Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:06:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Pridna, botrca Jan ne hodi v vrtec? Ne doma ga imam že celi november zaradi operacije na sečilih, ki bi mogla bit 19.11. Danes smo pa glih dobili po pošti novi datum 14.12. tak, da sploh ne bo vsaj do takrat šel v vrtec ker mora 3 tedne pred op. bit popolnoma zdrav.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:14:14
|
|
|
|
botrca
|
Za kavo: v petek ob 10h (lahko tudi prej) v Cavajo kafiču. Udeleženci: - matcar z in (Leo) - saraya z - botrca brez (ker je dop. ati doma ) - tasa_m z - Ly117 z - rina22 z - doris04 z - vitabella z - elevitka z (mogoče) - rubin brez - marta82 z - koala z - nebo z Če sem katero pozabila naj pove. Če je katera ki ne more prit pa naj tudi pove .
< Sporočilo je popravil botrca -- 25.11.2009 16:15:40 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:17:03
|
|
|
|
botrca
|
Matcar ti imaš gsm-e od tistih ki niso tako pogosto na rr, pa pošlji sms za srečanje. (rubin, christiana21, nebo)
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:22:52
|
|
|
|
vitabella
|
no evo mene si pozabla, pa nič hudega, imam avto še na servisu, pa tut ziher skoraj ne bo do petka končan ampak nekoč, lepega zimskega dne ....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:23:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella no evo mene si pozabla malo boljši poglej na seznam...nisem te pozabila
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:36:26
|
|
|
|
vitabella
|
oprosti ... mislim da so me leta začela dajat ti že maš popravljen avtek?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 16:54:29
|
|
|
|
rina22
|
Tudi jaz še nisem čist 100%, če bom lahko prišla, ker še vedno ne vem, če bo moj delal, ali ne. Pa še nekaj se me loteva Me že cel dan vse boli, pa kar ležala bi Tak da sva danes šli samo malo na balkon..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:00:45
|
|
|
|
tasa_m
|
Če bo dež naju nebo!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:01:51
|
|
|
|
rina22
|
ja, točno,pa še to.. če bo dež, tudi naju ziher ne bo.. ker nimave avta, če gre moj delat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:02:38
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m, še 1x hvala za recept fuuuuuuull dobro pecivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:03:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella oprosti ... mislim da so me leta začela dajat ti že maš popravljen avtek? ja emšo se žal ne da menjat...ali pa tudi pozanimaj se na občini . Avtek ne bo do petka pop.popravljen. Ima moj mož tudi avto tak, da bom z drugim lahko prišla. Pa še dop. je moj doma tak, da mi je dal fraj dan da lahko grem sama .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:04:38
|
|
|
|
botrca
|
Babike saj boste videle še do petka kaj in kako. Katera lahko naj pride. Dobrodošle ste (smo) vse .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:07:19
|
|
|
|
botrca
|
Dajte mi na zs tiste ki ste na fb ime in priimek da še vas dodam na seznam prijateljev. Rina22, vitabella, doris04...mislim da ste vse 3 na fb.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:08:51
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Dajte mi na zs tiste ki ste na fb ime in priimek da še vas dodam na seznam prijateljev. Rina22, vitabella, doris04...mislim da ste vse 3 na fb. jaz nisem na fb, sem samo na netlogu. zakaj misliš, da bi bila jaz na fb?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:15:53
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz nisem na fb, sem samo na netlogu. zakaj misliš, da bi bila jaz na fb? sem mislila da si...sorry
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:19:16
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: rina22 jaz nisem na fb, sem samo na netlogu. zakaj misliš, da bi bila jaz na fb? sem mislila da si...sorry nič hudega, samo zanimalo me je, zakaj tak misliš lep avatar
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:26:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 lep avatar hvala, hvala
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:50:38
