malaMravljica
|
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30 MM povej kako se kaj počutiš kot mlada mamica ma prej so vsi govorili, da se z otrokom svet postavi na glavo, se vse spremeni za 360 st. In me je bilo vcasih prav strah. Sem se sprasevala ce bom zmogla, kaj ce ne bom imela dovolj ljubezni za dojencka itd. No, in tam po parih urah popadkov me je presel en tak val ljubezni do dojencka, se ne da opisat in takrat sem se zavedla, da bom zmogla, da dojencka ne zamenjam za nic. Pol prve dva tedna sva bila z malim vecinoma sama, ves prvo noc doma sem bila sama z malim in morem rect, je bilo kar tezko, po kaksnem mesecu smo se pa tok ulaufali, ma ga ni lepsega. malega ne dam za nic na svetu vec stran. Vcasih me je tok strah, pomilsim, ce bi se mu kaj zgodilo, ne bi mogla vec zivet naprej. IN vceraj zvecer, imava od prvega dne en ritual zvecer, pri meni v postelji se dojiva, pol pa v zibko. In ko je nehal jest, sem ga gledala, ma kok je bil lep. Sem vzela aparat in takrat je moj prisel v sobo. Sem malega parkrat poslikala, pol pa mojemu rekla naj ga pogleda, da kok je lep. In moj je ponosno rekel: Ves, nikoli ne bi tega rekel, ker to recejo vsi starsi, samo najin mali je zares lep. Oh, ponosna sva do neba in nazaj ni ga lepsega kot imet otrocicka. Pa saj boste vse kamlu imele male strucke doma, takrat se bo pa meni koucalo po teh majhnih bitjih, ker moj bo ze veeeeelik. Je ze sedaj velik no, je ze na 60 cm, tezo pa ne vem, morem jutri ga zvagat. Aja, a veste kje je moj mali trenutno? V traku in veselo spi na mojih prsih, je pogruntal, da se tako najlepse prezivlja popoldneve.
< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 25.11.2009 16:36:49 >
|