|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
21.11.2009 21:24:53   
Kepica83
sem te našla. Mi2 z dragim pa pijema sladki refošk, jema čips, in bobi palčke, milko... In kartava, kockava igrava mikado..user posted image user posted image

Najin sonček je privekal:
28.3.2010 ob 17:41 uri. Težek 3410g in velik 50cm.

1.Mesec: 4620g in 54.5cm
2.Mesec: 5690g
3.Mesec: 6400g in 63cm
5.Mesec: 7860g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 901
22.11.2009 9:10:44   
Kepica83
jutro punce!
Kako ste mi kaj? Jaz se danes tak slabo počutim da groza. Nekaj me zanima. A je imela katera  v user posted image  probleme z vidom? Meni se je nenormalno poslabšal vid, sploh pa nočni vid. Ponoči skorajda nemorem več vozituser posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 902
22.11.2009 11:44:53   
pilotina
a.biba...super, da si dodala PDP user posted image

hvala, dobro sem...viroza je mimo, izcedki pa so v malih količinah še prisotni

user posted image user posted image user posted image za brcike

< Sporočilo je popravil pilotina -- 22.11.2009 11:51:56 >

(odgovor članu a.biba)
Neposredna povezava do sporočila: 903
22.11.2009 11:49:29   
pilotina

IZVIRNO SPOROČILO: malaMravljica

Pilotina, ti si me pa skenslala pred parimi dnevi.Sem te klicala, ker sem te hotla nekaj vprasat, pa si mi prekinila zvonjenje, ti ti ti Pilotininca nasa.

joj joj joj joj joj oprosti draga moja malaMravljica...prekinila user posted image ...moj telefon je že tako grozno slab, da ga polnim večkrat na dan, tassika to že ve user posted image ...po mojem, ko si klicala se je ugasnu, mene pa ni bilo zraven, pol pa ko ga prižgem ne napiše, da me je nekdo klical...oprosti...drugič, ko je tako mi sms stisni

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 904
22.11.2009 15:05:30   
Kepica83
Aja pozabla sem vam povedat, da mi je G podaljšala bolniško za 2 meseca. user posted image

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 905
22.11.2009 15:08:33   
nadka30
punce hay hay

kako smo upam da uživate v prijetnem sončku. Jaz sem ok, čakam na tečko
KEPICA ali je tisti v ozazdju tvoj ljubi,user posted image user posted image user posted image , bravo za tvojega atija in njegovo pismouser posted image user posted image
SONČEK85 žal mi je za tvojega očka, verjemi da je neskončno ponosen nateuser posted image user posted image user posted image
PILOTINCA, kako smo, pozdravi twiksi, in pridno grej user posted image user posted image user posted image user posted image
punce ste postavile adventne venčeke, mi smo ga, kmalu bomo pa še smerečko, tako da bojo veseli možje imeli dlje časa pod smerečko nastavit plususer posted image user posted image user posted image
Želim vam en prelep dan ter večer

(odgovor članu pilotina)
Neposredna povezava do sporočila: 906
22.11.2009 15:17:24   
Teni_
Dan, pupe.

Da se še jaz malo javim. Nas je vse štiri čisto položilo v posteljo. Nisem mogla nit gledat, kaj šele, da bi spala. Včeraj sem tako cel dan prespala, danes pa sva z Niko boljše, pa sta mož in Teja čisto na dnu. Res nas je ruknilo.

