
Najaa kaj tebe tudi grlo boli?...pa kaj to spet...eh, .... mene je zdej včeraj in danes zjutraj ..potem ne več, no zdej pa spet nekaj čutim, ...po mojem bi bilo pametno kak čejček rukniti... punce, ve kar pišite...mogoč še kej pridem...moj itak basketira, po mojem ga do ene 0.00 ne bo....grem mami nest sirup materine dušice, domače od tasta..sem ji zadnjič že dala, pa je zmanjkalo... pa čajček si grem skuhat.... mislite name, ko bom migala s sesalcem v roki aja, za sobico pa sem izbrala dinozaverčke...različne, ful so corti, pa ne tolk zahtevni za narisat...
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:38:29
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania ema tiara, ja jaz te kar občudujem, kako ti rata ponoči vstajati, pa si, pa čez dan ves čas v akciji, ko bi se vsaj ponoči lahko naspala....ma jaz nisem (vsaj mislim no ), pa tako težkooooo ponoči vstajam, če je ves čas akcija,,,pa sej ni panike, če poje in zaspi, samo ko je pokakan ali totalno polulan, pa potem bi afne guncal po meni v postelji, v svoji takoj vstane in naju gleda in joka z dudo v ustih ko kak arestant...ma znajo se narest,,,pa ga vzamem ven, pa spet gugi-gugi po meni,,,to dela najrajš.... čestitke za ..... se podpišem. ema tiara, občudujem te. Jaz sem brez tega zlamana vsak dan bolj. pa čestitke za pupo! se pod vse podpišem
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:38:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, vso hrano ki si jo naštela, bom črtala iz Nikinega jedilnika. mmmc, no sej tako hude bolečine pa res niso, da ne bi mogla zdržat. Proti porodu so nulte! yania, kar se tiče mame itd kar si napisala, je moja ista. Ne da čika stran, dokler ni res hudoooo bolana. Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi ooo, vidve pa sta pridni že
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:38:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, vso hrano ki si jo naštela, bom črtala iz Nikinega jedilnika. mmmc, no sej tako hude bolečine pa res niso, da ne bi mogla zdržat. Proti porodu so nulte! yania, kar se tiče mame itd kar si napisala, je moja ista. Ne da čika stran, dokler ni res hudoooo bolana. Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi Res??? BRAVO!!! Mi jo že tudi imamo... Samo je še nismo sprobali! Pa že ve, da mora kakati v njo?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:39:43
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika tako...dragi je prišel domov...vas zapuščam....lepo čvekajte....Mariborčanke pa uživajte jutri 300 na uro...pa lepo vse dokumentirajte s slikami prosim zakaj pa vaju ne bo? dobro vprašanje?! Zakaj????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:40:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Nič, zdaj pa res grem. Lija se že zbuja in joče Lahko noč!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:40:52
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, vso hrano ki si jo naštela, bom črtala iz Nikinega jedilnika. mmmc, no sej tako hude bolečine pa res niso, da ne bi mogla zdržat. Proti porodu so nulte! yania, kar se tiče mame itd kar si napisala, je moja ista. Ne da čika stran, dokler ni res hudoooo bolana. Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi Svečke: , no pol pa ne bom več p.... Kahlica: bravo Kako pa to zleda? Ker razmišlam, da bi tud mi začel probavat, ker vidim kdaj kaka, pa bi lahko takrat ga hitro na kahlco dala.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:41:23
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, zdaj pa res grem. Lija se že zbuja in joče Lahko noč! Ne, ne še...porihtaj LIjo in pridi nazaj, ker se moraš še 1x posloviti.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:41:24
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika tako...dragi je prišel domov...vas zapuščam....lepo čvekajte....Mariborčanke pa uživajte jutri 300 na uro...pa lepo vse dokumentirajte s slikami prosim zakaj pa vaju ne bo? dobro vprašanje?! Zakaj???? verjetno je ni več na netu, je v akciji MČ pošlji ji sms
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:41:58
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, zdaj pa res grem. Lija se že zbuja in joče Lahko noč! Ne, ne še...porihtaj LIjo in pridi nazaj, ker se moraš še 1x posloviti. Lahko nooočč !!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:42:49
