|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
25.11.2009 19:25:12   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

sem ti poslala

evo, že poslala prošnjo...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1251
25.11.2009 19:27:54   
tanjusi
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

sem ti poslala

evo, že poslala prošnjo...

takole punce, grem počasi otroke na spanje pripravit, pol pa še mal pred tv pa tuš pol pa pod kovter, upam da se ne nalezem kaj od mojega, ki ga nekaj kuhauser posted image user posted image
lep večerpa enga  user posted image - za srečouser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1252
25.11.2009 19:28:50   
tanjusi
pa kaj to men računalnik dela, moram še enkrat probatuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1253
25.11.2009 19:29:52   
tanjusi
ne ok je sama sem označla on tekst sem misla da se računalnik  igra z mano....user posted image
saj bo zdaj se že lahko smejimuser posted image

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1254
25.11.2009 19:31:13   
Kepica83
si že moja prijateljica :)

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1255
25.11.2009 19:32:01   
Kepica83
user posted image user posted image tanjuši.
Lepo porihtaj pa fajn pančkaj. Nočko

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1256
25.11.2009 19:54:13   
pilotina
kepica in tanjusi...imata ZS

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1257
25.11.2009 20:01:51   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83Ti kar začni O računat.user posted image
ne ne še ,bomo še malo počakali.user posted image
pilotinca.kako si mi?Kako se počutiš?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1258
25.11.2009 22:13:30   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

user posted image user posted image user posted image  Kliki, jaz sem recimo ze mamica user posted image user posted image  ze ena polna dva meseca .
Joj sem ti kar malo fovšuser posted image . Sem prebrala tvojo zgodbo in je super. Upam da mi res čim prej rata.
Lahko bi nam kako slikco privoščila.

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1259
26.11.2009 8:35:10   
zvesta
dan...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1260
26.11.2009 9:06:22   
a.biba
Jutro!

Klik za glaseke... še nisem najbolj zgovorna, kava se šele kuha.... čveke, zdaj grem pa brat. Ste bile spet pridne!

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1261
26.11.2009 9:08:14   
soncek_25
MM kolk si to lepo napisala, sem kar kurjo polt dobilauser posted image Tudi jaz komaj čakam na takšne trenutke...
Sem ti dala na ZS mail, pa mi pošlji kakšno slikicouser posted image

Tanjusi...pr men je blo tkole: eno leto sva se trudila za plusek in s pomočjo klomifena mi je lani decembra tudi uspelo, februarja je mojmu sončku nehal biti srček, sledila je abrazija...no potem so sledili dnevi in meseci k sem bila resnično čist depresivna (no sedaj to niti ni več važno) in julija (torej tam nekje po 5 mesecih) mi je ponovno uspelo, spet sem bila srečna in nekako sem se izvlekla iz tistega "žalovanja", ampak na žalost me je spet udarilo, UZ pokaže prazno GV in zopet abrazija, sedaj je dobra 2 meseca od splava in čakamo na +. Sem se pa tudi psihično spravla k sebi in se prepričala, da bo tudi moj sonček enkrat v bušeku zdržal vseh 40 tednov.
Glede zanositve pa si jaz pomagam z ovulacijskimi testi, tako da ne bi zgrešila ovulacije. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.

Kepica moja mala, ne sekiraj se prosim, sem tudi jaz žalostna potem, res mi je hudo...ta trenutek si važna samo TI in KEPČEK torej ne obremenjuj se z ničemer...sprosti se in misli samo na vaju, tako kot pravi MM zapoj pesmico malemu, pobožaj bušekauser posted image To kar imaš pod srčkom je največji zaklad na svetu in edino kar je ta trenutek pomembno. Ne me narobe razumet, tudi vajin odnos s fantom je pomemben, ampak ta trenutek, ko kepček raste je pomemben le on in mamica ne sme bit žalostna. Velja?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1262
26.11.2009 11:40:16   
soncek_25
Vidla slikce od MM...mali mravljinček je res frajer!

