|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
2.12.2009 10:57:13   
pilotina
zvesta...sam meni sta sliki res všeč user posted image , pravi mali frajer

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1676
2.12.2009 10:58:39   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: pilotina

zvesta...sam meni sta sliki res všeč user posted image , pravi mali frajer

hvala... saj je res pravi šarmerček...danes se slikamo za letošnje razglednice :)

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1677
2.12.2009 10:59:20   
soncek_25
Pilotinca objemčekuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1678
2.12.2009 12:42:16   
zvesta
Tako, kopiram kar od februark, drugače pa twixy pišem v imenu februark in vas:

Tako, zdaj pa imam vsaj kanček več novičk od Twixy. Ker prej nisem vedela čisto nič več, kot sem vam napisala.
Mi je prej pisala en obupan SMS, ki je preveč oseben, da bi vam ga pisala na tablo, sem jo pa v odgovoru poskušala potolažiti in diskretno sme postavila nekaj vprašanj na katerega je odgovorila:

Napako ima (otrok) in ji lahko vsak čas neha bit srček, probajo pa popravit preko trebuha, ampak niso uspešni. Celi dan sem priklopljena na naprave in je že 4krat bila zaznana kriza v trebuščku. Nočejo pa sprožit. Igrajo se z mojim in otrokovim življenjem. Pozdravi vse februarke, se jim zahvali v mojem imenu! Z vami mi je vsaj malo lazje.

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1679
2.12.2009 16:33:08   
drobtinica29

čaw punce!

najprej pošiljam user posted image user posted image user posted image naši twixy, in upam na najbojše!

bolj malo se oglašam, ampak enostavno ne pridem do računalnika user posted image , toliko sma z Maticem zaposlena user posted image , no v glavnem uživama. Preberala sem vas!

spanje ponoči ok, prvi del noči ponavadi prspi do 5 ur, dalje pa 3 ure. tako je tudi čez dan!
Je priden, joka samo ko je lačen ali pa ga mantrajo krčki.
V pon. sma imala 1. posvetovalnico: zredili smo se za 1.100g (na 4.860g) zrastli pa kar 6cm, sedaj jih ima 58,3 cm. Pravi korenjak! HA!
Še slikice imam na fotoaparatu, ko jih bom uspela spravit dol, kako dobite, da ga vidite!

Vsem novim puncam pozdrav!

Vse ostale pa pozdravljam!

lp do naslednjega javljanja!

27.10.2009 - Matic
28.10.2012 - Urban

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1680
2.12.2009 17:11:26   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Tako, kopiram kar od februark, drugače pa twixy pišem v imenu februark in vas:

Tako, zdaj pa imam vsaj kanček več novičk od Twixy. Ker prej nisem vedela čisto nič več, kot sem vam napisala.
Mi je prej pisala en obupan SMS, ki je preveč oseben, da bi vam ga pisala na tablo, sem jo pa v odgovoru poskušala potolažiti in diskretno sme postavila nekaj vprašanj na katerega je odgovorila:

Napako ima (otrok) in ji lahko vsak čas neha bit srček, probajo pa popravit preko trebuha, ampak niso uspešni. Celi dan sem priklopljena na naprave in je že 4krat bila zaznana kriza v trebuščku. Nočejo pa sprožit. Igrajo se z mojim in otrokovim življenjem. Pozdravi vse februarke, se jim zahvali v mojem imenu! Z vami mi je vsaj malo lazje.

Saj ne vem kaj naj napišem. Mi je tako hudo, ko sem tole prebrala. Zdravniki verjetno že vedno zakaj ne sprožijo, sigurno je kakšen razlog. Upam res, da jim uspe speljati kot je treba. In če sem prav razumela nosi punčko in verjamem, da je prava borka.
Zdržite punci, v mislih smo z vami, čeprav kaj tako krutega res nikomur ne privošči nihče. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1681
2.12.2009 17:16:05   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: drobtinica29

čaw punce!

najprej pošiljam user posted image user posted image user posted image naši twixy, in upam na najbojše!

bolj malo se oglašam, ampak enostavno ne pridem do računalnika user posted image , toliko sma z Maticem zaposlena user posted image , no v glavnem uživama. Preberala sem vas!

spanje ponoči ok, prvi del noči ponavadi prspi do 5 ur, dalje pa 3 ure. tako je tudi čez dan!
Je priden, joka samo ko je lačen ali pa ga mantrajo krčki.
V pon. sma imala 1. posvetovalnico: zredili smo se za 1.100g (na 4.860g) zrastli pa kar 6cm, sedaj jih ima 58,3 cm. Pravi korenjak! HA!
Še slikice imam na fotoaparatu, ko jih bom uspela spravit dol, kako dobite, da ga vidite!

Vsem novim puncam pozdrav!

Vse ostale pa pozdravljam!

lp do naslednjega javljanja!

