|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del
4.2.2010 20:24:49   
teta beta
Srečanje - sem zraven.

Bučka, mi smo datum za zobozdravnika dobili na posvetovalnici pri enem letu (oz. pri 15 m), ampak jaz sem mislila, da je samo telefonska in da ga moram sama naročit, potem sem pa prepozno ugotovila, da je imel že datum in uro. Ampak zdaj še nisem poklicala in ponovno naročila. Razmišljam, če bi ga dala kar k tisti, kjer je že tavečja, čeprav za take male mi ne deluje glih najbolj... kaj bi rekla... pač mogoče ni glih najboljša oz. najprijaznejša.

Ko si srečen, daj z dlanjo udari v dlan...

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 426
5.2.2010 12:06:15   
Jančika_
Se še tu prefučkam za srečanje. Kaj dolgo verjetno ne bom mogla ostati, ker bom že prejšnji večer pustila Vladija brez zize. No, saj je še čas do takrat, mogoče si bo premislil in ne bo več jedel ob enajstih.

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 427
5.2.2010 12:28:48   
žanek
Janči, s seboj ga prinesi, pa bo user posted image . Ne bo ne prvi in ne zadnji na srečanju user posted image , pa da ne bo deža, ko bomo same babe user posted image .

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 428
5.2.2010 14:31:29   
misar
živjo celjske čveke user posted image

sem celjanka, ne več tako na novo preseljena, bo namreč letos že 3 leta kar sem tu. Sem mamica 2 letne Lane in v pričakovanju novega člana.

V Celju imam bolj malo kolegic, saj poznate sceno: služba, po otroka, domov, igranje, spanje...pa se spet cikel obrne.  Kaj malo časa za navezovanje stikov user posted image

pa ravno berem, da se nameravate srečati, pa me zanima ali bi sprejele medse še eno štajersko primorko?? user posted image user posted image

lep pozdrav

čebelica Lana in trotek Nejc

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 429
6.2.2010 15:07:44   
martka
hej, od kdaj pa že ve tipkate tole temo??? mislim zaradi tretjega dela???

Zazri se v otrokove oči, ničesar globljega ne boš našel.

(odgovor članu misar)
Neposredna povezava do sporočila: 430
6.2.2010 15:54:39   
skuštrana
Martka, kakšni 2 leti se  mi zdiuser posted image In nam gre glih fajn, počasi da imaš čas prebrat in sodelovatuser posted image

Čeprav ko pomislim da že 2 letiuser posted image , madona kako čas leti....

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 431
6.2.2010 20:06:28   
Jančika_
IZVIRNO SPOROČILO: žanek

Janči, s seboj ga prinesi, pa bo user posted image . Ne bo ne prvi in ne zadnji na srečanju user posted image , pa da ne bo deža, ko bomo same babe user posted image .

Sej maš prav, bo prišel z mano. Sem omenila Joeju, pa je bil nekam hitro zauser posted image . Po moje ga je že zdaj strah, kako bo sam z vsemi tremi prejšnji večer, pa še blizu ne bom, da bi lahko takoj domov priteklauser posted image .

Skuštrana, tole temo imamo res dve leti, samo smo se že prej dobivale. Mater, saj se niti ne spomnim, kak smo prej čvekale in se dogovarjaleuser posted image ? Na Srečanjih menda ali kako? Bo že več kot 5 let, odkar se dobivamo.

Novinke ste vedno dobrodošle, samo nekako potem redko katera sploh prideuser posted image . Pa je fajn kakšen nov obraz spoznat.

< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 6.2.2010 20:07:19 >

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 432
6.2.2010 21:27:47   
skuštrana
Ja, 5 leto že teče odkar se dobivamouser posted image Mater, se staramouser posted image user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 433
6.2.2010 21:57:20   
HuAnita
oBabe čveke na FB me ni več, če me bo katera kaj rabila, kar po telefonu...user posted image

Malo sem se užalila, potem ko sem nekoga - po moji stari navadi nehote, z namenom, da storim nekaj dobrega - užalila, pa me je poleg njega napiz.dil še M....

Drugače sem pa bila danes ves dan v službi - mislim, da polnih 9,5 uruser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu martka)
Neposredna povezava do sporočila: 434
6.2.2010 22:38:55   
mavo

IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR

Novinke ste vedno dobrodošle, samo nekako potem redko katera sploh prideuser posted image . Pa je fajn kakšen nov obraz spoznat.

