|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
4.12.2009 11:05:25   
nadka30
hay hoy hay hoy sonček 25 je tu, kako si., upam da si ok. Res je zanimivo da večina ljudi sploh ne dela to kakšno ima izobrazbo jaz imam šesto stopnjo za njo sem morala pisat ter zagovarjat diplomo delam pa v trgovini. Mi je včasih prav smeško ko mi kdo reče kaj delam s to izobrazbo v trgovini. Sem si pa v mladosti želela biti učiteljica, moram pa priznat da rada šminkam to pa mi gre od rokuser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kliki mogoče pa še ni prepozno, predlagam da izkoristita še cel naslednji teden za slončkanje, tako ne bosta sigurno ničesar zamudila. Res vsem nam želim en plus.

Punce nekje na forumu sem prebrala da se bo beabee drugo leto poleti poročila. Še iz tega foruma iskrene čestitke ob skorajšni poroki, ter da bi kmalu zagledala plusekuser posted image user posted image user posted image
čao

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1751
4.12.2009 11:05:46   
sonček85
Sonček25:zmenjeno za srečanje in hvala na pohvali slikce.Tko zdaj pa res grem,največ visim tle koda nimam nič za delat,koda nimam otročka ,ki ga imam najraje na svetu.Pa če je pa tko priden user posted image

joj sem grda mamiuser posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1752
4.12.2009 11:08:11   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

jo
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Twixy piše:

Ne vem. Ne morem več, ne vzdržim! Čakam, da bo konec te more. Pika se brca, ampak se bojim, da ne bo več dolgo! Jocem in se ne poberem. Ni vec vzpodbudnih besed! Hvala vam, rada vas imam, lupcka vsem!!!

user posted image user posted image user posted image

joj miška naša.samo da še brca.Pa  a pove kaj zakaj ji nočejo poroda sprožit,zakaj se nihče ne zbuni.Na koncu se lahko to slabo konča ,kar upam da se ne bo in da bo vse ok
Joj jaz bi tako zdraho naredla da kr kaj

drži se ,mislim na vaju in držimo pestke da bo vse ok

pa kaj čakajo ti dohtarji, pa saj so za po.......t, upam da bo vse ok, se mi kar smili kaj vse mora naša twikyi prenašat, upam da bo vse ok

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1753
4.12.2009 11:15:09   
Kepica83
Joj joj twixy! Pa daj zvesta vprašaj jo zakaj ji ne sprožijo poroda? Pa kaj so smešni al kaj jim je??????user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Pa kaj se igrajo???????? Joj kak sem jezna. Naj nehče ukrepa nouser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1754
4.12.2009 11:20:26   
zvesta
Kepica in ostale... ne upam kaj veliko spraševati, ker je itak pod pritiskom in stresom... v sporočilu pa lahko tako malo poveš... če bi jo lahko poklicala, bi bilo vse drugače....

saj tako previdno in po ovinkih potipam.... ampak je res zelo na tleh naša twixy....

zdravniki pa verjetno tudi imajo svoje razloge, zakaj čakajo... je pa res, da ona že zelo dolgo čaka in ji je vse evrjetno že prek prišlo...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1755
4.12.2009 11:21:52   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Kepica in ostale... ne upam kaj veliko spraševati, ker je itak pod pritiskom in stresom... v sporočilu pa lahko tako malo poveš... če bi jo lahko poklicala, bi bilo vse drugače....

saj tako previdno in po ovinkih potipam.... ampak je res zelo na tleh naša twixy....

zdravniki pa verjetno tudi imajo svoje razloge, zakaj čakajo... je pa res, da ona že zelo dolgo čaka in ji je vse evrjetno že prek prišlo...

hvala za info upam da bo kamlu kaj dobrega za slišatuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1756
4.12.2009 11:24:28   
Kepica83
zvesta saj vem, ampak sem res tako jezna. nočem in nemorem si predstavljat kaj uboga twixy preživlja. Pa vse je potekalo normalnouser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1757
4.12.2009 14:12:29   
malaMravljica
ma uboga nasa Twixy, smili se mi tako zelo. Ni hujsega kot to kar prestaja te dni. Vem kako sem se jaz bala proti koncu nosecnosti, ce bo vse v redu z otrokom, ona pa prezivlja to moro sedaj.

