|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
2.4.2010 16:41:09   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: tanjusi

lahko, sicer s pa prišli taki naključni datumi skupaj, da skoraj mora uspet, plodne dneve sem imela na rojstni dan, včeraj pa ko me je potolažila ginekloginja, da je vase ok , pa je imel r.d. možuser posted image , tak da je čisto možno da dobiva najlepše darilo od miklavžauser posted image

pol pa res ne more iti kaj narobe, vse bo okuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3051
2.4.2010 20:49:10   
sonček85
tanjuši:vSE BO V REDU BOŠ VIDELA,TI samo božaj bušija in se pogovarjaj z bebijem.

Z Alčijem pa vam pošiljava vsaki kos torte ,saj je Alči danes predčasnp praznoval RD s priajtelji ,mami pa pol Abrahama:))))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3052
3.4.2010 7:46:58   
tanjusi
Z Alčijem pa vam pošiljava vsaki kos torte ,saj je Alči danes predčasnp praznoval RD s priajtelji ,mami pa pol Abrahama:))))

vse najboljše obema!!!

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3053
3.4.2010 20:58:18   
sonček85

vse najboljše obema!!!
hvala!

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3054
4.4.2010 10:47:41   
tanjusi
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konec veseljauser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3055
4.4.2010 11:29:45   
nadka30

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image konec veseljauser posted image user posted image user posted image

kaj se je pa zgodilo?user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3056
4.4.2010 11:46:52   
tanjusi

konec veselja

kaj se je pa zgodilo?

izcedek se je povečal, šla sem na urgenc in ni bilo več kaj ss v 5.tednu....
Očitno je nekaj narobe z manouser posted image user posted image user posted image

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3057
4.4.2010 11:50:16   
nadka30

konec veselja

kaj se je pa zgodilo?

Očitno je nekaj narobe z manouser posted image user posted image user posted image

tanjusi žal mi pa tako sem se veselila tvoje nosečnostiuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3058
4.4.2010 11:56:46   
tanjusi

konec veselja

kaj se je pa zgodilo?

Očitno je nekaj narobe z mano

tanjusi žal mi pa tako sem se veselila tvoje nosečnosti

očitno mi ni namenjeno....

(a camus)

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3059
4.4.2010 12:08:08   
roža03
tanjuši pogunmo naprej..jaz 1.4 imela splav v 6 tednu..srček je že bil,v dveh urah od ultrazvoka se ja na wc-ju vse končalo..pogumno naprej ti in jazuser posted image

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3060
4.4.2010 12:13:09   
tanjusi
tanjuši pogunmo naprej..jaz 1.4 imela splav v 6 tednu..srček je že bil,v dveh urah od ultrazvoka se ja na wc-ju vse končalo..pogumno naprej ti in jaz
meni je tole drugič v 5 mesecihuser posted image

(a camus)

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 3061
4.4.2010 12:27:24   
roža03
tudi jaz sem imela že 2 splav,vendar na srečo že imam 2 otročka..zdaj pa me zanima ker nisem bila na čiščenju ali morem čakat na prvo m ali lahk kk začnemouser posted image a ti si imela pred petimi meseci čiščenje.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3062
4.4.2010 12:34:19   
Kaya88
Tanjusi user posted image zelo mi je žal, vem da je zdaj zelo hudo ampak saj veš, zmagovalec je tisti ki po vsakem padcu vstane,...ne obupat, kar pridno naprej in takrat ko boš v svojih rokah držala svojega user posted image bo vse pozabljeno!!! user posted image user posted image user posted image zate!!!!

Vsem skupaj pa vam želim lepe praznike!

Danes je en dan po pričakovanju moje user posted image , zaenkrat še ni znakov da bi bila na poti, tako da upam, da je res šla na počitnice do decembra!!!

