|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: **** V pričakovanju + **** - 3. del
16.1.2010 10:27:12   
Kliki
Ja hudo je tole. Sej vse skupaj bi še šlo nekako če nas ne bi vsak dan kdo prašal kdaj bosta pa vidva imela user posted image .

Ja to so res prava leta za lumparije delat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2676
16.1.2010 10:32:43   
Teni_
Vi2 še nimata nobenega?

Naju niso imeli časa to spraševat, ker sva bila hitra.user posted image Teja sva imela, ko sem bila jaz stara 20, moj pa 22, Niko pa potem dve leti kasneje.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2677
16.1.2010 10:34:26   
Kliki
Ne nobenga nimava jast bom stara 29 moj pa 34 in vsi nonstop sprašujejo. Moja mami še najman ker ve kako si ga želim.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2678
16.1.2010 10:38:12   
Teni_
Ja, to pa ti verjamem, da je potem nadležno. Naju pa vse vprašaju, če bova zdaj fantak naredila. Ja, khm, ker si lahko kar zbereš, kaj boš naredil. Jaz se pa hecam, da fantkov ne znamo delat, da mi znamo samo punčke.user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2679
16.1.2010 10:39:32   
Kliki
Ja sej to je najboljš. pa itak če imaš dve punci je mala vrjetnost da bo fant.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2680
16.1.2010 11:39:48   
soncek_25
Jutro!
Nadka prosim bodi optimistična, verjemi, vse bo ok!!!Verjamem da te je strah, tudi mene je, ampak z negativizmom samo škoduješ sebi in pikici. še enkrat: vse bo ok!!!!!!

No, da vam sporočim, mi imamo zeloooo močan plusek!jeeejjj spet sem nosečka in tokrat gremo do konca!

Pot ni vedno rožnata, je pa zato cilj toliko lepši!

(odgovor članu nadka30)
Neposredna povezava do sporočila: 2681
16.1.2010 11:44:25   
Kliki
Soncek25 vsaj ena zelo lepa novička.
BBBBBBBRRRRRRRRRRRRRAAAAAAAAAAAAAVVVVVVVVVVVVVVOOOOOO
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek_25)
Neposredna povezava do sporočila: 2682
16.1.2010 11:49:03   
Teni_
Super, sonček_25. Čestitkeuser posted image user posted image user posted image user posted image .

Nič, te pa gremo delat, ne?user posted image

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2683
16.1.2010 11:51:57   
Kliki
Ja gremo počasi delat.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2684
16.1.2010 14:50:18   
Teni_
Jaz sem že dve uri v službi. Dapovem, da je full prazno. Se vidi, da je Zlata lisica in so vsi na tekmi.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2685
16.1.2010 20:38:35   
sonček85
Sonček:_bravo ,čestitke in ni lepšega darila za roj.dan ko to.Kaj sem ti zadnjič napisla na fb in prav sem imela user posted image user posted image user posted image
Zdaj pa brez naprezanja,počasi in uživaj do konca 9muser posted image user posted image

Sem to kar sem;)
ALEKS 23.4.2009 <3
TIA 23.10.2012 <3

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2686
16.1.2010 22:27:57   
mamica30
Bravo, čestitke sonček_25user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

nadka30 - sigurno je to kar se ti je sanjalo samo tvoja podzavest! Vse v tej temi, pa še cel kup na ostalih upamo in verjamemo na najboljše in da bi kmalu v rokah držale malo kepico. Ne se obremenjevat s slabim, misli na dobro, s tem bo lepo tudi tvoji bejbici v trebuščku! Vem, da bom tud sama enkrat v takem položaju, kot si sedaj ti, pa upam da mi bo uspelo premagat vsaj del straha. Daj ga tudi ti! Močno držim pesti, da boš že čez par mesecev v rokah držala svojo bebico!

