|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
25.11.2009 16:06:42   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Pridna, botrcauser posted image user posted image Jan ne hodi v vrtec?

Ne doma ga imam že celi november zaradi operacije na sečilih, ki bi mogla bit 19.11. Danes smo pa glih dobili po pošti novi datum 14.12. tak, da sploh ne bo vsaj do takrat šel v vrtec ker mora 3 tedne pred op. bit popolnoma zdrav.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4851
25.11.2009 16:14:14   
botrca
Za kavo: v petek ob 10h (lahko tudi prej) v Cavajo kafiču.

Udeleženci:user posted image

- matcar z user posted image user posted image in user posted image (Leo)
- saraya z user posted image
- botrca brez user posted image (ker je dop. ati domauser posted image )
- tasa_m z user posted image
- Ly117 z user posted image
- rina22 z user posted image
- doris04 z user posted image
- vitabella z user posted image
- elevitka z user posted image (mogoče)
- rubin brez user posted image
- marta82 z user posted image
- koala z user posted image
- nebo z user posted image

Če sem katero pozabila naj pove. Če je katera ki ne more prit pa naj tudi poveuser posted image .

< Sporočilo je popravil botrca -- 25.11.2009 16:15:40 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4852
25.11.2009 16:17:03   
botrca

Matcar ti imaš gsm-e od tistih ki niso tako pogosto na rr, pa pošlji sms za srečanje. (rubin, christiana21, nebo)

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4853
25.11.2009 16:22:52   
vitabella
no evo mene si pozabla, pa nič hudega, imam avto še na servisu, pa tut ziher skoraj ne bo do petka končan user posted image ampak nekoč, lepega zimskega dne ....user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4854
25.11.2009 16:23:41   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella

no evo mene si pozabla

malo boljši poglej na seznam...nisem te pozabilauser posted image

(odgovor članu vitabella)
Neposredna povezava do sporočila: 4855
25.11.2009 16:36:26   
vitabella
oprosti ... mislim da so me leta začela dajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti že maš popravljen avtek?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4856
25.11.2009 16:54:29   
rina22
Tudi jaz še nisem čist 100%, če bom lahko prišla, ker še vedno ne vem, če bo moj delal, ali ne. Pa še nekaj se me lotevauser posted image Me že cel dan vse boli, pa kar ležala biuser posted image Tak da sva danes šli samo malo na balkon..

Neposredna povezava do sporočila: 4857
25.11.2009 17:00:45   
tasa_m
Če bo dež naju nebo! 

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4858
25.11.2009 17:01:51   
rina22
ja, točno,pa še to.. če bo dež, tudi naju ziher ne bo.. ker nimave avta, če gre moj delat

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4859
25.11.2009 17:02:38   
rina22
tasa_m, še 1x hvala za receptuser posted image user posted image fuuuuuuull dobro pecivouser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4860
25.11.2009 17:03:31   
botrca

oprosti ... mislim da so me leta začela dajat user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti že maš popravljen avtek?

ja emšo se žal ne da menjat...ali pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozanimaj se na občini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Avtek ne bo do petka pop.popravljen. Ima moj mož tudi avto tak, da bom z drugim lahko prišla. Pa še dop. je moj doma tak, da mi je dal fraj dan da lahko grem sama user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Neposredna povezava do sporočila: 4861
25.11.2009 17:04:38   
botrca
Babike saj boste videle še do petka kaj in kako. Katera lahko naj pride. Dobrodošle ste (smo) vse user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4862
25.11.2009 17:07:19   
botrca
Dajte mi na zs tiste ki ste na fb ime in priimek da še vas dodam na seznam prijateljev.

Rina22, vitabella, doris04...mislim da ste vse 3 na fb.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4863
25.11.2009 17:08:51   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Dajte mi na zs tiste ki ste na fb ime in priimek da še vas dodam na seznam prijateljev.

Rina22, vitabella, doris04...mislim da ste vse 3 na fb.

jaz nisem na fb, sem samo na netlogu. zakaj misliš, da bi bila jaz na fb?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4864
25.11.2009 17:15:53   
botrca

sem mislila da si...sorry user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4865
25.11.2009 17:19:16   
rina22

sem mislila da si...sorry user posted image

nič hudega, samo zanimalo me je, zakaj tak mislišuser posted image

lep avataruser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4866
25.11.2009 17:26:21   
botrca

lep avataruser posted image user posted image

hvala, hvala user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4867
25.11.2009 17:50:38   
vitabella

[

ja emšo se žal ne da menjat...ali pa tudi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pozanimaj se na občini user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

ma saj emša ne bi menjala sploh user posted image sam gubice bi zradirala! eh, ja priznam, še enkrat bi bla rada 20 let stara, študentka, brez skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image the best years of my life!

