|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
23.11.2009 17:37:50   
tanjusi
kepica 83 želim da dobro opraviš, sama imam težave z krčnimi žilami in so bile tudi v nosečnostih te težave sam še parkrat slabše, samo to se moje g. ne tiče, vsaj tak občutek sem dobilauser posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu julieb)
Neposredna povezava do sporočila: 976
23.11.2009 17:58:40   
pilotina
malaMravljica...hvala user posted image

a veš, da si ti moj mali pozitivko, res no...ko me kaka grda misel prešine, ker ta izcedek noče izginit, se spomnim nate in mi res pomagaš s tvojim pozitivnim razmišljanjem, da mine in dobim spet same lepe misli

midva z bejbijem sva dobro, dragi naju čuva in carta

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 977
23.11.2009 18:27:33   
Kepica83
sonček85 mmmm zlata siuser posted image user posted image user posted image . Jaz bi tudi imela tak lep glasek noooouser posted image . Jaz pa brundam ko medvedka. Pol pa še moj zraven, pa še Lee za piko na i. user posted image  Aleksa je blo lepo slišat. Joj kak bi ga cartala. Celega bi ga polupčkala. cmok, cmok, cmok....

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 978
23.11.2009 19:41:05   
kejti

Kepica ti ker poslušaj Pušenjaka, ni se zafrkavati s tem železom, baje je raven hemoglobina ful pomembna po porodu. Zahtevaj napotnico od svojega zdravnika.

Želim Aleksu čimprejšnjo ozdravitev.
Tanjusi glavo gor. Večinoma smo to vse prisotne na tem forumu dale skoz in te razumemo. Zjoči se naj bolečina gre ven potem bo pa čez čas tudi zate sonček posijal.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 979
23.11.2009 20:01:42   
tanjusi
Tanjusi glavo gor. Večinoma smo to vse prisotne na tem forumu dale skoz in te razumemo. Zjoči se naj bolečina gre ven potem bo pa čez čas tudi zate sonček posijal.

hvala....
zdaj bom rabla nekaj časa da vas bolje spoznam...
Nekaj o meni stara sem 34 let, imam dva krasna sina 12 in 8 let in sedaj je želja po še enem tako močna da smo se odločili še za enega, vendar kot sem že rekla se ni srečno končalo, pri prvih dveh je bilo vse ok, sedaj pa bomo pač čakali in najbrž še enkrat probali, ker želja po user posted image ni nič manjša kot je bila, če vas zanima še kaj povejte....

(a camus)

(odgovor članu kejti)
Neposredna povezava do sporočila: 980
23.11.2009 20:22:43   
sonček85
hejla  vsem!

Evo sem vas prišla malo pokukat in pokomentirat,sicer brala sem vas a nisem pisala ,saj je Alkes iskal vso mojo pozornost,kolikor pa ne mene pa mojega dragega.Zdaj smo bolje,sicer smrkamo še malo in kašlamo,ušesek pa bomo videli kaj bo dr.rekel na kontroli a nič prej kot v petek ali ponedeljek.Vročine nismo imeli ,je pa bil kljub vsemu pravi korenjak,se veselo smejal ,kričal ,čebljal,...ni da ni

kepica:sem našla lanski venček in ga dala na mizico včeraj.Menjaj G kot sem ti že po tel.rekla in pojdi kar v lj ,če ti je Pušenjak tko svetoval,je pa odločitev samo tvoja in od M.
Za Lee-ja pa probajta dresuro ,čene pa ga tudi peljita v šolo če je potrebno ali pa v kak park kjer se bo navadil otrok
Super za podaljšano bolniško in po moje jo boš imela kar do konca.
Sam tvoj dragi je pa na vsaki slikci drgačenuser posted image najbolj lepi ste ko ste skupaj slikani  nekje na morju po moje.
previč čujem da moraš otroka  vpisat pred rojstvom.Ja mogoče da si mesto prihraniš če ga dobiš drugače pa ne .Moja kolegica ga je vpisala otorčka ko se je rodil po kakih 2-3t.
Jaz bom mojega daala kar tašči ko je doma ,pa upam da ne bo problemov delala čene ga kar vzamem.
pa kakšne klobase ti govoriš,meni se pa zdi da maš ti tko lep glasek jaz pa ko en .......user posted image user posted image user posted image saj sva se vseeno čuli kljub dragemu in Lee-ju.
Aleksa boš pa lahko poljubčkala drugi teden user posted image user posted image user posted image user posted image
nadka:hvala tudi jaz upam ,da je bil ponosen name.
teniRR:držim na vseh 20ih prstih pesti da rata in zagledaš veliki plusek.Pozdravite se user posted image
oton:kako se počutiš?
mm:hvala,posnamem te dni in ti pošljem user posted image uuuuuuu kako sta vidva uživala ,super .LM pa je verjetno sladko spančkal user posted image
tassika:hvala,kako je pa s tvojim?
tanjuši:user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Naj bo kmalu plusek,me pa bomo ob tebi v slabem in dobrem
sonček:ma pa novo slikco ,kako je lepa

