Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:43:45
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: nebo Kje ste ve to zmenjene v petek, ne poznam tega kafiča??? nasproti bolnice, preden zaviješ na glavni vhod... Aha zaj pa vem....hvala, pridema po vsej verjetnosti....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:44:45
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa a to je jogurtovo pecivo, ki se tudi meri z jogurtovimi lončki?? ja. A poznaš mislim, delaš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:46:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo Aha zaj pa vem....hvala, pridema po vsej verjetnosti.... Se zjutraj slišiva in lahko gremo skupaj? Razen, če bo pri nama kaj vmes prišlo. Jaz grem v petek zvečer namreč mal ven in ne vem če lahko glih cel dan okol laufam
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:47:15
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa a to je jogurtovo pecivo, ki se tudi meri z jogurtovimi lončki?? ja. A poznaš mislim, delaš? JA JA poznam in večkrat delam....pa zraven postrežem se sladko smetano...njami....
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:48:29
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Aha zaj pa vem....hvala, pridema po vsej verjetnosti.... Se zjutraj slišiva in lahko gremo skupaj? Razen, če bo pri nama kaj vmes prišlo. Jaz grem v petek zvečer namreč mal ven in ne vem če lahko glih cel dan okol laufam Lahko greš ti jaz dovolim... Dobiva se ob 9,30 in šibava pešake, pa do 12h moram biti at home...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:52:21
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m daj še meni recept na zs...ne da se mi iskat po straneh .
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:55:32
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Aha zaj pa vem....hvala, pridema po vsej verjetnosti.... Se zjutraj slišiva in lahko gremo skupaj? Razen, če bo pri nama kaj vmes prišlo. Jaz grem v petek zvečer namreč mal ven in ne vem če lahko glih cel dan okol laufam Lahko greš ti jaz dovolim... Dobiva se ob 9,30 in šibava pešake, pa do 12h moram biti at home... ooo hvala lepa, se klanjam. Ja, itak do 12h obvezno doma!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:55:52
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m daj še meni recept na zs...ne da se mi iskat po straneh . napiši mi mail. Ti preko maila pošljem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:56:05
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: nebo Tasa a to je jogurtovo pecivo, ki se tudi meri z jogurtovimi lončki?? ja. A poznaš mislim, delaš? JA JA poznam in večkrat delam....pa zraven postrežem se sladko smetano...njami.... mljask
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:56:15
|
|
|
|
nebo
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m daj še meni recept na zs...ne da se mi iskat po straneh . Ja Tasa daj botrci recept in ga bo v petek spekla ter zraven na srečanje prinesla, da ga medve ocenima, kot stari pekarci...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:57:04
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m daj še meni recept na zs...ne da se mi iskat po straneh . Ja Tasa daj botrci recept in ga bo v petek spekla ter zraven na srečanje prinesla, da ga medve ocenima, kot stari pekarci... pametna ideja ja..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 18:59:25
|
|
|
|
ly117
|
Čer!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:03:46
|
|
|
|
ly117
|
Končno mir. L je glih zaspal. Je danes prava mala tečka bil. Včeraj pa tak priden. Je mogo včerajšnji dan not spravit. Spalpa je tudi čež celi dan samo max. 1ur. Skoraj za znoret.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:04:42
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m daj še meni recept na zs...ne da se mi iskat po straneh . Ja Tasa daj botrci recept in ga bo v petek spekla ter zraven na srečanje prinesla, da ga medve ocenima, kot stari pekarci... ...dobra fora nebo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:05:30
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Čer! prav lep večer tudi tebi
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:05:50
|
|
|
|
ly117
|
Mi pa mamo ateka do ponedeljka doma. Juupi se bom malo lahko spočila.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:06:13
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Končno mir. L je glih zaspal. Je danes prava mala tečka bil. Včeraj pa tak priden. Je mogo včerajšnji dan not spravit. Spalpa je tudi čež celi dan samo max. 1ur. Skoraj za znoret.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:06:37
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m imaš zs.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:09:17
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa mamo ateka do ponedeljka doma. Juupi se bom malo lahko spočila. mi pa ne, ampak se bom iz petka na sob. tud spočila in napila
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:13:52
|
|
|
|
nebo
|
Jojo sem se nabasala griseka in čokolade....uffffff, sedaj pa mi je vroče... Grem dojit, pa N. dat spat...še pridem...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:14:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa mamo ateka do ponedeljka doma. Juupi se bom malo lahko spočila. mi pa ne, ampak se bom iz petka na sob. tud spočila in napila opa...zopet...bandidosi pa to
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:14:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: nebo ...še pridem... le glej da boš res
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:15:05
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa mamo ateka do ponedeljka doma. Juupi se bom malo lahko spočila. mi pa ne, ampak se bom iz petka na sob. tud spočila in napila
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:15:26
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Mi pa mamo ateka do ponedeljka doma. Juupi se bom malo lahko spočila.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 25.11.2009 19:21:44
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca opa...zopet...bandidosi pa to ja, moj bo imel veseli December, jaz imam pa veseli November. Ne, bambusi pa take
|
|
|
KuhanjeSianaPustite svoje otroke, da z vami kuhajo?Da (
96%)
Ne (
4%)
Število vseh glasov: 70Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!