|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke VI. del
2.11.2009 7:05:01   
tasa_m
Rina22 dobrodošla in prijeten čvek ti želim user posted image . Tvojo srčico pa bom doodala na seznam, tak da HVALA za podatke user posted image .

No, midve z Lijo sva že gor. Današnja noč je bila kar vzdržna, čerpav je vsake toliko časa začela ful jokat user posted image user posted image Pol sem pa jo dala k nama spat pa je zaspala do 6h, ko pa je spet jokala. Na koncu pa sem ugotovila, da dokler ni prdnilča, tak dolgo jo je matralo..revica mala. Zdaj pa s flašo po steni razbijauser posted image , jaz pa grem k zajtrku (danes je ponedeljek in sem spet na "čiščenju"-imam samo kafe in vodo za zajtrkuser posted image user posted image ).

Nič, gres seznam porihtat, se tipkamo še kaj..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 276
2.11.2009 7:16:57   
rina22
Dobro jutrouser posted image user posted image user posted image

tasa_m, tudi tebi HVALA za dobrodošlicouser posted image user posted image In hvala, da me boš dodala na seznamuser posted image
Imaš ločevalno dieto?

Jaz sem pa danes lahko kar dolgo spala v enem kosuuser posted image Timeja je zaspala pol devetih, jedla ob enih, potem je zaspala do pol sedmih, se najedla, zdaj pa spet dalje spiuser posted image Me je full presenetila.. Včeraj zvečer je bila mala tečka, ne vem, upam, da se je kaj ne lotevauser posted image kakšen prehlad..

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 277
2.11.2009 7:19:33   
tasa_m

NAŠI SONČKI user posted image
Saraya user posted image
  • A. 09. 05. 2005
  • M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 user posted image
  • L. 23. 10. 2001
  • V. 28. 11. 2007
Matcar user posted image
  • Lea 03. 03. 2001
  • Maks 24. 12. 2007
  • Saš 02. 04. 2009
Botrca user posted image
  • Jan 08. 12. 2007
Lena G user posted image
  • Tisa 17. 08. 2008
Marta82 user posted image
  • Tinej 31. 01. 2009
tasa_m user posted image
  • Lija 20. 02. 2009
doris04 user posted image
  • Aneja 23. 02. 2009
Mala Čebelica user posted image
  • Klara 19. 03. 2009
Ly117 user posted image
  • Luka 19. 04. 2009
Christiana21 user posted image
  • Klara Gloria 07. 05. 2009
Rubin. user posted image
  • Lara 02. 08. 2005
  • Gaja in 19. 06. 2009
  • Zoja 19. 06. 2009 user posted image
Shadow user posted image
  • Ajda 21. 07. 2009
  • Simon 21. 07. 2009
elevitka user posted image
  • Tai 22. 07. 2009
Nebo user posted image
  • Nika 29. 04. 2003
  • Rok  28. 07. 2009

Nejka000  user posted image
  • Žan  11. 03. 2005
Rina22 user posted image
  • Timeja  06. 08. 2009

< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.11.2009 7:21:55 >

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 278
2.11.2009 7:24:33   
tasa_m
Danes praznuje 7. mesecev SAŠ od Matcar user posted image

user posted image

vse najboljšeeee

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 279
2.11.2009 7:34:56   
rina22
tasa_m, lep seznamčekuser posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠ, VSE NAJBOLJŠE user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 280
2.11.2009 7:37:33   
tasa_m
rina..ne, nimam ločevalne, samo vsak ponedeljek se čistim z vodo, za kosilo pa pojem kakšen jogurt. Probam se držat, če mi uspe OK, drugače pa tud nič ni narobe.
Za seznam pa upam, da ti je všeč ta morska deklicauser posted image ..je težko najt male animacijske figure, da se ne ponavljajo preveč.
A se še dojita ali sta na AM?

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 281
2.11.2009 7:39:07   
matcar
Jutro!user posted image

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 282
2.11.2009 7:40:17   
matcar
Rina22,dobrodošla še iz moje strani!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 283
2.11.2009 7:42:14   
matcar
Jaz pa sem danes spala za en drek,sta spet imela izmenično ibunge,ne vem,kaj je to krivo.user posted image ,ko vedno tak lepo spita oba.
Saš pa je danes uradno 7.mesečnik!user posted image user posted image user posted image Lepo,da ste se spomnile,babike!user posted image Pa moram vam povedat,da že sami sedimo!user posted image user posted image user posted image

