|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
18.1.2010 15:25:10   
nadka30
IZVIRNO SPOROČILO: Kepica83

Nadka glede straha... Jaz vem, da se sekiraš ker sem sama šla skozi to. Pa tudi vse ostale punce katere so imele SS. Ampak sama si moreš dopovedat, da s tem sekiranjem neboš mogla nič spremeniti le sama sebi in bejbiju lahko škodiš. Tu ti nemore nihče pomagat. Le sama si lahko. Dopovej si da bo vse vredu, razmišljaj pozitivno in boš vidla da se bo vse lepo izteklo. Jaz sem komaj začela uživat v nosečnosti po 20tednu, nič prej. Ko sem imela morfologijo in ko sem začela čutiti brcike. Šele takrat sem malo lažje zadihala. Ampak dokler nebom imela štručke v naročju tako dolgo nebom mirna. Sama vidiš, da sem ogromno pri zdravnikih in v bolnicah in verjami da tudi sama imam živčne vojne ampak moremo iti skozi to. Naloženo nam je tolikšno breme, kolikšnega smo zmožni nosit. To mej vedno v glavi. Svetujem pa ti za tovje dobro, da si po NS ( katera bo potekala brez problema ) , kupiš angel sound. Reskiraj 60eur in si to nabavi, da boš lahko vsak dan poslušala srčka in boš mirna. Meni je moj kupil, ker je videl kako mi trpijo živci in je vedel da bom slej ko prej pristala na psihiatriji če bo šlo tako dalje. In ti morem povedat da sem mu full hvaležna za to napravo. Vsak dan sva zvečer poslušala srčka. Ko pa se začnejo brcike pa tako ali tako tega več ne rabiš. Le tu pa tam če otroček kaj slabše miga.

Torej draga moja in vse ostale razmišljajte pozitivno. Vse bo vredu!!!!!!!!!! zmenjeno? Ne ozirajte se na sanje. Ker to izvira iz naše podzavesti. Tudi sama sem neštetokrat sanjala iste stvari. Pa je do zdaj šlo vse brez problema.

Babike moje ta plus vam je bil podarjen z namenom in verjamite in zaupajte v svojega otrokeca. Verjeti morete vanj in uspelo vam bo. Lupčka vsem...

kepica stokrat ti hvala za te besede. Sobota res ni bila moj dan danes sem pa že boljš, sem vedela da ne bom dolgo zdržala brez vas.Sonček25 za tebe sem pa tako happy kot sem bila vesela svojega plusa.
Jaz sem tukaj, čeprav sem najprej pri sebi rekla da rabim malo časa zase, pa mi je z vami tako fajn da bom kar malo še ostala, sem se pa odločila da bom septemebrke samo brala, ker se enostavno še ne morem veselit nosečnosti, takoj ko bodo za mano ti najbolj pomembni tedni potem pa na juriš september 2010.In punce kako ste?
Jaz sem čist ok, bolj kot v soboto občasno mi je slabo, vsaj mislim,user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2701
18.1.2010 15:28:08   
Kliki

IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hoj punce no moja M me je do danes zjutraj hecala in se ni vlila danes pa kot iz topa zelo močna. Imam pa tudi eno vprašanje za vas ali je to normalno da je M čisto živo rdeče barve?
Kepica si uredu?
In ostale kje ste?

hej Kliki! Hvala na vprašanju. Jaz sem dokaj vredu. Danes sem malo več migala po hiši pa upam da me nebo spet zvilo zvečer. Kako pa si ti? Upam da ta M hitro odide in da boš hitro zagledala +. Le lepo optimistično punca moja. Zmenjeno? Kjer je volja tam je pot.

Živo rdeče barve? Hmmm. Mogoče to pomeni da si slabo krvna.. manj kisika v krvi.

