Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:22:01
|
|
|
|
Teni_
|
Pozdravček punce. Se malo oglasim, ker ne vem, kako bom kaj s časom od torka naprej. Začnem v torek delat v stari firmi, kjer sem delala do konec aprila. Zdaj pa jovo na novo. In glede na to, da se dela dopoldan in popoldan, bom s časom bolj na tesnem. Po eni strani se veselim starega kolektiva in dela s strankami, po drugi strani me pa stiska, ker bom spet tako malo časa z mojimi. Ampak saj, če bo vse po sreči, bodo decembrski možje pridni in bom čez osem mesecev spet doma, samo za moje srčke.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:23:32
|
|
|
|
nadka30
|
Ampak saj, če bo vse po sreči, bodo decembrski možje pridni in bom čez osem mesecev spet doma, samo za moje srčke. IZVIRNO na to pa stavim tudi jaz , kako to da se vračaš v staro službo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:24:11
|
|
|
|
Kliki
|
Kepica lušte nam delaš s tem tvojim šejkom. Kar pa se okraševanja tiče je pa meni vse skupaj prezgodaj tako da pri nama bo smrekica kak dan pred božičnim večerom, ker ponavadi greva k mojim na večerjo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:26:07
|
|
|
|
nadka30
|
glej jo glej jo kdo je tukaj, večer kliki,smo kaj pridni mi tudi gremo na božično večerjo k našim domov, se vsako leto dobimo doma
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:27:43
|
|
|
|
Kliki
|
Pridni smo samo pri delanju , vstalo pa je bolj tako tako sem iz službe prišla tako izmozgana da sem morala 1 uro odspat.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:37:26
|
|
|
|
Teni_
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 Ampak saj, če bo vse po sreči, bodo decembrski možje pridni in bom čez osem mesecev spet doma, samo za moje srčke. IZVIRNO na to pa stavim tudi jaz , kako to da se vračaš v staro službo Ko se je v MB odpiral nov TC, so nas okoli 30 zaposlili, potem pa se je začela ta "recesija" in je promet precej padel, nam pa niso podaljšali pogodb. Že takrat je bilo rečeno, da takoj, ko bodo kakšne potrebe po kadru, me pokličejo, ker sem baje bila full pridna. Zdaj pa je tako, da gre ena s katero smo skupaj delale delat v en drug center, mene pa bodo vzeli nazaj. Sploh zdaj, ko je december pred vrati, jim najbolj odgovarja, ker mene ni potrebno na novo učit, ampak samo obnovim.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:44:07
|
|
|
|
Kepica83
|
Saj vem nadka30 da te še tu pa tam malo zanese. In prav je tako. Ampak vedi sedaj ko boš decembra ugledala +++ neboš več razmišljala kaj se ti je zgodilo. Tak kot jaz ne. Kliki jaz bi začela okraševati okna, ograjo zunaj pa tak malo.... smrekica pa bi počakala do božiča.
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:46:42
|
|
|
|
Kliki
|
A tako jest zunaj in pa okna nič ne okrasim narediva smrekico in pa venček postaviva na mizo to je pa to. Imam bolj majhno stanovanje.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:51:31
|
|
|
|
tanjusi
|
jaz se zeelo veselim decembra, se mi zdi da bo en dva tri smuknil mimo, v službi se zelo veliko dogaja ta mesec, pa tudi doma bomo poskrbeli da se bo, potem pa bosta pa moj dva meseca že tudi skoraj mimo
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:51:38
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki A tako jest zunaj in pa okna nič ne okrasim narediva smrekico in pa venček postaviva na mizo to je pa to. Imam bolj majhno stanovanje. Ja saj midva še do zdaj nikoli nisva, razen smrekice lani pa še to z njegovimi starci. Sedaj pa sma prvi božič na svojem in imava že ful stvari kupljenih. Jelenčka, pa tiste svetleče kable, pa ogromno lučk.... Pa še v hiški sma tako da bova še lahko zunaj ograjico okrasila. In že komaj čakam. Drugačem pa sem že kot otrok si v sobi vedno zalepla ene lučke na okno. Tiste barve lučk v temi so me tako pomirjale in mi dajale nekak občutek topline in sreče. Sploh pa tiste bolj stare lučke ki so tako prijetno dišale ko so se segrele a sem čudna ne?
