|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
7.4.2010 13:13:00   
tanjusi
sedaj sem se spomnila, ali nisi sonček sedaj ti v velenju v službi? Tako imam nekje v spominu, da sem prebrala enkrat.
Jaz sem še doma in čakam odpustnico iz bolnice in razmišljam in se smilim sama sebi...sem pa vesela da je mož tako pozitiven do vsega in mi je rekel da bova mogla pohitet, ker on se tudi stara, če hočeva še imet user posted image , samo jaz ne vem če še imam močuser posted image user posted image ...sploh pa morem počakat prvouser posted image in potem kontrola pri ginekologinji....Imam pa občutek , ko sedaj berem razne stvari, da je pri meni problem pri rumenem telescu .... no bom vidla kaj bo rekla moja g

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3076
7.4.2010 13:42:37   
roža03
jaz pa imam jutri pregled..sej veste 1,4 sem imela ss.v 6 tednu(nič čiščenja)trdno sem se odločila da že ta mesec začnemo na novem naraščaju...vem da bo posijalo sonce za nasuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3077
7.4.2010 16:48:18   
Anonimen
pozdravljene po dolgem cajtu se vam javljam mi tudi še vedno čakamo na user posted image user posted image in upamo da bo čim prej a sedaj smo tako in tako pavzirali ker sem imela dvakrat čiščenje pa je ginekolog rekel da naj počakamo ampak sedaj upamo da je že čas. A kaj ki ta mesec me nekam zezauser posted image imela sem sedaj 3 dni krvavitve ampak bolj švoh user posted image pa bi morala imet komaj 8 tako da ne vem kaj bi to blo. Sem klicala učiraj ginekologa pa je rekel da naj najprej naredim za vsak slučaj test. Sedaj pa ne vem kaj bi to lahko bilo kaj mi vi priporočate da naredim ta test da bom bol mirna. Ker meni se zdi da to ni bla user posted image ker je bilo res ful malo krvi. Prosim pomagajte mi in mi povejte kaj naj nardimLep sončen pozdrav.

(odgovor članu roža03)
  Neposredna povezava do sporočila: 3078
8.4.2010 9:37:43   
Kliki
Pojdi naredit test saj te nič ne stane.
Pa srečno.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3079
8.4.2010 20:07:45   
sonček85
nadka:Hej ,ja bilo je super,Alčlija sem pogrešala si morem 1 slikco nest v službo,komaj čakam da mine in da grem domov ,ker ga pogrešam ,čeprav mi je v službi ok,lepo so me sprejeli ,se razumemo

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3080
8.4.2010 20:11:51   
tanjusi
no kje potem delaš sonček '? ali si v velenju'?

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3081
8.4.2010 20:12:28   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

no kje potem delaš sonček '? ali si v velenju'?
jp v Velenju:))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3082
8.4.2010 20:19:21   
tanjusi
aha super, pridem enkrat z mojima ti promet delatuser posted image ... faj da ti je lepo, pa da je s sinkom vse okuser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3083
8.4.2010 20:24:06   
sonček85

aha super, pridem enkrat z mojima ti promet delatuser posted image ... faj da ti je lepo, pa da je s sinkom vse okuser posted image
Ja ti kar pa kar pocukaj me če bom delala,če pa ne veš kako mi je ime pa mi na ZS napiši:)

