soncek_25
|
Lubice moje zlate! Grozna sem vem, ker se nič ne javljam, ampak upam, da me razumete, po dveh SS sem dobesedno "životarila" od pregleda do pregleda in se mi je teh 8t vleklo kot celo leto No, da vam sedaj razložim kaj se je dogajalo: v 7t (vsaj mislim da je bil 7) so mi na pregledu odkrili, da nosim dvojčka, najprej šok in potem veselje, kot da bi bila zaradi prejšnjih izkušenj poplačana z dvema , ampak se je v 10t pokazalo, da je en srček nehal utripati ...seveda sem bila spet žalostna in prestrašena, ampak sem se hitro spravila k sebi zaradi drugega sončka, ki je veselo plesal trebuščku. No, v torek sem imela pa nuhalno in se je izkazalo, da je vse ok in da naš dojenček pridno raste (drugi je sicer ostal zraven, vendar je dr. Pušenjak na pregledu rekel, da ne bo oviral ta drugega pri rasti). Kot bi se mi skala odvalila od srca. Res sem srečna in ne morm verjet, da sem tudi jaz prišla tako daleč! No, naj bodo moje izkušnje vzpodbuda vsem novim s slabimi izkušnjami in vsem tistim, ki čakate na plusek...vse bo ok, slej ko prej se obrne! Jaz sem bila zelo črnogleda in sploh nisem mogla verjet, da bom kdaj prišla tako daleč, ampak sem... ni lepšega od tega, ko sem zagledala mojega zlatega sončka kako se premika in kako srček veselo utripa, ja in tisti trenutek sem celo pozabila na leto 2009 in na vse solze in težke trenutke, ki sem jih preživljala Vsem želim, da čimprej zagledate + in zapomnite si, vse bo ok!!! Rada vas imam! Objem