Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 9:21:15
|
|
|
|
matcar
|
Ma,nimam slabega dneva,samo naspana nisem tak kot bi mogla bit. Pa hecala sem se,saj sem vidla,da je bla tuga tukaj včeraj.Pa za nič mi ni danes.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 9:51:48
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo naspana nisem tak kot bi mogla bit. Kdo te je naspan tak kot treba? Jaz tudi nisem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:13:55
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Kak ste kaj spale? Jaz sem mela take more, da adijo Sploh ne morem dalje zaspati kaj si pa sanjala...zate Hvala Sanjala sem...ma saj ne moreš verjet. Prejšnjič ko sem mela taki nori dan (ko sem vam pisala kaj vse se mi je dogajalo), se je očitno v meni zasidral neki strah Vglavno, sanjalo se mi je, da je bila vojna in je blo po 24 ur obvestilo, da bomo kao vsi umrli in da naj se poslovimo in so se še oni poslovili od vseh.Eh, groza vglavno. sem se cela objokana zbudla IZVIRNO SPOROČILO: nebo In veste kaj se mi dogaja, ponoči ob 3h 4h sem fuuulll budna, bi lahko kar nekaj naredila, ko pa se moram ob 7h vstat pa sem ko zombi... Meni se isto dogaja.. Jaz tudi upam, da ne bo dežja... Greme oz. namen imava it v C&A matcar, seveda smo te pogrešale Je pa res včeraj blo zatišje tu gor IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo naspana nisem tak kot bi mogla bit. Kdo te je naspan tak kot treba? Jaz tudi nisem. Še ena nenaspana se javljam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:22:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo naspana nisem tak kot bi mogla bit. Kdo te je naspan tak kot treba? Jaz tudi nisem. a tebi tud L ni spal al kako?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:25:24
|
|
|
|
arabela*
|
No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:27:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala Sanjala sem...ma saj ne moreš verjet. Prejšnjič ko sem mela taki nori dan (ko sem vam pisala kaj vse se mi je dogajalo), se je očitno v meni zasidral neki strah Vglavno, sanjalo se mi je, da je bila vojna in je blo po 24 ur obvestilo, da bomo kao vsi umrli in da naj se poslovimo in so se še oni poslovili od vseh.Eh, groza vglavno. sem se cela objokana zbudla ma jaz tud včasi študiram kaj bo in zakaj in kako.sem en lep članek na ta 21.december 2012 brala in me je malo pomiril. Vprašaj se malo,kolikokrat je bilo rečeno že da bo konec in to da je konec Majevega koledarja ravno 21.12,po mojem še ne pomeni konec vsega
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:30:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar samo naspana nisem tak kot bi mogla bit. Kdo te je naspan tak kot treba? Jaz tudi nisem. a tebi tud L ni spal al kako? Ja je spal. Samo jaz bi zjutraj šeeeeeeeeeeee, on pa neeeeeeeee.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:33:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja je spal. Samo jaz bi zjutraj šeeeeeeeeeeee, on pa neeeeeeeee. to pa je že razvada
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:36:43
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Hvala Sanjala sem...ma saj ne moreš verjet. Prejšnjič ko sem mela taki nori dan (ko sem vam pisala kaj vse se mi je dogajalo), se je očitno v meni zasidral neki strah Vglavno, sanjalo se mi je, da je bila vojna in je blo po 24 ur obvestilo, da bomo kao vsi umrli in da naj se poslovimo in so se še oni poslovili od vseh.Eh, groza vglavno. sem se cela objokana zbudla ma jaz tud včasi študiram kaj bo in zakaj in kako.sem en lep članek na ta 21.december 2012 brala in me je malo pomiril. Vprašaj se malo,kolikokrat je bilo rečeno že da bo konec in to da je konec Majevega koledarja ravno 21.12,po mojem še ne pomeni konec vsega Mah, saj vem, da je blo že marsikaj rečenega in se niti nisem kaj preveč obremenjevala s tem, samo predvčerajšnjim me je pa očitno res dobilo Finta je v tem, da sem bila že tak full slabe volje in sem bila verjetno bolj dovzetna