Sprozijo baje ne, ker saj je rekla zadnjic, nekaj ni v redu z otrokom in poskusajo pozdravit dokler je v trebuhu. Tudi meni ni jasno, ocitno pa je za otroka boljse tako, ceprav se meni osebno tudi zdi cudno.

Jaz nimam njene stevilke in je ne morem kontaktirat, pa saj tudi ne vem, ce bi jo poklicala bi tudi jat zacela jokat in bi bila slaba opora, pa se da mi moj mali zacne zadaj jokat, jo zlomi ubogo Twixy. Jaz stiskam pesti, da bo vseeno se vse v redu z njo in z otrokom.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1758
4.12.2009 14:14:22   
malaMravljica
aja, pa slikco sem vidla, kok sta otrocka dobra in ve zadaj, ma bejbija sta na prvem mestu user posted image user posted image   punce, sam ker bol tako tako psremljam debato sedaj ne vem katera je ta tretja, da  je Soncek sijal na slikci in se je Kepica prikotalila vem, kdo je pa tretja ?

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1759
4.12.2009 14:25:29   
Kepica83
sonček je sijal, kepica se je prikotalila po hribu witto navzdoluser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 1760
4.12.2009 15:55:26   
MAŠKA
Pozdravček še z moje strani!

danes sem imela pregled, naš otroček je težak 2200 g, kar je popolnoma enako, kot je bila Maša pri enakih tednih nosečnosti.... čeprav ne vemo kaj bomo imeli, se mi zdi, da glede na dimenzije si alhko kar mislim kaj bomo imeli.

Vsak dan pokukam gor, da vidim, kako je z ubožico Twixy.user posted image  Velikokrat se spomnem na njo in vsakokrat, ko se spomnem, me zaboli v srcu, ker kar nekako čutim kaj revica prestaja.
Upam, da zdravniki že vedo kaj delajo in da je njeni pikici namenjeno lepo in zdravo življenje.user posted image user posted image user posted image
Glede na to kar ste pisale predvidevam, da ji poroda ne sprožijo zato, da se otroček čimbolj okrepi. Vprašanje kaj bi bilo, če bi se otroček, ki bi že tako naj imel neko napakico rodil prešibak. Upajmo, da je bo sreča na njihovi strani in da zdravniki delajo prav...

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

Neposredna povezava do sporočila: 1761
4.12.2009 16:45:07   
malaMravljica
Maska, v Nemciji je drugace tako, da cakajo ´34 teden nosecnosti, potem pa sprozijo porod. Sam 34 je tista magicna stevilka.

Aha, Witto se imenuje tisti hribcek po katerem se je kotalila kepica in je soncek gor sijal.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1762
4.12.2009 20:51:58   
sonček85
twixy:drži se
witto je prijateljica ki smo jo obe spoznali na rr in je super punca,njen mali je pa prava pojava

evo danes sva bila Z Aleksom zunaj od 11.30-14.30 od tega mi je spal skoraj 2h tko da sem bila spet cela zamrznjen,notri pa nisem šla ker bi se zbuduuser posted image user posted image user posted image ,nato smo se nakosilali ko je ati prišel in ga  odpeljala k tašči sama pa sva  šla nakupovat darila za novo leto in kupila vse user posted image user posted image user posted image user posted image

lep večer vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1763
4.12.2009 21:27:55   
sonček85
maška.super za pregled,kaj me nisi poklicala

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1764
4.12.2009 22:19:07   
MAŠKA
Sonček saj bi te poklicala, ampak nisem imela časa, ker so me user posted image iz službe gnjavili.

