|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
25.11.2009 13:48:01   
nadka30
hallo halo, vidim da lepo čvekate
O kako super da se dobite, se vam pa na žalost ne morem pridružit, ker bom ob tistem času v službi, user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
twiksy držim pesti da bo vse ok, ter ti pošiljam kupuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
sonček 25 ku-ku kako smouser posted image user posted image user posted image
rižkooo kako lepe nogce, to bodo še prav manikenskeuser posted image user posted image user posted image user posted image
a se je kateri že javila mariee, kaj mislite da je že rodilauser posted image user posted image user posted image
sonček 85 počasi bomo pa res začeli pluske delat, misli da je že kar pravi čas, zunaj je prav toplo user posted image za igrice pod kojtrčkomuser posted image user posted image

en lep pozdrav vsem puncam,user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
25.11.2009 14:42:10   
zvesta
Nadka, evo, samo za tebe sem zdaj pol ure brskala za receptom, je pa iz ene revije, preizkušen 2 leti nazaj:

Cimetove zvezdice (približno 60 kosov):

- 5 beljakov
- 450 g sladkorja v pprahu
- 1 ščepec soli
- 500 g zmletih mandljev
- 2 žlički češnjevega žganja
- 2 žlički cimeta

Beljake in sol črvsto stepeš v sneg in me sstepanjem postopma dodaš sladkor v prahu. Eno skodelico tega beljakovega snega si prihraniš, preostalo pa zgneteš z mandlji, cimetom in češnjevim žganjem. Pokriješ in pustiš počivat 1 uro.

Mizo posuješ s sladkorjem in na njem razvaljaš testo 4mm debelo. Z modelčkom izrežeš zvezdice in jih premažeš s prihranjenim snegom. Zlagaš na pekač s peki papirjem in čez noč pustiš, da se posušijo.

Zjutraj segreješ pečico na 160 (ventilatorska 140) in pečeš 15 minut.

Meni valjanje s cukrom ni šlo, ker se je vse prijemalo, pa trgalo. Sem pol valjala med dvema plastema živilske folije. Je pa ful dela.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1152
25.11.2009 14:53:57   
nadka30
Zvesta hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image sedaj moram pa samo sestavine kupit potem bo pa pacalauser posted image user posted image user posted image user posted image .
Kaj mogoče katera ve kaj je z mariee, nekam sumljivo tiho je, nič ni slišat od nje, user posted image user posted image user posted image
Ja kje se pa skrivate vse?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1153
25.11.2009 15:00:51   
a.biba
Hej!

Imate danes nekaj žalostno temo... in ravno danes bi imela jaz moj PDP, če ne bi bilo ss. Mal sem žalostna, pa ni tako hudo, ker me nekdo tule noter mal spomni, da je pač že tako moralo biti smo zdaj še samo močnejši.

Boga Twixy user posted image  če se otročeku ne godi dobro v trebuščku, je tako bolje, da predčasno rodi in verjamem, da bodo lepo poskrbeli zanj. Vem, pa da ji je grozno, ker bi morala zdajle uživati v opremljanju sobice, zapravljanju za otročičeka, tako pa živi to nočno moro in ne ve kaj jih čaka. Vse bo vredu, nakupovanje bo pa potem toliko bolj zabavno.

No, jaz sem pa porabila danes tri ure za odhod k mentorju. Eno uro čakanja, drugače pa vožnja. In zakaj - da mi reče, da je diplomska ok, lahko dam na tehnični pregled in lektorirat. Pa saj sem vesela, ampak da tega na more na mail napisat, pa tudi drek. Če mi uspe do 5. oddati imam lahko celo zagovor v decembru. Poskusiti ni greh. To bi bilo najlepše božično darilo in zaključek leta.

Zdaj grem pa počivat, dokler še babika spi, ker sem čist ubita in me fajn špika spodaj.

