soncek_25
|
Hej hej moje drage! Spet me dolgo ni bilo, ampak nisem pozabila na vas Tanjusi,sem šla brat za nazaj....nič ni narobe s tabo, vse je ok, nič bat, vem kako se počutiš, je peklensko težko in še težje, ampak prosim ne izgubi upanja...verjetno ti to vsak reče, ampak je res. Bila sem na istem kot ti, čisto na tleh in še nižje, psihično me je sesulo, nisem vidla niti dneva naprej in bila res čisto obupana in brez volje, mislila sem, da nikoli ne bom prilezla čez teh 12 tednov, hudo je res, sploh če se zgodi večkrat, ampak vedi, da ENKRAT USPE!!!! Vzemi si čas zase in premisli, napolni si baterije in bodi pozitivna, ker le tako ti bo spet uspelo in le tako bo tvoj mali sonček rastel in bil s tabo do konca. Morš bit odločna in si rečt, nalednjič bo vse ok. Sej veš, da sem jaz v lanskem letu 2x splavila, imela sem sbrazijo februarja in septembra in po vsem joku in žalosti potem zadnjo M decembra in sedaj sem v 17. tednu...boš videla da bo vse ok Aja še to, po prvi ab sem res pozno zanosila, ker ni blo M, ampak po drugi ab pa takoj ko sem dobila zeleno luč, počakala sem 2 M in je uspelo No,še nekaj...jaz sem po dveh SS na lastno pest jedla Prometrium (pri nas je to dabrostan) in mislim, da je to tudi nekaj pomagalo, se mi je zdelo da mi primankuje hormona. Tabletke sem si vstavljala vaginalno od ovulacije dalje (oviulacijo sem preverila s testi), no in je uspelo. Če te še karkoli zanima, ali pa rabiš nekoga, da malo počvekaš pa me kontaktiraj na ZS. Pazi nase! Kliki, Kaya, Zaljubljena, Roža.... za vas pa držim pesti, da čimprej pride !!!! Sonček in Nadka, no z vama sem malo več v kontaktu, ampak vaju vseeno pogrešam! Naš mali sonček pa pridno raste, sedaj čakam na prve brcike! Če vam še nisem povedala, izgleda da bomo imeli fantka Velik objem in poljubček od naju dveh!