|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
27.11.2009 14:55:37   
malaMravljica
ma tam gor sem hotla napisat kepica pa je prslo vn leüoca user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1376
27.11.2009 15:05:53   
nadka30
hallo hallo,kako smo punceuser posted image user posted image user posted image
danes je pa moja druga tečka prišla upam da je tazadnjauser posted image user posted image user posted image user posted image in da bo naslednjč plus.O danes se pa samo o hrani pogovarjateuser posted image user posted image user posted image .sonček 25 sma zmenjeni, naslednjič ko boš v blizini grema pa na pijačo.
en lep pozdrav vsem
lpuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1377
27.11.2009 17:00:08   
nadka30
nobene nikjeruser posted image user posted image user posted image user posted image , jaz sem pa danes tako happy, še nikoli nisem bila tako vesela user posted image kot danes, ker vem da sta dve okoli in da imam spet proste roke , sedaj si moram sam zračunat kadj imam taboljše dniuser posted image user posted image user posted image user posted image
lp

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1378
27.11.2009 17:22:11   
nadka30
malo o hrani;

4-6 mesecev
začnemo z sokovi, in redkimi kašicami, ki jih postopoma zgostujemo, za začetek redčimo z materinim mlekom ali prilogojenim mlekom, lahko mu damo tudi žličko jogurta, uporabimo brezglutenska živila, pretlačen krompir, bučke, korenček, cvetača, ne ponujamo mesa, proti 6 mesecu pa damo pretlačeno belo meso perutnine

6-9 mesecev
kašice so gostejše, postopma lahko dodamo narezane koščke, začnemo uvajat skutke, sirne namaze, lahko začnemo uporabljat živila z glutenom; pšenica, rž, ječmen, oves, testenine, kus kus, pretlačeno špinačo, olupljene koščke jabolka, banane, belo ribo, juho z rezanci

9-12 mesecev
hrana je pretlačena ali nasesekljana, otroko damo tudi surovo zelenjavo, ponudimo mu sadne skute, jogurte, naredimo majhne pice, polnjene testenine, hrano mu ponudimo v primernih koščkih

Jaz imam doma  od revije mama posebna izdaja KUHARICA in PAPARICA, v njej je veliko receptov
lpuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1379
27.11.2009 17:37:26   
Kepica83
živ živ punce! Midva z bejbijem pa z atijem smo vstali. Mmmm kak smo pančkali. Moja beba danes štrajka grozno malo se premika. user posted image

MM čudovita slikica. Kdo vaju je to slikal?? res sta lepa.

NADKA30 energie bomba bravo za drugo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . zdaj pa še 4-5 dni pol pa slončkanje. In božiča po testek +++++++++++++++++++. Jihaaaaaaaaaaauser posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1380
27.11.2009 17:40:13   
nadka30
sem že mislila da bom kar sama samevala tukaj, kepica tvoje besede naj se pozlatijo, res bi bilo fajn, ko bi za božička letos dobila plus ah kaj govorim seceda ga bom pa sonček, kliki in vse ki čakajo na plus ga bodo tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1381
27.11.2009 17:46:51   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

sem že mislila da bom kar sama samevala tukaj, kepica tvoje besede naj se pozlatijo, res bi bilo fajn, ko bi za božička letos dobila plus ah kaj govorim seceda ga bom pa sonček, kliki in vse ki čakajo na plus ga bodo tudiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Točno takouser posted image user posted image user posted image user posted image . Moj srček pa gre meni zdaj shake delat. Iz sladoleda, banan in mleka. Aja pa zadnjič ko smo se menle o palačinkah... mi jih je drug dan za zajtrk naredi. user posted image user posted image Jaz nikoli ne naredim tak dobrega shejka kak on. No o palačinkah pa nem zgubljala besed.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1382
27.11.2009 17:48:40   
Kepica83
Punce se že lahko začne prvega okraševat?? Jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1383
27.11.2009 17:49:29   
nadka30
kepica a veš da si jaz mislim kaj ti nosiš pod srčkom, mislim da me občutek ne varauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Me je pa zdajle mal zaneslo, ko sem šla pogledat koliko bi bila noseča ( v 21 t bi bilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ) sem mogla kar hitro s tiste strani odditi, ker me je kar malo štihnalo pri srčkuuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1384
27.11.2009 17:49:38   
tanjusi
no takole... pa sem vas prebrala...
kepica sem vesela, da si uspela od ginekologinje dobit kar ti pripadauser posted image user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1385
27.11.2009 17:51:08   
tanjusi
uh nadka jaz bi imela danes drugi pregled... raje sploh ne razmišljam... sem pa vesela zate da je prišla drugauser posted image potem pa v akcijo.

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1386
27.11.2009 17:51:13   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Punce se že lahko začne prvega okraševat?? Jaz komaj čakamuser posted image user posted image user posted image

brez problema lahko, vem da je bilo meni najlepše tisto leto ko je bila nadja z nama in si je ogledovala vse pisane lučke in okraske, tega ne bom nikoli pozabila.
Kepica le krasi...user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1387
27.11.2009 17:53:20   
tanjusi
drugače pa kaj je novega... hmm.. nič kaj sem vesela,da je pred vrati vikend.
Bomo najbrž venček jutri delali ...
Pa še vedno sem zelo čustveno labilna... velikokrat se nanoter jočem, ker se trudim da ne kažem solz...

