Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 16:54:35
|
|
|
|
Kepica83
|
Živjo punce! Tudi jaz sem uspela končno priti domov . Sonček85 res si lepo narisala.. ni kej. Kapa dol Nadka, sonček25, kliki, tanjuši... kako napreduje slončkanje?? MM jooooooj kako lep razgled in kakšna okolica Pa še snegeca imate. Mi pa nič
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 17:06:57
|
|
|
|
a.biba
|
Vau, snegec.... full lepo. Se ga meni že tudi lušta. No, kakšen teden še naj počaka, da se k sebi spravim ornk, potem pa lahko. Sem videla, da naša babika dobi pajaca za miklavža od babice in dedija, tak dolg se že spravljam kupovat, da so me prehiteli. Tako, da zdaj pa lahko pride snegec. Sonček85 full dober si narisala! Jaz sem preko indige prerisala enga kužka, pa ga potem pobarvala, da jo je gledal med previjanjem. Ga imamo še zdaj gor. Ker drugače nimam glih roke za risat, mogoče še kaj prerišem, pa za na steno se nisem matrala. Kak pa že meni v bušiju dogaja, je prav prijetno, me kar nekaj dreza tale otročiček. Očitno bo res bolj migec, ko je rekel g. Sem prišla gledat, če je kaj novic o Twixy - sploh ne morem pozabiti na njo in vse kar se ji dogaja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 17:09:34
|
|
|
|
Kepica83
|
a.biba bravo za brcike Ja tudi mene je zanimalo če je kaj novega z twixy.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 17:57:12
|
|
|
|
malaMravljica
|
kepica, iiii a ti je vsec nasa okolica ves, smo cist zunaj civilizacije sam 5 min do AC in 15 min do dveh vprecej velikih mest, v 1 uru pa v velemestu. ja, za Twixy gledam tudi jaz.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:04:29
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica kepica, iiii a ti je vsec nasa okolica ves, smo cist zunaj civilizacije sam 5 min do AC in 15 min do dveh vprecej velikih mest, v 1 uru pa v velemestu. ja, za Twixy gledam tudi jaz. Joj MM fuuuuuuuul mi je všeč. Res imate čudovito .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:24:49
|
|
|
|
zvesta
|
jaz sme danes malo povprašala Twixy, a žal ni bilo odgovora...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:25:39
|
|
|
|
tanjusi
|
Nadka, sonček25, kliki, tanjuši... kako napreduje slončkanje?? mi bolj malo na polno ker morem počakat najmanj dva meseca,moram videt kaj bo moja g. 10. rekla....
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:25:58
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta jaz sme danes malo povprašala Twixy, a žal ni bilo odgovora... Pizd****** upajmo da je vse vredu
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:28:32
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Nadka, sonček25, kliki, tanjuši... kako napreduje slončkanje?? mi bolj malo na polno ker morem počakat najmanj dva meseca,moram videt kaj bo moja g. 10. rekla.... Aja. Torej še 1 mesec morta počakat?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:30:46
|
|
|
|
Kepica83
|
Zvesta kako si ti imela UZ preglede? Na vsake 4 tedne ali ne?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:35:31
|
|
|
|
tanjusi
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Nadka, sonček25, kliki, tanjuši... kako napreduje slončkanje?? mi bolj malo na polno user posted image ker morem počakat najmanj dva meseca,moram videt kaj bo moja g. 10. rekla.... Aja. Torej še 1 mesec morta počakat? če bo približno tako točno kot je bila do sedaj, bom + čakala februarja , tako nekako
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:37:04
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi Nadka, sonček25, kliki, tanjuši... kako napreduje slončkanje?? mi bolj malo na polno user posted image ker morem počakat najmanj dva meseca,moram videt kaj bo moja g. 10. rekla.... Aja. Torej še 1 mesec morta počakat? če bo približno tako točno kot je bila do sedaj, bom + čakala februarja , tako nekako Čakala in dočakala .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:38:45
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta kako si ti imela UZ preglede? Na vsake 4 tedne ali ne? ja, nekej na 4 tedne... čeprav od začetka nisem imela vsakokrat UZ... zdaj ga pa bolj ali manj imam, ker imam diagnozo zastoj rasti... upam no, da ga bom drug teden imela...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:40:58
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta kako si ti imela UZ preglede? Na vsake 4 tedne ali ne? ja, nekej na 4 tedne... čeprav od začetka nisem imela vsakokrat UZ... zdaj ga pa bolj ali manj imam, ker imam diagnozo zastoj rasti... upam no, da ga bom drug teden imela... A tako. Jaz sem imela UZ na MF pa nevem če bo mi ga zdaj po 4 tednih spet delala.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:43:24