hvala vsem še 1x za lepe želje da se čim prej pozdravimo.Aleks vsaki pošilja roč poljubćek

no pa še slikce danes slikane ko smo stari 7mesecev-joj kako gre časuser posted image

mami me je dala kar v zapor user posted image user posted image
stojimuser posted image
z mojo mamiuser posted image
jupi rad se smejimuser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 981
23.11.2009 20:45:19   
sonček85
se opravičujem za napakice v zg.postu.Sem na hitro pisalauser posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 982
23.11.2009 20:47:46   
Teni_
Na žalost ne bo nič s user posted image . Je danes prišla, kar tri dni prej. Zdaj po ss se ji je čisto zmešalo. Prej je bila redno na 28 dni, zdaj pa prva na 32, potem 31, pa 28, pa 30, pa zdaj 25. Eh ja, bo že.user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 983
23.11.2009 20:50:14   
Kepica83
Hmmm sonček85 nevem katero slikco misliš. Ja moj je full drugačen na slikcah. Na enih ima pobrite laseke, na drugih ne.. pa tak. Malo se špilam z njegovo glavo.če mu ker dan preveč lasi spipam, pol mu jih moram pobritiuser posted image user posted image user posted image . Tolko da nama ni dolg časuser posted image . Je Moj rekel, da je ALeks na vsaki slikici nasmejan. Pa kak ma plave očke. Mmmmmmmm

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 984
23.11.2009 21:11:23   
nadka30
večer, punce ve ste pa pridne s pisanjemuser posted image user posted image user posted image user posted image
sonček85 super slikce, še malo pa ti bo ušel
tanjusi jaz sedaj v teh dneh pričakujem svojo drugouser posted image , upam da bo točna tako kot prva, potem pa gremo v borbo za plus, tako da nekje konec leta pričakujem en velik plus , ki bo viden iz luneuser posted image user posted image user posted image user posted image
Meni so rekli da naj počakam 2user posted image ,tako da sedaj čakam na njo potem pa upam da bo hitro plus
Moram priznat da je meni zelo pomagalo ko sem se zjokala, punce vejo ako mi je bilouser posted image user posted image user posted image , na začetku sploh nisem mogla razklagat kaj se mi je zgodilo, sedaj priznam da miu je nekoliko lažje, res pa je da tega ne bom nikoli pozabila.user posted image user posted image
sonček 25 v teh dneh naj bi prišla tečka, nato pa gremo okoli miklavža v polno akcijouser posted image user posted image user posted image user posted image ,
jaz sem danes delala popoldan jutri pa sem zjutraj tako da se vam bom javila popoldan.
lahko in mirno nočuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 985
23.11.2009 23:00:10   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Na žalost ne bo nič s user posted image . Je danes prišla, kar tri dni prej. Zdaj po ss se ji je čisto zmešalo. Prej je bila redno na 28 dni, zdaj pa prva na 32, potem 31, pa 28, pa 30, pa zdaj 25. Eh ja, bo že.user posted image
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 986
23.11.2009 23:00:15   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Hmmm sonček85 nevem katero slikco misliš. Ja moj je full drugačen na slikcah. Na enih ima pobrite laseke, na drugih ne.. pa tak. Malo se špilam z njegovo glavo.če mu ker dan preveč lasi spipam, pol mu jih moram pobritiuser posted image user posted image user posted image . Tolko da nama ni dolg časuser posted image . Je Moj rekel, da je ALeks na vsaki slikici nasmejan. Pa kak ma plave očke. Mmmmmmmm
user posted image v albumu je ko ste na hrvaškem.ja moj mali miško je pravi smejko.jaz mu frise pokam un se pa smejiuser posted image user posted image
nadka:hvala in želim ti da kmalu zagledaš plusek

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 987
23.11.2009 23:02:46   
sonček85
A ste gledale 24ur ko je ena nosečnice na 24ur aa okužena,vse nosečnicep ozivajo naj se cepijo.Poglejte tle http://24ur.com/novice/slovenija/proti-novi-gripi-se-je-cepilo-ze-skoraj-20-000-oseb.html