Drugače imam še 4 dni do dne, ko naj ne bi prišlauser posted image , če bi bila seveda točna, ampak glede na zadnje čase jo pomoje še tam do 29. lahko pričakujem, 30. pa delam test, če je še ne bo. Po eni strani je mogoče boljše, če še ta mesec ne bo user posted image , zaradi vseh tablet. Spet sem na ospenu in lekadolu(tega več ne), sicer vse to se lahko jemlje v nosečnosti, ampak sem enako imela v prejšnji, ki ji je potem sledil ss in bom cela panična. No, vesela pa bom seveda, če bouser posted image in bom upala, da tablete ne bodo pustile kakšnih posledic.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 907
22.11.2009 15:20:25   
Kepica83
Nadka30 ja tisto je moj dragi od zadaj.user posted image user posted image Sicer pa imam v albumu tudi njegove slike, če vas frdamane babnice vse tak zanima. user posted image user posted image  sonček85 je rekla da je sexy, ti ga hvališ, zdaj pa hodi po hiši ko pav, pa se tepta po ritki. user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 908
22.11.2009 17:52:36   
tassika
ojla punce, mi smo pa cel dan pohajali in vam nisem nič napisala, smo šli k našim domov, ker so imeli, kako naj povem, na naši vasi imamo športno društvo, ki večkrat letno organizira kakšno kolesarsko tekmo in smo šli lepo gledat, je bil krasen dan, zunaj smo bili več kot eno urco, potem pa je bilo treba šibat nazaj, ker je moja tak lakotnik kot da že tri dni ne bi jedla, pa je šla moja klobasauser posted image  no potem pa je sledilo še kosilo, pa slikanje, ker se je zoja zbudila, matr stara je tri tedne pa ima več slik kot jaz pomoje v celem življenju. Je pa moja mami grozna, je tako zaščitniška, da bi jo smo ona imela, moj ati jo vzame, pa mu jo ful hitro spuli iz rok, moram pridt en dan ko bo sam domauser posted image . No in zdaj smo prišli domov, zoja sedi v lupinici in me gleda, jaz pa tukaj nakladam.

Upam, da ste preživele lep vikend, jutri bo baje slabo, potem pa spet lepše vreme, meni ustreza, pa vamuser posted image

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 909
22.11.2009 18:22:49   
oton
večer
no sem vas prišla malo prebrat po dolgem času, me očitno daje nosečniška utrujenost, bi kar naprej spala.
kepica 83 zeloooo lep venček, joj je že skoraj december tukaj. Bom tudi jaz mogla zavihat rokave, ga vedno naredim sama
lorelai 28 user posted image  bravo za nosečnost in naj bo čim krajši porod, si že skoraj v nizkem štartuuser posted image
pilotinica super da nimaš več nobenih težav, ti si že imela gin. pregled? mene čaka drugi teden, komaj čakam
Teni RR čez par dni bo test pokazal user posted image  user posted image user posted image , vsaj od srca ti to želim
lep večer še naprej

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 910
22.11.2009 19:13:09   
a.biba
Se vidi, da je vikend, je bolj zatišje tu gor. Naša mala babika je brez glasu in malo pokašljuje, tako da bo spet doma ostala. Meni pa tudi paše. Je imela včeraj zvečer malo vročine, pa se ni nič dvignilo, tak da je to po moje samo preobremenjenost od plavanja in izguba glasu zaradi čvekanja in drenja na bazeno. Če pa tulk govori, da je sploh ne moreš več preglasit, kje da bi ji uspel slediti, suče in suče na polnouser posted image . Tudi takrat, ko hripa...

Oton in Pilotina super, da je vse ok in naj tako tudi ostane, počivajte, spite, jejte... karkoli vama pač paše.

TeniRR kaj vas je pa doletelo, prehlad, viroza? Upam, da boste prišli kmalu k sebi. Ni pa tako nič čudnega, glede na to da imamo konec novembra 15 stopinj, ko so že virusi fajn na pohodu. Sem si danes že mal snegeca zaželela, da bomo snežaka delali.

Kepica user posted image  za bolniško. Zdaj si tako rešena do porodniške. Glede vida, sem pa jaz zaenkrat še ok in tudi v prvi nosečnosti nisem imela težav. Sem pa brala, da se to večkrat dogaja in da se samo popravi po porodu. Mogoče bi vseeno ginekologu povedala ali pa se kar na okolistični pregled naročila.

Zdaj še grema pa malo Pikija gledat, potem bo pa tako zmanjkalo baterij in bo šla babika spat, jaz pa knjigo brat, ker po televiziji tako ali tako ni nič več pametnega.

