Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:05:01
|
|
|
|
tasa_m
|
Rina22 dobrodošla in prijeten čvek ti želim . Tvojo srčico pa bom doodala na seznam, tak da HVALA za podatke . No, midve z Lijo sva že gor. Današnja noč je bila kar vzdržna, čerpav je vsake toliko časa začela ful jokat Pol sem pa jo dala k nama spat pa je zaspala do 6h, ko pa je spet jokala. Na koncu pa sem ugotovila, da dokler ni prdnilča, tak dolgo jo je matralo..revica mala. Zdaj pa s flašo po steni razbija , jaz pa grem k zajtrku (danes je ponedeljek in sem spet na "čiščenju"-imam samo kafe in vodo za zajtrk ). Nič, gres seznam porihtat, se tipkamo še kaj..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:16:57
|
|
|
|
rina22
|
Dobro jutro tasa_m, tudi tebi HVALA za dobrodošlico In hvala, da me boš dodala na seznam Imaš ločevalno dieto? Jaz sem pa danes lahko kar dolgo spala v enem kosu Timeja je zaspala pol devetih, jedla ob enih, potem je zaspala do pol sedmih, se najedla, zdaj pa spet dalje spi Me je full presenetila.. Včeraj zvečer je bila mala tečka, ne vem, upam, da se je kaj ne loteva kakšen prehlad..
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:19:33
|
|
|
|
tasa_m
|
NAŠI SONČKI Saraya A. 09. 05. 2005 M. 27. 08. 2008
Vrtnica79 L. 23. 10. 2001 V. 28. 11. 2007
Matcar Lea 03. 03. 2001 Maks 24. 12. 2007 Saš 02. 04. 2009
Botrca Lena G Marta82
tasa_m
doris04
Mala Čebelica Ly117 Christiana21
Rubin. Lara 02. 08. 2005 Gaja in 19. 06. 2009 Zoja 19. 06. 2009
Shadow Ajda 21. 07. 2009 Simon 21. 07. 2009
elevitka
Nebo Nika 29. 04. 2003 Rok 28. 07. 2009 Nejka000 Rina22
< Sporočilo je popravil tasa_m -- 2.11.2009 7:21:55 >
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:34:56
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m, lep seznamček SAŠ, VSE NAJBOLJŠE
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:37:33
|
|
|
|
tasa_m
|
rina..ne, nimam ločevalne, samo vsak ponedeljek se čistim z vodo, za kosilo pa pojem kakšen jogurt. Probam se držat, če mi uspe OK, drugače pa tud nič ni narobe. Za seznam pa upam, da ti je všeč ta morska deklica ..je težko najt male animacijske figure, da se ne ponavljajo preveč. A se še dojita ali sta na AM?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:39:07
|
|
|
|
matcar
|
Jutro!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:40:17
|
|
|
|
matcar
|
Rina22,dobrodošla še iz moje strani!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:42:14
|
|
|
|
matcar
|
Jaz pa sem danes spala za en drek,sta spet imela izmenično ibunge,ne vem,kaj je to krivo. ,ko vedno tak lepo spita oba. Saš pa je danes uradno 7.mesečnik! Lepo,da ste se spomnile,babike! Pa moram vam povedat,da že sami sedimo!
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:46:16
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m, morska deklica je čudovita Hvala ti Jaz je na žalost ne dojim več Sva se samo kratek čas dojili, ker sva imeli težave od 5. tedna naprej pa tak mora pit AR, ker je polivala in od takrat naprej tak več ne pride v poštev dojenje. Je po dojenju še bolj polivala in tudi pit več ni hotla, tak da sem si še nekaj časa pumpala mleko, ampak sem si ga čez čas napumpala 20 ml na dan, kar pa tak ni nič Sicer mi je P predlagala, naj ji začnem počasi spet dajat "navadno" mleko, ampak zdaj, ko pije AR, še bolj poliva po "navadnem", kot je prej, ko je pila samo "navadno" formulo. Me pa full skrbi, ker je bila v bolnici, ko je bila stara 5 tednov zaradi polivanja, kjer so ji dali AR in naredili so ji UZ trebuščka, pa so tedaj rekli, da je to čisto banalna stvar in da se bo stvar uredila v roku meseca in pol, najkasneje v roku dveh mesecev, zdaj je pa stara 12 tednov, pa je še huje - vsaj meni se zdi.. matcar, HVALA za dobrodošlico
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:48:36
|
|
|
|
rina22
|
Aja, še to - tasa_m, super, da ti uspeva jaz se pa nikakor ne morem odločit, da bi začela delati kaj na tem, da bi šle kile dol Bo že To je super začetek, samo voljo moraš met
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 7:58:38
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Jaz pa sem danes spala za en drek,sta spet imela izmenično ibunge,ne vem,kaj je to krivo. ,ko vedno tak lepo spita oba. Saš pa je danes uradno 7.mesečnik! Lepo,da ste se spomnile,babike! Pa moram vam povedat,da že sami sedimo! welcome to the club nenaspanih današnji dan jeiii, bravo Saš za sedenje!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:00:30
|
|
|
|
tasa_m
|