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 988
24.11.2009 7:14:13   
sonček85
jupii kako lepo jutro,mami je naspana kot  topek.Aleks je pset spal celih 9,5h v sklopuuser posted image user posted image user posted image user posted image

evo sedaj lahko tudi mi glasujemo 2x saj sem se vpisala še pod moj msn naslovuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tako da Aleks in Liam dsobita po 2 glaseka vsak dan od danes naprej

kako ste mi pikice ?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 989
24.11.2009 8:49:38   
soncek_25
Jutro sončki moji!
Najprej sonček85 sem vesela, da je Aleksu boljše...res je takšen na teh slikcah, da bi ga tudi jaz pomečkala in polupčkalauser posted image ...no, mu pa pošiljam enega po zraku, pa mu ga bo mamica preneslauser posted image
Kepica jaz tudi mislim, da morš upoštevat Pušenjakov nasvet, bolje preventivno, kot pa da bi blo kej narobe...
Pilotinka moja ti pa se kar cartaj in počivaj! sem klicala G in sva se dogovorili, da naj se sprostimuser posted image in si dam čas tam do marca (brez klomifena), če pa ne zanosim do takrat, grem pa k dr. Tomaževiču in potem dalje, torej če ne bo zanositve do jeseni, sledi umetna....no sedaj pa bo, kar bouser posted image ...sem pa prepričana, da bo 2010 moje letouser posted image ...user posted image
Nadka, še malo pa bo december...user posted image ...jaz grem v akcijo drug tedenuser posted image , joj kolk bomo navijale cel mesec!
Tanjusi seveda bo vse ok in boste še poskusil in ni dvoma, da ne bi uspelo!Drži se...
MM lepo, da si vzameta čas samo za vaju in se razvajata...drugače se pa men zdi, da bi se naveličala, če bi imela jakuzzi doma. Midva imava tudi savno, pa mi še ni ratal, da bi jo uporabila, nikol ni tolk časa, oziroma mi je bolš, da se usedeva v avto in greva v Laško ali Atlantisuser posted image

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 990
24.11.2009 11:12:34   
zvesta
Prilepim še tukaj:

Novičke od Twixy:

Guten tag :) prvo pozdrav vsem februarčicam in velik objem ter lipček. Jaz sem ravnokar iz pregleda, biba ima nekje 2200 g, sme se pa začela odpirat (1,5) in MV je ful zmehčan, tako da bo zdaj hitro šlo. :-( Skrbi me, ker so rekli, da ni nujno, da bo vse kul, ko se rodi, ampak več nočejo povedat. Hvala za vse.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 991
24.11.2009 11:42:52   
malaMravljica
ojoj Twixy. TAko tis tiskam pesti, ma tako tako mocno. A ne morejo res nic naredit, da se kaksen teden zadrzijo porod nooo. Kater teden tocno pa je Twixy drugace, katera ve?  Sicer nisem tok neoptimisticna, ker sem vcasu moje nosecnosti gledala ko je ena rodila v 28 tednu in so pol otroka spremljali do 2 leta. Ko se je rodil je bil super majhen, dolgo v inkubatorju, sam se je vse lepo koncalo, pri 2 letih ni bilo razlike z drugimi otroci. Twixy, stiskam pesti zate!

Soncek25 in Soncek 85, ja mali je takrat spal. Sva reskirala ga pustit samega celo urco, ker je bil na varnem v zibki in zvecre ko zaspi se ne prebudi vec. Ce pa bi tokrat se bi pac jokal, ne bi s emu pa moglo kaj zgodit, pa se tok malo verjetno je bilo da se zbudi.
Soncek25, imata klasicno sauno ali IR. Midva dobiva IR, je ze doma sam se zmontirat jo moreva, kar je ravno 10 minut dela, pa ne pride na vrsto. IR je boljsa izbira, ker ni treba cakat da se segreje, je topla v 10 minutah. Pri jakuzziju se pa ravno tega bojiva, da ga ne bova dovolj rabila, sam ce bi imeli vse skupaj, en tak mini welness center pol mogoce bi uporabljali.

Aja S25, ma ti kar pozabi da hoces bit noseca, dobi en nov konjicek in se mu posveti, bos vidla kok hitro bo plusek. Jaz sem tako naredila, rekla sem, da ne bom se noseca, ker hocem imet smucarsko sezono in v fitnes sva zacela hodit tko zelo redno. No, pa ni bilo ne smucarske sezone, ne fitnes ni napredoval, napredoval je pa trebuh user posted image  

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 992
24.11.2009 11:48:36   
zvesta
mM, Twixy je danes noseča 30 tednov in 3 dni...