Ja trkam da je ,HVALA IN NAJ TKO OSTANE

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3084
9.4.2010 7:04:48   
tanjusi
sonček saj mislim da te mam na facebooku, sam a mi lahko pomagaš z imenom, nisem prepričana če mislim pravouser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3085
9.4.2010 9:40:20   
nadka30
sonček ti si kar nesi slikico zraven boš videla da ti bo lažje.
tanjusi kako si, upam da si ok in da lepo počivaš.
Mi smo pa danes imeli zdravniškega pred prvim vstopom v šolo in sem bila kar mal šokirana ko mi je med. sestra rekla da bo kar naenkrat cepljena v obe roki nato pa bodo vzeli še kri, in potem sem jaz razmišljala ali je pri nas bilo tudi tako. Mi smo bili glasni že pri prvem ceplenju, nato pri drugem še bolj ko so nam vzeli pa kri smo se drli pa že na hodniku tako da smo vse prestrašili, moram priznat da mi je kot mami bilo kar hudo, no lahko da se sedaj še bolj občutljiva, drugače smo pa zdravi in pripravljeni na šolo, nimamo nobene ovire, no logopedinjo pa še imamo za črko r in šumnike.
Drugače pa bejbi veselo brca v trebuščku, no včasih ga čutim včasih ne je tak mali nagajivec ker ko roko dam na trebuh on ne dela nič ko jo pa odmaknem pa telovadi.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In kako ste mi ostale punce upam da uživate v tem lepem vremenu, no jutri se verjetno ne bom nič oglasila ker sem skoraj celi dan v službi zvečer grem pa na valeto tako da punce uživajte in ostanite vesele in dobro razpoložene.
lpuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3086
9.4.2010 10:23:02   
tanjusi
zdaj še počivam, sem ugotovila, da sploh nimam kondicije, sem peljala psa na en kratek sprehod pa sem komaj prišla nazaj domov, vs asem se tresla, pa čisto mokra sem postala...
drugače pa očitno imam res neke motnje...največ sem krvavela v nedeljo, ponedeljek in torek, potem pa vedno manj, včeraj krvavitve ni bilo več , danes pa spet krvav izcedek ...v bistvo je bilo krvavitev manj kot jo imam pri navadniuser posted image , upam dase je sploh sčistlo kot je treba....

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3087
9.4.2010 10:24:02   
tanjusi
nadka pa uživaj na valeti!

(a camus)

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3088
9.4.2010 20:13:34   
sonček85

sonček saj mislim da te mam na facebooku, sam a mi lahko pomagaš z imenom, nisem prepričana če mislim pravouser posted image
Mat... Iv......

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3089
9.4.2010 20:42:50   
tanjusi
saj vem da sem smotana... sam mislim da te nimam , če ne pa mi javi na zs, bom bolj sigurnauser posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3090
12.4.2010 10:35:32   
soncek_25
Hej hej moje drage!

Spet me dolgo ni bilo, ampak nisem pozabila na vasuser posted image

Tanjusi,sem šla brat za nazaj....nič ni narobe s tabo, vse je ok, nič bat, vem kako se počutiš, je peklensko težko in še težje, ampak prosim ne izgubi upanja...verjetno ti to vsak reče, ampak je res. Bila sem na istem kot ti, čisto na tleh in še nižje, psihično me je sesulo, nisem vidla niti dneva naprej in bila res čisto obupana in brez volje, mislila sem, da nikoli ne bom prilezla čez teh 12 tednov, hudo je res, sploh če se zgodi večkrat, ampak vedi, da ENKRAT USPE!!!! Vzemi si čas zase in premisli, napolni si baterije in bodi pozitivna, ker le tako ti bo spet uspelo in le tako bo tvoj mali sonček rastel in bil s tabo do konca. Morš bit odločna in si rečt, nalednjič bo vse ok. Sej veš, da sem jaz v lanskem letu 2x splavila, imela sem sbrazijo februarja in septembra in po vsem joku in žalosti potem zadnjo M decembra in sedaj sem v 17. tednu...boš videla da bo vse okuser posted image Aja še to, po prvi ab sem res pozno zanosila, ker  ni blo M, ampak po drugi ab pa takoj ko sem dobila zeleno luč, počakala sem 2 M in je uspelouser posted image
No,še nekaj...jaz sem po dveh SS na lastno pest jedla Prometrium (pri nas je to dabrostan) in mislim, da je to tudi nekaj pomagalo, se mi je zdelo da mi primankuje hormona. Tabletke sem si vstavljala vaginalno od ovulacije dalje (oviulacijo sem preverila s testi), no in je uspelo. Če te še karkoli zanima, ali pa rabiš nekoga, da malo počvekaš pa me kontaktiraj na ZS. Pazi nase!

Kliki, Kaya, Zaljubljena, Roža.... za vas pa držim pesti, da čimprej pride user posted image user posted image !!!!

Sonček in Nadka, no z vama sem malo več v kontaktu, ampak vaju vseeno pogrešam!