Zdaj nevem če si ti spraševala koloiko je naša beba težka. Pri 28 tednih je bila 1200g.
Sam da si Ok. Ja mislim da sem jast spraševala še malo počakaj potem greš pa lahko rodit. Je fajen če ma user posted image  vsaj malo čež 2000g.

Ja optimizem se mi počasi vrača upam da kmalu zagledam tudi +.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2702
18.1.2010 15:32:46   
Kliki
Nadka super da si bolje kot v soboto ti nas kar pridi malo pogledat in bomo kako rekle.
Jast sem pa tudi danes bolje sicer me vsake toliko malo zvija ampak ni panike.user posted image user posted image user posted image Malo za popestritev

< Sporočilo je popravil Kliki -- 18.1.2010 15:33:22 >

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2703
18.1.2010 15:34:10   
Kepica83
veš kliki da komaj čakam da prečkamo 2000g. Boš vidla da bo hitro + na vidiku. Le pogumno.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2704
18.1.2010 15:36:04   
nadka30
kliki si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image in kepica kako smo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2705
18.1.2010 15:37:05   
Kliki
Ja Kepica vrjamem da komaj čakaš da bo preko 2000g.
Ja se trudiva že kar nekaj časa in včasih mi zmanjka optimizma.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2706
18.1.2010 15:39:56   
Kliki
Pa se malouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2707
18.1.2010 15:40:02   
nadka30
Kliki sedaj si ti na vrsti za plus in že danes močno držim pestiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2708
18.1.2010 15:45:05   
Kliki
Ja sem že nekaj časa v vrsti pa ga ni pa ni.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2709
18.1.2010 15:50:59   
nadka30
sedaj si pa prva v vrsti. Tako ti ga privoščim kot sem ga sončku25, res ste prave borke in res si zaslužite pluske in čez devet mesecev user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2710
18.1.2010 15:53:04   
Kliki
Hvala nadka se midva strinjava s teboj.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2711
18.1.2010 15:53:12   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kliki si me pa nasmejalauser posted image user posted image user posted image user posted image in kepica kako smo?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Nadka me veseli, da si boljše. Jaz sem dokaj vredu. Lahko bi pa bilo bolje kaj se zdravja in počutja tičeuser posted image

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2712
18.1.2010 16:04:59   
nadka30
kepica kaj te muči? se mi zdi da nekaj ni ok ali pa me občutek vara.
Jaz sem se pa danes naročila na Ns in jo imam čez točno en mesec.Sem rabila kar nekaj časa da sem se naročila, me je kar naprej nekaj držalo nazaj. Sedaj sem se pa odločila da kakor mi je namenjeno tako bo in na to nimam vpliva, res pa je da bom občasno rabila še vašo potrditev da bo tokrat vse ok.A mi jo boste dale, res ste zlate punce in ne vem kako bi preživela ta čas od ss do sedaj.
Je pa zanimivo da mi je včeraj crknila Tv in še računalnik me nekaj zeza in sedaj sem mojmu rekla ima da jutri kupi nov Tv, ker starega se mi ne splača popravljat, kaj bom pa naredila z računalnikom pa še ne vem.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2713
18.1.2010 16:08:40   
Kliki
Ja veš da ti bomo podporo vedno nudile tako kot ti nam.

Kepica kaj te muči?

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2714
18.1.2010 16:37:39   
nadka30

Ja veš da ti bomo podporo vedno nudile tako kot ti nam.

Kepica kaj te muči?

kliki hvala, saj vem da se na vas lahko vedno zanesem in vem da me boste vedno pozitivno naravnale.Včasih enostavno rabim vaše potrditve.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2715
18.1.2010 17:14:39   
Kepica83
Nadka in vse ostale vedno boste deležne pozitivne besede, ker si jo zaslužite. Le verjeti morate. Kaj me muči? Skrbi me da imam popadke na trenutke jaz pa zavlačujem z obiskom zdravnikauser posted image . od srede otrdeva trebuh, v soboto kri na vidiku, pa čudne bolečine tu pa tam.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2716
18.1.2010 17:31:48   
nadka30
kepica jaz bi se na tvojem mestu vseeno šla pokazat k G. ker po mojem to ni ok, pa še kri je raven praviš.Kepica pojdi k g

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2717
18.1.2010 18:11:55   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: nadka30

kepica jaz bi se na tvojem mestu vseeno šla pokazat k G. ker po mojem to ni ok, pa še kri je raven praviš.Kepica pojdi k g

Miška samo kri je bila samo v soboto pol pa nič večuser posted image  pa še to le trenutek.