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1388
27.11.2009 17:55:03   
nadka30
halo tanjuši, ja je kar hudo ko pomisliš kje bi že bil, user posted image user posted image user posted image
tisti dan ko naj bi jaz imela tretji pregled sem nato dejansko imela pregled po ss, in veš kaj sem takrat doživela, ko sem prišla na pregled je moj g igral karte na računalniku in mi sploh ni hotel povedat kaj piše na izvidih, tisti dan sem bila tako jezna da bi ga v žlici vode utopila, sem pa tega g sedaj menjalauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1389
27.11.2009 17:56:55   
tanjusi
isti dan ko naj bi jaz imela tretji pregled sem nato dejansko imela pregled po ss, in veš kaj sem takrat doživela, ko sem prišla na pregled je moj g igral karte na računalniku in mi sploh ni hotel povedat kaj piše na izvidih, tisti dan sem bila tako jezna da bi ga v žlici vode utopila, sem pa tega g sedaj menjalauser posted image user posted image user posted image

daj no ... a je to možno....user posted image user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1390
27.11.2009 17:57:15   
malaMravljica
Kepica, pojdi pogledat mail user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1391
27.11.2009 17:57:17   
nadka30
po mojem bo še kar nekja časa trajalo, mene še zdaj včasih zanese, pa bo počasi od tega že dva meseca.Je hudo priznam še posebej če imaš za samo že čist bp nosečnost, misli da si sploh ne predstavljaš da se lahko to zgodiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1392
27.11.2009 17:57:30   
oton
večer punce, kako ste?
jaz utrujena od tedna in nestrpna zaradi pregleda, katerega imam v sredo. Kooooomaj čakam in upamo na najbolje.
Vidim da se že pogovarjate o okraševanju: no jaz bom jutri venček delala, je v nedeljo prva adventna. z okraševanjem pa bomo še pikico počakali, ampak samo zaradi tega, ker renoviramo nadstropje in je v hiši kaos.
lep večer še naprej

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1393
27.11.2009 18:00:25   
nadka30
tanjusi ja je, sem bila tako šokirana da sploh nisem vedela kaj bi mu rekla, priznam da sem takrat mislim da prvič v življenju ostala brez beseduser posted image user posted image user posted image .Njegova razlaga je bila da tako ni pomembno, ker tako ne mormo nič ver rešit, ti povem da so mi šle tako čudne stvari po glavi, sem razmišljala, kaj če je bilo že prej kaj narobe pa on sploh ni vredu pogledal in tako dalje.
Ja tudi to se dogaja, sam dokler tega ne doživiš ne verjameš

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1394
27.11.2009 18:10:11   
Kepica83
MM čudovite slikice. Res ste vsi čudoviti. Samo mali pa se res spreminja ko gobicauser posted image user posted image user posted image

nadka, tanjuši žal mi je za vaju, ampak ne razmišljat v tej smeri..kje bi zdaj že ble. Jaz bi tudi lahko že božič praznovala z najinim bebijem pa ga žal nebom. Ampak o tem nima smisla razmišljat, ker hudo. user posted image  babi vedita da je moglo tako biti. Jaz se tolažim z tem da pa je bilo nekaj narobe z bebo in je rajši sama šla in počakala na pravi trenutek.

Poglejte kaki šejk mi je možek naredil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pol litrauser posted image
user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1395
27.11.2009 18:17:25   
tanjusi
nadka, tanjuši žal mi je za vaju, ampak ne razmišljat v tej smeri..kje bi zdaj že ble. Jaz bi tudi lahko že božič praznovala z najinim bebijem pa ga žal nebom. Ampak o tem nima smisla razmišljat, ker hudo. user posted image babi vedita da je moglo tako biti. Jaz se tolažim z tem da pa je bilo nekaj narobe z bebo in je rajši sama šla in počakala na pravi trenutek.

Poglejte kaki šejk mi je možek naredil.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pol litrauser posted image

se strinjam s tabo kepica in vem da naslednjič bo vse ok!!!
ti si dobila šejk, jaz pa sem za otroke pa zase nardila sadni napitek v pover jucerju- je blo tudi fuul dobrouser posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1396
27.11.2009 18:17:35   
nadka30
kepica saj vem da imaš prav, sam sem bila prej sama tukaj pa me je mal zaneslouser posted image user posted image user posted image
sedaj si mi pa lušte naredilauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1397
27.11.2009 18:18:30   
oton
Kepica 83 user posted image user posted image user posted image user posted image  za možeka in njegovo razvajanje

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1398
27.11.2009 18:18:59   
nadka30
tanjusi midve pa istočasno tipkamauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1399
27.11.2009 18:19:36   
tanjusi
tanjusi midve pa istočasno tipkamauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1400
Stran:   <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  54 55 [56] 57 58   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......