Sej se bomo še kdaj dobile pred mojim porodom sigurno!

Aja, sem pa pozabila povedat, da smo se dali pri nas vsi cepili proti novi gripi... kljub temu, da sem bila prej trdno prepričana, da se vsaj jaz ne bom dala. Me je postalo strah, da bi zbolela ravno v času poroda, še bolj pa, da ne bi slučajno user posted image  fasal gripe že kar takoj ko bi se rodil. Sem zadnjič slišala na tv, da so v KC pripeljali komaj enomesečno dojenčico s to gripouser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1765
4.12.2009 22:52:58   
Kliki
Twixy Upam da bo vse ok.user posted image user posted image user posted image
Hvala punce za pomoč sem jast tudi mnenja da je treba še naslednji teden izkoristiti za user posted image .
Zdej pa germ pod tuš.
lep večer

Neposredna povezava do sporočila: 1766
5.12.2009 11:26:58   
tanjusi
kaj vam pa naj jaz napišem, nimam idej... življenje teče po ustaljenih tirnicah, služba... otroške popoldanske aktivnosti....hišna opravila.... postlauser posted image user posted image ... no tako nekako.
Naslednji teden imam kontrolo pri ginekologinji da mi pove kaj in kako naprej...zdravi smo za silo... čeprav ta mali ma fuul zabit nos in že ne vemo s čim še čistit... drugače smo pa ok... uboga tvixiuser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1767
5.12.2009 12:40:21   
Kepica83
živjo!
Joj danes pa je taaako lep dan. Kje ste vse?? Jaz sem spet dobre volje. Sem danes dobila paketek za bebija in je toliko cotik not, pa to tako lepih da kipim od veselja. user posted image user posted image user posted image  pa še rižkooo, sonček85 pa witto so toliko zadevic dale za našega migeca da nevem kam bom vse dalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1768
5.12.2009 16:04:37   
sonček85
maška:u super,no potem se pa čujeva ko boš imela nasdlednjič
tanjuši:lepo in javi nam kako bo šlo in kaj bo G rekel za naprej
kepica:iiiiiiiiiiiiiiiiiiiii kako lepo ,no saj boš videla za vse se bo našel prostor,pa koliko boš še dobilauser posted image user posted image

No mi imamo pa atija doma ,čeprav smo prvo mislil da bo delal a jim ni treba in tudi jutri ne gre ponoč ampak šele v ponedeljekuser posted image user posted image user posted image smo danes šli gledat miklavža in parkejnje in Aleks se ni nič baluser posted image user posted image evo slikca
no parkli so bli pa res grozni,je blo skor mene mal strah,bilo jih je 5,angela 2 in miklavž ati je vzel pa bombonček namesto Aleksauser posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image noče slikce objavt,probam kasneje, jutri ali pa v ponedeljek

kepica:čestitke za vstop v 24t
zvesta:čestitke za 30t

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1769
5.12.2009 17:03:38   
tassika
Evo punce, zadnje čase se bolj malo javljam, za kar se opravišujem, ampak enostavno mi ne znese, jaz ne vem, dnevi kar bežijo mimo. Drugi teden bo pa sploh pestro, ker bo oči po 5t dopusta šel nazaj v službo. Malo mi je navadil, da ima skos vso pozornost, zdaj naju bo pa pustil sami doma, amapk se bova že znajdli, saj zdaj je 2 dni celo zelo pridna, prej je bila pa katastrofa, jo je metala luna, pa sedaj je poštudirala čudež dude in se mi zdi, da je dosti bolj umirjena, samo pazit moram ko ji pade vn, ker takrat je pa cel hudič, sploh če še ne spi trdno. Bom rekla tko kot rižko, za dudo zdaj laufam tudi 100km nazaj ponjo, sva obe potem bolj srečniuser posted image

Naj vam miklavž prinese kaj lepegauser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1770
5.12.2009 20:34:59   
Teni_
Čer, punce.

