Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:43:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m zunaj pa je dež a je začelo padat???????????? ..saj ne vidim nič ven
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:43:25
|
|
|
|
rina22
|
Saraya, nekaj se mi zdi, da se je bo lotilo, ja. Bom videla, mislim pa, da jo bom toplo oblekla, pa vseeno malo na dvorišče. Jaz še tudi študiram. Samo jaz še redno študiram. Sem mela malo hitro . Naju je presenetila kakšno leto prej, kot sva mislila, da bo Pa saj bomo tudi to zmogli Tudi mene je strah zime, tasa_m Upam, da ne bo preveč sibirska
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:44:26
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya kako si? vredik,hvala ...Bi bila še bolj,če bi sedaj kak džakuzi imela tu zraven
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:44:53
|
|
|
|
rina22
|
Ja, pa res je začelo deževat..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:46:09
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m V glavnem tam ko je dost placa, samo jaz nebi v EP zmente se....................
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:47:43
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Jaz še tudi študiram. Samo jaz še redno študiram. Sem mela malo hitro . Naju je presenetila kakšno leto prej, kot sva mislila, da bo Pa saj bomo tudi to zmogli 22 si stara? predvidevam.... saj bo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:48:01
|
|
|
|
tasa_m
|
ej Saraya a si ti tistega Quinnya prodala v okolico Lenarta?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:48:13
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 Ja, pa res je začelo deževat.. eh,pol pa grem kar z avtom v šolo
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:48:36
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej Saraya a si ti tistega Quinnya prodala v okolico Lenarta? Ne,nazaj v Konjice je šel
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:48:42
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m Saraya kako si? vredik,hvala ...Bi bila še bolj,če bi sedaj kak džakuzi imela tu zraven ja, ja džakuzui pa kakega dedca not ha?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:49:23
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m V glavnem tam ko je dost placa, samo jaz nebi v EP zmente se.................... jaz sem za ASTORIOOOOO
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:49:41
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya 22 si stara? predvidevam.... saj bo Septembra sem se "postarala" za 1 leto, tak da sem 23 Samo se nicka ne da kar tak menjat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:50:00
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ej Saraya a si ti tistega Quinnya prodala v okolico Lenarta? Ne,nazaj v Konjice je šel aja. Ker so eni tist čas ko si ga ti prodala, kupili v Lenartu in še takega zelenega, pa sem mislila..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:50:31
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ja, ja džakuzui pa kakega dedca not ha? ne bi bilo slabo. bi pa bila tud brez tega zadovoljna
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:51:02
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya 22 si stara? predvidevam.... saj bo Septembra sem se "postarala" za 1 leto, tak da sem 23 Samo se nicka ne da kar tak menjat pol pa vse najboljše za nazaj
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:51:12
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem za ASTORIOOOOO Imajo notri plac? potem sem takoj za
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:54:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m aja. Ker so eni tist čas ko si ga ti prodala, kupili v Lenartu in še takega zelenega, pa sem mislila.. ne,e...je prišel iz konjic od znancev in odšel nazaj,ampak k drugim znancem
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:54:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m jaz sem za ASTORIOOOOO Imajo notri plac? potem sem takoj za ah seveda pa še igralnico, da se lahko miceni špilajo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:55:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ah seveda pa še igralnico, da se lahko miceni špilajo PERFEKTO!!!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 14:58:29
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m ah seveda pa še igralnico, da se lahko miceni špilajo PERFEKTO!!!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 15:04:43
|
|
|
|
arabela*
|
NIČ IMEJTE SE....GREM DALJE
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 16:18:32
|
|
|
|
tasa_m
|
Ekola, popoldan se prileže kavica..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 16:33:01
|
|
|
|
botrca
|
Tasa_m kje je igralnica v Astoriji? Hvala za kavo, bi pasala ko je tako vreme...samo ne bi sama pila. Lahko pa k meni tudi pridete, če nočete ven...povejte.
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 16:59:48
|
|
|
|
rina22
|
IZVIRNO SPOROČILO: tasa_m IZVIRNO SPOROČILO: rina22 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya 22 si stara? predvidevam.... saj bo Septembra sem se "postarala" za 1 leto, tak da sem 23 Samo se nicka ne da kar tak menjat pol pa vse najboljše za nazaj Hvala, hvala
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 17:00:28
|
|
|
|
rina22
|
Mmmmmmm, tasa_m, tale kavica je pa res prijala
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?