Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:18:59
|
|
|
|
botrca
|
Koala ku, ku...vidim te...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:20:18
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin. Danes si pa lahko tole zapojem http://www.youtube.com/watch?v=P-_ijZhbme0 ja res...
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:21:08
|
|
|
|
ly117
|
Grem L uspavat.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:21:23
|
|
|
|
botrca
|
Marta82...tebe tudi vidim...povejta kaj
< Sporočilo je popravil botrca -- 2.11.2009 9:22:22 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:30:15
|
|
|
|
koala
|
Jutro! Ena zgubljena duša se javlja , saj berem vas, samo pisat mi ponavadi ne znese. Saš vse naj naj ob obmesečnici. Pa za sedenje. botrca a Jan ne gre v vrtec? Je bolan?Drugača pa je pri nas zeloooooo zanimivo mučkanje kakršnihkoli škatel pa prstne barve, aja pa zlaganje kock, no še raje pa kocke meče okoli . rina22 dobrodošla, upam da Timeja čimprej neha polivat. Glede polivanja in "navadne" formule je pri sinčku moje prijateljice ful pomagalo da mu je v mleko dodala žličko riževih kosmičev od milupe.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:30:16
|
|
|
|
marta82
|
Dobro jutro punce. Rina dobrodošla. Tudi Tinej je imel težave s polivanjem, sva bila v bolnici. Vse se je uredilo z gosto hrano. Upam, da se tudi pri vas takrat, če ne prej. Danes imava posvetovalnico pa hlače si grem kupit (če bom kaj pametnega dobila - ogledala v garderobah me vedno v slabo voljo spravijo ). Če bo katera kaj pomestu hodila si bom z veseljem vzela čas za kavico.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:31:48
|
|
|
|
koala
|
Sem vedela da bom nekaj pozabila,.. jaz sem tudi nenaspana danes. Ga je moje dete nekja biksalo ponoči.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:33:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če bo katera kaj pomestu hodila si bom z veseljem vzela čas za kavico. Jaz bom sigurno šla če nebo dežeka. Pa jaz si bi tudi mogla hlače kupit. Pa odločla sem se da si bom kupila nove škotnje.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:34:19
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Če bo katera kaj pomestu hodila si bom z veseljem vzela čas za kavico. Jaz bom sigurno šla če nebo dežeka. Pa jaz si bi tudi mogla hlače kupit. Pa odločla sem se da si bom kupila nove škotnje. Ala, marta poklič kaj.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:35:27
|
|
|
|
ly117
|
No pa je mojemu žabonu uspelo zaspat, jaz bi pa tuuuuuuuudiiiiiii, pa ne morem. Bomo pa popoldan spet kaki trio vdarli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:36:19
|
|
|
|
marta82
|
Ly kdaj boš tam? Midva imava ob 14.30 povetovalnico. Saj jaz tudi rabim škornje (pa še kaj), ampak najprej so na vrsti hlače.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:39:22
|
|
|
|
marta82
|
Ly te pokličem, ko bom v mestu. Ok? Bi šla še katera na kavico? Rina ti si rekla, da se boš dolgočasila...pa še ena...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:42:35
|
|
|
|
arabela*
|
Dobro jutro Mi nismo nič spali danes.M je jamrala in biksala celo no. Pojma nimam kaj ji je bilo Zdaj pa že drugi kafe pijem,pa počivam,ker me ledvica boli
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:43:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Bi šla še katera na kavico? meni ni,ker je premrzlo.............
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:46:50
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Ly te pokličem, ko bom v mestu. Ok? Zmenjeno.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:51:49
|
|
|
|
matcar
|
Mater,mi šteka spet net nekaj! Rubin,ne grem v LJ danes,čakam še vedno na klic. Saš se vsem zahvaljuje za čestitke! Jaz pa bi mogla v štacuno,pa sama z 2-ma ne morem,mojih pa spet ni,da bi enega doma pustila.Kak me to dvigne!Pa tečna sem ko sam ,upam,da bo popoldan,ko se naspimo,kaj boljše.
< Sporočilo je popravil matcar -- 2.11.2009 9:52:42 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:57:34
|
|
|
|
koala
|
matcar
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 10:03:56
|
|
|
|
ly117
|
Matcar .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 10:43:23
|
|
|
|
rina22
|
koala in marta82, HVALA tudi vama za dobrodošlico Na kavico bi pa taaaaaaak rada šla, pa tudi v mesto sem danes nameravala iti, pa mislim, da bo dež. Vsaj tak kaže Namenila sem iti okrog enih, ko se Timeja naje, samo mislim, da mi ne bo uspelo Saj imam do mesta 10 minut hoje, samo ne bi rada, da naju dobi dež, ker imam na vozičku še košarico, košara pa nima te dežne prevleke No, upam, da drugič Upam, da se bo to polivanje res čimprej umirilo.. Marta82, Tinej in Timeja pa sta zelo podobni imeni Zanimivo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 10:49:03
|
|
|
|
ly117
|
Rina iz katerega MB si.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 10:54:34
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Rina iz katerega MB si. Veš, kje je Galea2 ali pa dijaški dom Drava na Smetanovi? Jaz sem preko dijaškega v bloku. Sicer je to Tomanova, ni Smetanova.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 11:02:49
|
|
|
|
koala
|
rina tvoja pupa ima meni fuuuuul lepo ime.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 11:06:23
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala rina tvoja pupa ima meni fuuuuul lepo ime. meni je tudi všeč...zelo redko oz. še sploh nisem slišala za to ime
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 11:07:17
|
|
|
|
botrca
|
Koala zakaj se več ne družiš za nami na kavicah Delaš?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 11:08:55
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: koala botrca a Jan ne gre v vrtec? Je bolan? ne Jan je od prejšnje srede doma, ker je bolan oz. kašlja pa iz nosu mu teče pa sem ga kar doma pustila, ker je pred 3 tedni imel laringitis pa nisem hotla da ga še 1x faše.
< Sporočilo je popravil botrca -- 2.11.2009 11:09:23 >
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?