|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
24.11.2009 17:43:27   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

ah, kepica, pozabi...

Povej no. user posted image  si kaj pobrkala?user posted image

Mi je napisal: kepica da bi ti vidla tega malega. Kaka lička? sama lička so gauser posted image user posted image .

Si to mislila?

jap, po tem sem sklepala da kupuješ za fantka :P pa saj ni važno.. mi je bilo pol žal, da sme kaj napisala..ker vem, da bi ti bilo hudo, pa meni tudi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1051
24.11.2009 17:43:57   
nadka30
Jaz pa muffine pečem tako da čez pol ure ste vse dobrodošla, bom zraven še kavico ali pa čaj skuhalauser posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1052
24.11.2009 17:45:00   
zvesta

IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

Jaz pa muffine pečem tako da čez pol ure ste vse dobrodošla, bom zraven še kavico ali pa čaj skuhalauser posted image user posted image

pa daj.. še ena....

no, jaz sme pa danes dobrega kruheca spekla... ga je že pol zmanjkalo...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1053
24.11.2009 17:47:10   
Kepica83

ah, kepica, pozabi...

Mi je napisal: kepica da bi ti vidla tega malega. Kaka lička? sama lička so gauser posted image user posted image .

Si to mislila?

jap, po tem sem sklepala da kupuješ za fantka :P pa saj ni važno.. mi je bilo pol žal, da sme kaj napisala..ker vem, da bi ti bilo hudo, pa meni tudi...

ne ne. Moj za vsakega bejbija pravi, mali. Niti nevem kaj ta ženska ima doma za dojenčka. Ker so cotike neutralne barve, vprašala pa je tudi nisem user posted image  mogoče moj ve. Jaz nimam rada strogih barv, ali roza ali modra. Kupujem full neutralno. Nisem se izdala. Pazimuser posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1054
24.11.2009 17:48:12   
Kepica83

Evo zvesta. Še ena. Pa dajte no, babe frdamane. A najdvi z zvesto pa naj pobere ali kaj??

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1055
24.11.2009 17:48:16   
zvesta

ah, kepica, pozabi...

Si to mislila?

ne ne. Moj za vsakega bejbija pravi, mali. Niti nevem kaj ta ženska ima doma za dojenčka. Ker so cotike neutralne barve, vprašala pa je tudi nisem user posted image  mogoče moj ve. Jaz nimam rada strogih barv, ali roza ali modra. Kupujem full neutralno. Nisem se izdala. Pazimuser posted image

me veseli... jaz se tudi oziram za nevtralnimi... 50 in 56 št--- če boš vidla kaj finega, mi javi...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1056
24.11.2009 17:49:00   
Kepica83

pa daj.. še ena....

no, jaz sme pa danes dobrega kruheca spekla... ga je že pol zmanjkalo...

Jaz še tudi mam neko makovko nekje, grem iskatuser posted image .

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1057
24.11.2009 17:49:11   
zvesta

Evo zvesta. Še ena. Pa dajte no, babe frdamane. A najdvi z zvesto pa naj pobere ali kaj??

ja, medve v totem koncu bva pa riknile... daj pridi mimo, pa grema v MC... se mi lušta.... hamburger in čvek...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1058
24.11.2009 17:57:28   
Kepica83

ja, medve v totem koncu bva pa riknile... daj pridi mimo, pa grema v MC... se mi lušta.... hamburger in čvek...

Joj zdaj pa še mi edina moja zaveznica lušte dela. Veš da bi takoj prišla če me nebi vid jeb... pa če nebi rabla skoraj 60km prevozituser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1059
24.11.2009 17:58:11   
Teni_
Meni se tudi nekaj lušta, pa sploh ne vem kaj. Sem bila danes zjutraj po treh dneh prvič lačna. Aleluja. Samo kaj, če je še vedno vse brez okusa. 

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1060
24.11.2009 18:00:10   
nadka30

Pa neeeeeeeeeeeee nooooooooooooooo. Zdaj pa še je šla palačinke gor prilimala. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

jaz bi jih tudi jedla.... pa znam vsega vraga spečt in skuhat, palačink pa ne znam user posted image

A veš da jaz tudi nisem za palačinke pečt, nekako mi ne ratujejo zato sma se z mojim zmenla da jih vedno on peče, ne vem kako mu rta tak tanke naredituser posted image user posted image user posted image , pa sem ga že tolkrat zraven gledala pa jaz še vedno tega ne znam

Če se zdajle vsedeta v avto sta lahko kmalu pri meni in muffin in čaj vaju čakajouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1061
24.11.2009 18:01:51   
zvesta

Joj zdaj pa še mi edina moja zaveznica lušte dela. Veš da bi takoj prišla če me nebi vid jeb... pa če nebi rabla skoraj 60km prevozituser posted image

jaz ponoči sploh ne vozim, tako da te čisto razumem... pa nisem jaz za v avto naslpoh...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 1062
24.11.2009 18:03:47   
Teni_
Pri nas tud mož peče palačinke. Jaz sem ji sicer parkrat pekla, ampak mi tudi ne ratajo najbolj. Za prvo silo so že, jih pa raje njemu prepustim.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1063
24.11.2009 18:05:03   
nadka30
si sigurna da tvoj pa moj nista brata in jih je ista mamica palačinke učila pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1064
24.11.2009 18:06:00   
zvesta

si sigurna da tvoj pa moj nista brata in jih je ista mamica palačinke učila pečtuser posted image user posted image user posted image user posted image

aha, pa še mojga zraven štej...