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
25.11.2009 15:03:47   
nadka30
A biba na moj god bi imela PDP, saj bo, mene ta dan še čaka upam da bo takrat z mano v mojem bušiju že tudi nekdouser posted image user posted image user posted image .Le pejt počivatuser posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
25.11.2009 15:05:34   
a.biba
Potem pa čestitke ob tvojem godu, Nadka! Zdaj pa res grem vodoravno

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1156
25.11.2009 15:26:26   
oton
joj twiksy kaj vse preživljaš, držim pesti da bo vse dobro s tvojim dojenčkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
25.11.2009 15:48:20   
Kliki
Hvala vsem ki navijate za moj plusek.user posted image

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
25.11.2009 15:53:23   
nadka30
kliki decembra bo polno pluskov, med njimi bo tudi tvojuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
25.11.2009 15:56:23   
Kliki
Joj upam da res si ga že zaslužim.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
25.11.2009 15:59:04   
nadka30
kliki kdaj si pa imela ss, upam da nisem preveč radovedna. Boš videla december je pravljični mesec in zato bo tudi pravljično število pluskovuser posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
25.11.2009 16:07:10   
Kliki
O nisem vedla da ste tukaj punce ki ste imele ssuser posted image . Ampak jast bi vseno vstala med vami in upala na plusek če nimate nič proti.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
25.11.2009 16:09:34   
nadka30
seveda lahko sploh ni panike, ti kar klepetaj z nami, veliko je tukaj že mamic, nekaj noseč nekaj nas pa čaka na svoj plussssssssssss, tako kot ti. Mi smo vse čist ok, in kako dolgo že čakaš svoj plus, upam da ne predolgo. Boš videla december bo čist ta pravi mesec za prava darila pod smerekicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1163
25.11.2009 16:12:15   
Kliki
Oktobra je minilo leto od laparoskopije in v tem letu sva bila zelo pridna. Ja upam da bo res to darilo ža decembra in potem drugega ne rabim.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
25.11.2009 16:16:07   
nadka30
Seveda bo še letos bo pravo darilo user posted image pod smerečico, samo pozitivno moarmo mislit pa bo.Tako da glavo pokonciuser posted image user posted image user posted image in gremo z samimi dobrimi mislimi v december.A se strinjaš z mano.
Mi je pa danes res zanimivo punc sploh ni tukajuser posted image le kje se vse skrivajouser posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
25.11.2009 16:16:19   
malaMravljica
user posted image user posted image user posted image  Kliki, jaz sem recimo ze mamica user posted image user posted image  ze ena polna dva meseca .

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
25.11.2009 16:17:43   
malaMravljica
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Mi je pa danes res zanimivo punc sploh ni tukajuser posted image le kje se vse skrivajouser posted image

prezgodaj si rekla. Sem ravnokar zgoraj videla, da je prisla en huda kepcasta klepetulja user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
25.11.2009 16:18:48   
nadka30
MM povej kako se kaj počutiš kot mlada mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
25.11.2009 16:24:42   
nadka30
Saj res kje se pa naš klepetuljast kepček skrivauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
25.11.2009 16:26:07   
Kepica83
hej čveke moje. Jaz se končno javljam. Je moj odšel v službo malo prej. Danes sem čisto povožena. Sma se z mojim zjutraj pičla nekaj, pol sma se konkretno skregala, nato sem dobila nek napad, in nisem prišla do zraka , me je moj spravil k sebi in sem šla malo ležat.. sedaj pa sem vstala. Cel dan me boli trebuh in neke čudne full boleče krče imam. Najbolj žalostna sem zato, ker mi je moj šel na netlogu zbrisat najin profil. Katerega sem skrbno urejala 2 leti. Vse najine slikice od začetka kaj sva se spoznala- do sedaj. Tako sem jokala par ur da sem komaj nehala. Res sem grozno žalostnauser posted image user posted image user posted image . res mi je veliko pomenil najin profil... Vsak dan ko sva kje bila na začetku, sem prihitela domov in naložla takoj kako novo slikico. Ma malo sem čudna ampak res mi je veliko pomenilo. user posted image

TWIXY vse bo vredu. Ne skrbetuser posted image

Babe ki čakate na +++++, boste vidle kak bodo padali ++ . user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
25.11.2009 16:30:29   
nadka30
hay,hay saj sem vedela da si nekje v bližini in me ne boš pstla sameuser posted image user posted image user posted image user posted image
To pa res ni fajn naredil, kas se mogoče da kako nazaj spravit profil, jaz nisem štručko za računalnik tako da jaz o tem ne vem, upam da ti bo vseeno uspelo nekako slike skup spravituser posted image user posted image user posted image
Kepica pomiri se, počivaj pa ne slabo mislit, odženi slbe stvari stran to ni dobro zate pa za pikico v trebuščku.user posted image user posted image
To kar si pa na koncu napisala pa najbolj prav drži

Babe ki čakate na +++++, boste vidle kak bodo padali ++

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
25.11.2009 16:34:29   
malaMravljica

MM povej kako se kaj počutiš kot mlada mamicauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma prej so vsi govorili, da se z otrokom svet postavi na glavo, se vse spremeni za 360 st. In me je bilo vcasih prav strah. Sem se sprasevala ce bom zmogla, kaj ce ne bom imela dovolj ljubezni za dojencka itd.