Jaz sem danes zmantrana do konca. Komaj čakam, da padem v posteljo. Namesto do enih sem delala do šestih s 15 minutno pavzo. Samo mi naj še kdo reče, da ljudje nimajo denarja. Pa kaj si ti nor malo, ljudje so ponoreli. Nenormalna gužva.

Danes se me še za user posted image ni. Bomo jutri bolj pridni. Sicer pa je še do O dva dni, če bo točna, tako, da mislim, da danes ne bo škode, če ne bova.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1771
5.12.2009 21:56:15   
malaMravljica
Teni, vidis midva pa spadava k tistim, ki ne kupujejo nekih daril in ne delava guzve sedaj v decembru. A sva pridna a. No, eno bozicno darilo si bova umislila, sam to bo nekaj, kar bova kupila skupaj in bova oba rabila. Pojma nimam kaj, ker moj predlog je bil cisto nic, ker letos sva dobila sina in je to darilo za vse praznike v letu.

Soncek, CD mi ni delal na stolpu, danes sem ga dala v racunalnik in joj .... ma hvala ti no. Cudovite melodije. Mali je tok uzival, sam najlepse je bilo tvoje pesmice poslusat v maminem narocju user posted image  Sedaj bom pa koncno en mali radjo kupila, da ga bom imela spodaj v kuhinji, tega stoolpa nikol ne stekam, pol sme pa brez muzike v stanovanju.

Moj malcek ze spancka in ga ze pogresam. Sem tok smotana, ga dam spat in pol ga hodim non stop gledat, mojmu recem, da grem gledat ce je vse ok, pa v resnic ga hodim gledat, ker se ga ne morem nagledat. Pol pa obrne glavo v spanju al pa uzdihne in hitr smuknem iz sobe vn, da ga ne prebudim user posted image user posted image  

Tassi, nas pa ni ne frik na dudo, mu jo dam v kaksnem navalu joka, drgac pa ne. Aja, jo bo pa imel zgleda na vseh slikah sedaj, ker se noce vec slikat in mu morem dudo not porint, da lahko vsaj slikam user posted image user posted image user posted image   ima pa eno dudo od Aventa, je tak dolg in raven cucelj in tisto tok obvlada, je kot Magi Simpson, cmoka in jo spusca tko vn iz ust in nazaj notr, cist do konca vn, pa mu ne pade iz ust, pravi umetnik je s tisto dudo.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1772
5.12.2009 21:58:15   
malaMravljica
Soncek, sem glasovala tudi danes, sam nisem nic komentirala, ker noben ne pise komentarjev vec. Sam da bos vedla, ok. Je pa res, da sredi tedna ene 2 dni nisem glasovala, ni bilo casa in se oprvicujem vsem mojim 3 pacientom za glasovanje user posted image  

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1773
5.12.2009 22:56:45   
Anonimen
Da se še jst mal pofočkam..., ko moje dete spi, ati ma pa obveznosti.., jaz pa samevam pred televizorjem. Sm si računalnika kr sm privlekla.., da še ej koristnega nardim.
Jst se moram pohvalit, da sem mojga tamalčka fajn reda navadla, tko da mam veeelik časa zase.. Od 20 vsak dan zaspi kot top. Pa tm do 2 zjutri, tko da se lohk z atijem še mal stisneva... user posted image

MM, korenček je res za mlekec.. sm prebrala. Mleko, zeliščni čaji in korenček. Sm dons že dva zmazala ob 5 zjutriuser posted image . Mal se borim z mlekecom ampak predala se ne bom. Zamoril me je full sam sm k seb pršla nazaj. Črpam si ga vsak večer, ko zaspi.. tko da ga mam za naslednji dan za kosilo, če naju zakrizira. Sicer pa mislim, da nism čist sama kriva. Mal je lenuha in raj vidi, da mu kr teče v usta, slabo vleče. Sam napije se.., do kosila in sladice se mu pa ne ljubi več, pol je pa tako dretje, da konc. Slišat se nama ne rata... ampak v ponedeljek se nama bo. Ko dam tamalga spat, ti sporočim. To je od 10:30 do 11:15 enkrat. Tko ga je mami navadla da zaspančka... in ne vpraši, dons je spal cele 4h. user posted image .