Najin sonček je privekal: 28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm. 1.Mesec: 4620g in 54.5cm 2.Mesec: 5690g 3.Mesec: 6400g in 63cm 5.Mesec: 7860g
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:56:31
|
|
|
|
Kliki
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki A tako jest zunaj in pa okna nič ne okrasim narediva smrekico in pa venček postaviva na mizo to je pa to. Imam bolj majhno stanovanje. Ja saj midva še do zdaj nikoli nisva, razen smrekice lani pa še to z njegovimi starci. Sedaj pa sma prvi božič na svojem in imava že ful stvari kupljenih. Jelenčka, pa tiste svetleče kable, pa ogromno lučk.... Pa še v hiški sma tako da bova še lahko zunaj ograjico okrasila. In že komaj čakam. Drugačem pa sem že kot otrok si v sobi vedno zalepla ene lučke na okno. Tiste barve lučk v temi so me tako pomirjale in mi dajale nekak občutek topline in sreče. Sploh pa tiste bolj stare lučke ki so tako prijetno dišale ko so se segrele a sem čudna ne? Ne nisi čudna saj jast bi tudi bolj okrasila če bi imela plac. Imam pa stanovanje res majhno tako da na žalost še tavelike smrekce ne morem postavit.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 18:57:04
|
|
|
|
nadka30
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 Saj vem nadka30 da te še tu pa tam malo zanese. In prav je tako. Ampak vedi sedaj ko boš decembra ugledala +++ neboš več razmišljala kaj se ti je zgodilo. Tak kot jaz ne. [/quote točno tako
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:00:37
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83 IZVIRNO SPOROČILO: Kliki A tako jest zunaj in pa okna nič ne okrasim narediva smrekico in pa venček postaviva na mizo to je pa to. Imam bolj majhno stanovanje. Ja saj midva še do zdaj nikoli nisva, razen smrekice lani pa še to z njegovimi starci. Sedaj pa sma prvi božič na svojem in imava že ful stvari kupljenih. Jelenčka, pa tiste svetleče kable, pa ogromno lučk.... Pa še v hiški sma tako da bova še lahko zunaj ograjico okrasila. In že komaj čakam. Drugačem pa sem že kot otrok si v sobi vedno zalepla ene lučke na okno. Tiste barve lučk v temi so me tako pomirjale in mi dajale nekak občutek topline in sreče. Sploh pa tiste bolj stare lučke ki so tako prijetno dišale ko so se segrele a sem čudna ne? Ne nisi čudna saj jast bi tudi bolj okrasila če bi imela plac. Imam pa stanovanje res majhno tako da na žalost še tavelike smrekce ne morem postavit. Pa vsaj na okenca prilimaj par lučk. Boš vidla da bo takoj drugo vzdušje. Če ne pa pridita z dragim k nama na kaki čaj zvečer pa bomo skupaj uživali v przaničnem vzdušju. Nadka zate isto velja. Nevem kaj naj Leeju za večerjo naredim. Sta šla z dragim gumo vlačit, tako da bo ziher lačen.
< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 27.11.2009 19:02:11 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:01:57
|
|
|
|
Kliki
|
Ja za naju bi biv to cel izlet da pridem k tebi na čaj.
< Sporočilo je popravil Kliki -- 27.11.2009 19:02:13 >
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:05:03
|
|
|
|
nadka30
|
kepica že kaj veš glede mariee
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:05:06
|
|
|
|
tanjusi
|
Nevem kaj naj Leeju za večerjo naredim. user posted image Sta šla z dragim gumo vlačit, tako da bo ziher lačen. user posted image kaj sta šla vlačit ja jaz sem letos že tako daleč da sem si celo silikonsko pištolo kupila danes- upam da bom tudi kaj ustvarjala
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:06:41
|
|
|
|
Kliki
|
Ja supre potem boš paa letos sama naredila čestitke.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:07:07
|
|
|
|
nadka30
|
jaz pa sploh ne vem kam bom letos smerečko postavila , kjer sem jo prejšna leta imela imam sedaj neko omaro tak da bom morala kar pogruntat kam jo bom vtaknila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:10:08
|
|
|
|
Kliki
|
Kaj pa na to omaro a je previsoka?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:12:53
|
|
|
|
nadka30
|
omara je previsoka, ob enem pa je še smerečka zelo velika.Bom že najdla plac, če ne drugje jo bom pa v kopalnico dala(ha-ha-ha). Imam pa že par let okraseno z okraski iz slame, te sem prinesla iz nemčije, pred cca 4 leti, ko smo prviš šli z nadjo v nemčijo, ja ta pot je bila zanimiva, še plenico smo sabo vlekli, ker je bila tamala alergična na pamperske
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:18:19
|
|
|
|
Kliki
|
Ja poti z malimi otroki so ponavadi zanimive. Meni je vstla v spominu moja zgodba iz otroštva ko smo šli prvič na morje z brati dvojčki in ker smo imeli jugota je šel notri samo vozek. Tako da smo šli z dvema avtoma.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:20:48
|
|
|
|
Kepica83
|
Ja Lee ma narejeno eno oprsnico bom pokazala slikco. Na to oprsnico pa ima dve vrvi in zadaj za njim ima gumo, oz. kolo od mojega ex motorja. In ta guma je do polovice zabetonirana tako da je težja. No in to on vlači zunaj. Po bregu gor, pa dol pa po prek.. Nam je to svetoval lastnik od katerega sva kupla psa. Lee je postal full mišičast pa še mir je ponoči ker je zmantran. Drugače tuli ko indijanec. http://www.youtube.com/watch?v=yZpCk29zjj0 pa še ena pesmica. Meni je zakon!!!
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:21:22
|
|
|
|
Kepica83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki Ja poti z malimi otroki so ponavadi zanimive. Meni je vstla v spominu moja zgodba iz otroštva ko smo šli prvič na morje z brati dvojčki in ker smo imeli jugota je šel notri samo vozek. Tako da smo šli z dvema avtoma.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:22:29
|
|
|
|
nadka30
|
zakaj si pa bodočega možeka skrila?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 27.11.2009 19:22:57
|
|
|
|
Kliki
|
Dobra si da maš takega kuža dom.
|
|
|
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......