za kaj takega.. Sem včeraj to čist z glave dala, ampak me je ponoči očitno dobilo Ena moja kolegica je mela pred časom full krizo zaradi tega in zaradi tiste napovedi o 3. svetovni vojni in sem ji pomagala po najboljših močeh in nisem na to tak gledala. Ne vem, kaj mi je blo to noč Ja, ko maš otroka si po moje bolj dovzeten za kaj takega oz. te je še bolj strah da bi se kaj takega zgodilo. Pa ne zaradi sebe ampak predvsem zaradi otroka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:37:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja je spal. Samo jaz bi zjutraj šeeeeeeeeeeee, on pa neeeeeeeee. to pa je že razvada Ja veš on ponavadi že spi ob 20-ih jaz pa grem ob 23-ih. Tak da jaz ne vidim tu nobene razvade.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:37:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto Kaj drugega ti tak ne preostane.... Ste pa res boge vse, ki ne morete spati
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:38:40
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja je spal. Samo jaz bi zjutraj šeeeeeeeeeeee, on pa neeeeeeeee. To se meni pogosto dogaja - ko bi jaz še spala, Timeja noče več Ko pa ona še spi, pa jaz ne morem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:39:37
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto sem pozabla dodat,da tud če spim,ni to spanje.Danes npr sem zaspala,maečka pa je začela mrdat,jaz seda spim in ona se nagne k meni iz stranice kinderpeta in visi dol z glavo navzdol.še hvalabogu,da je uspela rečt mama in sem jo že podzavestno slišala in sem jo prijela.........Ma zabila bi se tak na glavo,da bi bila groza...........
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:39:37
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ja je spal. Samo jaz bi zjutraj šeeeeeeeeeeee, on pa neeeeeeeee. To se meni pogosto dogaja - ko bi jaz še spala, Timeja noče več Ko pa ona še spi, pa jaz ne morem... Enako.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:41:15
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto sem pozabla dodat,da tud če spim,ni to spanje.Danes npr sem zaspala,maečka pa je začela mrdat,jaz seda spim in ona se nagne k meni iz stranice kinderpeta in visi dol z glavo navzdol.še hvalabogu,da je uspela rečt mama in sem jo že podzavestno slišala in sem jo prijela.........Ma zabila bi se tak na glavo,da bi bila groza........... Ja ti pa moreš še posebaj pazit.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:41:21
|
|
|
|
rina22
|
Timeja je tak pridna pod igralnim centrom, jaz pa bi mogla it kuhat, pa se mi taaaaak ne da
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:43:12
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto sem pozabla dodat,da tud če spim,ni to spanje.Danes npr sem zaspala,maečka pa je začela mrdat,jaz seda spim in ona se nagne k meni iz stranice kinderpeta in visi dol z glavo navzdol.še hvalabogu,da je uspela rečt mama in sem jo že podzavestno slišala in sem jo prijela.........Ma zabila bi se tak na glavo,da bi bila groza........... Aja, a pri vama spi? Včeraj je od mojega prijatelj tud govoro, da mala še zdaj spi pri njima (kmalu bo stara 3 leta), in je samo 2X spala v kinderpetu. Naša pa HB zaenkrat še vedno spi v kinderpetu in upam, da bo tak tudi ostalo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:45:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, ko maš otroka si po moje bolj dovzeten za kaj takega oz. te je še bolj strah da bi se kaj takega zgodilo. Pa ne zaradi sebe ampak predvsem zaradi otroka. Ja saj sem jaz enaka...............ne upam niti pomislit kaj kako zakaj.ker bi se mi odtrgalo verjetno.Jaz se poskušam tolažit s pozitivnimi mislimi,da preživim vsak dan posebej tu in sedaj brez vednosti kaj bo jutri,naslednji mesec in naslednje leto.me je že tak malo pretresel tisti film,ko je bil pred kratkim na pop tv ,ko so vesoljci uničili cel planet. Probaj si tak govorit,da je itak nesmiselno se vnaprej sekirat,ker tak na določene stvari nimamo vpliva, jih ne moremo nadzorovati.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:45:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Timeja je tak pridna pod igralnim centrom, jaz pa bi mogla it kuhat, pa se mi taaaaak ne da Meni pa L spi že skoraj 1 uro.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:46:55