No, pa naj povem še kako je bilo pri meni glede teh nos. znakov. Imam dva fantka in v obeh nosečnostih mi je bilo zelo slabo (vsako jutro obvezno na wc), pri tej nos. pa sem se tolažila s forumi, kjer so ene res srečke, ker jim ni nič, ker tudi meni ni bilo nič - nič slabosti, nič bolečin, vedno me je zeblo... Sem bila srečna, dokler nisem bila na prvem UZ, ko srčka ni bilo slišati. Zdaj bom komaj čakala, da mi bo kaj slabo in to bo tud pri meni največji strah, ki ga bom morala premagati! Normalno je, da te je strah, pa da čekiraš znake, sam poskušajmo s skupnimi močmi to malo premagati, pa bo uspelo.

Tudi jaz ti iz srca želim, da se ti zgodba ne ponovi!

Kliki mi je zelo žal, ker se je prikazalauser posted image . Ti pa iz srca želim, da kmalu zagledaš plusek!

(odgovor članu sonček85)
Neposredna povezava do sporočila: 2687
16.1.2010 22:37:40   
mamica30
Teni RR imava enako stare razganjače (4 in 6), le da imam jaz dva fantkauser posted image user posted image user posted image , kjer je še malo huje!

Ja, tudi pri nas je enako, že pri drugem so vsi spraševali, a zdaj bo pa punčka - in moram povedati, da mi gre to na jetra. Zdaj, za tretjega pa da sploh ne govorim, ker itak vsi mislijo, da že skoraj mora biti punčka. Jezna sem, ker so lahko tako..., pa tako kot si rekla, da se da to izbrati, mislim...user posted image .

Kar bo bo, ker itak komaj čakamo, da bo!user posted image user posted image

Jaz pa svojima dvema še nisem povedla za dojenčka (splav v 9t) in je bilo tudi potem malo lažje. Bosta pa zvedela, to sigurno, ko bo pravi čas.

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2688
17.1.2010 9:01:04   
Teni_
IZVIRNO SPOROČILO: mamica30

Teni RR imava enako stare razganjače (4 in 6), le da imam jaz dva fantkauser posted image user posted image user posted image , kjer je še malo huje!

Ja, tudi pri nas je enako, že pri drugem so vsi spraševali, a zdaj bo pa punčka - in moram povedati, da mi gre to na jetra. Zdaj, za tretjega pa da sploh ne govorim, ker itak vsi mislijo, da že skoraj mora biti punčka. Jezna sem, ker so lahko tako..., pa tako kot si rekla, da se da to izbrati, mislim...user posted image .

Kar bo bo, ker itak komaj čakamo, da bo!user posted image user posted image

Jaz pa svojima dvema še nisem povedla za dojenčka (splav v 9t) in je bilo tudi potem malo lažje. Bosta pa zvedela, to sigurno, ko bo pravi čas.

user posted image Za naša mlajšo(Niko), moj vedno pravi, da glede na to, kaki razgrajač je, da ji je 100% lulek vstran odpadel in bi morala bit fantek. user posted image

Saj jaz tudi razmišljam, da jima zdaj ne bom takoj povedala, ampak ne vem, če bom lahko tako dolgo tiho, že zaradi tega, ker Nika bi se full nosila, pa obe bi kar nekaj skakali po meni. To mi pa ni ravno, ko bom noseča.

< Sporočilo je popravil Teni RR -- 17.1.2010 9:03:14 >

(odgovor članu mamica30)
Neposredna povezava do sporočila: 2689
18.1.2010 11:12:57   
Kepica83
user posted image user posted image user posted image SONČEK_25 ČESTITKE ZAuser posted image user posted image user posted image user posted image PLUSSSSSSSSSSSSSS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!  user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Bravoooooo!!!!!!!!!!! Čudovito nosečnost ti želim. Boš vidla kako hitro bo 9 mesecev okrog. Pridna sta bila z dragim. user posted image user posted image

(odgovor članu Teni_)
Neposredna povezava do sporočila: 2690
18.1.2010 11:22:28   
soncek_25
Hvala Kepica...kako si ti in kepček? sem te že pogrešalauser posted image

