Katy78 -> RE: podaljšanje porodniške izvid iz RA (31.10.2009 16:25:23)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tanja_ Mene pa zanima, kakšne diagnoze imajo vaši malčki, da boste dale prošnjo za podaljšanje? Moj hodi na fizioterapijo, ni pa nič posebnega, hipotonija trebušnih mišic, ki pa se je že popravila, saj je že kmalu začel kobacati, se sam vsedel in se postavljat na noge. Meni je naša P rekla, da v našem koncu dobijo podaljšano VSI, ki hodijo na fizioterapijo. Se mi je zdelo čudno, ker nekateri grejo na fizioterapijo samo zato, ker so nekoliko počasnejši v razvoju, za kar pa res ne rabiš imeti podaljšane porodniške, ampak mi je potem tudi fizioterapevtka rekla, da kar ona tukaj dela, je od otrok, ki jih obravnava ona, dobila zavrnjeno le ena mamica. Zgleda da je zelo odvisno, kakšna je komisija, ki vlogo obravnava pa verjetno tudi, kateri zdravnik se podpiše pod izvidom. Pri nas se Veličkovičeva in dvomim, da njej kakšna komisija upa ugovarjat. [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Je pa krivično do tistih, ki bi morali dobiti podaljšano, pa jim ne odobrijo. vem za eno mamico z dvojčki, mislim da nekje iz Lj., eden je imel možgansko krvavitev ob porodu in zato občutno počasnejši razvoj, pa ni dobila podaljšano oz. se je morala pritožit in potem so ji odobrili.
|
|
|
|