Anonimen
|
MAŠKA Juuupii, rešeni smo širokega povijanja... kolkeci so 1a 1a. Ma jst sm tok srečna. Tok mi miga zdej z nogicami, da ne moreš verjet. Pa se mi zdi, da se še več smejčka mi... Hvala za glaseke in komentar, sm se prv nasmejala. zvesta... ja takole mamo, ko nam je vroče v nogice Sonček_25... ja, samo verjet je treba.... in se bo plusek kr prikazal. Jst tud ne morem verjet, da je moj mali že skor 3 mesece star... pa ga gledam in mu govorim, da bo čez 3 mesece MOGOČE... UPAM zvedel, da pride sestrica. kepica83, a veš miška, da sm šele zdej prebrala, da si žalostna zelo. Če bi prej vedla bi te potolažkala po telefončku. Ma se mi je zdel, da si mejčkan odsotna in da nisi una kot pri zadnjem pogovoru. Lubika, tvoj jenček vse čuti in edino ti moraš poskrbet za to, da tega ne čuti.... Moraš. Samo pomisli kako žalosten je tudi on v bušiju. Vem kako je hudo in tud jst sm bla žalostna..... v nosečnosti kdaj pa kdaj, se skregala hudo.., ker sva tko temperamentna oba... in pol jokala, se božala po bušiju in se rižkotu opravičevala. To je preveč hudo.... In še zdej, ko ga kdaj gledam in je tak mirn in žalostn... se vprašam, če je zato, ker se je spomnil kako je bla kdajpa kdaj, ko je bil v svoji pravi posteljici... Ja, čist resnica... Skratka... vse na stran, pomemben je samo tvoj kepček.. Če pa rabiš pogovor, sem pa TU... jaz pa Rižkoo. Sonček85, ej da dol padeš sm srečna. Prosila sm boga, da bo vse ok s kolkeci in jeeeeeeeeeeee..... dobr, da sm prej šla, se prej rešla. Veš, moj mali se zdej veeelik smeje... moraš pridt in mu rečt šokol... al pa so mu zelenoke punce všeč.. , tvojmu Aleksu so definitivno plavooke... , ker se skoz mi smeje. Moj sonček je. Pa full napreduje, res full... vsak dan ti kej novega pokaže.. Ej,..ma pa naš že 5130. Veeeelik fantek je.. a.biba... ma ti si taprava... prava obveznost je glasovanje... juuuupiii.. sm ti hvaležna. Punce ostale... pozdravček lep.
|