|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
1.12.2009 16:54:35   
Kepica83
Živjo punce!
Tudi jaz sem uspela končno priti domovuser posted image user posted image .

Sonček85 res si lepo narisala.. ni kej. Kapa doluser posted image user posted image

Nadka, sonček25, kliki, tanjuši... kako napreduje slončkanje??
MM jooooooj kako lep razgled in kakšna okolicauser posted image user posted image user posted image  Pa še snegeca imate. Mi pa ničuser posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
1.12.2009 17:06:57   
a.biba
Vau, snegec.... full lepo. Se ga meni že tudi lušta. No, kakšen teden še naj počaka, da se k sebi spravim ornk, potem pa lahko. Sem videla, da naša babika dobi pajaca za miklavža od babice in dedija, tak dolg se že spravljam kupovat, da so me prehiteli. Tako, da zdaj pa lahko pride snegec.

Sonček85 full dober si narisala!user posted image Jaz sem preko indige prerisala enga kužka, pa ga potem pobarvala, da jo je gledal med previjanjem. Ga imamo še zdaj gor. Ker drugače nimam glih roke za risat, mogoče še kaj prerišem, pa za na steno se nisem matrala.

Kak pa že meni v bušiju dogaja, je prav prijetno, me kar nekaj dreza tale otročiček. Očitno bo res bolj migec, ko je rekel g.

Sem prišla gledat, če je kaj novic o Twixy - sploh ne morem pozabiti na njo in vse kar se ji dogaja.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
1.12.2009 17:09:34   
Kepica83
a.biba bravo za brcikeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ja tudi mene je zanimalo če je kaj novega z twixy. user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
1.12.2009 17:57:12   
malaMravljica
kepica, iiii a ti je vsec nasa okolica user posted image user posted image  ves, smo cist zunaj civilizacije user posted image  sam 5 min do AC in 15 min do dveh vprecej velikih mest, v 1 uru pa v velemestu.

ja, za Twixy gledam tudi jaz.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
1.12.2009 18:04:29   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

kepica, iiii a ti je vsec nasa okolica user posted image user posted image  ves, smo cist zunaj civilizacije user posted image  sam 5 min do AC in 15 min do dveh vprecej velikih mest, v 1 uru pa v velemestu.

ja, za Twixy gledam tudi jaz.

Joj MM fuuuuuuuul mi je všeč. Res imate čudovitouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
1.12.2009 18:24:49   
zvesta
jaz sme danes malo povprašala Twixy, a žal ni bilo odgovora...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
1.12.2009 18:25:39   
tanjusi

mi bolj malo na polno user posted image ker morem počakat najmanj dva meseca,moram videt kaj bo moja g. 10. rekla....

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
1.12.2009 18:25:58   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

jaz sme danes malo povprašala Twixy, a žal ni bilo odgovora...

Pizd****** upajmo da je vse vreduuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
1.12.2009 18:28:32   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

mi bolj malo na polno user posted image ker morem počakat najmanj dva meseca,moram videt kaj bo moja g. 10. rekla....

Aja. Torej še 1 mesec morta počakat?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
1.12.2009 18:30:46   
Kepica83
Zvesta kako si ti imela UZ preglede? Na vsake 4 tedne ali ne?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
1.12.2009 18:35:31   
tanjusi

če bo user posted image približno tako točno kot je bila do sedaj, bom + čakala februarja , tako nekakouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
1.12.2009 18:37:04   
Kepica83

če bo user posted image približno tako točno kot je bila do sedaj, bom + čakala februarja , tako nekakouser posted image

Čakala in dočakalauser posted image user posted image .

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
1.12.2009 18:37:22   
tassika
MM a imaš ti tako zadevo:
http://www.mojskratek.si/default.asp?pid=modul_it&mid=sl&wid=279&detailID=717&ime=Sleepy_Wrap_(trak_za_nosenje_otrok)

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
1.12.2009 18:38:45   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

ja, nekej na 4 tedne... čeprav od začetka nisem imela vsakokrat UZ... zdaj ga pa bolj ali manj imam, ker imam diagnozo zastoj rasti... upam no, da ga bom drug teden imela...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
1.12.2009 18:40:58   
Kepica83

ja, nekej na 4 tedne... čeprav od začetka nisem imela vsakokrat UZ... zdaj ga pa bolj ali manj imam, ker imam diagnozo zastoj rasti... upam no, da ga bom drug teden imela...