Naš mali sonček pa pridno raste, sedaj čakam na prve brcike! Če vam še nisem povedala, izgleda da bomo imeli fantkauser posted image user posted image user posted image

Velik objem in poljubček od naju dveh!user posted image

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3091
12.4.2010 21:09:04   
sonček85
Sonči:)))Hvala ,a zdaj imam pa res tudi jaz malo manj časa.Vslužbi ,doma,s svojim sončkom:))))

Tudi jaz vas pogrešam in ko le imam čas se vam javim

ps:uživaj z bebijem in čim več božaj bušija:))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3092
12.4.2010 21:28:45   
Kaya88
Sonček_25 user posted image user posted image user posted image zelo sem vesela za tebe, takšne kot si ti, nam davate upanje in pogum za naprej,...user posted image , pa naj bo fantek zdrav in vesel!

Mi še vedno čakamo na user posted image , ki je ni in ni,...testki pa tudi nočejo pokazat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem se danes hotela naročiti pri ginekologu, da vidim, kaj me jezi, zakaj je ni in ni,...mi je rekla sestra da moram priti tja test delati, da so njihovi boljši, ampak imam občutek, da če bi bilo to to, bi mi tako ali tako moralo že pokazatiuser posted image user posted image !! Bom videla, puško še imam vedno v roki, nebom je še vrgla v koruzo user posted image
Jezi me, če nam že ni uspelo ta mesec, zakaj pa le ne pride user posted image , da grema v novi krog! user posted image

Kliki, zaljubljena, roža,....kaj novega??? Kako je pri vas,...upam, da kaj bolj user posted image !! Mislim na vas in držim pesti!

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3093
12.4.2010 21:38:11   
sonček85
kaya:ne obupaj,jaz je včasih nisem imela po 4-6m user posted image PO operaciji laporoskopije in histeoskopije,ker so mi odkrili čisto malih policističnih in malo pregrado ,šele na začetku  pa sem jemala 3m klomifen tabletke in potem čez 2m zanosila po prenehanju jemanja tabletk

kr drži puško ne meči jo šee v koruzo:)))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 3094
13.4.2010 13:04:21   
Kliki
IZVIRNO SPOROČILO: Kaya88

Kliki, zaljubljena, roža,....kaj novega??? Kako je pri vas,...upam, da kaj bolj user posted image !! Mislim na vas in držim pesti!
Pri meni je tudi vse čudno danes naj bi prišla pa imam že od včeraj samo malo izcedka, vlila se pa še ni. tko da če ni ratalo naj se vlije da grem v nov boj.
Mi je pa danes tako slabo da komaj stojim, bomo vidli kaj se dogaja upam da čimprej zagledam user posted image .

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 3095
13.4.2010 13:23:35   
soncek_25
Kliki navijamo zate in držimo pesti!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3096
13.4.2010 22:47:30   
frufru
Kliki te čisto zastopim, pri meni je bilo isto, zamujala 4 dni, danes kupila testek in glej ga zlompka se je ulilo

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 3097
15.4.2010 12:07:48   
Kliki
No pa je prišla včeraj. sem se morala kar kvalitetno user posted image user posted image user posted image user posted image  da mi je bilo malo lažje. Potem pa me je še zvijalo kot pri norcih in za povrh še nobene tablete nisem imela.

(odgovor članu frufru)
Neposredna povezava do sporočila: 3098
15.4.2010 13:08:30   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

No pa je prišla včeraj. sem se morala kar kvalitetno user posted image user posted image user posted image user posted image  da mi je bilo malo lažje. Potem pa me je še zvijalo kot pri norcih in za povrh še nobene tablete nisem imela.
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo v boj naprej in ne obupaj -NIKOLI

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3099
15.4.2010 15:01:43   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image veselo v boj naprej in ne obupaj -NIKOLI

se kar strinjam z napisanimi besedami, ne obupat nikoli.
No naj vas najperj lepo pozdravim, malo me čas baše ampak ok, no danes sem malo otožna že posebej zato, ker sem imela na današnji dan rok poroda, ampak na žalost je mojemu bejbiju nehalo v oktobru biti srčekuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image , sem pa po drugi strani vesela saj vem da pazi na bejbija v mojem trebuščku, ki mi vsake tolk časa lepo brcne in me opozori nase.
Drugače smo ok, apetit raste enako trebušček..
Držim pesti za vse pluskeeeeeeeee.user posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3100
Stran:   <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  122 123 [124] 125 126   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Koliko se lahko zredim med nosečnostjo?
Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?