malaMravljica
|
Pilotina, no ok, sem ze mislila, da sploh noces z mano govorit ma ne, ves sej sem z domace cifre klicala, sploh ne bi mogla vedet da sem jaz. Ves zakaj sem klicala. Spraznila sem omaro in vse lepo pospravila, fulll lepih zadev je slo v vrecko za Afriko, kok bodo punce vesele, tok taklo lepih zadev, se nekaj kar sem imela za delo v Slo. No, to ni bistvo, bistvo je, da sem spravila tudi nosecniske zadeve in sem hotla vprasat a vzames, ker je vsa pomladno poletna roba in to bos rabla, imam pa hlace v st 36, ene jeans so 38, pa nekaj majck v cifri M se mi zdi. Bi ti z najvecjim veseljem dala, ce pa bos vse novo kupila te pa tudi razumem, saj si se toliko trudila za nosecnost in razumem, da bi kupovala po svojem okusu in vem, rada bi bila super lepa nosecka. Kepica, men se mi je vid tudi na novo poslabsal in bi koga nakam sunla, ker imam dobro leto nove sipce in so bile tok prekl... drage sedaj pa spet slabo vidim s temi ocalmi. PA ne vem tocno a se je poslabsalo med nosecnostjo ali po porodu. Mogoce pa v tistih 17 urah v porodni Kepica, danes me pa ti mene lahko izzvizgas vs. Nisem utegnila pripravit vencka, pa tok sem se hvalla vceraj. MA ves, obisk cel dan, vceraj in danes ena punca pri meni, pa mali me rabi, kako pa naj se lotim. Danes se pereta sedaj ze 3 in 4 stroj cunj, 2 stroja ze zlikana. Ne me prevec karat ok. Soncek, uboscek tvoj Aleks, upam, da tezavice kmalu minejo. Pa zlata si, ma sej ves no. Rizkoo, oooooj. Teni, ce si ta mesec zanosila in jemala velik ozdravil se ne sekiraj, saj verjetn ves da na zacetku je s plodom tako, ce kaj ni ok odmre, ce pa prezivi je pa itak vse ok. Sedaj bom pa vazicka jaz, ker sem tok tok tok tok vesela. Ob 20.30 gre mali spat in ko bo spal greva z mojim v whirpool se cartat, tooooook ma toooook sem srecna. Bo to kar darilo meni za moj in njemu za njegov roj dan. Whirpool ze 2 dni stoji pred hiso, pa se nisva sla, ker sva zvecer enostavno prevec zmatrana, jutri ju odpeljejo in lastnik nama je v enem pustil vodo in rekel, da morava it se muckat danes. Iiiiiiiiiiii, tok topla voda, zunaj pa mrzlo, kar bodte mi fous, sem se sama sebi. Sva imela z mojim idejo, da bi enega na balkon postavila, sam sva rekla, bi zihr premalo ga rabila glede na stroske. Mogoce pa se danes zagrejeva da mi ga imela. Punce, lahko noc vsem.
|