|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: podaljšanje porodniške izvid iz RA
27.2.2010 18:45:14   
smej
Zanima me ali so otroci, ki imajo diagnozo hipotonus trebušnih mišic že lepo sedeli in kobacali, ko ste dale prošnjo za podaljšanje?

(odgovor članu klemenka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: podaljšanje porodniške izvid iz RA
27.2.2010 18:50:02   
Katy78
IZVIRNO SPOROČILO: smej

Zanima me ali so otroci, ki imajo diagnozo hipotonus trebušnih mišic že lepo sedeli in kobacali, ko ste dale prošnjo za podaljšanje?


Ja, že in to kar nekaj mesecev prej, kobacanje ca. 3 mesece prej, samostojno pa se je vsedel ca. 2 meseca prej.

(odgovor članu smej)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: podaljšanje porodniške izvid iz RA
5.3.2010 21:03:17   
jutranja rosa
Ali so vam mnenje napisali tudi pediatri?

V RA nama je dr. rekla, da ni potrebna fizioterapija, čeprav pri 10 mesecih in 10 dni še vedno ne kobaca, ne sedi, se ne postavlja na nogice, se ne igra z nogicami... Rekla je, da najmanj za 2,5 meseca zaostaja v gibalnem razvoju, a kljub vsemu ni želela napisati kaj več v prid podaljšanju porodniške. KLjub temu sem se odločila za samoplačniško fizioterapijo in je fizioterapevtka rekla, da otrok niti pod razno ni pripravljen za vrtec :( in, da trebušnih mišic še nima razvitih/močnih. Sem precej obupana. Za podaljšanje porodniške bom sicer zaprosila, a imam zelo malo možnosti. Sem pa zmedena, ker v RA pravi, da je z mojim sončkom vse OK, fizioterapevtka pa je njegovo stanje zelo skritizirala :(. Razmišljam, da bi zaprosila za drugo mnenje razvojne pediatrinje, pa ne vem kam naj se obrnem.
Je imela katera podoben primer? Podaljšanje porodniške mi ni prioritetno, želela pa bi zagotoviti maksimalno dober začetek življenja svojemu sončku in mu nuditi potrebno pomoč, če je le ta potrebna.


(odgovor članu Katy78)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: podaljšanje porodniške izvid iz RA
7.3.2010 18:01:23   
meduzica
jutranja rosa. Nam pediater ni nič posebej napisal. Najnovejši izvid je napisala fizioterapevtka, ker je naša RA doktorica bolna.

Jaz mislim da lahko prosiš tudi svojo privat fizioterapevtko, da ti napiše mnenje/izvid in s tem izvidom prosiš za podaljšanje porodniške. Mi imamo fizioterapijo 2x na mesec (ker je zelo gužva, naša fizioterapevtka ima ca 140 otrok in bolj pogosto ni šans). Mi smo tudi kdaj flikali s privat urami. Ampak najvažneje je, da doma vadiš vsak dan, terapija enkrat na dva tedna je itak kaplja v morje. Mi hodimo na terapijo od 3 meseca dalje sedaj je star 10m1t pa se je ravno naučil kako se usesti (posedati ga še ne smemo ker nima še čisto raven hrbet) kobaca pa tudi še ne. In to je vse po 7m vsakodnevne telovadbe, si ne predstavljam kako bi bilo če nebi telovadli.

Tudi RA doktorica mora napisat en izvid za vsak vaš obisk, nas so starejši izvidi že čakali v kartonu, nikoli jih niso nam dali direktno. Te nam je dala Pediatrinja prefotokopirat, da jih lahko damo zraven prošnji. Pojdi jih iskat in poglej kaj notri piše, pa pokaži to privat fizioeterapevtki da ti pove še svoje mnenje o napisanem. Moje mnenje: jaz bi zahtevala drugo mnenje.

(odgovor članu jutranja rosa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?