Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 28.3.2010 20:10:41
|
|
|
|
sonček85
|
Draga moja Kepica Ob rojstvu sinčka ti želim vse naj naJ.nAJ BO VSAK vaš skupni DAN NASMEJAN ,NEKAJ POSEBNEGA . Rada te imam ,tvoja prijateljica Sonček 85 in Aleksander z najinim atijem:) mwaaaaaaaaaaaa
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.3.2010 11:59:34
|
|
|
|
witto
|
Draga Kepica................. Na vaš dom je potrkala nova sreča, prinesla vama je najlepše in največje darilo, vstopilo je rojstvo,radost in veselje, prinesla vam je novo in dragoceno življenje. Vama,in vajinemu sinčku Teju,želim čimveč družinske sreče,zdravja in zadovoljstva. Bodite pokončni,ljubeči in zlati starši. Veliko srečnih uric, vsem trem. MMM
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 29.3.2010 20:17:49
|
|
|
|
Kaya88
|
Kepica želim ti vse najlepše z vajinim sončkom, naj bodo noči čim bolj mirne in vsak trenutek preživite z nasmehom!!! Čestitke še enkrat!!! Mi pa ša kar čakamo,...se vleče kot noro! Punce sem vidla da ste tudi na facebooku, če bi katera rada me lahko doda!! Kaja Köpp
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.3.2010 17:41:35
|
|
|
|
tanjusi
|
vam moram povedat mojo zgodbo... V minulo soboto oziroma nedeljo nisem pričakovala , in in v soboto eno malo izcedka na stranišču, v bistvu res minimalno, sem začela pričakovat , cel dan nič, v nedeljo zjutraj isto, no potem pa mi ni dalo mira in sem naredila test- lep plus... juhu, ampak v ponedeljek popoldne nekaj kapljic krvi , pokličem ginekologinjo in na mi reče da je čisto možno da je bil test lažno pozitiven (ne me hecat toliko se pa že poznam da vem da se nekaj dogaja) , je rekla naj v četrtek ponovim test in potem pokličem če bo + in danes zjutraj spet nekaj malega krvi, trenutno pa je stanje čisto, vem da menstruacija to ni , ker toliko se pa poznam, trenutno lahko samo upam da se ne ulije in da bo test še enkrat pozitiven , zraven pa seveda lepo prosim za pozitivne misli , saj mi je lažje če o tem govorim, oz pišem , ker se z drugimi o tem ne mrem pogovarjat ve pa me razumete in veste ,da me fuuul skrbi
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.3.2010 18:42:29
|
|
|
|
Teni_
|
Kaya 88, sem te dodala. Mojca
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 30.3.2010 18:45:10
|
|
|
|
sonček85
|
tanjuši-naj te spremljajo pozitivne misli in naj ta plusek ostane in naj pikica veselo raste v tvojem trebuščku.
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 13:53:27
|
|
|
|
nadka30
|
KEPICA ženajprej iskerene čestitke in želim ti predvsem eno najlepše leto, ki je pred tabo, želim vam da uživate kot družina kar se najbolje da ter čim več sladkega spanja, veselja ter iskrenega smeha. Kepica moram priznat da sem se zmotla, sem mislila da nosiš punčko TANJUSI še tukaj iskrene čestitke in sedaj veselo do konca novembra ali začetek decembra, miklavž bo prinesel pravo darilo zate, želim ti veselo brezskrbno nosečnost. Sonček 85 kako si, upam da z aleksom in atijem uživate na polno,. Teni kako si moje sonce, kako napredujete s hiško. Punce želim vam lepo barvanje jajčk, enih ali drugih Mi smo ok, apetit se veča, trebušček tudi je že kar lepo okrogel, spola ne vemo čeprav smo zelo, zelo radovedni, predvsem zato ker nam vsi tako z veseljem šlogajo
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 18:30:27
|
|
|
|
nadka30
|
Da vam še tule mal polepšam čas, ki prihaja;
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 19:00:51
|
|
|
|
Kliki
|
Kepica najprej čestitke za sinčka, pa si le dočakala svojo največjo srečo. Sedaj se pa cartajte na polno. Nadka super da si Ok. A je Nadja navdušena da prihaja nov član. Si prašala kaj boste meli? Lp vsem.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 19:06:50
|
|
|
|
nadka30
|
hay kliki, kako smo, upam da sta ok. Ja nadja se veseli, za spol pa na nuhalni nisma vprašala ker se nobeden ni spomnil, zadnjič smo samo srčeka poslušali bomo videli kaj bo jutri, verjetno bomo šele na morfolgiji, ki me čaka čez cca 1 mesec šele ugotavljali kaj bo. Pa saj mi je vseeno samo da bo otrok zdrav in živ, drugo pa nima veze. Ja kepica ima fantka , ki mu je ime TEJ, več pa tudi jaz ne vem. Sedaj pa moram nadjo dati kopat potem pa odhajam v deželo sanj.In kako si? lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 19:10:22
|
|
|
|
Kliki
|
Jast sem Ok. In še vedno upam na . Zato se tudi tukaj malo manj javljam ker upam da je vse bila psiha in bo sedaj končno ratalo. Sem imela ravno O in sva bila pridan bol tako tako. Sva pa ravno na 13dan in mogoče pa bo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 19:54:57
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:ma jaz vem da bo pupa:)) kepica:je ok ,vsem se lepo zahvaljuje,bila je šivana,porod pa ima v lepih spominih kliki:navijamo za plusek
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 19:55:50
|
|
|
|
sonček33
|
Sonček, te glih vidim, pa sem te mogla pridt pozdravt. Ste ok?