Jaz sem prišlauser posted image . In to ravno k Žanek, pet dni pred rokom. Pa prav tako uvožena v Celjeuser posted image . No, ampak zdaj bi pa to precej težko izvedla, ker bom po vsej verjetnosti v porodnišnici takrat, pa še ne bom več celjankauser posted image . Naslednji vikend se namreč dokončno preselimo. Pol bom pa itak preveč fina, da bi se z vami štajerkami družlauser posted image user posted image user posted image . Tako da, misar, ti lahko mene zamenjašuser posted image .
Ja, pa Snorlax in Skabi pozdravite tudi v mojem imenu, če se boste videle.

Nekoč bomo tudi mi dobili vrtec...

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 435
7.2.2010 13:53:01   
Janeja
Mavo, ti važička. A zdaj ko greš med žabarje boš pa prefina za nas user posted image Še žal ti bo, takih super čvek v Lj ne najdeš user posted image

HuAnita, a ti tole s FB resno misliš? Kaj je pa bilo tolk hudega, da te je takole prizadelo? No, se boš pa tule večkrat javila. user posted image

Jančika, ti ka pripelji malega zraven, mu ne bo hudega, verjemi user posted image

Upam, da se pozdravim do takrat. 14 dni že kašljam in smrkam in ker je bilo vsak dan slabše, sem v četrtek pristala na AB. Pa še vedno ni nič boljše user posted image

Aja, vse ki ste mi bile prpiravljene posodit pustni kostum za Leo - hvala, vendar sem ga danes dobila. Lea bo en lep metuljček in tole ji je prav pisano na kožo. Že cel dan leta po hiši s krili, tipalkami in kiklico. user posted image
Bi pa rabila en usnjen brezrokavnik za Jana, ki bo kavboj. Imam samo klobuk, pas in pištolo. Ostalo moramo pa improvizirat. Kavbojke imam, kakšno karirasto srajco bomo tud kje našli, brezrokavnika pa nimam, pa bi ga kavboj skor moral imet, a ne?

(odgovor članu mavo)
Neposredna povezava do sporočila: 436
7.2.2010 22:53:56   
barika
helow user posted image

Janeja, ti  k si stručko user posted image , eno vprašanje.
predsobo imam namen pobarvat na živo rumeno barvo, od tal gor (v višini pol metra) bi pa dala tisto zadevo, ko se jo lahko obriše. a se ta zadeva (ki ne vem, kako se ji reče) dobi v barvi, ki jo želim imeti v predsobi ali je brezbarvna user posted image user posted image

upam, da me razumeš, kaj ti hočem povedat user posted image user posted image

aja, a trgovino za fizične osebe imate  na Ložnici, proti firmi Novem??

MAVO, afna ljubljanska, srečno pot v Rim!!!user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 437
8.2.2010 13:47:03   
Janeja
Barika, nisem ti jaz noben stručko za hiše, za to so moji drugi sodelavci zadolženi. Lahko me vprašaš pa karkoli v zvezi z lakiranjem avta. user posted image
Ne resno, kolker je meni znano, imamo mi pralne barve, ki se zmešajo v izbranem odtenku.
Obstaja pa tudi transparenten premaz, ki se namaže povrh izbrane barve. Ta je pa potem še bolj pralen kot niansirana barva. Za tega pa nisem ziher, al ga imamo ali ne? user posted image   Lahko se pozanimam in ti javim v sredo, če ni prepozno. Jutri imam namreč še dopust.

Trgovina je pa na Ložnici, ja. Če greš čez celo Ložnico, potem smo prvi na cesti proti Novemu. Lahko pa zdaj prideš do nas po novi cesti direkt iz obvoznice proti avto cesti. Potem se pa najprej pelješ mimo Novema in smo mi na koncu.

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 438
8.2.2010 14:41:10   
barika
Janeja, hvala!

SE ne mudi, mala bom šele v marcu, če bo vse po sreči. user posted image

(odgovor članu Janeja)
Neposredna povezava do sporočila: 439
8.2.2010 21:50:13   
Naty*Taja
Oj babike! Če kaj vmes ne pride, pridem obvezno tudi jaz do Žaneka - hvala za obvestilo, ker na net skor ne pridem včas...oz, pridem po kakih dveh dneh in potem kr hitro moram dol...