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Nič, zdaj pa res grem. Lija se že zbuja in joče Lahko noč! Ne, ne še...porihtaj LIjo in pridi nazaj, ker se moraš še 1x posloviti. Lahko nooočč !! Tak pa ja! Nočko!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:43:55
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, vso hrano ki si jo naštela, bom črtala iz Nikinega jedilnika. mmmc, no sej tako hude bolečine pa res niso, da ne bi mogla zdržat. Proti porodu so nulte! yania, kar se tiče mame itd kar si napisala, je moja ista. Ne da čika stran, dokler ni res hudoooo bolana. Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi Res??? BRAVO!!! Mi jo že tudi imamo... Samo je še nismo sprobali! Pa že ve, da mora kakati v njo? Hmmm ve najbrž zavestno še ne ... samo do sedaj sem jo vedno ujela, ko se je pripravljala na kakanje ali pa sred in je potem lepo kakala naprej v kahlico, ker jo pa takoj pogruntam kdaj bo kakala, se tak umiri in začne pritiskat in takrat ji potegnem pleničko dol in jo dam na kahlico in do sedaj je še zmeraj kakala .... čeprav sem se danes pol ful zasekirala, če je to sploh dobro kar počnem ne vem, samo ona mi je že prej kakala skoraj vedno ko sem jo na previjalni razvila pol je pa začela tišat, tak da ji verjetno že paše, ko je nič ne tišči in omejuje
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:44:07
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi bravo Tiana! Ti si pa že velika punca!
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:44:27
|
|
|
|
yania
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:46:20
|
|
|
|
yania
|
to je to...pa še so...samo nekaj sem jih prilepla... zdej pa res grem....
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:46:39
|
|
|
|
KOKICA32
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Hmmm ve najbrž zavestno še ne ... samo do sedaj sem jo vedno ujela, ko se je pripravljala na kakanje ali pa sred in je potem lepo kakala naprej v kahlico, ker jo pa takoj pogruntam kdaj bo kakala, se tak umiri in začne pritiskat in takrat ji potegnem pleničko dol in jo dam na kahlico in do sedaj je še zmeraj kakala .... čeprav sem se danes pol ful zasekirala, če je to sploh dobro kar počnem ne vem, samo ona mi je že prej kakala skoraj vedno ko sem jo na previjalni razvila pol je pa začela tišat, tak da ji verjetno že paše, ko je nič ne tišči in omejuje A tako...no, pri mojem pri verjetno prekinila proces in ne bi bilo nadaljevanja. Kaj pa vem. Moram sprobati.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:46:41
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, vso hrano ki si jo naštela, bom črtala iz Nikinega jedilnika. mmmc, no sej tako hude bolečine pa res niso, da ne bi mogla zdržat. Proti porodu so nulte! yania, kar se tiče mame itd kar si napisala, je moja ista. Ne da čika stran, dokler ni res hudoooo bolana. Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi hi hi bravo za kahlico
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:47:32
|
|
|
|
KOKICA32
|
Kak mi je spet citiralo????
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:48:34
|
|
|
|
Najaa
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak mi je spet citiralo???? si spet pila?
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:49:32
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: MalaČebelica IZVIRNO SPOROČILO: trezika tako...dragi je prišel domov...vas zapuščam....lepo čvekajte....Mariborčanke pa uživajte jutri 300 na uro...pa lepo vse dokumentirajte s slikami prosim zakaj pa vaju ne bo? dobro vprašanje?! Zakaj???? verjetno je ni več na netu, je v akciji MČ pošlji ji sms ja te ne vem če mi bo odgovorila, če je v akciji pa bom vseeno poslala, sam da najdem mobič
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:49:40
|
|
|
|
mmmc
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: yania ema tiara, ja jaz te kar občudujem, kako ti rata ponoči vstajati, pa si, pa čez dan ves čas v akciji, ko bi se vsaj ponoči lahko naspala....ma jaz nisem (vsaj mislim no ), pa tako težkooooo ponoči vstajam, če je ves čas akcija,,,pa sej ni panike, če poje in zaspi, samo ko je pokakan ali totalno polulan, pa potem bi afne guncal po meni v postelji, v svoji takoj vstane in naju gleda in joka z dudo v ustih ko kak arestant...ma znajo se narest,,,pa ga vzamem ven, pa spet gugi-gugi po meni,,,to dela najrajš.... čestitke za ..... se podpišem. ema tiara, občudujem te. Jaz sem brez tega zlamana vsak dan bolj. pa čestitke za pupo! ema tiara: kapo dol! pa še za prihodne mesece.