Moj sonček mali...vedno boš ostal v mojem srčeku...:(

Pričakujema te maja! :D

(odgovor članu roža03)
Neposredna povezava do sporočila: 3063
4.4.2010 12:40:12   
tanjusi
zdaj pa me zanima ker nisem bila na čiščenju ali morem čakat na prvo m ali lahk kk začnemo a ti si imela pred petimi meseci čiščenje.

meni je danes rekel, da imam kontrolo po prviuser posted image pri svoji gin.

(a camus)

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 3064
4.4.2010 19:58:56   
sonček85
tanjuši:Neeeeeeeeeeee ,pa kaj je to?Vedi da s tabo ni nič narobe,samo telo se ne navadi na nekaj novega v telesu.Bodi močna za naprej ,ker je nekje dojenček tudi zate in bo kmalu rastel zopet v tvojem trebuščku.
Lupčka zate in ostani močna.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3065
5.4.2010 14:36:08   
Kaya88
Tanjuši kako si?? Si kaj boljše?? Objemi svoja dva sončka in bo vsaj malo, za trenutek pozabljeno!!! Držim pesti za tebe zelo!!!

Jaz pa že cela neučakana, sploh ne vem kaj si naj mislim, moja menstruacija zamuja danes 2 dan in na koledarčku piše, da je jutri lahko pozitiven test nosečnosti, jaz sem neučakana kot ne vem kaj, nevem če ste ve tudi, sem že porabila 3 nosečniške teste in so bili vsi trije negativni, tako da zdaj počakam do jutri zjutraj in še pred službo naredim enega, pa upam da ne bo spet razočaranje pa da se vsaj malo obarva, sem brala, da je lahko test že prvi dan po izostanku pozitiven, zato sem malo user posted image user posted image !!

Ni še izgubljeno, upam, da pa mogoče že je pikica ob meni in da se mi le pokaže magični user posted image user posted image in da bom še letos v svojem objemu držala user posted image , ki si ga tako močno želim!!! In da bi vseh user posted image minilo brez težav!!

Punce pri vas kaj novega???

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3066
5.4.2010 17:01:59   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

tanjuši:Neeeeeeeeeeee ,pa kaj je to?Vedi da s tabo ni nič narobe,samo telo se ne navadi na nekaj novega v telesu.Bodi močna za naprej ,ker je nekje dojenček tudi zate in bo kmalu rastel zopet v tvojem trebuščku.
Lupčka zate in ostani močna.

se popolnoma strinjam z sončkovimi besedami, vedi da stabo ni nič narobe, držim pesti da boš močna še naprej

Kaya8 navijam za plus, nič še ni izgubljeno in javi jutri kakšen je rezultatuser posted image user posted image user posted image user posted image

Sonček 85 kako kaj kepica , upam da na polno uživa z svojima fantomauser posted image user posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3067
5.4.2010 19:11:06   
sonček85
Nadka:kepica uživa na polno ,Tej je pa tak lepotec da bi ga kar imela .))))

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 3068
6.4.2010 14:41:16   
Kliki

Po nekaj dneh pridem gor  in začnem prebirati vesele novičke in pridem do druge strani pa na žalost preberem tole zgoraj napisano.
tanjusi s teboj ni nič narobe tudi za tebe pride kmalu čas veselja in lepe, prelepe nosečnosti. Bodi močna in vrjemi vase in v svojega moža.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image   user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  
Navijam da kmalu spet zagledaš user posted image .

Nadka koko si pa ti?
Sonček85 a z aleksom uživata v teh lepih dneh s sončkom obsijanim.

Moj dan D je naslednji torek in upam da jo tokrat res ne bo in bomo kmalu zibali.

Lep sončni pozdrav.

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 3069
6.4.2010 15:38:22   
zaljubljena23
tanjusi user posted image user posted image user posted image user posted image

...Nisem brala celotne teme, ker je enostavno preveč...

