|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
23.11.2009 10:01:43   
Kepica83
Joj kako sta lepiuser posted image user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 926
23.11.2009 10:09:58   
a.biba
Kepica83 to sem že tudi jaz razmišljala, da bom mogla že letos dati vlogo za drugega otroka, pa bo še v trebuščku, če hočem it po porodniški v službo. Čeprav bi mi pasalo še čez poletje doma bit, pa da je otrok vsaj leto in pol star, ko gre v vrtec in že mal samostojen. Samo, če se pa pojavi kakšna služba, pa nimaš otroka kam dat je pa tudi kriza.
Lani je bila prvič v Šentjurski občini mamica, ki je prišla na vpis otroka v vrtec s trebuhom, zdaj bo pa to praksa postala. Ker res ni več prostora med letom vpisovat, ko sem to naredila jaz prvič in me je prostor prav čakal.
Gnila država, res gnila - zdaj si moram še osnovno zavarovanje plačevat.... kam smo prišli - Kepica, ko boš šla na borzo glej, da si boš uredila zavarovanje, ker drugače bo sama štala, sploh če moraš na pregled ali pa celo v bolnišnico. Lahko kar bankrotiraš.

Tassika ti si pa le danes privošči. Opravkov si si pa tudi zrihtala, bo šlo skozi?

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 927
23.11.2009 10:10:01   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Kepica - odvisno kdaj ga boš dala v vrtec. Zdaj, če rodiš aprila in gre v vrtec z 11 meseci, potem boš morala vpisovat kar drugo leto - mislim, da so maja vpisi(ali marca), če pa potem z naslednjim septembrom(2011), potem pa komaj takrat.

user posted image user posted image  Nimam pojma kdaj ga naj dam. Mater država pof****. Otrok še sploh ni rojen pa že moremo razmišljat kam ga bomo dlai v vrtec pa kdaj. Mater ej.user posted image

Ko se je Teja rodila, sem bila doma in je šla komaj z 19. meseci v vrtec, ker sem jaz potem še imela mesec dni do poroda. Nika pa je šla takoj pri 11. oz. 12. mesecih.

Če delaš, pol gre tako ali tako pri 11. pomeni, da ga vpišeš drugo leto, če pa si doma, pa odvisno, kakor ti paše.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 928
23.11.2009 10:17:52   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: a.biba

Kepica83 to sem že tudi jaz razmišljala, da bom mogla že letos dati vlogo za drugega otroka, pa bo še v trebuščku, če hočem it po porodniški v službo. Čeprav bi mi pasalo še čez poletje doma bit, pa da je otrok vsaj leto in pol star, ko gre v vrtec in že mal samostojen. Samo, če se pa pojavi kakšna služba, pa nimaš otroka kam dat je pa tudi kriza.
Lani je bila prvič v Šentjurski občini mamica, ki je prišla na vpis otroka v vrtec s trebuhom, zdaj bo pa to praksa postala. Ker res ni več prostora med letom vpisovat, ko sem to naredila jaz prvič in me je prostor prav čakal.
Gnila država, res gnila - zdaj si moram še osnovno zavarovanje plačevat.... kam smo prišli - Kepica, ko boš šla na borzo glej, da si boš uredila zavarovanje, ker drugače bo sama štala, sploh če moraš na pregled ali pa celo v bolnišnico. Lahko kar bankrotiraš.

To misliš vzajemno? Ali katero drugo?

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 929
23.11.2009 11:54:21   
a.biba
Zdaj si pri vzajemni plačuješ dodatno zdravstveno zavarovanje, potem si moraš pa urediti še osnovno zavarovanje. Enako na vzajemni, sam prej lahko oddaš na občini vlogo za oprostitev plačila, če imaš nizke dohodke in ti oni plačujejo.