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 911
22.11.2009 19:14:39   
Teni_
Hvala,Oton.user posted image

Kaj pa vem. Neke viroze. Včeraj jesicer rekla dežurna zdravnica, ko smo Tejo peljali, da glede na to, da smo se vsi okužili v roku 24 ur, da je edino možno, da imamo vsi to novo gripo, ampak lažje oblike, ki je kot ena viroza.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 22.11.2009 19:16:24 >

(odgovor članu oton)
Neposredna povezava do sporočila: 912
22.11.2009 20:10:54   
malaMravljica
Pilotina, no ok, sem ze mislila, da sploh noces z mano govorit user posted image user posted image  ma ne, ves sej sem z domace cifre klicala, sploh ne bi mogla vedet da sem jaz.  Ves zakaj sem klicala. Spraznila sem omaro in vse lepo pospravila, fulll lepih zadev je slo v vrecko za Afriko, kok bodo punce vesele, tok taklo lepih zadev, se nekaj kar sem imela za delo v Slo. No, to ni bistvo, bistvo je, da sem spravila tudi nosecniske zadeve in sem hotla vprasat a vzames, ker je vsa pomladno poletna roba in to bos rabla, imam pa hlace v st 36, ene jeans so 38, pa nekaj majck v cifri M se mi zdi. Bi ti z najvecjim veseljem dala, ce pa bos vse novo kupila te pa tudi razumem, saj si se toliko trudila za nosecnost in razumem, da bi kupovala po svojem okusu in vem, rada bi bila super lepa nosecka.

Kepica, men se mi je vid tudi na novo poslabsal in bi koga nakam sunla, ker imam dobro leto nove sipce in so bile tok prekl... drage sedaj pa spet slabo vidim s temi ocalmi. PA ne vem tocno a se je poslabsalo med nosecnostjo ali po porodu. Mogoce pa v tistih 17 urah v porodni user posted image user posted image
Kepica, danes me pa ti mene lahko izzvizgas vs. Nisem utegnila pripravit vencka, pa tok sem se hvalla vceraj. MA ves, obisk cel dan, vceraj in danes ena punca pri meni, pa mali me rabi, kako pa naj se lotim. Danes se pereta sedaj ze 3 in 4 stroj cunj, 2 stroja ze zlikana. Ne me prevec karat ok.

Soncek, uboscek tvoj Aleks, upam, da tezavice kmalu minejo. Pa zlata si, ma sej ves no.

Rizkoo, oooooj.

Teni, ce si ta mesec zanosila in jemala velik ozdravil se ne sekiraj, saj verjetn ves da na zacetku je s plodom tako, ce kaj ni ok odmre, ce pa prezivi je pa itak vse ok.

Sedaj bom pa vazicka jaz, ker sem tok tok tok tok vesela. Ob 20.30 gre mali spat in ko bo spal greva z mojim v whirpool se cartat, tooooook ma toooook sem srecna. Bo to kar darilo meni za moj in njemu za njegov roj dan. Whirpool ze 2 dni stoji pred hiso, pa se nisva sla, ker sva zvecer enostavno prevec zmatrana, jutri ju odpeljejo in lastnik nama je v enem pustil vodo in rekel, da morava it se muckat danes. Iiiiiiiiiiii, tok topla voda, zunaj pa mrzlo, kar bodte mi fous, sem se sama sebi. Sva imela z mojim idejo, da bi enega na balkon postavila, sam sva rekla, bi zihr premalo ga rabila glede na stroske. Mogoce pa se danes zagrejeva da mi ga imela.

Punce, lahko noc vsem.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 913
23.11.2009 7:45:31   
Teni_
Dobro jutro.

