rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Vrtnica79 Mi smo trenutno nekaj bolani. Prejšnji teden so me klicali iz vrtca da ima V vročino. Seveda sem takoj letela po njo. Še en teden nazaj pa so me klicali iz šole da je L izolacijski sobi in naj pridem takoj po njo. Katastrofa vam rečem. Cela panična sem bila. Boga revica je tam ležala in me čakala. Pa na srečo ni bilo nič hujšega, bolel jo je samo trebuh. So pa tisti dan poslalo več kot 100 otrok domov, ker je šlo za neko virusno črevesno virozo. Ampak zaradi te nove gripe so ukrepi taki da te morajo takoj izolirat. No, zdaj pa L spet leži doma z visoko vročino. Sma bile pri zdravniku in gre samo za virozo. V je trenutno vredu, je v vrtcu. Jaz sem pa tudi boga, kašljam in kiham nikakor se ne morem pozdravit. Najbolje je pa tak vedno odnese naš ati, ki mu nič ni. Upam, da čimprej ozdravite Ja, pa še nekaj je novega pri nas. V nima čez dan več pleničke . Je kar sama izrazila željo da gre na stranišče in se ji tako fino zdi ko lula. Pa gatice ima tako rada na sebi in ji je tak frajersko ko se lahko sama sleče. Ko pa gre kakat je pa druga pesem. Saj sem vam zadnjič razlagala na kavi. Sem pa po forumih videla da je zelo dosti takih otrok ki zadržujejo in pri nekaterih traja par let da se tega odvadijo. Super!!!!! Glede kakanja sem ti jaz govorila za mojo sosedo, da je mela take probleme, pa sem prejšnjič, ko smo bli doma, govorila z njeno mamico pa sem jo malo vprašala po tem, kak ji je pomagala. Pa je rekla, da ji nič kaj ni pomagalo, da ji je pa dajala veliko jogurta, potem pa tudi se neke tablete baje dobijo v lekarni in da baje full pomaga. Samo ma pa še zdaj probleme, revica.. Resnično upam, da pri vas ne bo tole tak dolgo trajalo Je pa tudi ona rekla, da je mela full probleme s tem, da je zadrževala. Ker je že sploh težko kakala, potem pa jo je bolelo, ko bi mogla, pa je zadrževala, ko pa ni mogla več zadrževat, pa jo je tak bolj bolelo, ker se je "malo zasušilo". No, tak je ona meni razlagala. Vem, da ti kaj nisem pomagala, samo sem jo zato vprašala, če bi kaj novega povedala, kar bi vam mogoče lahko pomagalo..
|