Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:50:43
|
|
|
|
rina22
|
Jaz vaju zapuščam, moram it kuhat Uživajta in fajn čvekajta še naprej papa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:58:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pri nas tudi L spi v kinderpetu striktno. Pri nama pa je spal cc.3x pa še to zaradi zamašenega noseka. A je spala od prvega dneva v svojem kinderpetu.Pa ti rečem,da mi je zdaj po vseh letih malom žal,da je nisem bolj razvajala pri nama....smešno ampak resnično Veš imama pojstlo širine samo 140 pa oba spima bolj na široko tak da če bi bil še pa med nama te pa bi bil kot zombi. Ker ne spim tak dobro oz trdno. Sicer je pa komaj 6 mesecev star tak da za prihodnje bomo pa vidli. Nočem nič na prej govorit, ker zarečenega kruha se največ poje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 10:58:39
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz vaju zapuščam, moram it kuhat Uživajta in fajn čvekajta še naprej papa Dobro skuhaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:01:50
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Veš imama pojstlo širine samo 140 pa oba spima bolj na široko tak da če bi bil še pa med nama te pa bi bil kot zombi. Ker ne spim tak dobro oz trdno. Sicer je pa komaj 6 mesecev star tak da za prihodnje bomo pa vidli. Nočem nič na prej govorit, ker zarečenega kruha se največ poje. te popolnoma razumem,ja.. saj jaz sem bila full proti spanju otroka pri nama vedno,sedaj pa me poglej.A pride vsak dan k nama,pa še m zraven vzamem,pa smo ko sardelice.Spim tak nič,je pa lepo ko se cartkamo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:07:36
|
|
|
|
doris04
|
dan
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:18:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dan oi....
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:18:59
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Veš imama pojstlo širine samo 140 pa oba spima bolj na široko tak da če bi bil še pa med nama te pa bi bil kot zombi. Ker ne spim tak dobro oz trdno. Sicer je pa komaj 6 mesecev star tak da za prihodnje bomo pa vidli. Nočem nič na prej govorit, ker zarečenega kruha se največ poje. te popolnoma razumem,ja.. saj jaz sem bila full proti spanju otroka pri nama vedno,sedaj pa me poglej.A pride vsak dan k nama,pa še m zraven vzamem,pa smo ko sardelice.Spim tak nič,je pa lepo ko se cartkamo fajn se je pocartat...priznajte .... čez par let pa se bomo bunle kak fročeki nočejo k nam v posteljo ...te bomo pač poslušale kak drve žagajo , pa knjige bomo čitale mam pa tut jas srečo da spi v kinderpetu od 3 tedna starosti ko je šla iz joškice ...če se pa ponoči zadere jo pa dvignem in takoj že v luftu ko jo nesem nazaj zaspi in si prav oddahne ko jo dam v sendvič med fotrčka in majkico ...to se tak 1x tedensko zgodi med 2-3 uro...če ji flašo mleka dam pa jo odrine ...čez kake pol ure pa nazaj v kinderpet in spi kot da se nič ni zgodilo po drugi strani pa pravim tak..kera žival te mladiče od sebe tiši dokler so nebogljeni...jas pa mam rada da smo skup pa makar z eno okico odprto prespim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:23:42
|
|
|
|
doris04
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz vaju zapuščam, moram it kuhat Uživajta in fajn čvekajta še naprej papa Dobro skuhaj. jas pa sem že včeraj segedin za dans in jutri skuhala...sem piskre kr serijsko na štedilnik postavlala....delodiš pa to ...sicer bo spet reko ...kaj zaj bomo pa to 2 dni jedli ...lahko dobi kruh pa pašteto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:25:42
|
|
|
|
doris04
|
dežek pada ...tak pa spet ne mormo ven
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:32:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jas pa mam rada da smo skup pa makar z eno okico odprto prespim
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:33:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jas pa sem že včeraj segedin za dans in jutri skuhala...sem piskre kr serijsko na štedilnik postavlala....delodiš pa to ...sicer bo spet reko ...kaj zaj bomo pa to 2 dni jedli ...lahko dobi kruh pa pašteto ful vas moram vse pohvalit. Zgleda da sem samo jaz taka lenoba tukaj,ko mi kuhanje "smrdi" Mi še imamo dunajske od včeraj,je tašča dala zraven,pa zelenjavno juho za M..... tak da sem izvisela pri kuhi danes
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:35:01
|
|
|
|
arabela*
|
Potem pa tak v šolo,ta mesec bo pestro.Šibam najprej na eno šolo za eno uro na GPO,potem pa nazaj na dobo na drugo predavanje do osmih ....aleluja
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:36:09