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2718
18.1.2010 18:26:20   
Kliki
Kepica pojdi k G. Da boš vedela da je vse OK.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2719
18.1.2010 18:32:51   
Kepica83

če še bo kaj sumljivega obljubim da grem.l

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2720
18.1.2010 18:34:14   
Kliki
Ja pa še sama boš bolj mirna.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2721
18.1.2010 20:02:37   
sonček85

Miška pogovarjali sva se pa nisem vprašala kako si,pa zakaj mi nisi povedaal za to .Daj naredi vsaj to jutri in lepo pokliči h G in povej kako je pa naj ti pove ,če se prideš kaj prej pokazat,da ne bo kaj in si boš kasneje očitala.Pa ne da te strašim samo skrbi me in ti želim vse naj naj.

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2722
18.1.2010 20:25:14   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: sonček85

Miška pogovarjali sva se pa nisem vprašala kako si,pa zakaj mi nisi povedaal za to .Daj naredi vsaj to jutri in lepo pokliči h G in povej kako je pa naj ti pove ,če se prideš kaj prej pokazat,da ne bo kaj in si boš kasneje očitala.Pa ne da te strašim samo skrbi me in ti želim vse naj naj.

eh lubika moja, če pa te non stop, ampak res non stop morim z svojimi problemi. Pišem ti od jutra do večera. Kaj naj, kaj naj? Kot da si bla ustvarjena samo za meneuser posted image . Nočem ti non stop za vratom viset. Sicer pa  ti afnica se tudi malo kdaj potožiš. Upam da je razlog to, da ti tak super vse greuser posted image

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2723
18.1.2010 20:29:09   
sonček85
tako... Predvidoma bom tukaj se do cetrtka, ko mi bodo delali uz. In ce bomo pokazali napredek v tezi, bom lahko sla se kaj domov. Drzite pesti.
to je napisala zvesta na FB

kepica>:da te ne čujem več take govorit,nič ne moriš in pika.
Joj miška če bi pa jaz začela s svojimi problemi .........jih je kar nekaj a to ni važno ti si pomembna in bebi
Obljubi da jutri pokličeš in pomiriš sebe ter nas,bebi je najbolj pomemben

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2724
19.1.2010 13:28:42   
soncek_25
Hej sončice moje!
Jaz sem od danes dalje na bolniški (grozeči splav)....sem bla pr ginekologinji, ni mi delala še UZuser posted image , mi je pa rekla naj počivam. Naslednji pregled imam 10.2. ko bo verjetno že vse jasno.
Tudi jaz ne bom šla na septembrke, ker me je strah in se ne upam veselit.
Bomo videli kaj nam bo prinesel čas...
Vse kar se mi dogaja je to, da me tišči v trebuhu drugega nič in me že malo skrbi, prejšnjič so me tut nehale prsi bolet pa je bil SS, ampak sej ne bom težila s tem, kljub vsemu se trudim bit pozitivna.

Nadka držim pesti za obe!!!!

Lupčka in objem!

Aja , pa še hvala vsem k ste navijale zame in mi stojite ob strani...RADA VAS IMAM!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  107 108 [109] 110 111   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!

Vrtec
lola85 RR

Kateri vrtec obiskujejo vasi otroci?

Javni (81%)

Zasebni (12%)

Montessori (8%)

Število vseh glasov: 26

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!