Martka in Misar - valda je tak, kot pravi (kira že user posted image ) fajn nove obraze spoznat! Še posebej, če imajo fajn nedomač dialekt (al kako že) Jebela cesta, jaz imam pa res možgane na off, al pa so mi začeli odpovedovat! Se ne spomnim zadev za nobeno ceno! Aja Martka, pa medve se tako že poznava - dej še katero od onih povabi, ko ste na oni temi...bi se mogle enkrat na eni združit. Ja, so ene tri teme al kako. Bethany, pa to...

Janči, dej no cukra s sabo pripelji -  a veš kako je mala od ,mislim, da Jasne, spala tam ko bubica...

MONTIGNAC

(odgovor članu barika)
Neposredna povezava do sporočila: 440
8.2.2010 23:09:06   
smrček
No, da se še jst pofočkam, če ne bo višje sile pridem.

Ali prideta tudi Skabi in Snorlax??

Ja, v ponedeljek začnem hujšat. Jasno?

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 441
9.2.2010 11:17:35   
skuštrana
Hojla...

Eh, vam kar zavidam to srečanjeuser posted image Grrrr...

Mi smo ok, Oton je začel na veliko plazit, nič več ni varno pred njim. Je pa full smešen, povsod ga je dosti, pa tak mali, sitan in dinamitanuser posted image user posted image Sem že kar malo pozabila kako je to, mi je že par neumnosti ušpičil - polil je vedro polno vode in cilitauser posted image user posted image ko sem čistila voziček...Ne me spraševat zakaj sem s cilitom čistila voziček, trenutna inspiracija pač.

Naty, vaš že plazi?

(odgovor članu teta beta)
Neposredna povezava do sporočila: 442
9.2.2010 17:03:52   
žanek
IZVIRNO SPOROČILO: smrček
Ali prideta tudi Skabi in Snorlax??

Zaenkrat mi še niso sporočile.

Zaenkrat so/ste potrdile (popravite, dopolnite):
- jančika + Vladi
- Janeja
- Pikecpokec
- MarjanaR
- Naty-taja
- HuAnita
- Smrček
- teta beta
- martka
- misar?
- jana81?
- ...

< Sporočilo je popravil žanek -- 9.2.2010 17:04:21 >

(odgovor članu smrček)
Neposredna povezava do sporočila: 443
10.2.2010 11:01:43   
HuAnita
Pri nas zgleda takole: ata v šoli v naravi 5 dni in noči (no, še 2!!!): jaz še vedno na bolniški zase, zdaj pa je  Capinka nabasala vodene koze... In se že veselim, da jih bo po 14 dnem fasal še mali...
(po moje mi moja šefica itak ne verjame nič več - jaz zdaj 4 teden, kar kao ne delam, evo, pa en otrok boln, potem bo drugi.... mislim, za znoret...)
Danes je pri nas še od frendice hči tu, ki pa še fejst kašlja, koze prebolela, tako da imam čas urejat zadeve, račun, prek spleta user posted image user posted image user posted image   Sta že ene 4 kostume za maškare sprobali, tako da je pestro...

Skabi sem spet srečala - v ponedeljek, ko smo še bili brez koz, smo šli v otroški muzej, tam smo bili sprva samo my family s taščo in Skabi - all family....

Snorlax pa ima dneve napete kot špagete - toliko dela s starejšim sinom, da ne folga niti na splet pridet, kaj šele na obisk, kamor jp že enega pol leta vabim....

Janeja - hja, FB za zdaj še na hladnem, najbolj me prizadene to, ker se nimam za hudobnega in škodoželjnega človeka, pa sem pač nekaj dobronamernega napisala, pa je cel halo in zgodba za umret iz tega nastala, tako da vidim, da ljudje tudi meni jasno napisane stavke popolnoma drugče razumejo - čemu potem vztrajati... Vas pa itak imem tule, telefone imamo, dobivamo se, tako da menda bom že preživelauser posted image

Mavo - ljubljaaaaaaska žaba - čim lepši porod želim, pa sporoči, ko nam boš novega Slovenčka ali Slovenko 'pridelala' user posted image