Me veseli, da ti prinašaš dobre novice. Imaš krasno slikco gor, pravi fant že zgleda. Se pa še seveda priporočamo. Imajo tile naši fotoaparati preveč prostora gor, tak da smo potem bolj kamot in nič ne dajemo dol, ne?
Zelo priden je vaš fant za spanje in krasno napredujete. Le tako naprej in javi se še kaj z lepimi novicamo.

Rižkoo hitro okrevanje, ogromno razvajanje in upam, da nimaš previsoke vročine in te tvoj dragi razvaja kolikor lahko. Pridno počivaj in bo šlo kmalu na bolje. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu drobtinica29)
Neposredna povezava do sporočila: 1682
2.12.2009 17:16:26   
tanjusi
upam da bo vse ok z tvixy...ja mene zanima zakaj moji avatarji ne migajo??user posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1683
2.12.2009 17:20:51   
tanjusi
aja drugače pa je kolikor toliko vse ok .... v službi in doma je dovolj dela, da se nimam časa smilit sama sebi ta mesec oz. dva pa bosta tudi hitro minila in potemuser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1684
2.12.2009 18:22:34   
Kepica83
Zvesta ti si bila vodena v MB za rizično nosečnost?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1685
2.12.2009 18:29:55   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Zvesta ti si bila vodena v MB za rizično nosečnost?

ne, nisme bial... ne prvič in tudi sedaj nisem... zakaj?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1686
2.12.2009 18:59:13   
sonček85
nadka:hvala ji bom poskušala uredit slikco ,samo da joše najdem katero je želelea
zvesta :sem že dala VŠEČ MI JE -PRAVI SLADKORČEK JE
twixy.mislim nate,drži se
JOj kako bi te zdravnike
drobtinica.lepo te je brat.
Pa kako lepo napredujeta.Bravo ,res čestitke

no srečanje je mimo,Naša kepica je prava lepotička,njen dragi super,bebi pa tko po moje tudi,komaj čakam da se rodi in da spoznam.Pa ko bi videle kako lep trebušček ima.Prava lepotička je .Njen je lahko ponosen nanjo.Komaj čakam da se nslednjič vidimo.Pa kako je Aleks skakal po M.kr smejal se mu jeuser posted image

no sem pa danes zvedela da je moja kolegica noseča in sicer rok ima nekje julij,avg.user posted image

lep pozdravček vsem

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1687
2.12.2009 19:02:32   
tanjusi
nadka:hvala ji bom poskušala uredit slikco ,samo da joše najdem katero je želelea

a to misliš mene lejuser posted image tale punčka tule miga, ko pa si jo hočem dat v avtar ali kako se reče no to ko imam v prikazni sliki, pa ne ... user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1688
2.12.2009 19:11:15   
sonček85
tanjuši:tudi meni ne miga punčka,ne vem kako točLahko da nimajo podprto za to ,če kopiraš in daš kam drugamuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1689
2.12.2009 19:12:00   
tanjusi
tanjuši:tudi meni ne miga punčka,ne vem kako točLahko da nimajo podprto za to ,če kopiraš in daš kam drugamuser posted image

ok hvala ni panikeuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1690
2.12.2009 19:17:02   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

ok hvala ni panikeuser posted image

user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1691
2.12.2009 19:28:45   
a.biba
Glej ga novega Aleksa user posted image  - lepo smeško.user posted image

Lepo, da ste se imela lepo. Upam, da ste se načvekale. Ker tukaj se mi zdi, da je pogovor kar zamrl, ker nas vse skrbi za Twixy in njeno bebico. Dajmo punce, držimo pesti, ker mislim, da bo kmalu kaj več znano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Ne vem kako drugače še naj kaj storimo, sem že cel dan žalostna.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1692
2.12.2009 19:32:37   
tanjusi
Glej ga novega Aleksa user posted image - lepo smeško.user posted image

Lepo, da ste se imela lepo. Upam, da ste se načvekale. Ker tukaj se mi zdi, da je pogovor kar zamrl, ker nas vse skrbi za Twixy in njeno bebico. Dajmo punce, držimo pesti, ker mislim, da bo kmalu kaj več znano. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Ne vem kako drugače še naj kaj storimo, sem že cel dan žalostna.user posted image

v takih trenutkih pomislim ali sploh imeti še enega dojenčka....
saj vem bodimo pozitivni!user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1693
2.12.2009 20:11:02   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

no srečanje je mimo,Naša kepica je prava lepotička,njen dragi super,bebi pa tko po moje tudi,komaj čakam da se rodi in da spoznam.Pa ko bi videle kako lep trebušček ima.Prava lepotička je .Njen je lahko ponosen nanjo.Komaj čakam da se nslednjič vidimo.Pa kako je Aleks skakal po M.kr smejal se mu jeuser posted image

no sem pa danes zvedela da je moja kolegica noseča in sicer rok ima nekje julij,avg.user posted image

lep pozdravček vsem

Joooj sonček85 ti dam jaz lepotičko no user posted image user posted image . Kaj se pa ALEKSA pa mojega tiče. No commentuser posted image user posted image . Težka frenda user posted image user posted image user posted image user posted image . Moj je bil navdušen nad Aleksom. Je rekel kasneje da naj sončku85 sms pošljem pa njegovega skokeca pozdravim. user posted image  Je rekel kako je ALEKS nežen, pa kako dišiuser posted image . Mali witto pa nas je fasciniral z njegovo žličkouser posted image user posted image user posted image user posted image .