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 1263
26.11.2009 12:30:04   
Anonimen
MAŠKA
Juuupii, rešeni smo širokega povijanja... kolkeci so 1a 1a. Ma jst sm tok srečna. Tok mi miga zdej z nogicami, da ne moreš verjet. Pa se mi zdi, da se še več smejčka mi...
Hvala za glaseke in komentar, sm se prv nasmejala.

zvesta... ja takole mamo, ko nam je vroče v nogice user posted image

Sonček_25... ja, samo verjet je treba.... user posted image in se bo plusek kr prikazal. Jst tud ne morem verjet, da je moj mali že skor 3 mesece star... pa ga gledam in mu govorim, da bo čez 3 mesece MOGOČE... UPAM zvedel, da pride sestrica. user posted image user posted image

kepica83, a veš miška, da sm šele zdej prebrala, da si žalostna zelo. Če bi prej vedla bi te potolažkala po telefončku. Ma se mi je zdel, da si mejčkan odsotna in da nisi una kot pri zadnjem pogovoru. user posted image Lubika, tvoj jenček vse čuti in edino ti moraš poskrbet za to, da tega ne čuti.... Moraš. Samo pomisli kako žalosten je tudi on v bušiju. Vem kako je hudo in tud jst sm bla žalostna..... v nosečnosti kdaj pa kdaj, se skregala hudo.., ker sva tko temperamentna oba... in pol jokala, se božala po bušiju in se rižkotu opravičevala. To je preveč hudo.... In še zdej, ko ga kdaj gledam in je tak mirn in žalostn... se vprašam, če je zato, ker se je spomnil kako je bla kdajpa kdaj, ko je bil v svoji pravi posteljici...user posted image Ja, čist resnica...
Skratka... vse na stran, pomemben je samo tvoj kepček..
Če pa rabiš pogovor, sem pa TU... jaz pa Rižkoo.

Sonček85
, ej da dol padeš sm srečna. Prosila sm boga, da bo vse ok s kolkeci in jeeeeeeeeeeee..... dobr, da sm prej šla, se prej rešla. Veš, moj mali se zdej veeelik smeje... moraš pridt in mu rečt šokol... user posted image al pa so mu zelenoke punce všeč.. , tvojmu Aleksu so definitivno plavooke... user posted image , ker se skoz mi smeje. Moj sonček je. Pa full napreduje, res full... vsak dan ti kej novega pokaže.. user posted image
Ej,..ma pa naš že 5130. Veeeelik fantek je..

a.biba... ma ti si taprava... prava obveznost je glasovanje... juuuupiii.. sm ti hvaležna.

Punce ostale... pozdravček lep.

Neposredna povezava do sporočila: 1264
26.11.2009 12:31:09   
soncek_25
No drage moje, vidim da nič ne čvekate danesuser posted image . Jaz šibam domov, grem popoldne obiskat sestrično v Genovo. se "čujemo" v ponedeljek.
Uživajte v vikendu!

Pilotinca user posted image user posted image user posted image

Lupčka in objemček vsem!!!

Neposredna povezava do sporočila: 1265
26.11.2009 13:28:20   
sonček85
rižkoo moja :jupi ne morešp verjet kako sem bila včeraj vesela ko si mi sporočila da je vse ok.Da lahko naš lepotec sedaj leži na postelji brez teh smotkanih pleničk
Prav srček je.Ja res komaj čakam da ga vidim v sredo,moj malo sokolček.Ja Aleks je vpa čisto vate zaljubljen,samo da ne bo D. ljubosumenuser posted image

Veš danes sem imela v naročju 1m staro pupiko,,joj kako je carkana.Samo  jo pa tko krčeki dajejo revca boga,ma pa tudi reflusk in ji je včeraj pediatrinja rekla ,da se to lahko vleče do 6muser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1266
26.11.2009 13:30:56   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

No drage moje, vidim da nič ne čvekate danesuser posted image . Jaz šibam domov, grem popoldne obiskat sestrično v Genovo. se "čujemo" v ponedeljek.
Uživajte v vikendu!

Pilotinca user posted image user posted image user posted image

Lupčka in objemček vsem!!!
uživajteuser posted image user posted image user posted image user posted image pa srečno pot

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1267
26.11.2009 14:12:59   
MAŠKA
Rižkoo user posted image user posted image user posted image  za kolkece. Sem vedela, da bo OK, ampak dokler ti tega ne potrdijo, te še vedno malo skrbi. Se pa spomnim, kakšen kamen se je meni od srca odvalil, ko sva bile rešene širokega povijanja. Najrajši bi kar vriskat začela!