Neposredna povezava do sporočila: 993
24.11.2009 11:51:53   
malaMravljica
Zvesta hvala ti. Ej, sedaj sem pa zihr, da bo Twixy zmagala. MA seveda je mal zgodaj za porod, sam po moje bosta mal dlje v bolnici, pol se bosta pa doma cartali. Aja, zakaj pa jaz mislim da je puncka user posted image user posted image  

Zvesta, se nekaj, zadnjic verjetno nisi videla da sem sprasevala. Ves imam trak in mali se ima super notri. Sam sem te hotla vprasat, jaz bi ga imela tudi za ko grem v trgovino. Sam do trgovien se peljem in ne vem kako naj si pol to tam zavezem gor, je le 5 m blaga in se ogledala nimam da bi gledala ce sem malega prav notri dala. Kaksen nasvet?

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 994
24.11.2009 11:54:47   
zvesta
mM, tudi jaz nekako domnevam, da bo punčka pri Twixy... ma, samo da bo zdravo...

Oprosti, za trak sme pa res spregledala... Boš videla, ko se boš zverzirala v zavezovanju, ga boš tudi pred trgovino 1,2,3 navezala. Dokler pa še nisi sigurna vase, si ga pa lahko tudi že doma navežeš, potem pa pred trgovino samo bebija noter zataškaš. Ja, naš Izak se je tudi vedno fajn v traku počutil. In komaj čakam, da ga sedaj ponovno sprobamo, ker ta nov je bistveno tanjši in lažji od tistega, ki sme ga jaz imela pri Izaku.

Neposredna povezava do sporočila: 995
24.11.2009 12:24:43   
sonček85
sonček:hvala za poljubčke,jih pošilja nazaj

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 996
24.11.2009 12:25:11   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

Prilepim še tukaj:

Novičke od Twixy:

Guten tag :) prvo pozdrav vsem februarčicam in velik objem ter lipček. Jaz sem ravnokar iz pregleda, biba ima nekje 2200 g, sme se pa začela odpirat (1,5) in MV je ful zmehčan, tako da bo zdaj hitro šlo. :-( Skrbi me, ker so rekli, da ni nujno, da bo vse kul, ko se rodi, ampak več nočejo povedat. Hvala za vse.
u hvala sem jaz misla tudi napisat ko je rižkoo mi napisala ko sta se čuli.
Držimo pesti da bo vse ok
po moje bo tudi punčka

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 997
24.11.2009 12:31:06   
soncek_25
MM tudi jaz mislim da je IR boljša izbira...midva imava parno in je res smotan k morš čakat (in to kar dolgo), da se segreje itd. in pol me že mineuser posted image
Ja, sej zdej sem v bistvu res odmislila vse skup, niti se več tolk ne ženem glede zanositve in sem se nekak prepričala, da ko bo, pač bo, enkrat sigurno bo!user posted image Tako ali drugače...
Tudi jaz sem začela s fitnesom (zdej že mesec in pol redno hodim...pridna ne?), pa smučat tudi grem, že za novo leto (dobim nove smučke)....user posted image user posted image user posted image ...mogoče se bo pa pri meni isto nadaljevalo kot pri tebiuser posted image

Twixy tudi jaz držim pesti zate...vse bo ok, boš videla!samo pogumno in optimistično...

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 998
24.11.2009 12:46:02   
tanjusi
TVixy saj bo... po mogoče bojo pa lahko kako ustavili porod, jaz tudi poznam otroka ki se je rodil v 26. tednu, je bil v ljubljani nekaj časa v inkubatorju, sedaj pa se niti slučajno ne razlikuje od svojih vrstnikov...
Drugače me je pa danes zdravnica  (osebna) razjezila, sem šla k njej bolniško zaključit in ji povedat kaj se je zgodilo, pa ni premogla ene pametne besede, razen na koncu mi je rekla, drugič pa bolj pozorni bit (ja ko bi jaz vedla kje in kako bit pozorna bi bla zdajle 9 tednov nosečauser posted image user posted image user posted image )
Se ji vidi da se ne spozna na to vejo medicineuser posted image user posted image

(a camus)

Neposredna povezava do sporočila: 999
24.11.2009 13:28:34   
sonček85
sonček:možgane na off.Jaz sem tudi zanosila po tistem ko sem dobila datum za naprej k dr.Drobniču do katerega nisem prišla.Saj sem rekla bo že on povedal kaj je in bomo potem videli

No pa poglej pilotinco je tudi muciko si nabavla zdaj je pa srečka nosečka.

Kepica kje si?

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

Neposredna povezava do sporočila: 1000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  38 39 [40] 41 42   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To je 20 najhujših bolečin. Je porod med n...
Strokovnjaki britanske Nacionalne zdravstvene službe so naredili seznam najbolj bolečih stanj, ki jih človek lahko doživ...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?