Jaz sem lani 23.aprila zagledala plusek in se je 17.maja vse končalo...Zdaj še se vedno trudimo na naraščaju

23.4.2009, plusek...17.5.2009 si odšel med angelčke...
23.4.2010, plusek...17.12.2010 si prijokal na svet...
23.4.2012, plusek... 26.12.2012 PDP...

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3070
6.4.2010 18:32:06   
Kaya88
user posted image eh punce, moje novice tudi niso nič kaj pozitivne,...moja user posted image zamuja 3 dni, do zdaj sem že pokurila kar nekaj testkov, ker sem bila neučakana in sem ga delala tudi že pred pričakovano user posted image , zato pa je moje razočaranje še večje zdaj, saj ne vem, če sploh naj upam, da sem user posted image , če je možno, da se mi bo user posted image user posted image pokazal kasneje!! Danes zjutraj sem bila tak razočarana, da sem imela cel dan v službi slab dan user posted image user posted image user posted image , nevem če sploh naj imam upanje, da bom ta mesec user posted image če je možno da mi po 3 dneh zamujanja še ne pokaže testek user posted image user posted image !! Upam, da ste ve kaj boljše, in da bo katera od vas zagledala ta dva user posted image user posted image !!

Upam, da ni samo moja psiha, da moje user posted image ni od nikoder! user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu zaljubljena23)
Neposredna povezava do sporočila: 3071
6.4.2010 19:05:41   
Kliki
Kaya88 mogoče pa je še prezgodaj da bi se ti pokazale user posted image . Držim pesti da naslednjič ko delaš test zagledaš user posted image .

Ma jast sem tudi bolj user posted image  ker moj dragi nič ne zastopi kar mu hočem dopovedati.

Pa upajmo na boljši jutrišni dan.

Kje pa ste vse?

(odgovor članu Kaya88)
Neposredna povezava do sporočila: 3072
6.4.2010 20:10:16   
sonček85
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Sonček85 a z aleksom uživata v teh lepih dneh s sončkom obsijanim.

Moj dan D je naslednji torek in upam da jo tokrat res ne bo in bomo kmalu zibali.

Lep sončni pozdrav.
Ja naših dni je že konec ,danes je mami oddelala prvi delovni dan po 20m.Hja bilo je ok:)))

Držim pesti za vajin dan D

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 3073
7.4.2010 8:59:43   
jekica
Tanjusi ful mi je žal zate (pa tako sem se že veselila vesele novice, ko sem začela brat).user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   Tudi zate bo posijal sonček. Ne obupat.

Jaz sem pa končno dobila prvo user posted image . Vendar še morava počakati na eno, saj se še vedno nisem znebila vnetja in sem prejšnji teden vzela diflucan. Upam, da bo zdaj pomagalo in se bom počasi lahko podala v nove boje.

Čim bolj sončen dan želim vsem.

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 3074
7.4.2010 10:06:26   
nadka30
punce hay

kliki mi smo super, sedaj naš naš otročiček že občasno brca, je pa mal navihan kadarkoli položim roko da bi čutila ko brca takrat se on umiri, ko pa odmaknem roko pa veselo brca, le kdo ga je naučil te navihanosti.
Kliki držim pesti da bo plus, ker slabih novic je že preveč,
Kaya ni še vse izgubljeno, dokler rdeče tečke ni je še vse možno, ne še obupat, nekterim test kasneje pokaže nosečnost.
Sončekk 85 čestitam za prvi odelan dan po 20m, in kako je bilo, po mojem si ful pogrešala aleksa, želim ti da bi se v službi imela fajn da te ne bi preveč jezili.

Punce želim vam prekrasen dan, uživajte kar se dauser posted image user posted image

(odgovor članu jekica)
Neposredna povezava do sporočila: 3075
Stran:   <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  121 122 [123] 124 125   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Prerez presredka: Kako ga lahko preprečimo?
Babica Marjeta Žlebnik svetuje, kako lahko preprečimo prerez presredka pri porodu.

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?