malaMravljica -> RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del (3.11.2009 18:08:41)
|
punce, bom kar komentirala preden vse pozabim. Rizkoo, joj nisem vedela da si doma, pa hotla sem ti sms poslat, da bi te poklicala. Jutri mi daj sms ko bos imela cas, pa se slisiva, ceprav jutri bo pa glasno pri nas, ena nova vrata bodo delali, je treba steno preluknjat. V glavnem, kaj sling ni skodljiv za hrbtenico? Ce je ok bi pa res vzela tvojega, sam seveda ne zastonj, trapica ti. Sem tam na linku vidla ceno, je prava? Saj sploh ni drag ce je tisto cena, pa ti itak nakazem, pa se kapljice placam, vse skupaj, ok.Ej, jutri se slisiva, mi ga poslji kar na stari nalsov v Slo, moji pridejo za vikend gor in mi ga pol lahko prinesejo, pa postnina bo cenejsa. Za postr se pa nic ne kregajta, daj za vikend mi daj en sms za se en poustr in ga dam mojim, ti ga posljejo kar iz slo naprej, ok. Jupi, mal bom zalogo teh poustrou sprazlna, mi grejo tok na zivce, ker jih imav tok. Sms da ne pozabim ok!! In Rizkoo moja, HVALA!!!!!!!!! Sem skozi okno opoldne videla, da je paketek prisel, ko se je popoldne zacel jok sem laufala v pisarno po paketek in cak cak, mali je nehal jokat v trenutku. Suuuuuper kapljice res. Kepica, a Kepcek miga v trebuscku, ja faaaaajn. Sam tebe morem vseeno vsak dan spomnt, da se ne pusti nervirat, ponavljam vajo, ne pusti se moskim!!!! Soncek, hehehe.. kako gleda Aleks, a sta se ze kepela danes? In hvala za cestitke, ja cel mesec je ze star danes. Tassi in mini Tassika, cestitke za prihod domu. Cartajte se in uzivajte. No pa se pregled danes. Velik 56cm, teza 4.240g, super a ne. Sledi ze z ockami, kolki ok, ledvice ok, se normalno razvija. Sem pa danes ze dobila tretji nasmesek od mojega malega. Ti pravi nasmeski so tako kratki, drugacni in tako lepi, se kar stopim zraven. Je bil pa tako priden na pregledu, nic jokal, ceprav je delal akrobacije dohtar z njim, za nogico prijel in na glavo postavil[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Slikce dobite, ko bo sobica tipi topi, sedaj se ni, lahko pa ze previjam na previjalni, kar je super. Bo pa lepa sobica. joj, morem laufat, laaaaakota ...
|
|
|
|