Jaz sem končno boljša. po parih dneh nad 38°C sem končno na normalni temperaturi. user posted image user posted image user posted image user posted image Včeraj sem že bila boljša, ampak mi je iz nosa nenormalno teklo.Zvečer sem skuhala kamilice se pokrila čez glavo in inhalirala. Danes je 100% boljše od včeraj.

malaMravljica
- hvala. Saj vem, da bi naj bilo tako, ampak vseeno me malo gloda. Pa v bistvu Ospen lahko jemlješ v nosečnosti.

Me pa zdaj že dva dni zgaga peče, tako, da vedno bolj upam, da nama je uspelo. To mi je bil v zadnjih dveh nosečnostih prvi pokazatelj za user posted image .

(odgovor članu malaMravljica)
Neposredna povezava do sporočila: 914
23.11.2009 8:24:18   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Teni RR

Me pa zdaj že dva dni zgaga peče, tako, da vedno bolj upam, da nama je uspelo. To mi je bil v zadnjih dveh nosečnostih prvi pokazatelj za user posted image .

Tudi pri meni je bil to znak. Pri 1. in 2. nosečnosti. Jihaaaaaaauser posted image user posted image user posted image  Kdaj delaš tets?

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 915
23.11.2009 9:00:14   
Teni_
Če me bo premamilo, potem kar 26., če pa bom bolj vzdržljiva pa 30.user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 916
23.11.2009 9:01:48   
Kepica83

Če me bo premamilo, potem kar 26., če pa bom bolj vzdržljiva pa 30.user posted image

Uh to se nam radovednim babam zmeša do takratuser posted image user posted image . Sicer pa bo tak +++, tak da niti ne rabiš delatuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 917
23.11.2009 9:02:51   
Kepica83
Punce držite pesti, da se bo mali Aleks hitro pozdravil. Ima vneto očko, uhico pa smrka. Bogi malček moj. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 918
23.11.2009 9:04:52   
a.biba

Držimo pesti! Kot je že ena rekla, če je z otrokom vse ok, potem antibiotik ne bo imel vpliva in se ne rabiš sekirat.
Me veseli, da ste bolje. A ste delali test za novo gripo? Ker praviš je možno, da je bilo to to in paniko delajo samo denarja, ne pa dejansko zato, ker bi bila gripa kaj bolj nevarna kot navadna. To je moje mnenje...

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 919
23.11.2009 9:06:17   
Teni_
user posted image user posted image user posted image user posted image Kepica, faca si. Naj se ti besede pozlatijo. Pa saj jaz si tudi mislim, da ne bom mogla počakat do 30., ampak ne vem, če mi bo uspelo do lekarne, glede na to, da smo še vsi bolni. Pa če ne drugo bom moža poslala, ko bo šel v trgovino. Imam samo 200 m do lekarne.user posted image

Držim pesti za Aleksa.user posted image user posted image user posted image user posted image

a. biba - ne, saj to mi je čudno, ker ni delala nobenih testov. Kar na pamet je govorila. Češ, da se nič drugega ne prenaša tako hitro, pa da se na krvi tudi ne bi videlo, ker je čisto rahla oblika in se ne pokaže oz. se pokaže kot vsaka druga viroza. Pa čudno mi je, da ne bi ugotovila Nikina zdravnica v petek, pa meni v soboto, ko sem bila v bolnici pri dežurnemu, tista pa potem kar tako na pamet. Pa saj ni važno - bo hitro mimo. Je pa res, da se nam vročina vleče že 4 dni, drugače pa ponavadi v enem dnevu boljše.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 23.11.2009 9:09:39 >

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 920
23.11.2009 9:09:31   
Kepica83
Moje besede so se že pozlatile. Boš ti vidlauser posted image user posted image user posted image

Ima katere izkušnje glede vrtca. non stop berem, da mi otroka moral v vrtec vpisat že pred rojstvom. Kaj mislijo z tem???