Zakon določa, da osebe prijavi občina stalnega prebivališča v primeru, ko gre za osebe, ki nimajo dohodkov, ki živijo same, njihovi povprečni mesečni dohodki v zadnjih treh mesecih pa ne dosegajo 50 % minimalne plače, to je 294,59 evra na mesec, če živijo z ožjimi ali širšimi družinskimi člani v skupnem gospodinjstvu, njihovi povprečni mesečni dohodki na družinskega člana v zadnjih treh mesecih pa ne dosegajo 25 % minimalne plače, to je 147,29 evra na osebo. Kadar ima oseba sama ali njeni ožji ali širši družinski člani prihranke oziroma premoženje, le to ne sme presegati 60 osnovnih zneskov minimalnega dohodka, to je 13.302 evrov.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 930
23.11.2009 11:57:01   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pilotina, no ok, sem ze mislila, da sploh noces z mano govorit user posted image user posted image  ma ne, ves sej sem z domace cifre klicala, sploh ne bi mogla vedet da sem jaz.  Ves zakaj sem klicala. Spraznila sem omaro in vse lepo pospravila, fulll lepih zadev je slo v vrecko za Afriko, kok bodo punce vesele, tok taklo lepih zadev, se nekaj kar sem imela za delo v Slo. No, to ni bistvo, bistvo je, da sem spravila tudi nosecniske zadeve in sem hotla vprasat a vzames, ker je vsa pomladno poletna roba in to bos rabla, imam pa hlace v st 36, ene jeans so 38, pa nekaj majck v cifri M se mi zdi. Bi ti z najvecjim veseljem dala, ce pa bos vse novo kupila te pa tudi razumem, saj si se toliko trudila za nosecnost in razumem, da bi kupovala po svojem okusu in vem, rada bi bila super lepa nosecka.

hvala malaMravljica...z veseljem vzamem, zelo si prijazna user posted image

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 931
23.11.2009 12:02:14   
pilotina
iiiii tassi, kako je lepa Zoja

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 932
23.11.2009 12:14:46   
Kepica83
Hvala a.bibauser posted image

Pilotinca?? Kak si nosečka moja??

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 933
23.11.2009 12:23:06   
Kepica83
Punce pozabla sem vam rečt, da zaenkrat nebova dala Leeja vstran. Bova še poskusila ga vred vzeti. Zadnjič ko sva sklenla da ga dava vstran,( torej v  poštev je prišla samo usmrtitev), je moj nekam izginil. Pa ga grem iskat na podstrešje pa vidim kak ležita z Leejem na tleh objeta, moj pa je jokal kot dež. In sem rekla da nemorem mojega gledat kako trpi. dva dni ni vstal iz postelje, pol pa še ga najdem kak joče z Leejem. user posted image user posted image   pa sem rekla da še bova probala ga v roke vzet. Mojega lubija so njegovi odpisali, ima še samo mene in Leeja. Nemorem mu odvzet njegovega najboljšega prijatelja. Če pa bova res še 1x vidla da ne gre, pa bo žal moral it vstran.

Bom pripopala par slikic od Leeja in mojegauser posted image . pol pa rečte če to ni ljubezen.

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 23.11.2009 12:25:58 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 934
23.11.2009 12:25:36   
nadka30
hay, hay
en lep pozdrav, kako smo moje mamice in nosečke.
tassika super slikca, zoja je tak cukčekuser posted image user posted image
pilotina kako smo,je počutje ok
pogrešam sončka25, kje si javi se
ali katera kaj ve kako je twiksyuser posted image user posted image
en lep pozdrav vsem nosečkam in mamicamuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 935
23.11.2009 12:26:33   
Kepica83
hej nadka!
Ja pilotina daj povej kak je kaj twixy??

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 936
23.11.2009 12:31:11   
nadka30
kepica sem gledala tvoj album, tvoj je pa luštkan oziroma oba sta luštkan paruser posted image user posted image user posted image user posted image , le dršta se en drugega.Sedaj pa še malo majn kot en mesec in naša kepica bo srečna nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 937
23.11.2009 12:37:29   
Kepica83
user posted image

user posted image  

user posted image

tu še je bil  Lee malo manjši. Ampak približno enako še zgledajo norije mojih dveh fantovuser posted image

< Sporočilo je popravil Kepica83 -- 23.11.2009 12:39:46 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 938
23.11.2009 12:39:04   
nadka30
ha-ha-ha
A si predstavljaš kakšne bodo šele norije s malo kepico oziroma kepčekom. Kaj pa če bi nam le malo nabignila kaj nosiš po srčkomuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 939
23.11.2009 12:40:14   
tanjusi
takole sem razmišljala in sem se odločila da ne more škodit če se vam pridružim , pravzaprav sem včasih upala, da mi teh tem sploh niti pogledat ne bo treba, no pa seje zgodilo , v osmem tednu rahla krvavitev, plodku se ne vidi srček. Pri Pušenjaku sem prebrala da je to zamujeni splav.user posted image user posted image
Nekako prihajam k sebi in razmišljam o tem da enkrat bomo še poskusili.  Doma imam dva sina zdrava navihanca(zdaj se šele zavedamo kakšna sreča je da sta).
Če se bomo odločili bomo po vsej verjetnosti lahko začeli delati na user posted image po dveh user posted image ... bomo vidli, mora še ginekologinja povedat kaj misli...

