Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 16:59:41
|
|
|
|
nadka30
|
a tak sedaj boš še pa lušte delala jaz bi tud, kje jih je pa tvoj kupil
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:01:58
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 a tak sedaj boš še pa lušte delala jaz bi tud, kje jih je pa tvoj kupil A jih imaš ti tudi rada.Joj tko težko jih je za dobit,pa je šel moj danes po naključju na tržnico in jih kupil.Lej lahko ti dam telefonsko in vprašaš kje vse jih prodajajo.Čene pa povej ti jih kupim in pošljem ,tko kot je pilotinca meni regrat letos-mmmmmmmmmmmmmmmm kako bi ga jedla ga.Žavski Ivanka-041/910-235
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:02:50
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 pa pečene svinjske kožice jem oz.se veselo bašem z njimi ,mi jih je dragi kupu 3 vrečke kje se pa to kupi? jaz bi tudi... a že pečene kupiš? lušte... ja pečene,drugače jih pa od moje mami soseda tudi peče samo tko za sosede
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:06:38
|
|
|
|
tanjusi
|
sem še mogla malo po hiši pospravit, vse počaka, ko sem v službi, tako je če maš same moške pri hiši . Ja v službi je ok, je kar fajn, ni časa študirat kak si bogi i n take stvari, so pa tudi zelo ok do mene, tudi šefica je prišla izrazit sočutje tak da kar gre.... kožice pa peče tudi moj vendar jaz nisem preveč navdušena nad njimi.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:07:32
|
|
|
|
malaMravljica
|
o cveke. sami lepi sms-ji danes. tako vesela sem za rizkoota, ki nima vec tok plenic gor in za rizkoo, ki se jih je tok zelela znebit. a zdej se pa mali kar smeji al kaj. moj je tudi en tak dobrovoljcek, prva runda smeha je zjutraj v postelji, ko se naje do roba in cez. pilotinca moja, ma zate sem pa najbolj srecna. ma tako ti privoscim. punci moja, tok si dala skozi, nihce si ne zasluzi srece bolj kot ti. soncek, moj luca pravim tako, mami reci soncku hvala, pravi, da ze ves zakaj aja,za slikce pa kar mail na zasebno ja, saj vsem posljem. ma punce moje, moj mali je sedaj res zelo cute, kaksen obrazek bo ko zraste ne vem, pa saj ni tako pomemben obrazek, rada bi, da bo mali prijazen, komunikatriven, odgovoren in brez dveh levih rok, kar pomeni priden pri delu. skratka, rada bi, da bo cim bolj po ociju, ker to pomeni, da bo matematiko obvladal kot genij
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:10:56
|
|
|
|
nadka30
|
aha sedaj se bo pa zečelo , zgleda da so naše punce kot sove, ko se noč bliža se pridružijo Hec na stran, kako smo, sonček kako je kaj aleks, ste se že pocajtali., ti se boš pa res po dolgem času vrnila v službo, boš še poznala pot tja , prve dni bo mal tečno potem pa bo tanjusi kakšno delo oz, kje delaš pa ti, jaz delam kot izmenovodja v trgovini iz za nas se zdaj začne najbolj delovni mesec v letu in še to sem pred kratkim zvedela da bom morala za praznik 26.12. delat , le sčim sem si to zaslužila
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:13:53
|
|
|
|
tanjusi
|
tanjusi kakšno delo oz, kje delaš pa ti,user posted image ko sem bila še pri junijkah , kje je že to... je ena rekla da sem dvigovalka človeških mladičkov, zlo luštkan poklic , če ne razumeš povej
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:17:11
|
|
|
|
nadka30
|
bolj po domače mi razloži
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:19:38
|
|
|
|
tanjusi
|
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image bolj po domače mi razloži saj sem vedla da ne boš razumela, delam z otroci , majhnimi in ker sem takrat na forumu rekla da ne smem nič dvigat in to kakšen poklic imam so me pač tako poimenovale
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:21:07
|
|
|
|
nadka30
|
torej delaš v vrtecu z majhnimi otročki
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:21:56
|
|
|
|
tanjusi
|
torej delaš v vrtecu z majhnimi otročkiuser posted image user posted image user posted image in odgovor je pravilen
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:22:50
|
|
|
|
sonček85
|
mm:reči Lukcu da hvala in upam ,da čim prej dobi nadka:joj boga,vem kako je to če delaš za vse petke in svetke,mi imamo 365 dni v letu odprto in potem veš da delamo praznike MIMOGREDE A SE KATERA SPOZNA KAJ NA ZAKONE.Baje je tak zakon nekje da mamice do 3 leta starosti otročka ne delajo nedelj in praznikov-ali je res???????????????????????????? tanjuši:a delaš kje v vrtcu
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:23:05
|
|
|
|
nadka30
|
in kaj sem zadela verjetno en velik plus v mesecu decembru
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:24:36
|
|
|
|
zvesta
|
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85 MIMOGREDE A SE KATERA SPOZNA KAJ NA ZAKONE.Baje je tak zakon nekje da mamice do 3 leta starosti otročka ne delajo nedelj in praznikov-ali je res???????????????????????????? sonček, do tretjega leta ne rabiš delat nočnih in pa nadur... isto kot v nosčenosti...