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 921
23.11.2009 9:11:34   
Teni_
Kepica - odvisno kdaj ga boš dala v vrtec. Zdaj, če rodiš aprila in gre v vrtec z 11 meseci, potem boš morala vpisovat kar drugo leto - mislim, da so maja vpisi(ali marca), če pa potem z naslednjim septembrom(2011), potem pa komaj takrat.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 922
23.11.2009 9:17:10   
Kepica83

Kepica - odvisno kdaj ga boš dala v vrtec. Zdaj, če rodiš aprila in gre v vrtec z 11 meseci, potem boš morala vpisovat kar drugo leto - mislim, da so maja vpisi(ali marca), če pa potem z naslednjim septembrom(2011), potem pa komaj takrat.

user posted image user posted image  Nimam pojma kdaj ga naj dam. Mater država pof****. Otrok še sploh ni rojen pa že moremo razmišljat kam ga bomo dlai v vrtec pa kdaj. Mater ej.user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 923
23.11.2009 9:41:33   
tassika
Jutro,

Kepica ne se jezkat, jaz že zdaj vem, da ga ne bom dobila, pa imamo kar nekaj vrtcev v naši občini, bom pa dala vlogo aprila drugo leto, letos je nisem dala, ker sem bila takrat šele noseča, tako da mi ne ostane drugega. Če ne dobim vrtca je ena varianta ponovna nosečnost, čeprav si ne predstavljam tako male razlike med otrokoma, sem tam vsaj za 3 leta, ali pa jo bo imela moja tašča, jaz pa bom zaprosila za skrajšan delavnik, da bom lahko prej hodila ponjo. Pač tako je v naši državi, delajo se nova stanovanja za mlade družine, vedno več parov se odloča za več otrok (ko so pa tako srčkani) vrtcev se pa ne gradi, ker za občino prinesejo premalo dobička, potem pa naj kdo reče da nismo v kapitalizmuuser posted image  Ma bom nehala, ker bom kar slabe volje.

Glede nove gripe, ne delajo več testov, ker so baje predragi, saj pravijo, d aje enaka kot navadna. V soboto sem celo po radiu slišala, da če imaš gripo ne hodi k zdravniku, ker boš tam jih še več okužil in tukaj pa moram pohvalit naš ZD, ker imajo prostore za otročke oz posvetovalnico čisto ločeno, svoj vhod in svoji prostori.

Sonček85 upam, da se aleks kmalu pozdravi, mene tudi skrbi, moj ima že cel teden vročino na meji, kašlja, smrka, se izkašljuje (sluz) zaenkrat ga zdravim s flumokanom in pa lekadolom +c, upam, da mine brez da bi šlo na naju.

Aja pa povedat moram, da imam pa danes 2urci zase, grem na depilacijo, pa po album za malo bibo, pa vabila za zabavo moram narediti za v soboto, pa v trgovino po sestavine za mosako, pa v lekarno po komarčkov čajček, čeprav zaenkrat delujejo kapljice sab simpleks ampak bi vseeno poskusila še s čajčkom, ker je vseeno bolj naravno,... Uf upam da nisem kaj pozabila, ja pa sem moram še na CSD oddat vlogo za otroške doklade, pa na banko it zoji odpret račun. user posted image

No pa še nekaj sem pozabila, danes bi mogla it rodit, a kaj dihate z manouser posted image , evo pa smo stari že 3t in 2d in se znamo že nasmejat:

user posted image

ps. na slikci je moja najmlajša sestricauser posted image

< Sporočilo je popravil tassika -- 23.11.2009 9:49:26 >

<3 Zoja in Patrik <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 924
23.11.2009 10:00:08   
Kepica83
Uh tassi ti pa imaš veliko dela danesuser posted image .
Pa ja saj vem da se ni dobro jezit, samo če me to tako razjezi da .... user posted image user posted image
Saj midva prej nisva razmišljala o vrtcu, ker je tašča doma in moj oče tudi. Sedaj ko pa z taščo nimamo več stikov, niti jih ne mislim imeti, od očeta pa sma oddaljena 35 km, pa sma mogla začet razmišljat o vrtcu.

(odgovor članu tassika)
Neposredna povezava do sporočila: 925
Stran:   <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  35 36 [37] 38 39   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.
Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?