malaMravljica
|
ojoj Twixy. TAko tis tiskam pesti, ma tako tako mocno. A ne morejo res nic naredit, da se kaksen teden zadrzijo porod nooo. Kater teden tocno pa je Twixy drugace, katera ve? Sicer nisem tok neoptimisticna, ker sem vcasu moje nosecnosti gledala ko je ena rodila v 28 tednu in so pol otroka spremljali do 2 leta. Ko se je rodil je bil super majhen, dolgo v inkubatorju, sam se je vse lepo koncalo, pri 2 letih ni bilo razlike z drugimi otroci. Twixy, stiskam pesti zate! Soncek25 in Soncek 85, ja mali je takrat spal. Sva reskirala ga pustit samega celo urco, ker je bil na varnem v zibki in zvecre ko zaspi se ne prebudi vec. Ce pa bi tokrat se bi pac jokal, ne bi s emu pa moglo kaj zgodit, pa se tok malo verjetno je bilo da se zbudi. Soncek25, imata klasicno sauno ali IR. Midva dobiva IR, je ze doma sam se zmontirat jo moreva, kar je ravno 10 minut dela, pa ne pride na vrsto. IR je boljsa izbira, ker ni treba cakat da se segreje, je topla v 10 minutah. Pri jakuzziju se pa ravno tega bojiva, da ga ne bova dovolj rabila, sam ce bi imeli vse skupaj, en tak mini welness center pol mogoce bi uporabljali. Aja S25, ma ti kar pozabi da hoces bit noseca, dobi en nov konjicek in se mu posveti, bos vidla kok hitro bo plusek. Jaz sem tako naredila, rekla sem, da ne bom se noseca, ker hocem imet smucarsko sezono in v fitnes sva zacela hodit tko zelo redno. No, pa ni bilo ne smucarske sezone, ne fitnes ni napredoval, napredoval je pa trebuh
|