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:25:18
|
|
|
|
nadka30
|
sonček baje je ta zakon, verjetno ti bodo dali v firmi podpisat obrazec da se strinjaš da delaš nadure, ob vikendih, praznikih.če se stem ne strinjaš tega papirja pač ne podpišeš. Vem da tak zakon obstaja, najboljš bi bilo da vprašaš na socialno.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:25:19
|
|
|
|
tanjusi
|
in kaj sem zadelauser posted image user posted image user posted image user posted image verjetno en velik plus v mesecu decembruuser posted image user posted image user posted image ti ga privoščim
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:25:40
|
|
|
|
sonček85
|
no predno jaz napišem ,že ti odgovoriš joj jaz mam pa take problemčke z Aleksom zdle da adijo.Ga dam lepo v posteljo da bi zaspančkal ko je zaspan,siten in nejevoljen pa on lepo zaspi tko kot vedno in potem prižgem luuč da misli da je dan-ko je zunaj že tema on pa odpre oči in ne več zaspat(prvič to danes>) in zdaj mu je mmai obljubla da ne gre do 20h ko je treba v posteljo spat,ker čene bojo ponoči problemi nadka:drugače je ALeks bolje,sicer še malo smrka ,za ušesek se še grabi ,bomo pa videli kaj bo jutri rekla ko pokličem kdaj imamo kontrolo.Upam,da bo vse ok,hiconcil pa tko jemljemo do konca
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:27:06
|
|
|
|
sonček85
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 sonček baje je ta zakon, verjetno ti bodo dali v firmi podpisat obrazec da se strinjaš da delaš nadure, ob vikendih, praznikih.če se stem ne strinjaš tega papirja pač ne podpišeš. Vem da tak zakon obstaja, najboljš bi bilo da vprašaš na socialno. hvala,ne nebi delala ker bi rada čim več časa bila z ALEKSOM vsaj do tretjega leta ko naju najbolj potrebuje z dragim.Nočne in nadure tko upoštevajo pri nas za tisto se moram pa še pozanimat
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:27:26
|
|
|
|
nadka30
|
super tako da sedaj pa res ne more iti še kaj narobe, upam da nisem teh besed prehitro rekla.Ti mi boš pa kmalu sledila in bomo kamu čvekale kak nam je slabo ali pa kako fajn nam je Večer zvesta , hvala za recept,
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:30:06
|
|
|
|
Kliki
|
Sonček mislim da je res sem tukaj na forumu pomoje brala to al pa je bilo somo za nočne se ne spomnim točno malo pobrskaj. Evo danes se je moja hodobnica poslovila tako da se lahko začne akcija na .
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:32:39
|
|
|
|
nadka30
|
prej sem pozabla povedat kak telefonski klice sem pa jaz danes prejela. Ko sem bila v službi mi je zazvonil telefon, pogledam število, je nisem poznala pa si mislim ok se bom oglasila, in na oni strani ne moreš verjet kdo, ženska, ki je na isti dan kot jaz rodila v celjski porodnišnici pred malo več kot petimi leti. V bolnici sma si izmenjali številke, nat je ona hitro po tistem spremenila številko, meni jo je pozabila poslat, tako da je nisem mogla poklica in tako je ona mene danes poklicala, ker jaz imam še kar staro številko, in veste kaj v kratkem se srečama in zraven boma pripelali svoja otročička. tega srečanja se pa že danes veselim
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:33:14
|
|
|
|
tanjusi
|
samo kje pa je kepica danes... njo pa človek že kar pogreša
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:35:05
|
|
|
|
nadka30
|
kliki večer, tanjusi ne vem če se kepica ne na ohcet pripravlja, sedaj pa še malo manj kot mesec , mogoče pa šopek izbira
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:35:39
|
|
|
|
Kliki
|
O kako lepo. Jast sem v srednji šoli imela sošolko ki je bila isti dan rojenav Kranjski porodnišnici pa še imena sva imele enake.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 26.11.2009 17:36:14
|
|
|
|
malaMravljica
|
soncek,ti si bolj v teh merah sedaj. a ves da ima moj ze 5.050 g in 60 cm. grem glasovat sedaj, imam 3 favorite, aleksa, liama in en luka je tok lep, da vedno se zanj glasujem.
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Česa očetje ne bi smeli nikoli reči? Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......