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 284
2.11.2009 7:46:16   
rina22
tasa_m, morska deklica je čudovitauser posted image user posted image Hvala tiuser posted image
Jaz je na žalost ne dojim večuser posted image Sva se samo kratek čas dojili, ker sva imeli težaveuser posted image od 5. tedna naprej pa tak mora pit AR, ker je polivala in od takrat naprej tak več ne pride v poštev dojenje. Je po dojenju še bolj polivala in tudi pit več ni hotla, tak da sem si še nekaj časa pumpala mleko, ampak sem si ga čez čas napumpala 20 ml na dan, kar pa tak ni ničuser posted image Sicer mi je P predlagala, naj ji začnem počasi spet dajat "navadno" mleko, ampak zdaj, ko pije AR, še bolj poliva po "navadnem", kot je prej, ko je pila samo "navadno" formulo. Me pa full skrbi, ker je bila v bolnici, ko je bila stara 5 tednov zaradi polivanja, kjer so ji dali AR in naredili so ji UZ trebuščka, pa so tedaj rekli, da je to čisto banalna stvar in da se bo stvar uredila v roku meseca in pol, najkasneje v roku dveh mesecev, zdaj je pa stara 12 tednov, pa je še huje - vsaj meni se zdi..

matcar, HVALA za dobrodošlico user posted image user posted image

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 285
2.11.2009 7:48:36   
rina22
Aja, še to - tasa_m, super, da ti uspevauser posted image user posted image jaz se pa nikakor ne morem odločit, da bi začela delati kaj na tem, da bi šle kile doluser posted image Bo žeuser posted image To je super začetek, samo voljo moraš metuser posted image user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 286
2.11.2009 7:58:38   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: matcar

Jaz pa sem danes spala za en drek,sta spet imela izmenično ibunge,ne vem,kaj je to krivo.user posted image ,ko vedno tak lepo spita oba.
Saš pa je danes uradno 7.mesečnik!user posted image user posted image user posted image Lepo,da ste se spomnile,babike!user posted image Pa moram vam povedat,da že sami sedimo!user posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image welcome to the club nenaspanih današnji dan user posted image

jeiii, bravo Saš za sedenje!

(odgovor članu matcar)
Neposredna povezava do sporočila: 287
2.11.2009 8:00:30   
tasa_m
ojoj, Rina upam,da se s polivanjem čimprej konča! user posted image user posted image user posted image
Meni Lija ni kaj dost polivala, pri enih 7 tednih je malo polivala pol pa konec. Midve sva se pa ves čas dojili..do 7 mes, zdaj pa sva pristali na AM.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 288
2.11.2009 8:06:28   
rina22
Kak sem slepa, sploh nisem vidla, kaj si napisala, matcar. Upam, da bo današnja noč boljša in da boš tudi čez dan imela kaj več miru. Kaj pa veš, lahko bosta čez dan nadoknadilauser posted image user posted image
BRAVO za sedenjeuser posted image user posted image user posted image

tasa_m, super za vaju, da sta se lahko tak dolgo dojiliuser posted image Jaz sem si tudi full želela, pa mi ni bilo dano. Sem se dosti presekirala zaradi tega. Ampak sem se počai sprijaznila. Zdaj upam samo na to, kot si že napisala, da se polivanje čimprej konča.. Kak je pa Lija sprejela AM?

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 289
2.11.2009 8:20:53   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: rina22

... Kak je pa Lija sprejela AM?

uh, prave kolobacije sva imele glede tega. Sem ji probala najmanj štiri AM pa ni hotela nobenega, niti kravjega ne..raje nič ni jedla zvečer oz. je popila samo čaj pa je šla spat. Pol pa sem probala še Novalac, noter sem ji dala žličko kakaoa pa je sprejela. Tak da ima pač zdaj čokoladno mleko user posted image .

Midve pa bova počasi šle proti mestu..sva ob 9h zmenjeni s kolegico, katera bo mi nardila oblekco in kapico za Lijo za božička, da bomo lahko mal voščilnice okol pošiljali user posted image . Bom jo kar v kombinizon oblekla, ker mi nekam čudno deluje zunaj. Upam,da naju dež ne dobi user posted image Če pa pa bova šli pač z busom domov,saj nebove šle prvič user posted image

(odgovor članu rina22)
Neposredna povezava do sporočila: 290
2.11.2009 8:35:01   
ly117
Jutro!

No pa da se še jaz pridružim v klubu nenaspanih. Samo pri nas ni bil kriv Luka ampak jaz. Sem se kuj nekaj prebujala.