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta kako si ti imela UZ preglede? Na vsake 4 tedne ali ne? ja, nekej na 4 tedne... čeprav od začetka nisem imela vsakokrat UZ... zdaj ga pa bolj ali manj imam, ker imam diagnozo zastoj rasti... upam no, da ga bom drug teden imela... A tako. Jaz sem imela UZ na MF pa nevem če bo mi ga zdaj po 4 tednih spet delala. saj uradno ti pripada prvi potrditveni UZ, pa potem morfologija.. več ne.... kontrolo rasti naredijo, če sumijo da je kaj narobe.... jaz sme pa imela toliko UZ-jev zato, ker sem najprej padla po stopnicah, pa so preverjali, pol pa sem že dobila diagnozo zastoja, pa ker je bil zastoj tudi prvič, me zdaj toliko bolj spremljajo... drugače sme pa imela v 1. nosečnosti samo 1 iz in morfo.... naslednjega pa šele v 31. tednu, ko je začel trebušček zaostajat v rasti...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:48:14
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta kako si ti imela UZ preglede? Na vsake 4 tedne ali ne? ja, nekej na 4 tedne... čeprav od začetka nisem imela vsakokrat UZ... zdaj ga pa bolj ali manj imam, ker imam diagnozo zastoj rasti... upam no, da ga bom drug teden imela... A tako. Jaz sem imela UZ na MF pa nevem če bo mi ga zdaj po 4 tednih spet delala. saj uradno ti pripada prvi potrditveni UZ, pa potem morfologija.. več ne.... kontrolo rasti naredijo, če sumijo da je kaj narobe.... jaz sme pa imela toliko UZ-jev zato, ker sem najprej padla po stopnicah, pa so preverjali, pol pa sem že dobila diagnozo zastoja, pa ker je bil zastoj tudi prvič, me zdaj toliko bolj spremljajo... drugače sme pa imela v 1. nosečnosti samo 1 iz in morfo.... naslednjega pa šele v 31. tednu, ko je začel trebušček zaostajat v rasti... Uz boš imela samo, če ti ga ginekolog zastonj naredi in po svoji volji. Drugače pa je potem po 30. tednu še en plačljivi in je to to. Zvesta kdaj imaš pregled? Bomo držale pesti. Seveda tudi zate Kepica. Jaz imam 14. morfologijo in mislim, da bom moja dva zraven povabla, da bomo vsi pogledali. Seveda bom najprej g. vprašala, če njemu to otežuje delo, ker ne bi rada imela zato površne morfologije. Je pa le zelo pomembna.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:49:42
|
|
|
|
zvesta
|
a.biba, pregled ima drug teden v sredo... meni je G najprej naredil morfologijo, potem je pa moža poklical in še njemu enkrat vse pokazal.... je bil čisto vesel.. G in mož...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:51:50
|
|
|
|
Kepica83
|
Zvesta na 3d si hodla? Jaz sem drug teden naročena. Verjetno mi tam bo povedal cm pa težo ne?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:52:42
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta na 3d si hodla? Jaz sem drug teden naročena. Verjetno mi tam bo povedal cm pa težo ne? ne, nisem šla... mi je škoda denarja za to... ga nimam toliko preveč...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:53:40
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta na 3d si hodla? Jaz sem drug teden naročena. Verjetno mi tam bo povedal cm pa težo ne? ne, nisem šla... mi je škoda denarja za to... ga nimam toliko preveč... Jaz sem rekla da bova šla, ker bi kao Dr. Rosič naj delal za 30eur. No sem danes klicala, pa je cena 50eur. Naročla sem se vseeno bova pa še vidla če bova šla. Je men 50eur tudi veliko.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:54:44
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Zvesta na 3d si hodla? Jaz sem drug teden naročena. Verjetno mi tam bo povedal cm pa težo ne? ne, nisem šla... mi je škoda denarja za to... ga nimam toliko preveč... Jaz sem rekla da bova šla, ker bi kao Dr. Rosič naj delal za 30eur. No sem danes klicala, pa je cena 50eur. Naročla sem se vseeno bova pa še vidla če bova šla. Je men 50eur tudi veliko. mah, midva sva imela sedaj toliko nepredvidenih stroškov, da sma čisto zaglibla z denarjem.. še vozička in lupinice ne moreva trenutno kupit...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 18:57:31
|
|
|
|
a.biba
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta a.biba, pregled ima drug teden v sredo... meni je G najprej naredil morfologijo, potem je pa moža poklical in še njemu enkrat vse pokazal.... je bil čisto vesel.. G in mož... To mi bi bilo najbolj všeč, bom predlagala, če lahko prideta na koncu pokukat našega bibeka. Je bilo na nuhalni tako prijetno, da bi rada, da sta tudi tukaj zraven, če se da. 3d so pa res dragi, Strahova ima baje 100€ - pa še mal mi je nefer, da bi pri drugem šla, pri prvi pa nisem bila. Mogoče zveni čudno, sam me res tak občutek preganja.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 19:04:18
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba 3d so pa res dragi, Strahova ima baje 100€ - pa še mal mi je nefer, da bi pri drugem šla, pri prvi pa nisem bila. Mogoče zveni čudno, sam me res tak občutek preganja. ja, tudi jaz 1. nisem šla, pa sem rekla, da tudi pri drugem ne grem..
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.12.2009 19:05:12
|
|
|
|
Kepica83
|
zvesta ja saj vem. Saj tudi midva gledava da ne zapravljava po nepotrebnem. Ti si v MB rodila?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki VIDEO: Holografski simulator rojstvaŠtudenti klinike si lahko prvič na medicinskem usposabljanju ogledajo holograme 3D anatomije, ko se naučijo opravljati t...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?