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto sem pozabla dodat,da tud če spim,ni to spanje.Danes npr sem zaspala,maečka pa je začela mrdat,jaz seda spim in ona se nagne k meni iz stranice kinderpeta in visi dol z glavo navzdol.še hvalabogu,da je uspela rečt mama in sem jo že podzavestno slišala in sem jo prijela.........Ma zabila bi se tak na glavo,da bi bila groza........... Aja, a pri vama spi? Včeraj je od mojega prijatelj tud govoro, da mala še zdaj spi pri njima (kmalu bo stara 3 leta), in je samo 2X spala v kinderpetu. Naša pa HB zaenkrat še vedno spi v kinderpetu in upam, da bo tak tudi ostalo beriiiiiiiii
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:47:35
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Aja, a pri vama spi? Včeraj je od mojega prijatelj tud govoro, da mala še zdaj spi pri njima (kmalu bo stara 3 leta), in je samo 2X spala v kinderpetu. Naša pa HB zaenkrat še vedno spi v kinderpetu in upam, da bo tak tudi ostalo Pri nas tudi L spi v kinderpetu striktno. Pri nama pa je spal cc.3x pa še to zaradi zamašenega noseka.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:48:41
|
|
|
|
arabela*
|
M pa noče zaspat.Se dere tu v stajici že pol ure in mane oči Potem pa jo bo spet pobralo ravno takrat,ko morava po A v vrtec.ma za znoret ,no
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:48:50
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, ko maš otroka si po moje bolj dovzeten za kaj takega oz. te je še bolj strah da bi se kaj takega zgodilo. Pa ne zaradi sebe ampak predvsem zaradi otroka. Ja saj sem jaz enaka...............ne upam niti pomislit kaj kako zakaj.ker bi se mi odtrgalo verjetno.Jaz se poskušam tolažit s pozitivnimi mislimi,da preživim vsak dan posebej tu in sedaj brez vednosti kaj bo jutri,naslednji mesec in naslednje leto.me je že tak malo pretresel tisti film,ko je bil pred kratkim na pop tv ,ko so vesoljci uničili cel planet. Probaj si tak govorit,da je itak nesmiselno se vnaprej sekirat,ker tak na določene stvari nimamo vpliva, jih ne moremo nadzorovati. Jaz sem tudi taka Hvala za to, da me razumeš in za pomoč
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:49:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas tudi L spi v kinderpetu striktno. Pri nama pa je spal cc.3x pa še to zaradi zamašenega noseka. A je spala od prvega dneva v svojem kinderpetu.Pa ti rečem,da mi je zdaj po vseh letih malom žal,da je nisem bolj razvajala pri nama....smešno ampak resnično
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:49:54
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: Saraya No glede mojega spanja itak ne bi. Teče že 15 mesec,kaj nisem normalno spla,pa vam povem,da se človek sčasoma navadi,sploh taki zaspanc,kot sem jaz .. Včeraj sem zaspala ob poldveh,sem en film gledala...ob 5.30 pa smo bili že auf...............nato sva še z M malo zadremalo od sedmih do osmih..ampak tako z eno oko odprto sem pozabla dodat,da tud če spim,ni to spanje.Danes npr sem zaspala,maečka pa je začela mrdat,jaz seda spim in ona se nagne k meni iz stranice kinderpeta in visi dol z glavo navzdol.še hvalabogu,da je uspela rečt mama in sem jo že podzavestno slišala in sem jo prijela.........Ma zabila bi se tak na glavo,da bi bila groza........... Aja, a pri vama spi? Včeraj je od mojega prijatelj tud govoro, da mala še zdaj spi pri njima (kmalu bo stara 3 leta), in je samo 2X spala v kinderpetu. Naša pa HB zaenkrat še vedno spi v kinderpetu in upam, da bo tak tudi ostalo beriiiiiiiii Ojoj, kak sem površna Pardon. Ni čudno da padem kater izpit ravno zarad površnosti. Zdaj vidim, da sem res površna
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.