|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
9.11.2009 13:00:02   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Ly117 ne reči prehitro...Jan je do 8-9 meseca spal v svoji postelji pol pa naenkrat ni hotel več. Zakaj nimam pojmauser posted image  Zdaj je minilo leto odkar je pri nama...poskušala sem neštetokrat ga dat nazaj pa ni in ni šlo. Evo zdaj je že 3 tedne odkar spi v svoji postelji...ni pa še 100% vsako noč. Pa saj bo.

Saj sem napisala da za naprej ne upam nič reč, ker ne vem.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
9.11.2009 13:01:20   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Ly117 ne reči prehitro...Jan je do 8-9 meseca spal v svoji postelji pol pa naenkrat ni hotel več. Zakaj nimam pojmauser posted image  Zdaj je minilo leto odkar je pri nama...poskušala sem neštetokrat ga dat nazaj pa ni in ni šlo. Evo zdaj je že 3 tedne odkar spi v svoji postelji...ni pa še 100% vsako noč. Pa saj bo.

Saj sem napisala da za naprej ne upam nič reč, ker ne vem.

Jaz sem se že zarečenega kruha prenajedla, tak da tudi ne bom rekla, da nikoli ne bo spala pri nama, ampak zaenkrat še ne spiuser posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
9.11.2009 13:13:25   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: doris04

dežek padauser posted image ...tak pa spet ne mormo ven

kje te ti dež vidiš??user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu doris04)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
9.11.2009 13:14:24   
arabela*

Matcar in Saraya kaj sta še bubani? Mogoče premalo sexata...[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif

ah kje..če bi po tem smatrali,bi bila zdrava kot ribauser posted image user posted image

Kdor zmore sanjati, najde vizijo. Kdor najde vizijo, poišče pot. Kdor najde pot, doseže cilj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
9.11.2009 13:15:06   
arabela*

Jaz pa kuham govejo juhico imam od včeraj samo zvezdice skuham. Pire krompir, kotlete in piščančje krilo za Jana v zelenjavno-paradižnikovi omaki , grahovo omako...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

za pohvalit vas je..............user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
9.11.2009 13:16:45   
arabela*

IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Aja, tole sem še hotla prej napisat - Saraya, kot vidim, sva si kar podobni glede tega, da naju je strah, da se kaj zgodi.. Hotla sem samo to še povedat - moja kolegica, ko je mela eno prav tako obdobje da je bla full panična zaradi tega, je gledala na netu neki kratki filmček o tem, kakšna naj bi bla 3. sv. vojna in jo je full vrglo s tira. In ja, tale film je res .... groza od grozeuser posted image user posted image

ma ja.res mene take stvari zgrozijo..ampak...

drugače pa sem tak tip,da me boli za vseuser posted image ....se praktično za nič nikoli ne sekiram....ampak me pa naravne katastrofe in nesreče vedno znova full vznemirijouser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
9.11.2009 13:21:11   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

ma ja.res mene take stvari zgrozijo..ampak...

drugače pa sem tak tip,da me boli za vseuser posted image ....se praktično za nič nikoli ne sekiram....ampak me pa naravne katastrofe in nesreče vedno znova full vznemirijouser posted image

Blagor tebi, da si tak tip, da se ne sekirašuser posted image user posted image Jaz sem pa čist obratno. Me marsikaj vrže s tirauser posted image Kaj takega pa še posebejuser posted image Mah, bo že.. Upam samo, da se ne uresničiuser posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
9.11.2009 13:27:28   
tasa_m
Mi pa smo dobili božično oblekco in kapico narejeno po meri za Lijo user posted image
Tak, da smo že v pripravljenosti na Božička in Dedka mraza user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
9.11.2009 13:28:29   
rina22
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

Mi pa smo dobili božično oblekco in kapico narejeno po meri za Lijo user posted image
Tak, da smo že v pripravljenosti na Božička in Dedka mraza user posted image user posted image

Ooooo, lepo, lepouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
9.11.2009 13:29:32   
tasa_m

Jaz pa kuham govejo juhico imam od včeraj samo zvezdice skuham. Pire krompir, kotlete in piščančje krilo za Jana v zelenjavno-paradižnikovi omaki , grahovo omako...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

za pohvalit vas je..............user posted image user posted image user posted image
Saraya saj tebe tudi, ker hodiš še v šolo. Sicer pa saj tud ti kuhaš user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
9.11.2009 13:33:07   
tasa_m
No, nekako takole bomo zgledali. Bomo imeli drugo majčko in štunfe, zdaj smo samo sprobali če nam je prav user posted image

user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
9.11.2009 13:34:52   
rina22
Kaki cukrček user posted image user posted image user posted image user posted image Prava lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
9.11.2009 13:40:08   
tasa_m

