sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica a tvoj tudi na hrtbu spi. oktobrcki v slo pa na boku, ne smejo na hrbtu ja, vem, ne sme v usta ali pa da bi prislo na nosek, to pazim. Ej, ma kaj tvoj tudi zaspi zvecer tako kot moj, jaz ne morem verjet in me je vsak dan strah, pa vsak dan zaspi brez problemov. Zvecer receva ociju lahko noc oci, pol greva se previt in v pizamo oblect in pol v najino posteljo in se dojiva, pa se carta se zraven, to traja kar debelo uro, pol pa ce ze spi ga sam v zibko prelozim, ko vstaneva se kupcek podereva, ce ne spi pa tudi, podereva kupcek, ga dam v zibko, recem lahko noc, lepo spanckaj in dam lubcka mu, ga pokrijem, takrat sem mi se smeji, pol pa zaprem tv, ga imam za rahlo svetlobo odprtega, in mali se mal pogodrnja - ne joka, in zaspi. Tako na lahko, brez joka in ne vem cesa. sem si predstavljala, da pri dojenckih je drama za zaspat, ce so cist budni, pa sploh ni res. SOncek, sam brat pa ne znas a ne hvala in povej kaj dobis v zahvalo. odgovor nic je nepravilen in nesprejemljiv in hvala za seznam, jaz ga bom kar prkopirala ves. Soncek, pa saj imas kaksno knjigico o uvajanju otroske hrane z recepti. Jaz sem eno dobila za roj. dan in so tok fajn recepti notri, sam kaj ko je v nemscini. Eno imam pa slovensko, mi jo je mama kupila, ma je taka bolj bio zadeva, tudi fajn. kar je z rdečim napisano ne jaz sem misla kupit paprico ,sem še v postopku ali bi jo ali ne spanje:naš je navajen da gremo nekaj čez 19h se kopat/umit potem v pižamo in 15 minut pred osmo v posteljo,dobi mlekec ,ga pokrijem in grem iz sobe,on medtem že spi.Mu pa naredim tako mini temo da še jaz kaj vidim ,ko grem pa ven ogasnem luč. Tako je že od začetka in rutina deluje Ko pride ura nekaj do 19 je že ves bogi,zmatran zaspan,....tako da se je že navadil Boš videla kako je lepo ko ti spi cele noči,samo vmes se malo spremeni in pride tudi nazaj ko se zbuja