Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:32:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Čer Čer, botrca. Sori si mi ven padla.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:34:41
|
|
|
|
ly117
|
Nočko matcar in botrca. Jaz bom tudi šla samo igrico zaigram pa ššč v posteljo. Nočko vsem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:35:24
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: matcar Ja,če ste večina za to,se lahko v petek dobimo! Jaz sem za. Sem pa malo prej razmišljala da se nebi vsaki teden dogovarjale kdaj na kavo, bi pa peteki lahko ostala stalnica. Kaj pravite. Jaz sem tudi za. KJE se dobimo ta petek? Mi že manjka en čvek . IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem gospodinje pogledat...... Jaz tudi edino njih redno gledam. Da dol padeš, kakšne ideje imajo ti scenaristi. Dobre so. Sploh Gabi, njej se pa nasmejim. Pa seveda:
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:36:03
|
|
|
|
Rubin.
|
Ly kakšno igrico to igraš?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:37:22
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,ni mi več za danes!Pupe,lepo čvekajte še naprej.Grem ajo-bajo! Nočko vsem skupaj! p.s.:dorečite za petek al pač kateri dan,pa mene štejte zraven! Ej, kaj pa tebe daje zadnje čase? EMŠO?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:37:56
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ly kakšno igrico to igraš? Nič pametnega. Virtualne dinarčke zbiram. Se ji pa reče - Big Money Deluxe.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:38:39
|
|
|
|
Rubin.
|
Ooooo, a si že bogata?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:38:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,ni mi več za danes!Pupe,lepo čvekajte še naprej.Grem ajo-bajo! Nočko vsem skupaj! p.s.:dorečite za petek al pač kateri dan,pa mene štejte zraven! Ej, kaj pa tebe daje zadnje čase? EMŠO? Ne saj zadnje čase gre vedno taki čas ajo-bajo.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:39:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ooooo, a si že bogata? Ja, samo kaj ko jih ne morem zapraviti.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:41:01
|
|
|
|
Rubin.
|
Nič grem jaz . Naj mi ena prosim javi, kdaj pa kje v petek, da vas ne bom iskala po celem mestu .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:42:01
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. IZVIRNO SPOROČILO: matcar Eh,ni mi več za danes!Pupe,lepo čvekajte še naprej.Grem ajo-bajo! Nočko vsem skupaj! p.s.:dorečite za petek al pač kateri dan,pa mene štejte zraven! Ej, kaj pa tebe daje zadnje čase? EMŠO? Ne saj zadnje čase gre vedno taki čas ajo-bajo. A že delajo na 4?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:44:02
|
|
|
|
Rubin.
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Ooooo, a si že bogata? Ja, samo kaj ko jih ne morem zapraviti. Eh, to pa je šit, če samo služiš, pa nič ne zapravljaš. Menjaj službo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:47:18
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. A že delajo na 4? Ne še, je še prezgodaj.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:48:06
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Eh, to pa je šit, če samo služiš, pa nič ne zapravljaš. Menjaj službo Več dinarčov zberem, bolj napredujem.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 23.11.2009 22:49:02
|
|
|
|
ly117
|
Zdaj pa res . Nočko.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 6:54:00
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 6:55:50
|
|
|
|
matcar
|
Kak bi še spala!Saj sem drugače celo noč,je bil Saš priden in lepo pančal celo noč .Samo me spet tak križ boli,da joj.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:09:27
|
|
|
|
rina22
|
jutro
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:10:20
|
|
|
|
rina22
|
matcar, spet te boli križ? Mene je pa včeraj dragi zmasiral zvečer, tak da me sploh nič več ne boli
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:13:14
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m, jaz tudi bodije v šparu dobim 3 za 9,99 EUR. Tak, da nisi edina Maju za naju višje cene Mislim pa, da sem gledala, da sta 2 v kompletu za 6,99 EUR, če se ne motim.... vitabella, super link Noro dobre ideje, res Ja, lahko bi se res zmenle, da bi bli petki stalnica za kavico Za ta petek še nič ne morem ziher obljubit, če bom lahko prišla. Odvisno, če bo šel mj delat ali ne. Ker če ne bo šel delat, bomo šli hitro verjetno v Prlekijo. Še javim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:14:12
|
|
|
|
rina22
|
Saraya, seveda boš nardila izpit, boš vidla Ne vem, če sem kaj spustla Sem brala za nazaj, pa sem se zdaj malo zgubla - še je rana ura
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:16:14
|
|
|
|
rina22
|
Aja, za vse tiste, ki redno gledatze Razočarane gospodinje... Jaz sem jih gledala redno, samo sem v tej sezponi na začetku kar nekaj delov ven spustla, pa mi nekaj ni jasno, bi prosla za pojasnitev, če kera ve.... - Zakaj je Carlos slep? - Kaj Mike Delfino ne ve, da ga je oni blond hoto ubit? In kdaj in kak in kje ga je hoto?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:35:15
|
|
|
|
arabela*
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:38:11
|
|
|
|
tasa_m
|
Dobro jutro. Mi smo že od 5h auf, jaz kot zombi. Delam že kosilo (pasulj) in perem cote in posodo. Tak da sem že pridna, medtem ko pa za mojo zlato hčekico tega ne morem rečt
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 24.11.2009 7:51:27
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Dobro jutro. Mi smo že od 5h auf, jaz kot zombi. Delam že kosilo (pasulj) in perem cote in posodo. Tak da sem že pridna, medtem ko pa za mojo zlato hčekico tega ne morem rečt Oooo, pa si res že pridna Kaj pa muči bogo Lijo? Zobki?
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Materinski dopust Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Zadnje s foruma
Kdo?ErinKdo obišče decembra vašega otroka oz mu prinese darila?Miklavž (
17%)
Božiček (
8%)
dedek Mraz (
8%)
vsi trije (
22%)
Miklavž & Božiček (
37%)
Miklavž & dedek Mraz (
8%)
Število vseh glasov: 315Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!