|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
24.11.2009 13:36:47   
matcar
Elevitka,lepo da si se oglasla,sem te že pošteno pogrešala tukaj.Možno je res,da ga zobeki mučijo.Jaz bi mu ne tvojem mestu še z Dentinox-om probala namazat.Je po mojih ocenah dosti boljši od Calgela.Zato tudi skozi kupujem Dentinox.Dobiš pa ga v Mullerju.Saj bo,boš vidla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4726
24.11.2009 13:37:39   
matcar
Vrtnica,lepo tudi od tebe,da si se oglasla malo.L pa naj čimprej okreva,ji pošiljam pikapoke.Pa tebi tudi.

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4727
24.11.2009 15:27:48   
ly117
Kak je bil danes spet en lep sončen dan. Malo sma se sprehajala pol pa sma šla obiskat dedeka in babico, ker že nekaj časa nisma bila tam zaradi bolezni. Pa so imeli pizzo za kosilo in sma kr tam ostala. user posted image Sem se tak najedla.
Luka pa je že tudi papal zdaj pa pridno panča. Jaz pa čakam da pride moj domov da gremo jest. Imamo gobovo juho in štrudl. Te se pa čudim če grejo kile gor, ko jem 2 kosila. user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4728
24.11.2009 16:15:51   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya

IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m
na wc ne morem. Je takoj za mano..

pri nas je tako od nekdaj žeuser posted image

pri nas je tudi tako...user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 4729
24.11.2009 16:24:59   
botrca
Vrtnica79 lepo, da nas nisi pozabila...pa saj vemo da imaš full house user posted image .

Za L. in zate user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image in V. s gatkami tudi user posted image ...user posted image . Saj bo kakala tudi še vsi so.

Elevitka zate tudi en kup user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Jaz sem mazala s calgelom in je bil Janu fajn. Je pa res, da ga niti niso zobeki kaj ekstra mučili kar en za drugim so prihajali ven. Saj bo...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4730
24.11.2009 16:31:20   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

Aja, za vse tiste, ki redno gledatze Razočarane gospodinje... Jaz sem jih gledala redno, samo sem v tej sezponi na začetku kar nekaj delov ven spustla, pa mi nekaj ni jasno, bi prosla za pojasnitev, če kera ve....

- Zakaj je Carlos slep?
- Kaj Mike Delfino ne ve, da ga je oni blond hoto ubit? In kdaj in kak in kje ga je hoto?

Carlos je slep, ker jih je zadel tornado in mu je ena deska, če me emšo user posted image ne vara, padla na glavo in je omedlel.

Mike Delfino pa ne ve da ga je oni blond hotel ubit. Zakaj ga je hotel ubit pa ne vem.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4731
24.11.2009 16:33:16   
botrca
Midva sva se tudi naspala. Jan mi je dovolil spat 1,5h. On pa je zategnil kar 3h...user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image . Zdaj ga grem nahranit, pol pa klasika...igra, igra, igra.
Moj je danes doma, ker sem imela tečaj. Gre že h koncu. Kako čas leti. 8.12 imamo pisni del (glih na Janov roj.danuser posted image ), 10.12 pa ustni del.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4732
24.11.2009 16:34:25   
botrca
Glasujete na maminajdi.si?

Matcar jaz vsaki dan, ne vem pa za druge.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4733
24.11.2009 16:51:59   
marta82
Petek je fajn dan za kavico!user posted image Pa kak bi bilo meni super, če bi bil zraven park plac.user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4734
24.11.2009 17:07:21   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: botrca

Aja, za vse tiste, ki redno gledatze Razočarane gospodinje... Jaz sem jih gledala redno, samo sem v tej sezponi na začetku kar nekaj delov ven spustla, pa mi nekaj ni jasno, bi prosla za pojasnitev, če kera ve....

- Zakaj je Carlos slep?
- Kaj Mike Delfino ne ve, da ga je oni blond hoto ubit? In kdaj in kak in kje ga je hoto?

Carlos je slep, ker jih je zadel tornado in mu je ena deska, če me emšo user posted image ne vara, padla na glavo in je omedlel.

Mike Delfino pa ne ve da ga je oni blond hotel ubit. Zakaj ga je hotel ubit pa ne vem.
Upam, da sem ti vsaj malo pomagala.