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:52:51
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 IZVIRNO SPOROČILO: Najaa trinity, vso hrano ki si jo naštela, bom črtala iz Nikinega jedilnika. mmmc, no sej tako hude bolečine pa res niso, da ne bi mogla zdržat. Proti porodu so nulte! yania, kar se tiče mame itd kar si napisala, je moja ista. Ne da čika stran, dokler ni res hudoooo bolana. Najaa verjamem ja, če ima Nikica take težave z zaprtostjo ... naša Tiana na srečoo kaka OK, enkrat na dan sicer ampak takrat konkretno in pa ne trdo pač pa tako mehko pocasto .... midve sprobujeva že kahlico in sedaj je že ene 5x kakala v kahlico in je ful frajerka sedi gor in tak veselo pritska, da kar poka in smrdi Res??? BRAVO!!! Mi jo že tudi imamo... Samo je še nismo sprobali! Pa že ve, da mora kakati v njo? Hmmm ve najbrž zavestno še ne ... samo do sedaj sem jo vedno ujela, ko se je pripravljala na kakanje ali pa sred in je potem lepo kakala naprej v kahlico, ker jo pa takoj pogruntam kdaj bo kakala, se tak umiri in začne pritiskat in takrat ji potegnem pleničko dol in jo dam na kahlico in do sedaj je še zmeraj kakala .... čeprav sem se danes pol ful zasekirala, če je to sploh dobro kar počnem ne vem, samo ona mi je že prej kakala skoraj vedno ko sem jo na previjalni razvila pol je pa začela tišat, tak da ji verjetno že paše, ko je nič ne tišči in omejuje po moje ji to ne more škodit. saj je v nič ne siliš. kaj pa oni članek ko je zadnjič ena gor dala, da je lahko otrok že praktično od rojstva brez pleničk, če ga le pogruntaš, da veš kdaj bo kakal... saj zdaj še ona ni dovolj zrela, da bi zadrževala. ti pač vidiš, kdaj bo in jo daš gor. po moje je tisto lahko škodljivo, ko je otrok že večji in razume, zakaj se gre in če ga siliš da more notri kakat pa noče pa se pol kaj zakomplicira....
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:53:36
|
|
|
|
MalaČebelica
|
IZVIRNO SPOROČILO: Najaa IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 Kak mi je spet citiralo???? si spet pila?
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:53:53
|
|
|
|
trinity22
|
IZVIRNO SPOROČILO: KOKICA32 IZVIRNO SPOROČILO: trinity22 Hmmm ve najbrž zavestno še ne ... samo do sedaj sem jo vedno ujela, ko se je pripravljala na kakanje ali pa sred in je potem lepo kakala naprej v kahlico, ker jo pa takoj pogruntam kdaj bo kakala, se tak umiri in začne pritiskat in takrat ji potegnem pleničko dol in jo dam na kahlico in do sedaj je še zmeraj kakala .... čeprav sem se danes pol ful zasekirala, če je to sploh dobro kar počnem ne vem, samo ona mi je že prej kakala skoraj vedno ko sem jo na previjalni razvila pol je pa začela tišat, tak da ji verjetno že paše, ko je nič ne tišči in omejuje A tako...no, pri mojem pri verjetno prekinila proces in ne bi bilo nadaljevanja. Kaj pa vem. Moram sprobati. ja saj to sem se jaz danes vprašala, ker ko sem jo razvila je bila že plenica skoraj polna in pol nisem vedla al naj jo nazaj zamotam pa da kaka dalje al naj jo kljub temu dam na kahlico, pa sem se odločila da jo dam na kahlico, ker če bi jo nazaj motala bi mi verjetno vse razmazala no in se je lepo pokakala do konca na kahlici
|
|
|
|
RE: Marčevski zvončki in trobentice, 6. del 3.11.2009 21:54:14
|
|
|
|
MalaČebelica
|
tak, grem si jaz glavo oprat pa malo še pospravit. vas pridem še počekirat, če se mala ne bo prej zbudla....
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.