(odgovor članu žanek)
Neposredna povezava do sporočila: 444
10.2.2010 11:04:06   
HuAnita
Aja, še to,
Megi se je profesionalizirala za šivnje gospodinjskih pripomočkov, z njimi gospodinje niso videti nič kaj razočaranouser posted image
Danes nabavila od nje nekaj lepih predpasniuser posted image kov, zraven pa enake borže/malhe, tako, za v šoping..., pa tudi za darilo en mini predpasnik, zraven pa torbico, izdela tudi lepe nadprte oz. tekače za mizo... Da jo malo pohvalim, ker se trudi kjlub izgubi službe, in ičše pot naprej....

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 445
10.2.2010 11:25:08   
Bethany
Kdaj in kje pa imate to srečanje? Se mi ne da listat in brat nazaj user posted image , pa računalnik je nekam čudno počasn dans user posted image user posted image

Naty, tista druga tema čvekanja celjskih mamic je čist zamrla...

(odgovor članu HuAnita)
Neposredna povezava do sporočila: 446
10.2.2010 13:13:30   
Naty*Taja
Bethany - Ja, sej sem še en čas spremljala, potem pa ni blo nič kej novega pa nisem. No tole srečanje je pa pri Žanek. Malo preden bi k meni zavila čez opoko greš levo k njej, tak da ti ne bo težko najt. Lahko pa gremo skupi, če seveda do takrat kej vmes ne pride.
Je pa 27.2. Pa Martka se je tudi tule javla - dej jo pobaraj, da pride zraven. Ne vem točno kolk jih kej tule pozna. verjetno že katero. No se slišimo prej.

MONTIGNAC

(odgovor članu Bethany)
Neposredna povezava do sporočila: 447
10.2.2010 13:16:02   
Naty*Taja
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

Hojla...

Eh, vam kar zavidam to srečanjeuser posted image Grrrr...

Mi smo ok, Oton je začel na veliko plazit, nič več ni varno pred njim. Je pa full smešen, povsod ga je dosti, pa tak mali, sitan in dinamitanuser posted image user posted image Sem že kar malo pozabila kako je to, mi je že par neumnosti ušpičil - polil je vedro polno vode in cilitauser posted image user posted image ko sem čistila voziček...Ne me spraševat zakaj sem s cilitom čistila voziček, trenutna inspiracija pač.

Naty, vaš že plazi?

Sem se nasmejala zdej! Ne, naš ne plazi, se da na vse štiri tako, da noge stegne, potem se pa vsede. Se pa vsepovsod dvigne ob opori in jo mašira sem in tja. V stajci, ob stolih, sedežni. Pa tudi za rokce že lepo gre. Zgleda, da bo preskočil životinjsko fazo! user posted image

MONTIGNAC

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 448
10.2.2010 13:25:32   
Meggi
Huanita... zardevam, user posted image  zeeeeeelo. Hvala lepa. Uživam pa res zraven tega user posted image
Če bo katera pošpegala,  http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/. Dokler ekipa RR, ne pobriše user posted image user posted image

Še mal fali pa bomo kot eskimi tule na hribu zametani, pa mal too much je že no. Aja imamo pa res naravno bob stezo in drsališče hkrati, to pa tud neki velja ne?

Imejte se in varno na cestah.

malo igrivosti in veliko barv nam polepša dan... pa tudi če je samo firtuh... prijetno poletje

http://taja-tekstilneustvarjalnice.blogspot.com/

(odgovor članu Naty*Taja)
Neposredna povezava do sporočila: 449
10.2.2010 20:37:54   
Janeja
Meggi, kaj ti nisi več pri "sosedih"? Kaj to HuAnita nekaj omenja da si brez službe?
Kaj sem kaj spregledala? user posted image

Sicer pa res kapo dol pred tvojimi mojstrovinami. Super luštne in uporabne stvari ustvarjaš. user posted image

(odgovor članu Meggi)
Neposredna povezava do sporočila: 450
Stran:   <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  16 17 [18] 19 20   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kdaj ukiniti dnevni počitek otroka?
Nekateri otroci že zelo hitro pokažejo znake, da jim je popoldanski dremež preveč, spet drugi ga nujno potrebujejo. Kako...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Jaslice ali varuška
пеперутка16

Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?