Nadka tebe tudi...nobene ni več tle goruser posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2691
18.1.2010 11:22:41   
Kepica83
Nadka glede straha... Jaz vem, da se sekiraš ker sem sama šla skozi to. Pa tudi vse ostale punce katere so imele SS. Ampak sama si moreš dopovedat, da s tem sekiranjem neboš mogla nič spremeniti le sama sebi in bejbiju lahko škodiš. Tu ti nemore nihče pomagat. Le sama si lahko. Dopovej si da bo vse vredu, razmišljaj pozitivno in boš vidla da se bo vse lepo izteklo. Jaz sem komaj začela uživat v nosečnosti po 20tednu, nič prej. Ko sem imela morfologijo in ko sem začela čutiti brcike. Šele takrat sem malo lažje zadihala. Ampak dokler nebom imela štručke v naročju tako dolgo nebom mirna. Sama vidiš, da sem ogromno pri zdravnikih in v bolnicah in verjami da tudi sama imam živčne vojne ampak moremo iti skozi to. Naloženo nam je tolikšno breme, kolikšnega smo zmožni nosit. To mej vedno v glavi. Svetujem pa ti za tovje dobro, da si po NS ( katera bo potekala brez problema ) , kupiš angel sound. Reskiraj 60eur in si to nabavi, da boš lahko vsak dan poslušala srčka in boš mirna. Meni je moj kupil, ker je videl kako mi trpijo živci in je vedel da bom slej ko prej pristala na psihiatriji če bo šlo tako dalje. In ti morem povedat da sem mu full hvaležna za to napravo. Vsak dan sva zvečer poslušala srčka. Ko pa se začnejo brcike pa tako ali tako tega več ne rabiš. Le tu pa tam če otroček kaj slabše miga.

Torej draga moja in vse ostale razmišljajte pozitivno. Vse bo vredu!!!!!!!!!! zmenjeno? Ne ozirajte se na sanje. Ker to izvira iz naše podzavesti. Tudi sama sem neštetokrat sanjala iste stvari. Pa je do zdaj šlo vse brez problema.

Babike moje ta plus vam je bil podarjen z namenom in verjamite in zaupajte v svojega otrokeca. Verjeti morete vanj in uspelo vam bo. Lupčka vsem...

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2692
18.1.2010 11:25:08   
Kepica83
sonček25 jaz sem dokaj vredu. Kljub nenehnemu otrdevanju trebuha že od srede. Tudi malo krvi je bilo v soboto zvečer, tu pa tam se mi zdi da imam popadke...ampak drugače se držimouser posted image .