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 940
23.11.2009 12:41:14   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kepica sem gledala tvoj album, tvoj je pa luštkan oziroma oba sta luštkan paruser posted image user posted image user posted image user posted image , le dršta se en drugega.Sedaj pa še malo majn kot en mesec in naša kepica bo srečna nevestauser posted image user posted image user posted image user posted image

iiiiiiii hvala nadka. user posted image  Ja še malo ja. Upam da pridejo prstani počasi. user posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 941
23.11.2009 12:41:43   
zvesta
tanjusi, žal mi je, ker ti moram izreči dobrodošlico tukaj...

samo pogumno naprej.. tu smo same pozitivne babe... in na koncu bomo vse imele še ene lepe škratke... prav?

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 942
23.11.2009 12:43:46   
Kepica83

ha-ha-ha
A si predstavljaš kakšne bodo šele norije s malo kepico oziroma kepčekom. Kaj pa če bi nam le malo nabignila kaj nosiš po srčkomuser posted image user posted image user posted image

user posted image

No taki ded pa je zdaj. user posted image

ne upam si predstavljat kaj bo šele takrat. Nič nemrem namignit. KINDER SURPRISEuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 943
23.11.2009 12:44:34   
MAŠKA
Ojla!

Tassika lepo punčko imaš!

Jaz kar naprej hodim gledat, če je kaj novičk o Twixy in seveda držim pestke za njo!

Pa glasujem tudi vsak dan, dajte še ve, ne pozabit, čeprav se Liam trdno drži na prvem mestu, Aleks pa na četrtem!

Kepica nisem zasledila... zakaj pa bi dala kužka stran? Kaj pa da ga komu podariš, ne pride v poštev, če ga že vidva več ne moreta imet?

Pozdravček in lep dan vsem!user posted image

Življenje je minljiva, hitra karavana! Ustavi žival, ki jo jezdiš, in poskusi biti srečen.
(Rubaijat, Omar Hajam, 12. stol.)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 944
23.11.2009 12:45:36   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: zvesta

tanjusi, žal mi je, ker ti moram izreči dobrodošlico tukaj...

samo pogumno naprej.. tu smo same pozitivne babe... in na koncu bomo vse imele še ene lepe škratke... prav?

se strinjam in ta dva meseca bosta hitro naokili, in potem boš kmalu ponosna nosečka med namiuser posted image

(odgovor članu zvesta)
Neposredna povezava do sporočila: 945
23.11.2009 12:46:37   
Kepica83
TANJUŠIuser posted image user posted image user posted image user posted image  žal mi je. boš vidla da ti bo super med nami in d aboš kmalu zagledala +.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 946
23.11.2009 12:47:27   
tanjusi
TANJUŠIuser posted image user posted image user posted image user posted image žal mi je. boš vidla da ti bo super med nami in d aboš kmalu zagledala +.
hvala!!user posted image

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 947
23.11.2009 12:49:54   
nadka30
Pri njej je blo štirikrat tako... Ko začutiš prvič otročka, če ga začutiš na desni, bo fantek, če pa na levi, bo pa punčka.... Zanimivo, ne?

Kepica jaz sem pa tole nekje na forumu prebrala, sedaj pa povej če se strinjaš z trditvijo, oziroma to je za vse punce, povejte če se s trditvijo strinjate

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 948
23.11.2009 12:56:01   
Kepica83

Pri njej je blo štirikrat tako... Ko začutiš prvič otročka, če ga začutiš na desni, bo fantek, če pa na levi, bo pa punčka.... Zanimivo, ne?

Kepica jaz sem pa tole nekje na forumu prebrala, sedaj pa povej če se strinjaš z trditvijo, oziroma to je za vse punce, povejte če se s trditvijo strinjate

Se strinjamuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 949
23.11.2009 12:57:35   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: MAŠKA

Kepica nisem zasledila... zakaj pa bi dala kužka stran? Kaj pa da ga komu podariš, ne pride v poštev, če ga že vidva več ne moreta imet?

Pozdravček in lep dan vsem!user posted image

Zadnjič je ugriznil lastnico hiše. Pa tudi na naju se včasih hoče spravljat. Nemorema ga nikomur dat, ker je prenevaren. Čeprav je komaj 10mes star. Na naju je grozno navezan in dvomima da bi ga kdo lahko imel.

(odgovor članu MAŠKA)
Neposredna povezava do sporočila: 950
Stran:   <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  36 37 [38] 39 40   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?