(odgovor članu tasa_m)
Neposredna povezava do sporočila: 291
2.11.2009 8:36:27   
ly117
Saš vse naj, naj za 7 mesecev. user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In bravo za sedenje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 292
2.11.2009 8:45:23   
botrca
Dobro jutro user posted image ,

me vseeno sprejmete, čeprav sem spala...malo ampak sem spala. Gledala sem film na pop tv do 1h. Jan je prespal celo noč v svoji postelji user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image .

Rina22 dobrosošla v klub samih dobrih mamic, lušnih žena in čvekic...user posted image ...se boš sama prepričala na naslednjem kafetkanju ki ga bomo imeli kdaj...user posted image ...ne vem še.

Saš...user posted image  user posted image ...za 7. mesec...mami matcar pa user posted image  user posted image  user posted image . Kako čas hitro beži. Pa za sedenje user posted image  user posted image  user posted image .

Ly117 kaj ti je bilo, da si slabo spala, kriv pa ni bil Luka? Saj jaz tudi nisem takoj zaspala...user posted image .

Tasa_m kaj je Lija ponoči jedla? Kaj ji daš čaj ali AM?

Saraya verjetno še spi...user posted image ...bomo vidli ali se je naspala.

< Sporočilo je popravil botrca -- 2.11.2009 8:46:00 >

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 293
2.11.2009 8:47:07   
botrca
Jaz pa pijem user posted image , Jan počiva na kavču, ker je jedel...zdaj ga grem preoblečt pol pa ne vem še kaj bom. Zopet sva sama celi dan...kak predlog?

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 294
2.11.2009 8:53:16   
ly117
Botrca pojma nimam zakaj sem tak slabo spala. Vglavnem sem imela rahel spanec pa skoraj vsako uro sem se zbudla. Luka pa je danes potegno do pol4. Eno uro več kot ponavadi. Pol pa je bil že ob 7-ih gor. Je to njegova ura po novem. user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 295
2.11.2009 8:53:39   
tasa_m
IZVIRNO SPOROČILO: botrca
Tasa_m kaj je Lija ponoči jedla? Kaj ji daš čaj ali AM?

naredim ji AM, ker po čaju je na 3 ure gor, to pa mi nea paše user posted image . Sem probala že z vodo, ker so rekli da tako user posted image odvadiš od zbujanja ponoči in pri nam ni haska. Lija pije ponoči tud vodo..sm da teče user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 296
2.11.2009 8:54:00   
rina22
tasa_m, dobro si namislila tole z mlekcemuser posted image user posted image Glavno, da sta obe zadovoljniuser posted image user posted image
Jaz tudi čakam, da se Timeja zbudi, pa da bo malo lepše vreme (če bouser posted image ), da greva malo na zrakauser posted image

botrca, HVALA tudi tebi za dobrodošlico user posted image user posted image Ja, na kofetkanju se vam bom rade volje pridružila, ko bouser posted image user posted image
Tudi midve bova skoraj cel dan sami.. Pa tudi nimam ideje, kaj početuser posted image user posted image

ly117, jaz sem pa imela prejšnji teden težave s spanjem.. Ko se je Timeja ponoči najedla, nisem mogla nazaj zaspati.. Samo mene je nekaj mučilo.. Zdaj je pa že ok user posted image

Tak, jaz sem pa v miru spila kavico, Timeja še kar pančka, jaz pa grem sedaj - saj ne moreš verjet - brat zapiskov za izpit. Imam namen narest en izpit decembra. Upam, da mi rata.. Zdaj imam tako voljo, da bi jo bilo škoda spustitiuser posted image user posted image

pa-pauser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 297
2.11.2009 8:55:19   
Rubin.
Dobro jutro vsem

user posted image

Danes si pa lahko tole zapojem http://www.youtube.com/watch?v=P-_ijZhbme0

Matcar - greš danes za Lj?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 298
2.11.2009 9:01:52   
ly117
IZVIRNO SPOROČILO: Rubin.
Danes si pa lahko tole zapojem http://www.youtube.com/watch?v=P-_ijZhbme0

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Rubin.)
Neposredna povezava do sporočila: 299
2.11.2009 9:18:35   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: ly117

Botrca pojma nimam zakaj sem tak slabo spala. Vglavnem sem imela rahel spanec pa skoraj vsako uro sem se zbudla.

user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 300
Stran:   <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  10 11 [12] 13 14   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Pesem za moža, ki ponoči spi, namesto da b...
Potem ko je večino noči prebedela s svojim dojenčkom, medtem ko je njen mož spal, se je neka mama odločila, da bo ob šti...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?