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 31.3.2010 20:22:39
|
|
|
|
Teni_
|
Nadka - pri nas nič novega. je bila spet na obisku, pa je že mimo, tako, da s polno paro v nov krog. Glede hiške pa zvem do konca tega tedna. Na 1. banki so nas zavrnili, zdaj imamo malo boljše pogoje na eni drugi. JE pa zdaj še moja mama zraven stopla in bo vzela z nama kredit, da bo lažje. Komaj čakam, da bo to za nami, ker mi živci delajo 100/h. Lepo, da tvoja nosečnost poteka lepo. Kepica čestitke za sinčka.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.4.2010 7:57:40
|
|
|
|
nadka30
|
sonček 85 nimam pojma kaj bo, pustimo se presenetit, mogoče boš pa trofila imaš 50% možnosti da si uganila,pozdravi kepico, jaz sem bila zanjo 100% da bo imela punčko pa sem se na celi črti zmotila teni držim pesti, da bo vse ok, da bosta dobila kredit in potem hiško
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.4.2010 11:29:04
|
|
|
|
nadka30
|
hay pravkar smo s pregleda, vse je ok, srček dela veselo tika taka, naš otročiček pa se veselo premika po trebuščku. Kri, in voda sta ok, nalsednji pregled imam 28.4 takrat me čaka morfologija upam da takrat izvemo spol, bo pa to prvi pregled ko bo šla nadja z nami, upam da ji bo všeč.Kilogrami so šli za 1 kg dol to se mi čudno zdi, ker apetit a imam.Sem pa bila pohvaljena da sem idealna nosečnica ki se redim po knjigi-ha-ha-ha, na kocu me bo pa razgnalo da bom za dve nosečnici. Želim vam lep preostanek 1. aprila jaz pa odhajam v službo.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.4.2010 18:08:48
|
|
|
|
tanjusi
|
Drage punce, kak sem jaz danes vesela, zjutraj sem nardila še en clear blue in jasen plus. Čez dan sem imela še en čisto rahel izcedek. Poklicala sem ginekologinjo, ki je rekla da naj pridem kar k njej... Ful z velikim strahom sem šla in pričakovala najslabše .Potem mi je pa rekla da bo delala uz , jaz pa vsa pametna, da tako hitro se pa ne bo kaj videlo, ona pa meni da ima močen uz . No in nosečnost je in to na pravem mestu ,dobila sem dabrostan in stalež , sedaj pa veselo in optimistično naprej...
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.4.2010 21:53:29
|
|
|
|
sonček85
|
nadka:hvala bom pozdravila Kepico. Spol:mogoče ,bomo videli 28.4 če bo bebi hotel kaj pokazat! Super za današnji pregled in ne sekiraj se za KG ,jaz sem tudi šla 1x vmes dol za 1kg ,pa sem glih tisti mesec jedla k nora,sem šla pa potem drugič za 1kg več kot ponavadi:) Tanjuši:jeeeeeeeeeeeeeeeeee ČESTITKEEEEEEEEEEEEEEEEE TO PA JE RES LEPA NOVIČKA ,PA ŠE NA 1.april
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 1.4.2010 21:53:39
|
|
|
|
sonček85
|
Od hrena, šunke, jajc, potic naj miza šibi se, z dobrotami naj vsak od nas Veliko noč slavi! Hvaležno sprejmimo darove dobrega Boga, naj bosta sreča in obilje le pri nas doma!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.4.2010 15:02:52
|
|
|
|
nadka30
|
VESELE VELIKONOČNE PRAZNIKE, OBILO PIRHOV, POTIC. Tanjusi tebi pa še enkrat iskerene čestitke za plus, tudi jaz sem v tej nosečnosti imela na začetku izcedek pa sem sedaj prišla že skoraj do polovice.Tudi jaz sem takrat dobila dabroston in se je potem vse umirilo lp
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.4.2010 15:24:56
|
|
|
|
tanjusi
|
ja sam tale izcedek me muči, saj ga je res malo, samo mirna pa vseen nisem, čeprav sem včeraj videla sovjo malo, malo pikico... koliko tablet dabrostana na dan pa si imela, oz. imaš in klik časa si ga jedla da se je stanje umirilo? Pa pridružujem se voščilom ob veliki noči!!
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.4.2010 15:55:54
|
|
|
|
nadka30
|
tanjusi hay, jaz sem imela vsakih 12 ur eno tableto v bistvu dve na dan, umirilo se je pa mislim da v dveh do treh dneh , jedla sem jih pa vse do 13t oz do nuhalne. Milsim da meni je pomagala. Te pa čisto zastopim, jaz sem takrat bila tudi čisto na dnu, ker sem mislila da se ponavlja oktoberska situacija. Vse bo ok boš videla, kdaj imaš sedaj rok?
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.4.2010 16:25:57
|
|
|
|
tanjusi
|
še niti nisva računali, mislim da v začetku decembra , saj jaz tudi upam da nehajo ti izcedki , sedaj sem naročena čez 14 dni.... Sem pa v staležu in počivam...., no bolj kot ne
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.4.2010 16:31:38
|
|
|
|
nadka30
|
vse bo ok, samo to imej v glavi da bo vse ok, vem da je včasih lažje to rečt kot pa naredit ampak to še najbolj pomaga,Torej se lahko zgodi da bo miklavž prineel darilce.
|
|
|
|
RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del 2.4.2010 16:39:12
|
|
|
|
tanjusi
|
lahko, sicer s pa prišli taki naključni datumi skupaj, da skoraj mora uspet, plodne dneve sem imela na rojstni dan, včeraj pa ko me je potolažila ginekloginja, da je vase ok , pa je imel r.d. mož , tak da je čisto možno da dobiva najlepše darilo od miklavža
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?