Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 19:06:45
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 zvesta ja saj vem. Saj tudi midva gledava da ne zapravljava po nepotrebnem. Ti si v MB rodila? ja, sem želela sicer v Feldbach, ampak pol so me 3 tedne prej hospitalizirali... pa sme bila v Mb zelo zadovoljna... si se že naročila v ambulanto za rizično nosečnost?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 19:10:02
|
|
|
|
Kepica83
|
aja. No to me je zanimalo kak si bila zadovoljna. Tokrat greš tudi v Feldbach? Ne nisem se naročila. Grem ju3 direkt tja. A si ti tudi tam spremljana?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 19:13:41
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 aja. No to me je zanimalo kak si bila zadovoljna. Tokrat greš tudi v Feldbach? Ne nisem se naročila. Grem ju3 direkt tja. A si ti tudi tam spremljana? ne, zagotovo grem v MB.... V Feldbachu je pa tako plačljivo, takrat še ni bilo...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 19:24:32
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 aja. No to me je zanimalo kak si bila zadovoljna. Tokrat greš tudi v Feldbach? Ne nisem se naročila. Grem ju3 direkt tja. A si ti tudi tam spremljana? ne, zagotovo grem v MB.... V Feldbachu je pa tako plačljivo, takrat še ni bilo... Aja? to pa nisem vedla. No super. Upam da bove imele dobre izkušnje v MB.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 21:09:22
|
|
|
|
sonček85
|
mmm:ja sama sem risala,sicer kot vidiš na previjalni kako je in kako sem jaz narisala.Rišem tko da gledam slikco in narišem joj kako lep razgled imaš ,pa koliko snegca,da moj to vidi b tkoj prletel gor ZA BON-kartico.Ja imam ,samo mi nismo dobli v 200€ bom ampak so nam naložli 50pik na kartico.Ja uporabljam pa te pleničke ker sem najbolj zadovoljna z njimi.Ja sporoči hvala vsem za pohvale moje poslikave biba:a že imaš pravo žurko,a ni lepo,jaz to tko pogrešam jutri pa se vidmo s kepico ,rižkoo in Witto komaj čakam lep večer vsem
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 21:17:55
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 jutri pa se vidmo s kepico ,rižkoo in Witto komaj čakam lep večer vsem Jaz tudiiiiiiiiii
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 6:42:54
|
|
|
|
zvesta
|
jutro...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 6:48:38
|
|
|
|
tanjusi
|
jutro... sedaj pa veselo na delo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 8:10:31
|
|
|
|
a.biba
|
Jutro! Lep dan vsem skupaj!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 8:20:54
|
|
|
|
nadka30
|
eno lepo mrzlo dobro jutro Punce želim vam prelepo, obilno smeha polno, čvekavo srečanje pa da ne boste pozabile kakšno slikico prilimat, da vas spoznamo Kako ste, jaz imam malo problemov v službi mi eni mal serjejo po glavi pa tud to bom pošlihtala da bo mir pri hiš Sonček kako smo že na veliko, naša datruga tečka se je danes poslovila , tako da sedaj gremo v boj .saj je vseeno kake barve bo samo da bo plus. Ima katera kaj novic od twiky in mariee ( sumljiva mi je, ne vem nevem če ni že rodila ali pa je v P), Pozdrav vsem ostalim, ne bom našetvala katerim , ker pol bom sigurno katero pozabila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 8:55:25
|
|
|
|
sonček85
|
lepo sončno jutro vsem ne o twixy in mariee ni nioč novega. Je pa naša rižkoo zbolela,ni pa nova gripa.hvala bogu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 8:56:05
|
|
|
|
sonček85
|
SE OPRAVIČUJEM,KATERA MI JE ZADNJIČ NAPISALA ZAKAJ NJEJ AVATARČEK NE MEŽIKA.nAJ MI SPOROČI DA PROBAM JAZ LP
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:02:34
|
|
|
|
soncek_25
|
jutro! MM fajn si nam lušte naredila s snegecom Prav lepa slikica...men je to prav romantično...uživajte vsi trije v decemberski idili:) Pri nas pa megla in 5 stopinj...kar neki...po radiu pa se vrtijo božične pesmi Kepica mi imamo ta teden akcijo...danes je dan D oziroma dan O in se mormo zvečer potrudit in poslat ta prave vojake v borbo a.biba bravo za brcike ...uživaj... Nadka kako si kej? še malo pa bo... lupčka
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:20:04
|
|
|
|
nadka30
|
sonček 85 če se ne motim je bila tanjusi,nisem sigurna sonček 25 vračam ljubčka, zvečer pa kozarček rdečega vinca, sexi perilo in taboljše vojake v napad, držim pesti da vdiš čet 14 dni plus , jaz pa mam pa drugi tedn taboljšo akcijo, sedaj je samo uvajanje . upam da kmalu dobimo kako dobro novico od twiky
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:23:35
|
|
|
|
soncek_25
|
zvesta potrjeno!...kakšen frajer je Nadka drug teden pa tebe vzpodbujam
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:41:07
|
|
|
|
Kliki
|
Jutro vas samo na hitro pozdravim. Nimam časa brat za nazaj upam pa da ste vse OK. Jast grem danes na 60letnico in upam da se bomo imeli fajen. Potem pa bo sledilo še obvezno ker so dnevi O. Lepo bodite.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:47:56
|
|
|
|
nadka30
|
sonček 25 se strinjam ta teden držim pesti zate in za kliki da bosta čim prej vidna plusek, drug teden pa bo obratno. Pol pa mora nekaj bit čavčav
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:52:33
|
|
|
|
soncek_25
|
Sami avgustovčki in septemberčki
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 9:55:17
|
|
|
|
nadka30
|
Ja sami poletni otročički, bomo lahko na veliko grilali o rojstnih dnevih. .Meni je december enkrat že prinesel sončeka, takrat sem imela rok septembra vendar se je naša bejbika odloča da bo rajš avgusta prišla
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 10:01:23
|
|
|
|
soncek_25
|
No vidiš... Jaz sem tudi lani zanosila decembra, očitno je to takšen mesec in imajo Miklavž, Božiček in Dedek Mraz prste vmes
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 10:08:09
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25 No vidiš... Jaz sem tudi lani zanosila decembra, očitno je to takšen mesec in imajo Miklavž, Božiček in Dedek Mraz prste vmes se podpišem, upam da bojo letos tudi radodarni z darili
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 10:21:59
|
|
|
|
zvesta
|
Twixy piše: Ni dobro.. Javim proti večeru odločitev.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 10:24:55
|
|
|
|
nadka30
|
za twiky upam da bodo pomagale Zvesta hvala za informacijo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.12.2009 10:33:47
|
|
|
|
zvesta
|
ja, seveda.... javim takoj, ko kaj več zvem...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......