Vsem ostalim pa en pozdravček, moram še it delatuser posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1268
26.11.2009 14:24:40   
a.biba
Da še jaz kaj napišem, ko mi zadnje dni ne znese.

Pilotina hvala za sms, tako sem vesela za vas tri. user posted image user posted image user posted image   Sem ravno včeraj pogledala, da si že v 9. tednu - krasno!

Kepica ne se jezit, pa si skbi delat. Pogovarjajta in razčiščujta sproti po čimbolj mirni poti. To ni za nikogar dobro, čeprav vem kako se je težko kontrolirati, sploh zdaj z vsemi temi hormoni v sebi. Upam, da si danes že bolj mirna in se cartata, da noter spravita za včeraj.

Jaz sem pa cel dan v diplomsko zijala... pa šla čez vsa navodila, pa vse preverila, pa vire.... in sem poslala na tehnični pregled. Popoldan se še pa s prijateljico slišima, če bo možno, da mi ona lektorira in naredi prevod povzetka. Itak, da mi bo, sam vem, da ima že v službi gužvo, pa mi je mal težko, da jo še jaz obremenjujem. Sam prej nisem hotela, dokler ni bilo potrjeno, zdaj me pa čas preganja.

Naša babika je še vedno doma, malo še izkašljuje, drugače se pa samo razvajauser posted image . Je bila pa danes neverjetno pridna, da sem lahko skoz delala, ona se je pa po svoje zabavala. Zdaj gre na popoldansko spanje, pa da vidim, če je včerajšnja pridiga o afnanju pred spanjem kaj zalegla in bo šlo brez dodatnih opozoril.

Saj vem, da ste ogromno čvekale, pa spet ne vem o čem.
Rižkoo super za kolke, ker to široko povijanje je prav nadležno. user posted image  Zdaj se pa namigajte.

MM ti lahko tudi jaz mail zaupam za kakšno slikico?

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 1269
26.11.2009 14:53:22   
nadka30
hay hay
kepica danes je pa ratalao, a je dobra slikcauser posted image user posted image user posted image user posted image
en lep pozdravček vsem

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1270
26.11.2009 16:17:05   
tanjusi
Glede zanositve pa si jaz pomagam z ovulacijskimi testi, tako da ne bi zgrešila ovulacije. Če te pa še kaj zanima, pa kar vprašaj.

pri nas je tako da iamo dva otroka , (šele sedaj se zavedam kakšna sreča je da sta zdrava in da jih imam) in tudi sedaj v tretje sem zanosila takoj, vendar... sreča nam ni bila naklonjena...
kako dolgo po ss si začela delati na user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1271
26.11.2009 16:26:37   
nadka30
hay tanjusi sem mislila da se bom morala pogovarjat kar sama s sabouser posted image user posted image user posted image
kako si?kako se je bilo vrniti v službo, upam da ni bilo pre hudouser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 1272
26.11.2009 16:34:33   
nadka30
le kje so vse naše punce donsuser posted image user posted image user posted image user posted image ah že vem ene vozičkajo, druge user posted image user posted image jaz pa pred ekranom čepimuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1273
26.11.2009 16:40:55   
sonček85
evo mene nadka-jaz veselo počivam,pa pri dr.sem bila pa pečene svinjske kožice jem oz.se veselo bašem z njimi ,mi jih je dragi kupu 3 vrečkeuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Aleks pa se plazi po tleh in samo išče kje bi lahko kaj  kaj ušpičiluser posted image user posted image user posted image

Všeč mi je tvoja slikica,mala je pa prava lepotička,manekenka
vrnitev v službo:joj kako bo šele meni ko me ni že od lanskega avgusta user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1274
26.11.2009 16:42:24   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

pa pečene svinjske kožice jem oz.se veselo bašem z njimi ,mi jih je dragi kupu 3 vrečke

kje se pa to kupi? jaz bi tudi... a že pečene kupiš? lušte...

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1275
Stran:   <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  49 50 [51] 52 53   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......