ojoj, Rina upam,da se s polivanjem čimprej konča! Meni Lija ni kaj dost polivala, pri enih 7 tednih je malo polivala pol pa konec. Midve sva se pa ves čas dojili..do 7 mes, zdaj pa sva pristali na AM.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:06:28
|
|
|
|
rina22
|
Kak sem slepa, sploh nisem vidla, kaj si napisala, matcar. Upam, da bo današnja noč boljša in da boš tudi čez dan imela kaj več miru. Kaj pa veš, lahko bosta čez dan nadoknadila BRAVO za sedenje tasa_m, super za vaju, da sta se lahko tak dolgo dojili Jaz sem si tudi full želela, pa mi ni bilo dano. Sem se dosti presekirala zaradi tega. Ampak sem se počai sprijaznila. Zdaj upam samo na to, kot si že napisala, da se polivanje čimprej konča.. Kak je pa Lija sprejela AM?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:20:53
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: rina22 ... Kak je pa Lija sprejela AM? uh, prave kolobacije sva imele glede tega. Sem ji probala najmanj štiri AM pa ni hotela nobenega, niti kravjega ne..raje nič ni jedla zvečer oz. je popila samo čaj pa je šla spat. Pol pa sem probala še Novalac, noter sem ji dala žličko kakaoa pa je sprejela. Tak da ima pač zdaj čokoladno mleko . Midve pa bova počasi šle proti mestu..sva ob 9h zmenjeni s kolegico, katera bo mi nardila oblekco in kapico za Lijo za božička, da bomo lahko mal voščilnice okol pošiljali . Bom jo kar v kombinizon oblekla, ker mi nekam čudno deluje zunaj. Upam,da naju dež ne dobi Če pa pa bova šli pač z busom domov,saj nebove šle prvič
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:35:01
|
|
|
|
ly117
|
Jutro! No pa da se še jaz pridružim v klubu nenaspanih. Samo pri nas ni bil kriv Luka ampak jaz. Sem se kuj nekaj prebujala.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:36:27
|
|
|
|
ly117
|
Saš vse naj, naj za 7 mesecev. In bravo za sedenje .
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:45:23
|
|
|
|
botrca
|
Dobro jutro , me vseeno sprejmete, čeprav sem spala...malo ampak sem spala. Gledala sem film na pop tv do 1h. Jan je prespal celo noč v svoji postelji . Rina22 dobrosošla v klub samih dobrih mamic, lušnih žena in čvekic... ...se boš sama prepričala na naslednjem kafetkanju ki ga bomo imeli kdaj... ...ne vem še. Saš... ...za 7. mesec...mami matcar pa . Kako čas hitro beži. Pa za sedenje . Ly117 kaj ti je bilo, da si slabo spala, kriv pa ni bil Luka? Saj jaz tudi nisem takoj zaspala... . Tasa_m kaj je Lija ponoči jedla? Kaj ji daš čaj ali AM? Saraya verjetno še spi... ...bomo vidli ali se je naspala.
< Sporočilo je popravil botrca -- 2.11.2009 8:46:00 >
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:47:07
|
|
|
|
botrca
|
Jaz pa pijem , Jan počiva na kavču, ker je jedel...zdaj ga grem preoblečt pol pa ne vem še kaj bom. Zopet sva sama celi dan...kak predlog?
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:53:16
|
|
|
|
ly117
|
Botrca pojma nimam zakaj sem tak slabo spala. Vglavnem sem imela rahel spanec pa skoraj vsako uro sem se zbudla. Luka pa je danes potegno do pol4. Eno uro več kot ponavadi. Pol pa je bil že ob 7-ih gor. Je to njegova ura po novem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:53:39
|
|
|
|
tasa_m
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Tasa_m kaj je Lija ponoči jedla? Kaj ji daš čaj ali AM? naredim ji AM, ker po čaju je na 3 ure gor, to pa mi nea paše . Sem probala že z vodo, ker so rekli da tako odvadiš od zbujanja ponoči in pri nam ni haska. Lija pije ponoči tud vodo..sm da teče
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 8:54:00
|
|
|
|
rina22
|
tasa_m, dobro si namislila tole z mlekcem Glavno, da sta obe zadovoljni Jaz tudi čakam, da se Timeja zbudi, pa da bo malo lepše vreme (če bo ), da greva malo na zraka botrca, HVALA tudi tebi za dobrodošlico Ja, na kofetkanju se vam bom rade volje pridružila, ko bo Tudi midve bova skoraj cel dan sami.. Pa tudi nimam ideje, kaj počet ly117, jaz sem pa imela prejšnji teden težave s spanjem.. Ko se je Timeja ponoči najedla, nisem mogla nazaj zaspati.. Samo mene je nekaj mučilo.. Zdaj je pa že ok Tak, jaz sem pa v miru spila kavico, Timeja še kar pančka, jaz pa grem sedaj - saj ne moreš verjet - brat zapiskov za izpit. Imam namen narest en izpit decembra. Upam, da mi rata.. Zdaj imam tako voljo, da bi jo bilo škoda spustiti pa-pa
|
|
|
|
RE: Mariborčanke VI. del 2.11.2009 9:18:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Botrca pojma nimam zakaj sem tak slabo spala. Vglavnem sem imela rahel spanec pa skoraj vsako uro sem se zbudla.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?