MAŠKA
|
Tudi jaz držim pestke za Twixy . Bi bilo fajn, da še kakšen teden zdrži, čeprav mislim, da ni razloga, da ne bi bil otroček zdrav tudi če je rojen s 30. tedni. Ne vem zakaj jo toliko že v naprej strašijo, saj tudi od nas nobena nima100% garancije, da bo vse OK, tudi če nam uspe donosit. Usoda ima pač svojo moč...in biti moramo optimisti... Upam, da je sreča na njihovi strani... Tanjusi... ti si paravno toliko mlada kot jaz . Ponekod se v teh letih imenujejo že konzervice, ampak vseeno še nismo za med staro šaro... jaz se sedaj že v 33. tednu, ti boš pa nosečka kmalu, ker bomo tukaj vse zelo močno navijale za plusek! Dohtarco imaš pa res nespametno... jaz sem imela 2 ss in mi je g vedno govorila, da na to se v bistvu ne da nič vplivat, pač se narava tako odloči. In vedno mi je govorila, da zato jaz nisem nič kriva... zato verjemi, da tudi ti nisi kriva, da se je to zgodilo. Zdajle ti je hudo, ampak čas hitro teče in ko bo detece brcalo v tebi, bo bolečina zbledela. Upam, da čimprej! Sonček85 to cepljenje me je čisto zmedlo... ampak spet sem prišla do zaključka, da se ne bom cepila. Sem klicala v ZD in so mi povedali, da naša pediatrinja še vedno odsvetuje cepljenje otrok, ker je zadeva še premalo preizkušena. Za sebe pa upam, da nisem rojena pod tako nesrečno zvezdo, da bi me tale gripa pobrala, me pa je strah, da bi cepivo vplovalo kako na še ne rojenega otročka. Če jo bom pa fasala, upam, da jo tudi prebolim, kot sem že nekaj viroz do zdaj. Če me pa hoče Vsemogočni imet pri sebi, me pa lahko dobi tudi na kakšen drug način, ampak upam da še nisem na vrsti Polupčkaj Aleksa! Teni ss je tudi meni prav tako zmešal cikluse, iz 28 so se mi prestavili na 25-26 dni, ampak v tretjem poskusu je ratalo, upam, da bo tudi pri tebi čimprej! Mogoče pa bo plusek ravno za Božička! Pozdravček vsem!