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca [ ja emšo se žal ne da menjat...ali pa tudi pozanimaj se na občini . ma saj emša ne bi menjala sploh sam gubice bi zradirala! eh, ja priznam, še enkrat bi bla rada 20 let stara, študentka, brez skrbi the best years of my life!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 17:56:28
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ma saj emša ne bi menjala sploh sam gubice bi zradirala! eh, ja priznam, še enkrat bi bla rada 20 let stara, študentka, brez skrbi the best years of my life! Ja, to je res.. Ko si še študent, ti je lahko zelo lepo, če si znaš tak naredit.. Včasih sem prav malo žalostna, da nisem nikoli prav zares "izkusila" študentskega življenja, ampak ko pomislim, da imava sedaj Timejo, je svet takoj lepši. Če nje ne bi bilo tak verjetno več ne bi bla skupaj. Mah, to je že druga zgodba.. Saj ne, da bi ga hotla ne vem kak žurat pa to, ampak je drugače, ko že od 1. letnika študija živiš s fantom, ali pa nekje v študentu. Nikoli nisem jamrala, pa vedno mi je tak ugajalo, kot je bilo, ampak si pa mislim - da res nisem nič kaj takega doživela. Ja, malo filozofiram
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:22:14
|
|
|
|
nebo
|
UUUUUUUUU sem še tu, me ni matilda vzela...me noče, jaz pa se ne dam... Vas ne grem brat zanazaj ker ni časa, vidim pa da pridno klepetate.. Kje ste ve to zmenjene v petek, ne poznam tega kafiča???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:31:37
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa_m, še 1x hvala za recept fuuuuuuull dobro pecivo a si ga naredila? Meni je tud ful dobro, pa še tak ajnfoht je za naret
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:35:09
|
|
|
|
tasa_m
|
Večer. Lija je že panča. Danes je spala vsega 0,5 ure čez dan tak da jo je zdaj vrglo, kar je logično. No,meni vsaj Ma zdaj od kar se na noge pospavlja je ubitačna,celi ljubi dan bi plazla in se vlačla po meni..ampak sam po meni,drugi ni noben dober. Sva pa danes imeli obisk iz Laškega, tak da se zato nismo nič javljali. Smo dopoldan izkoristli sonček, pol pa smo imeli kosilo in čvek Grem zdaj malo brat za nazaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:37:38
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 tasa_m, še 1x hvala za recept fuuuuuuull dobro pecivo a si ga naredila? Meni je tud ful dobro, pa še tak ajnfoht je za naret Tasa a to je jogurtovo pecivo, ki se tudi meri z jogurtovimi lončki??
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:37:59
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kje ste ve to zmenjene v petek, ne poznam tega kafiča??? nasproti bolnice, preden zaviješ na glavni vhod...
< Sporočilo je popravil botrca -- 25.11.2009 18:38:33 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:40:45
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ma saj emša ne bi menjala sploh sam gubice bi zradirala! eh, ja priznam, še enkrat bi bla rada 20 let stara, študentka, brez skrbi the best years of my life! Ja, to je res.. Ko si še študent, ti je lahko zelo lepo, če si znaš tak naredit.. Včasih sem prav malo žalostna, da nisem nikoli prav zares "izkusila" študentskega življenja, ampak ko pomislim, da imava sedaj Timejo, je svet takoj lepši. Če nje ne bi bilo tak verjetno več ne bi bla skupaj. Mah, to je že druga zgodba.. Saj ne, da bi ga hotla ne vem kak žurat pa to, ampak je drugače, ko že od 1. letnika študija živiš s fantom, ali pa nekje v študentu. Nikoli nisem jamrala, pa vedno mi je tak ugajalo, kot je bilo, ampak si pa mislim - da res nisem nič kaj takega doživela. Ja, malo filozofiram no jaz sem ta leta izkoristla res v pravem pomenu beseda in res to se ne vrne več. lej ti si pa živela tako kot ti je bilo takrat najbolj luštno. tut jaz sem si takrat občasno želela živeti s takratnim fantom, pa hb nisem-sigurno je usoda hotela tako. bi bilo pa bistveno drugače ja. pa še v študentu sem bila glede tiste druge zgodbe pa , mogoče pa jo kdaj zaupaš, jaz sem vedno rada igrala psihologa. mi je fajn poslušat. verjertno pa sta zdaj že vse zrihtala ...
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Ritka.
пеперутка16
Ali za dojenčkovo zadnjico uporabljate samo kremo ali samo puder ali oboje hkrati?