Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:10:10
|
|
|
|
matcar
|
Babike,v petek mogoče malo zamudim,bom se šla malo polepšat še prej,pa ne vem,če bom glih do 10-h fertik.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:10:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Danes pa nam ziher rata novi del! Ziher. Sploh če nas bo tasa tak lepo zabavala. No saj mene. Hvala ti tasa.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:11:26
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Danes pa nam ziher rata novi del! Ziher. Sploh če nas bo tasa tak lepo zabavala. No saj mene. Hvala ti tasa. I mene,seko! Tasa,hvala še iz moje strani.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:12:50
|
|
|
|
arabela*
|
pa kaj ste normalne????? če grem to zdaj brat.....mi ne gene ena ura naj ena strne bistvo v en post,ker se mi res ne da
< Sporočilo je popravil Saraya -- 25.11.2009 20:13:03 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:13:03
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Danes pa nam ziher rata novi del! Ziher. Sploh če nas bo tasa tak lepo zabavala. No saj mene. Hvala ti tasa. I mene,seko! Tasa,hvala še iz moje strani.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:13:41
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj ste normalne????? če grem to zdaj brat.....mi ne gene ena ura naj ena strne bistvo v en post,ker se mi res ne da nič pametnega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:14:04
|
|
|
|
ly117
|
Saraya saj nisi nič zamudla.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:14:15
|
|
|
|
arabela*
|
Ja...v petek bi lahko prestavili za kake pol ure ...jaz imam ene opravke še za porihtat prej,potem pa bom verjetno prišla
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:14:43
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa take,pa to? Daj no,če pa sem že pošteno frizera potrebna.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:14:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saraya saj nisi nič zamudla. ma kak ne.če pa je tolk strani??????????
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:14:58
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj ste normalne????? če grem to zdaj brat.....mi ne gene ena ura naj ena strne bistvo v en post,ker se mi res ne da Povzetek.kava za v petek,katera bo lahko in katera ne,Vitabella najbrž ne,ker ne bo avto popravljen,ostalim jaz sms-jam.Pa govora je blo o jogurtovem pecivu-tasinem.Mislim,da sem zajela vse.Aja,pa tasa nam grozi,da bomo tepene,če ne bomo na RR.Vsaj Ly je.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:15:01
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa take,pa to? Daj no,če pa sem že pošteno frizera potrebna. Poznam to. Samo glej da te bomo prepoznale.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:15:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa take,pa to? Daj no,če pa sem že pošteno frizera potrebna. a šiškat se greš malo...al kaj,pa to?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:15:27
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...v petek bi lahko prestavili za kake pol ure ...jaz imam ene opravke še za porihtat prej,potem pa bom verjetno prišla pol pa bomo še tebe če boš zamudila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:15:55
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...v petek bi lahko prestavili za kake pol ure ...jaz imam ene opravke še za porihtat prej,potem pa bom verjetno prišla Pa kaj,če zamudiš,porihtaj kaj maš.Jaz bom tudi najbrž zamudila.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:15:59
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj ste normalne????? če grem to zdaj brat.....mi ne gene ena ura naj ena strne bistvo v en post,ker se mi res ne da Povzetek.kava za v petek,katera bo lahko in katera ne,Vitabella najbrž ne,ker ne bo avto popravljen,ostalim jaz sms-jam.Pa govora je blo o jogurtovem pecivu-tasinem.Mislim,da sem zajela vse.Aja,pa tasa nam grozi,da bomo tepene,če ne bomo na RR.Vsaj Ly je. kako pecivo???? ..
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:16:14
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya pa kaj ste normalne????? če grem to zdaj brat.....mi ne gene ena ura naj ena strne bistvo v en post,ker se mi res ne da Povzetek.kava za v petek,katera bo lahko in katera ne,Vitabella najbrž ne,ker ne bo avto popravljen,ostalim jaz sms-jam.Pa govora je blo o jogurtovem pecivu-tasinem.Mislim,da sem zajela vse.Aja,pa tasa nam grozi,da bomo tepene,če ne bomo na RR.Vsaj Ly je. Ne pa ni.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:16:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Ja...v petek bi lahko prestavili za kake pol ure ...jaz imam ene opravke še za porihtat prej,potem pa bom verjetno prišla Pa kaj,če zamudiš,porihtaj kaj maš.Jaz bom tudi najbrž zamudila.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:16:54
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa take,pa to? Daj no,če pa sem že pošteno frizera potrebna. Poznam to. Samo glej da te bomo prepoznale. Bote,bote,saj ksiht bo isti ostal,nič bat-nobenega fejsliftinga nem dala skozi.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:17:04
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya kako pecivo???? ..
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:17:40
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: matcar Pa take,pa to? Daj no,če pa sem že pošteno frizera potrebna. a šiškat se greš malo...al kaj,pa to? Bolj barvat,kot šišat,čeprav mislim,da je tudi po tem potreba.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 20:18:12
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Ne pa ni. ne pa nisem
|
|
|
Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?gagagaBi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?da (
84%)
ne (
16%)
Število vseh glasov: 44Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!