A tako. Jaz sem imela UZ na MF pa nevem če bo mi ga zdaj po 4 tednih spet delala.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
1.12.2009 18:43:24   
zvesta

A tako. Jaz sem imela UZ na MF pa nevem če bo mi ga zdaj po 4 tednih spet delala.

saj uradno ti pripada prvi potrditveni UZ, pa potem morfologija.. več ne.... kontrolo rasti naredijo, če sumijo da je kaj narobe....

jaz sme pa imela toliko UZ-jev zato, ker sem najprej padla po stopnicah, pa so preverjali, pol pa sem že dobila diagnozo zastoja, pa ker je bil zastoj tudi prvič, me zdaj toliko bolj spremljajo...

drugače sme pa imela v 1. nosečnosti samo 1 iz in morfo.... naslednjega pa šele v 31. tednu, ko je začel trebušček zaostajat v rasti...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
1.12.2009 18:48:14   
a.biba

saj uradno ti pripada prvi potrditveni UZ, pa potem morfologija.. več ne.... kontrolo rasti naredijo, če sumijo da je kaj narobe....

jaz sme pa imela toliko UZ-jev zato, ker sem najprej padla po stopnicah, pa so preverjali, pol pa sem že dobila diagnozo zastoja, pa ker je bil zastoj tudi prvič, me zdaj toliko bolj spremljajo...

drugače sme pa imela v 1. nosečnosti samo 1 iz in morfo.... naslednjega pa šele v 31. tednu, ko je začel trebušček zaostajat v rasti...

Uz boš imela samo, če ti ga ginekolog zastonj naredi in po svoji volji. Drugače pa je potem po 30. tednu še en plačljivi in je to to.

Zvesta kdaj imaš pregled? Bomo držale pesti. Seveda tudi zate Kepica. Jaz imam 14. morfologijo in mislim, da bom moja dva zraven povabla, da bomo vsi pogledali. Seveda bom najprej g. vprašala, če njemu to otežuje delo, ker ne bi rada imela zato površne morfologije. Je pa le zelo pomembna.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
1.12.2009 18:49:42   
zvesta
a.biba, pregled ima drug teden v sredo...

meni je G najprej naredil morfologijo, potem je pa moža poklical in še njemu enkrat vse pokazal.... je bil čisto vesel.. G in mož...

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
1.12.2009 18:51:50   
Kepica83
Zvesta na 3d si hodla? Jaz sem drug teden naročena. Verjetno mi tam bo povedal cm pa težo ne?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
1.12.2009 18:52:42   
zvesta

Zvesta na 3d si hodla? Jaz sem drug teden naročena. Verjetno mi tam bo povedal cm pa težo ne?

ne, nisem šla... mi je škoda denarja za to... ga nimam toliko preveč...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
1.12.2009 18:53:40   
Kepica83

Jaz sem rekla da bova šla, ker bi kao Dr. Rosič naj delal za 30eur. No sem danes klicala, pa je cena 50eur. Naročla sem se vseeno bova pa še vidla če bova šla. Je men 50eur tudi veliko.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
1.12.2009 18:54:44   
zvesta

Jaz sem rekla da bova šla, ker bi kao Dr. Rosič naj delal za 30eur. No sem danes klicala, pa je cena 50eur. Naročla sem se vseeno bova pa še vidla če bova šla. Je men 50eur tudi veliko.

mah, midva sva imela sedaj toliko nepredvidenih stroškov, da sma čisto zaglibla z denarjem.. še vozička in lupinice ne moreva trenutno kupit...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
1.12.2009 18:57:31   
a.biba

a.biba, pregled ima drug teden v sredo...

meni je G najprej naredil morfologijo, potem je pa moža poklical in še njemu enkrat vse pokazal.... je bil čisto vesel.. G in mož...

To mi bi bilo najbolj všeč, bom predlagala, če lahko prideta na koncu pokukat našega bibeka. Je bilo na nuhalni tako prijetno, da bi rada, da sta tudi tukaj zraven, če se da.

3d so pa res dragi, Strahova ima baje 100€ - pa še mal mi je nefer, da bi pri drugem šla, pri prvi pa nisem bila. Mogoče zveni čudno, sam me res tak občutek preganja.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
1.12.2009 19:04:18   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

3d so pa res dragi, Strahova ima baje 100€ - pa še mal mi je nefer, da bi pri drugem šla, pri prvi pa nisem bila. Mogoče zveni čudno, sam me res tak občutek preganja.

ja, tudi jaz 1. nisem šla, pa sem rekla, da tudi pri drugem ne grem..

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
1.12.2009 19:05:12   
Kepica83
zvesta ja saj vem. Saj tudi midva gledava da ne zapravljava po nepotrebnem. Ti si v MB rodila?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

VIDEO: Holografski simulator rojstva
Študenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?