No, in tam po parih urah popadkov me je presel en tak val ljubezni do dojencka, se ne da opisat in takrat sem se zavedla, da bom zmogla, da dojencka ne zamenjam za nic. Pol prve dva tedna sva bila z malim vecinoma sama, ves prvo noc doma sem bila sama z malim in morem rect, je bilo kar tezko, po kaksnem mesecu smo se pa tok ulaufali, ma ga ni lepsega. malega ne dam za nic na svetu vec stran. Vcasih me je tok strah, pomilsim, ce bi se mu kaj zgodilo, ne bi mogla vec zivet naprej.
IN vceraj zvecer, imava od prvega dne en ritual zvecer, pri meni v postelji se dojiva, pol pa v zibko. In ko je nehal jest, sem ga gledala, ma kok je bil lep. Sem vzela aparat in takrat je moj prisel v sobo. Sem malega parkrat poslikala, pol pa mojemu rekla naj ga pogleda, da kok je lep. In moj je ponosno rekel: Ves, nikoli ne bi tega rekel, ker to recejo vsi starsi, samo najin mali je zares lep. Oh, ponosna sva do neba in nazaj user posted image  

ni ga lepsega kot imet otrocicka. Pa saj boste vse kamlu imele male strucke doma, takrat se bo pa meni koucalo po teh majhnih bitjih, ker moj bo ze veeeeelik. Je ze sedaj velik no, je ze na 60 cm, tezo pa ne vem, morem jutri ga zvagat.
Aja, a veste kje je moj mali trenutno?  V traku in veselo spi na mojih prsih, je pogruntal, da se tako najlepse prezivlja popoldneve.

< Sporočilo je popravil malaMravljica -- 25.11.2009 16:36:49 >

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
25.11.2009 16:37:20   
tanjusi
uu Kepica to pa ni v redu, čuvaj se in ne se preveč obremenjevat ( saj vem da je to lahko rečt pa težko nardit ),  veš da to ni dobro zateuser posted image
Jaz sem danes bila v službi prvič po tem kar se mi je zgodilo , so ble sodelavke zelo uvidevne do mene....
Eno vprašanje: tiste ki se vam je to zgodilo, ko ste ponovno zanosile, po ss, ali ste imele kakšno drugačno obravnavo pri ginekologu, ali ste bile avtomatično rizično noseče?
Me malo zanima kaj me čaka če (ko) ponovno zanosim.
Aja drugače sem pa na facebooku tatjana podjaveršek, če  katera želi me lahko doda...user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
25.11.2009 16:39:28   
nadka30
MM to si pa tako lepo napisala, da so mi kar solze v oči prišle. Vse kar si napisala imaš prav, ko enkrat dobiš svojega otroka v naročje tedaj se v bistvu zaveš da ga nikoli in to res nikoli ne daš nikomer, in da mu boš vedno stal ob strani in naj bo kar bo. Ja MM to je pa starševska ljubezen.user posted image user posted image user posted image
Seveda je pogruntal ,kje se najboljš spiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
25.11.2009 16:39:28   
Kepica83

hay,hay saj sem vedela da si nekje v bližini in me ne boš pstla sameuser posted image user posted image user posted image user posted image
To pa res ni fajn naredil, kas se mogoče da kako nazaj spravit profil, jaz nisem štručko za računalnik tako da jaz o tem ne vem, upam da ti bo vseeno uspelo nekako slike skup spravituser posted image user posted image user posted image
Kepica pomiri se, počivaj pa ne slabo mislit, odženi slbe stvari stran to ni dobro zate pa za pikico v trebuščku.user posted image user posted image
To kar si pa na koncu napisala pa najbolj prav drži

Babe ki čakate na +++++, boste vidle kak bodo padali ++

Ja je možno aktivirat račun  v roku 7 dni. Poslan je en link na meil katerega klikneš in je račun spet aktiviran. Ampak ta profil sem jaz imela preko starega meila od katerega nevem več gesla, tako da tudi računa nemorem več aktivirat. Dejstvo je da sem se v tej nosečnosti dosti preveč presekirala... neštetokrat sem že bila na koncu z živci v teh 22 tednih, in me full skrbi za mojo pikico. user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......