|
|
|
|
arabela*
|
Babe........a te prevleke dežne,ko je doris omenjale bi bile za moj voziček???? bi nujno rabla
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 11:47:27
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe........a te prevleke dežne,ko je doris omenjale bi bile za moj voziček???? bi nujno rabla Pomoje ja.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:06:16
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dežek pada ...tak pa spet ne mormo ven kje ti pada? Pr nam nič ne gre Midve sva prišle s 2-urnega sprehoda, zdaj pa grem kuhat. Lija spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:07:31
|
|
|
|
rina22
|
Evo mene, sem že nazaj Kuhat sem dala, Timeja pa spi, tak da mam spet malo časa za čvek
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:07:53
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: doris04 dežek pada ...tak pa spet ne mormo ven kje ti pada? Pr nam nič ne gre Midve sva prišle s 2-urnega sprehoda, zdaj pa grem kuhat. Lija spi Pri nas tudi nič. Se že sonček malo kaže
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:09:45
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: doris04 jas pa sem že včeraj segedin za dans in jutri skuhala... pridna, pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:10:57
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Babe........a te prevleke dežne,ko je doris omenjale bi bile za moj voziček???? bi nujno rabla Jaz tudi mislim, da bi bla. Jaz tudi čakam, da se mi skuha in da se Timeja zbudi in jo nahranim, potem pa šibam v mesto, pa bom šla pogledat tudi v DM za tole prevleko.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:31:40
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem ravno skuhala,sem kr rižoto naredla,pa solato zraven. Aja,pa nisem naspana,ker sem prišla ob 11.30 domov,pa preden sem se spat spravla,je bla ura 12.Pa ob 5.45 sem mogla že vstat,ker sem mojega peljala na firmo.Grem pa zdaj spat z tamalima.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:41:20
|
|
|
|
botrca
|
Matcar in Saraya kaj sta še bubani? Mogoče premalo sexata... ...ma hecam se...mogoče pa jesta premalo sadja, ali pa je enostavno tako obdobje. Za vaju . Za tiste, ki ste včeraj,danes in boste v prihodnje nenaspane...sem tudi tu pa tam med njimi...pravzaprav sem kar nenaspana... ampak sem že tak navajena da niti ne omenjam . Spim pa tudi jaz z enim odprtim očesom...danes sem se zbudila ob 5.30 in nisem mogla nazaj zaspat. Jan je spal celo noč v svoji postelji in sem samo gledala ali se bo zbudil. Pa se ni do 7.30... . Ly117 ne reči prehitro...Jan je do 8-9 meseca spal v svoji postelji pol pa naenkrat ni hotel več. Zakaj nimam pojma Zdaj je minilo leto odkar je pri nama...poskušala sem neštetokrat ga dat nazaj pa ni in ni šlo. Evo zdaj je že 3 tedne odkar spi v svoji postelji...ni pa še 100% vsako noč. Pa saj bo.
< Sporočilo je popravil botrca -- 9.11.2009 12:42:24 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:44:28
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa kuham govejo juhico imam od včeraj samo zvezdice skuham. Pire krompir, kotlete in piščančje krilo za Jana v zelenjavno-paradižnikovi omaki , grahovo omako... .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:51:49
|
|
|
|
rina22
|
Jaz pa kuham polnjeno papriko in pire njami, njami Timeja pa še kar spi
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:55:48
|
|
|
|
rina22
|
Aja, tole sem še hotla prej napisat - Saraya, kot vidim, sva si kar podobni glede tega, da naju je strah, da se kaj zgodi.. Hotla sem samo to še povedat - moja kolegica, ko je mela eno prav tako obdobje da je bla full panična zaradi tega, je gledala na netu neki kratki filmček o tem, kakšna naj bi bla 3. sv. vojna in jo je full vrglo s tira. In ja, tale film je res .... groza od groze Se pa strinjam - moramo bit hvaležni za vsak dan Tak, zdaj bom pa nehala s tem, obljubim Kaj hočemo, sanje res vplivajo na nas. To sem že parkrat ugotavljala. Ko se mi zjutraj oz. preden kot se zbudim sanja kaj lepega, sem cel dan full dobre volje, ko pa se mi sanja kaj žalostnega ali pa groznega, sem pa cel dan bolj ali manj povožena.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 9.11.2009 12:59:52
|
|
|
|
rina22
|
Ste slišale, da je bil danes lažen preplah na SERŠ-u? Naj bi bla bomba na šoli. Je brat od fanta prišo cel bled domov
< Sporočilo je popravil rina22 -- 9.11.2009 13:00:10 >
|
|
|
Kajenje med nosečnostjo.
пеперутка16
Zanimajo me izkušnje KADILCEV glede te teme, ali še kadite/ste kadile, ker vem, da nekadilci reagirajo zelo ostro in ne razumejo želje po cigareti.