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4868
25.11.2009 17:56:28   
rina22

ma saj emša ne bi menjala sploh user posted image sam gubice bi zradirala! eh, ja priznam, še enkrat bi bla rada 20 let stara, študentka, brez skrbi user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image the best years of my life!

Ja, to je res.. Ko si še študent, ti je lahko zelo lepo, če si znaš tak naredit.. Včasih sem prav malo žalostna, da nisem nikoli prav zares "izkusila" študentskega življenja, ampak ko pomislim, da imava sedaj Timejo, je svet takoj lepši. Če nje ne bi bilo tak verjetno več ne bi bla skupaj. Mah, to je že druga zgodba..
Saj ne, da bi ga hotla ne vem kak žurat pa to, ampak je drugače, ko že od 1. letnika študija živiš s fantom, ali pa nekje v študentu. Nikoli nisem jamrala, pa vedno mi je tak ugajalo, kot je bilo, ampak si pa mislim - da res nisem nič kaj takega doživela.

Ja, malo filozofiramuser posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 4869
25.11.2009 18:22:14   
nebo
UUUUUUUUU sem še tu, me ni matilda vzela...me noče, jaz pa se ne dam...user posted image user posted image

Vas ne grem brat zanazaj ker ni časa, vidim pa da pridno klepetate..

Kje ste ve to zmenjene v petek, ne poznam tega kafiča???

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4870
25.11.2009 18:31:37   
tasa_m

tasa_m, še 1x hvala za receptuser posted image user posted image fuuuuuuull dobro pecivouser posted image user posted image
user posted image
a si ga naredila? Meni je tud ful dobro, pa še tak ajnfoht je za naretuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4871
25.11.2009 18:35:09   
tasa_m
Večer.
Lija je že panča. Danes je spala vsega 0,5 ure čez dan tak da jo je zdaj vrglo, kar je logično. No,meni vsaj user posted image
Ma zdaj od kar se na noge pospavlja je ubitačna,celi ljubi dan bi plazla in se vlačla po meni..ampak sam po meni,drugi ni noben dober.user posted image

Sva pa danes imeli obisk iz Laškega, tak da se zato nismo nič javljali. Smo dopoldan izkoristli sonček, pol pa smo imeli kosilo in čvek user posted image

Grem zdaj malo brat za nazaj..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4872
25.11.2009 18:37:38   
nebo

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m

user posted image
a si ga naredila? Meni je tud ful dobro, pa še tak ajnfoht je za naretuser posted image

Tasa a to je jogurtovo pecivo, ki se tudi meri z jogurtovimi lončki??

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 4873
25.11.2009 18:37:59   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: nebo

Kje ste ve to zmenjene v petek, ne poznam tega kafiča???

nasproti bolnice, preden zaviješ na glavni vhod...user posted image

< Sporočilo je popravil botrca -- 25.11.2009 18:38:33 >

(odgovor članu nebo)
Neposredna povezava do sporočila: 4874
25.11.2009 18:40:45   
vitabella

Ja, to je res.. Ko si še študent, ti je lahko zelo lepo, če si znaš tak naredit.. Včasih sem prav malo žalostna, da nisem nikoli prav zares "izkusila" študentskega življenja, ampak ko pomislim, da imava sedaj Timejo, je svet takoj lepši. Če nje ne bi bilo tak verjetno več ne bi bla skupaj. Mah, to je že druga zgodba..
Saj ne, da bi ga hotla ne vem kak žurat pa to, ampak je drugače, ko že od 1. letnika študija živiš s fantom, ali pa nekje v študentu. Nikoli nisem jamrala, pa vedno mi je tak ugajalo, kot je bilo, ampak si pa mislim - da res nisem nič kaj takega doživela.

Ja, malo filozofiramuser posted image user posted image

no jaz sem ta leta izkoristla res v pravem pomenu beseda in res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image to se ne vrne več. lej ti si pa živela tako kot ti je bilo takrat najbolj luštno. tut jaz sem si takrat občasno želela živeti s takratnim fantom, pa hb nisem-sigurno je usoda hotela tako. bi bilo pa bistveno drugače ja. pa še v študentu sem bila user posted image user posted image

glede tiste druge zgodbe pa user posted image user posted image user posted image , mogoče pa jo kdaj zaupaš, jaz sem vedno rada igrala psihologa. mi je fajn poslušat. verjertno pa sta zdaj že vse zrihtala ...

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4875
Stran:   <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  193 194 [195] 196 197   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...

Ritka.
пеперутка16

Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?