HVALA ti za odgovoruser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Si mi res full pomagala, oz. firbec me je fuuuuuuull matraluser posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4735
24.11.2009 17:08:23   
rina22

Grem se taaaaaaaakoj registrirat, drugače bom spet pozabla... Potem pa takoj glasujem za vse 3, obljubimuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4736
24.11.2009 17:09:03   
tasa_m

glasujemo

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4737
24.11.2009 17:11:17   
elevitka

IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Elevitka,lepo da si se oglasla,sem te že pošteno pogrešala tukaj.Možno je res,da ga zobeki mučijo.Jaz bi mu ne tvojem mestu še z Dentinox-om probala namazat.Je po mojih ocenah dosti boljši od Calgela.Zato tudi skozi kupujem Dentinox.Dobiš pa ga v Mullerju.Saj bo,boš vidla.user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vsaj nekdo ki me pogreša ... na FB pa me niti ne povohaš (hec) user posted image

kaj ta dentinox je tud gel v tubi?... da vem kaj iskat v Mullerju. Kaj pa kaj tak za pomiritev ker je prava mala nervoza hiperaktivna z težavo ga spravimo spat ker ga ne moremo umirit ??? kaka ideja?

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 4738
24.11.2009 17:11:30   
rina22
botrca, pomagaj... sem se registrirala pa prijavila, zdaj sem se pa čist zgubla. me vodiš malo? ker ne najdemuser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4739
24.11.2009 17:14:40   
rina22
Sem našla in glasovalauser posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4740
24.11.2009 17:17:40   
rina22
Nisem še povedala....... Danes je točno leto dni, odkar sem zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4741
24.11.2009 17:26:27   
elevitka
pri meni tudi rina user posted image user posted image

Biti pripravljen je veliko, znati čakati, je še več, toda izkoristiti pravi trenutek, je vse.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4742
24.11.2009 17:38:00   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

res????????? zanimivouser posted image mi2 sma sprva tak mele pdp na isti datum, se spomniš? pol so pa ga tebi prestaviliuser posted image

(odgovor članu elevitka)
Neposredna povezava do sporočila: 4743
24.11.2009 17:38:30   
rina22

IZVIRNO SPOROČILO: elevitka

res????????? zanimivouser posted image mi2 sma sprva tak mele pdp na isti datum, se spomniš? pol so pa ga tebi prestaviliuser posted image

aja... pa čestitam za obletnicouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4744
24.11.2009 17:53:49   
elevitka
hehehe se spomnim ja... tnx

zdaj pa že pesujeva svoje malčke... kak čas beži, leto od user posted image pa 4 meseci od poroda

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4745
24.11.2009 18:35:18   
botrca

botrca, pomagaj... sem se registrirala pa prijavila, zdaj sem se pa čist zgubla. me vodiš malo? ker ne najdemuser posted image

greš na galerijo slik naših malčkov, pol pa klikneš na sliko Jan B. in pod sliko je oddaj glas...klikneš in to je to. Je šlo?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4746
24.11.2009 18:43:43   
botrca

Nisem še povedala....... Danes je točno leto dni, odkar sem zagledala user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4747
24.11.2009 18:45:36   
botrca

Sem našla in glasovalauser posted image

Hvala, hvala. No, zdaj pa veselo na delo, ker traja do konc dec. in glasuješ vsaki dan.

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 4748
24.11.2009 19:41:52   
ly117
Čer! user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 4749
24.11.2009 19:43:07   
ly117
L že spi, ata pa tudi, ga nekaj zdravje jeuser posted imageuser posted image user posted image Jaz pa hitro sem gor pred kmetijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 4750
Stran:   <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  188 189 [190] 191 192   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Najpogostejše podarjena darila
Porodne zgodbe

Kaj najpogosteje podarjate svojim bližnjim in najbližnjim?

Predmete za osebno nego in kozmetiko. (24%)

Reči za dom in gospodinjske zadeve. (13%)

Romantična darila. (1%)

Nenavadna in izvirna darila. (12%)

Bone za razne dogodke, doživetja. (41%)

Drugo. (KAJ?) (9%)

Število vseh glasov: 85

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!