No punce naša sonček85 pa je taka kot ime njenega avatarja. Ko se nasmeji in začne razsajat svojo pozitvino energijo, nemoreš da te nebi prevzela.user posted image user posted image
Hvala za vse sonček mojuser posted image
Rižkoooo hvala za vse stvari. Škoda, ker nisi mogla priti. Ampak še se bomo videleuser posted image

Witto tebi sem pa sms poslala, ker nevem kdaj boš tu na forum pokukalauser posted image .

Punce danes bilo SUPERRRRRRRRRRRRRRuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Šeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1694
2.12.2009 21:09:43   
nadka30
twikyuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
punce kje so slike   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
čao

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1695
2.12.2009 21:38:30   
sonček85
pjosim kjikni "VŠEĆ MI JE "
hvaja,hvaja
http://www.facebook.com/photo_search.php?oid=182136124833&view=user#/photo.php?pid=30653021&op=1&o=all&view=all&subj=182136124833&aid=-1&oid=182136124833&id=1547002935

kepica:joj zdaj sem pa zardela.user posted image user posted image user posted image
hVALA TI RES SI ZLATA,UPAM DA SE KMALU VIDMO
Jo samo Aleks in M.sta pa res težka kolega,tkoj sta se uklopla en v drugega,ja pa kr hopsal je user posted image user posted image to rad dela
matija je pa res prava pojava s tisto žličkouser posted image user posted image user posted image

Slike,hmm ne vem če jih lahko dam gor,kepica,witto a lahko?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 1696
2.12.2009 23:59:02   
frufru
na žalost tudi jaz pašem sem. Pred 1 mesecem je prišlo do missed ab user posted image  in abrazije (v 8T). Danes sem bila pri G, pravi da je vse normalno. M še vedno ni. Jo moramo počakat in pol še 1 počakat, pol mamo pa kukr zeleno luč. Mam mešane občutke glede tegauser posted image . A je normalno, da si fouš vsaki user posted image , ki jo vidiš?user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1697
3.12.2009 7:08:44   
zvesta
frufru... žal je vse normalno.... en objemček zate...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1698
3.12.2009 8:17:37   
a.biba
IZVIRNO SPOROČILO: frufru

na žalost tudi jaz pašem sem. Pred 1 mesecem je prišlo do missed ab user posted image  in abrazije (v 8T). Danes sem bila pri G, pravi da je vse normalno. M še vedno ni. Jo moramo počakat in pol še 1 počakat, pol mamo pa kukr zeleno luč. Mam mešane občutke glede tegauser posted image . A je normalno, da si fouš vsaki user posted image , ki jo vidiš?user posted image user posted image

Pozdravljena! Ja, vsi ti občutki so normalni, smo dale to skozi. Bodo šli pa počasi nazaj, samo čas si vzami. Res čas celi rane, čeprav je to full obrabljena fraza res drži.
user posted image user posted image user posted image  Tukaj smo, če bi se rada pogovarjala, verjemi pomaga. Punce so vse super!

Glasovat! Jaz pa na zajtrk...

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 1699
3.12.2009 8:25:58   
nadka30
sonček85 lepa slikica od aleksa,pravi fant postaja.Saj mi lahko slikice poljete na ZS ali pa na privat ima kepica moj email.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Kje je moja energie bombauser posted image
Zvesta pozdravi od vseh nas twiky upam da bo vse ok z punčko če sem prav zastoplauser posted image user posted image user posted image

frufru kaj naj ti rečem razen tega da vem kako se počutiš, ker še ni dolgo tega kar sem bila na istem kot ti, da je to čist normalno da si jezna na vse nosečnice in na cel svet, da se sprašuješ zakaj ravno ti, da komaj čakaš da greš ponovno v boj za plus-Frufru dobrodošla na tej ne čist zaželjeni strani, zjoči se, razjezi se , mi smo same fejst punce, ki ti bomo stale ob strani sedaj ko si popolnoma na dnu in tudi potem ko bomo stabo navijale za plus ter se veselile ob rojstvu tvojega otroka.
nekaj med nami je že mamic, mekaj je lepih nosečnic nekaj pa nas je takih ,ki se borimo za nov plus.
lp
punce en lep meglen pozdrav

ku-ku sonček 85 in sonček 25 zdaj nam pa pošljite mal vajinega sončkauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  66 67 [68] 69 70   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......