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1065
24.11.2009 18:09:22   
nadka30
sedaj mi je pa to že mal sumljivo, user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1066
24.11.2009 18:10:09   
Kepica83
mojega tudi zraven štejte. Naredi palačinke za polizat. No jaz mojih ne bom omenjala. user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1067
24.11.2009 18:10:45   
a.biba
Uuuuuuuuu... kje sem jaz danes ostala. Grem brat, pa rečmo, da bo še kaj časa ostal za kaj napisat.user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1068
24.11.2009 18:12:47   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1069
24.11.2009 18:13:10   
nadka30
punce sedaj se bom pa morala res na taščo obrnat in jo vprašat kaj je zdaj touser posted image user posted image da samo moški palačinke pečejouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 1070
24.11.2009 18:14:07   
zvesta

punce sedaj se bom pa morala res na taščo obrnat in jo vprašat kaj je zdaj touser posted image user posted image da samo moški palačinke pečejouser posted image user posted image user posted image user posted image

no, jaz moram priznat, da je moj drugače po profesiji kuhar.... samo nimam kaj dosti od tega...

pa njegova mama kuha obupno, tak da ziher ga ni ona naučila..

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1071
24.11.2009 18:14:47   
tanjusi
ve ste pa pridne... takole za pisat... sem mela zdajle kaj delat da sem vas prebrala.
Eno je zanimalo iz kod sem... hm kako naj povem ,med Slovenj Gradcem in Velenjem , tako nekako , a je še katera na tej relaciji?
J a mam pa sina Marka, ki bo kmalu star 12 let in Nejca 8 .
Pa smo se letos preselili v novo hiši in sedaj je želja po malem user posted image spet tako močna da  smo probali, ratalo je takoj samo kaj ko ni bilo srečeuser posted image .
Sedaj je tako da moj pravi da ne bomo več poskušali ko je razočaranje tako veliko potem ampak mislim, da bomo in da se bova pogovorila...
Palačinke mmm jaz jih pečem ene 2x na mesec... če boš našla recept za cimetove zvezdice, pa mogoče še jaz probam...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 1072
24.11.2009 18:15:36   
oton
večer klepetulje user posted image
sonček 85 ma neeeee noooo s temi palačinkami, danes se ni ne ljubi, jutri pa sigurno padejo
kepica 83 joj prstani, kako so jo nam zagodli user posted image  sej zdaj mi je smešno, ampak en teden pred najino poroko greva midva po prstane, katere sva v celoti plačala že prej...in jih v zlatarni probava, vse OK, brez problema...le še na enem cegeljcu zraven moževega prstana piše cifra + 1300( približno) ZA  PLAČATuser posted image  kajjjj , me skoraj iz zlatarne vn vrže, če sva jih že v celoti plačala! in glej kaj so carice naredile ko smo naročali prstane: moj je bil naročen iz belega zlata, možev pa iz platine, ki je skoraj trikrat dražja...no na koncu so nam vse uredili in v dveh dneh naredili novega user posted image  se pa še danes smejimo tej zgodbici, teden pred poroko pa sem jokala zaradi tega

aja pa še to: rabljene cunjice sem jih imela do njenega leta čisto vse, le kak kompletek nov za k zdravniku, in jih nosi še sedaj, ima kolegica starejšo hčerko, tako da vse nasledi. niti slučajno se ne sekirat zaradi tega.
Teni samo da ste spet zdravi, kako so zoprne te viroze. Mi pa že od sobote kozice pasemo, ni prehudo, samo v lasišču ima bolj grde. Rajši vidim da jih ima prej kot pa kasneje.
tvoji hčerkici sta pa pravi lepotički, z temi modrimi okicami...jah nič najbolje da se tvoj že zdaj med jagre vpiše user posted image
nadka 30 z recepti ti pa nimam jaz kaj dosti pomagat, pravi moj ko se spravim kaj pečt: o a se je že leto obrnilo...no smo vsi bolj mesojedi
želim vam lep večer

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 1073
24.11.2009 18:20:14   
Teni_
Oton - hvala. Mu bom povedala, da mora med jagre.user posted image

Mi2 sva pa pri poroki kar poceni prišla. Nama je delal en zlatar, ki je bil sošolec od mame in vso zlato jemljemo tam. Sva plačala oz. je moja mama plačala 120€. Taka zlata rinka, tanka, z vzorcem. Vse skupaj ne vem, če naju je prišla 3000€. Prej manj.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 1074
24.11.2009 18:30:07   
nadka30
tanjusi jaz sem bila tista radovednica, drugače pa sem v tvoji bližini in ob enem nisem. Jaz sem iz slov. konjice in če grem skozi dolič sem naenkat med slov. gradcem in velenjem.
Super za hiško, verjetno je fajn biti na novem,user posted image user posted image dojenček pa še pride mogoče celo dva v paketuuser posted image user posted image user posted image , boš videla da bo decmber pravi mesec za plus

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 1075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  41 42 [43] 44 45   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Dvojčka, ki sta rojena v drugem letu
Mlada mamica je rodila dvojčka, a brat in sestra ne bosta praznovala rojstnih dni na isti dan, pa tudi ne na isto leto!
Česa očetje ne bi smeli nikoli reči?
Malce za šalo, malce zares: Preberite si, česa očetje nikoli ne smete reči svoji partnerici, materi vašega otroka. Če že...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......