Kaki cukrček user posted image user posted image user posted image user posted image Prava lepotička user posted image user posted image user posted image user posted image
hvala lepa

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
9.11.2009 14:14:05   
botrca

Ste slišale, da je bil danes lažen preplah na SERŠ-u? Naj bi bla bomba na šoli. Je brat od fanta prišo cel bled domov

Res? Ne nisem nič zasledila...še dobro da je bil lažen preplahuser posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
9.11.2009 14:17:16   
botrca

super...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ki si naročila tisto majico Tweety? Jaz imam pa pižamo Tweety user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
9.11.2009 14:18:52   
botrca

No, nekako takole bomo zgledali. Bomo imeli drugo majčko in štunfe, zdaj smo samo sprobali če nam je prav user posted image

user posted image

Mislim tasa_m kak je pa Lija sladka...kar pojedla bi jo...faca mala, pa kak pozira ko moj Jan je...user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
9.11.2009 14:19:54   
botrca
Tasa_m ki si pa ta kostim dobila? A si ga naročila?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
9.11.2009 14:20:50   
botrca
Grem zdaj malo počivat k Janu...sem se tak najedla...mmmmmmmmmmmmm kak je bilo dobro, da je Jan v 15 minutah pojedel user posted image  user posted image  user posted image .

Se tipkamo kasneje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
9.11.2009 14:23:46   
tasa_m

super...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  ki si naročila tisto majico Tweety? Jaz imam pa pižamo Tweety user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image
ena marčevka mi jo je naredila user posted image Pidžamo..jaz sem si jo zaželela za roj.dan, mogoče jo dobim user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
9.11.2009 14:24:07   
tasa_m

Tasa_m ki si pa ta kostim dobila? A si ga naročila?
naročila, prav tako pri eni marčevki user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
9.11.2009 14:24:56   
tasa_m

Ste slišale, da je bil danes lažen preplah na SERŠ-u? Naj bi bla bomba na šoli. Je brat od fanta prišo cel bled domov

ja, mi je moja mami pravla, da je brat klical. Ma saj ni bilo prvič..

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
9.11.2009 14:26:49   
tasa_m
Mislim tasa_m kak je pa Lija sladka...kar pojedla bi jo...faca mala, pa kak pozira ko moj Jan je...user posted image ...user posted image  user posted image  user posted image
ma ja, zdaj je spet začela pozirat. Zdaj en čas ni hotela.
Samo manekenka pa nebo, bo štromarka, ker je zelo rada pri kablih (zdaj ko plazi) user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
9.11.2009 14:55:08   
doris04

dežek padauser posted image ...tak pa spet ne mormo ven

kje te ti dež vidiš??user posted image

user posted image user posted image user posted image res je škropilo...sem šla na balkon preverit...pol pa čez 15 min. sonceuser posted image ...smo že šetaliuser posted image user posted image tak je to v našem koncu...samo pol nas dihauser posted image user posted image user posted image ...pa še edini dežja poln oblakec je letel mimouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
9.11.2009 14:56:50   
doris04

jas pa sem  že včeraj segedin za dans in jutri skuhala...sem piskre kr serijsko na štedilnik postavlala....delodiš pa touser posted image user posted image user posted image ...sicer bo user posted image spet reko ...kaj zaj bomo pa to 2 dni jedliuser posted image user posted image user posted image user posted image ...lahko dobi kruh pa paštetouser posted image user posted image user posted image

ful vas moram vse pohvalit.
Zgleda da sem samo jaz taka lenoba tukaj,ko mi kuhanje "smrdi"user posted image

Mi še imamo dunajske od včeraj,je tašča dala zraven,pa zelenjavno juho za M.....user posted image

tak da sem izvisela pri kuhi danesuser posted image

fajn da tašča še repete polek dauser posted image user posted image user posted image user posted image ...ma bo prišlo obdobje ko se bo prebudila kuharca v tebiuser posted image user posted image al pa bo tvojuser posted image začel kuhatuser posted image user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
9.11.2009 14:58:35   
doris04

user posted image

iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii, kak lepa pupa...kaj ji lahko pisma za božička prinesemouser posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenčki se ponoči zbujajo, da bi prestavi...
Zakaj dojenčki to počnejo? Razlog je evolucija. Potrebujejo starše, ki bodo vložili vse svoje moči v njihovo vzgojo.

Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16

Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.