Daj mi povej kako se počutiš nosečka naša?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2693
18.1.2010 11:32:12   
soncek_25
Jaz sem čist ok, nimam nobenih znakov (kar me malo skrbi) ampak sej še bodo...sej je grozn, ampak prav želim si, da bi mi bilo slabouser posted image
Jutri moram v Leonišče...sem klicala ginekologinjo pa je rekla da naj takoj pridem...verjetno si bom zrihtala, da bom vsaj do nuhalne v bolniškiuser posted image
Vem, da verjetno ne nuca ali ležiš, ali delaš, ampak če lahko samo mičken pomagam bebiju da bo zrastel, se s splača. Drugače pa že od ovulacije dalje preventivno jem prometrium.
No, upamo na najboljše!
S kepčekom pa držta pestke za mojega malega sončka!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2694
18.1.2010 12:11:35   
Kepica83
Ti si kar zrihtaj bolniško če lahko. Ziher je boljše počivanje kot pa ne. Jaz sem tokrat rekla ah če bo mislilo ostati tak bo, ne glede če delam. Ampak sem delala res fizično delo. Vsak dan znosla in dvignila cca. 630kg, kasneje pa tudi do 900kg na dan. Pa je bilo vse vredu. 7.9. sem začela z bolniško, 8.9. pa me je moj peljal v bolnico ker sem v 10tednu  začela krvaveti in od takrat sem na bolniški. Sedaj ko razmišljam mi je žal da sem tvegala, čeprav se je vse hvala bogu dobro obneslo. Ampak sedaj vem, da si nebi oprostila če bi kar koli šlo narobe. Tako da če le imaš možnost pojdi na bolniško. Jaz nisem šla takoj na bolniško, ker je moja G vedno govorila, če bo mislilo kaj it narobe bo tak šlo ne glede če vi delate fizično ali ne. Moje mnenje je da je to ena velika laž. Počivanje ogromno pomaga!!! Takrat po 10tednu jaz nisem mogla prehodit par metrov da me nebi zvilo. Po trgovini nisem mogla hodit več kot 10 min, ker me je vse dol začelo tiščat, pečt, bolet... No in takrat sem lepo dva tedna strogo mirovala doma. Do NS. In verjami da se je počutje zelo izboljšalo. Tako da .... počivanje, počivanje in počivanje.....user posted image . Meni je moj šef pred kratkim rekel, zakaj mu nisem takoj povedala da sem noseča. Pa sem rekla zato ker sem že imela en ss in sem htela počakat do NS, da vidim če je vse vredu. Ne pa da bi nekaj razlagala pol pa bi spet bil ss, in bi me na firmi vsi čudno gledali. Pa je rekel da ravno zaradi tega, ker sem delala bi lahko šlo kaj narobe. No sedaj mi je žal da mu nisem prej povedala. Ampak hvala bogu je vse vredu.

Sonček veš da bove z kepico držale pestiuser posted image user posted image user posted image . Sicer bo pa tako ali tako vse v najlepšem redu. Verjami mi. user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2695
18.1.2010 12:13:08   
Kepica83
Glede znakov... tudi jaz jih dolgo nisem imela. Vsaj teh očitnih ne. Ko pa so prišli pa mi je bilo žal da sem si jih želela. Sploh govorim o slabostih, katere so trajale skoraj do 20tednauser posted image  tako da verjami da bo vse vredu.

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2696
18.1.2010 12:29:55   
soncek_25
Hvala Kepica!!!!!!

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2697
18.1.2010 13:12:45   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: soncek_25

Hvala Kepica!!!!!!

Ni kaj hvalit miška zlatauser posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2698
18.1.2010 15:15:08   
Kliki
Hoj punce no moja M me je do danes zjutraj hecala in se ni vlila danes pa kot iz topa zelo močna. Imam pa tudi eno vprašanje za vas ali je to normalno da je M čisto živo rdeče barve?
Kepica si uredu?
In ostale kje ste?

(odgovor članu Kepica83)
Neposredna povezava do sporočila: 2699
18.1.2010 15:19:36   
Kepica83
IZVIRNO SPOROČILO: Kliki

Hoj punce no moja M me je do danes zjutraj hecala in se ni vlila danes pa kot iz topa zelo močna. Imam pa tudi eno vprašanje za vas ali je to normalno da je M čisto živo rdeče barve?
Kepica si uredu?
In ostale kje ste?

hej Kliki! Hvala na vprašanju. Jaz sem dokaj vredu. Danes sem malo več migala po hiši pa upam da me nebo spet zvilo zvečer. Kako pa si ti? Upam da ta M hitro odide in da boš hitro zagledala +. Le lepo optimistično punca moja. Zmenjeno? Kjer je volja tam je pot.

Živo rdeče barve? Hmmm. Mogoče to pomeni da si slabo krvna.. manj kisika v krvi.

Zdaj nevem če si ti spraševala koloiko je naša beba težka. Pri 28 tednih je bila 1200g.

(odgovor članu Kliki)
Neposredna povezava do sporočila: 2700
Stran:   <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  106 107 [108] 109 110   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...

Ime za fantka
pikpiki

Katero izmed naslednjih imen vam bi najbolj "pasalo" k bratcu Tristanu?

Aleksej (48%)

Patrik (11%)

Tobija (14%)

Oskar (21%)

Samuel (6%)

Število vseh glasov: 105

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!