Joj punce, HVALA za glaskoteeeeeeeeeeeeee, hvala vsaki posebej. Ste pridne miške. user posted image

Za Twixy sm tok žalostna. Tud men pošlje sms, pa kr ne vem kaj ji nazaj napisat. Sej ni tolažilnih, vzpodbudnih besed.. Sm težki govorec ampak v takih trenutkih me pa zelo zmanjka. Čutim jo in me močno boli. Poleg sinčka, ki mi pančka v posteljici si ne morem zamislit, da bi se mi kaj takega dogajalo. Ne morem....

Tassi.. , jst mam že en 7 dud doma. Nočne pa prozorne pa... na vsakem vogalu eno. Naš ko se dret začne... jo moram met pri roki. Ja, dude so zakon. Najboljš je pa... , ko mu rečem duuuuda..., se noro smeji. Res... user posted image Sej sm ti rekla.... , 100 km nazaj sam da jo maš zraven.. user posted image
Enkrat mi je sonček85 napisala, da paše bit tud mal sam z otročkom... tolažila me je, ko sm bla žalostna, ker se je moj dragi vračal na šiht! Veš kaj... midva se mava suuuuper. Mal se boš mogla lovit najprej... no jst sm se, ker mi je moj res velik pomagal, zdej sm pa že super mami. Pospravljeno, skuhano, na sprehodu, po nakupih..igrava se.., skratka vse mi rata zrihtat do 17 user posted image . Pa še po telefonu znam čvekat... še pa še... Super ti bo, ne sekiri se nč. Če ne pa poklič pa kakšno po materinsko rečevauser posted image .

Sonček85, še tukaj moram napisat, da si ti eno čudovito bitje. Pozorna si do konca in... skrbiš zame... zdej ko sm bubana. Ma.., veš kaj?! Vesela sm, da sm te našla tukaj. Sm bla tko osamljena celjanka..... , ker sm vse moje babe v Lj pustila. Spoznam tebe.... pa še tko fajn srčka maš.. pa še Aleks se je zalubu vame...  user posted image , tk da si zapečatena... midva ostajava skupaj. user posted image

Kepica83, nič posebnega nism dala, samo par zadevc, ki jih boš lahko uporabla. Dnarja je pa včasih čist preveč škoda. No... fajn vse uporabi... no.. zdej glej,pol boš pa vse ponucala. user posted image Škoda pa, da se nismo vidle..., naslednjič sigurno. Me je kr zvil. Sm bla cela bruhica z vročino.... Še ni bolš ampak se spet ne dam. Po sprehodu sm skoz bolša.

Ostale punce.... lepo nočko in jutri prelepo nedeljo.

Neposredna povezava do sporočila: 1774
6.12.2009 8:08:50   
Teni_
Jutro. Danes, ko bi lahko spala, pa sem se zbudila že ob pol sedmih.

mM, Eh, darila pač kupiš. Ampak da pa vsako leto jemlješ kredit za to, da kupiš darila, mi je pa brezveze. Če nimaš denarja v izobilju, kupiš malo, pa iz srca, kot pa da se pred drugimi hvališ, kaj si komu kupil(zraven pa zapufan za celo leto). Pa okraskov za 200€ - to mi je tudi čisto brezveze. Ampak vsak kakor hoče. Saj ne rečem, saj je super, da imamo kaj za delat, vsaj mine.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  69 70 [71] 72 73   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ob porodu ne pozabite na svoje oči
Pomembno je, da mamice, še posebej tiste, ki že imajo težave s slabovidnostjo, v napornih trenutkih poroda poskrbijo tud...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?