Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 27.1.2010 21:15:44
|
|
|
|
teta beta
|
Ja, tuki se pa res dogaja . Huanita, v soboto smo se peljali mimo vas in vidim, da tudi izpred vaše hiše ravno štarta avto. In sem ti že začela pisat sms, če boste vi tudi pozni, pa sem se spomnila, da si na bolniški .
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 27.1.2010 21:26:44
|
|
|
|
žanek
|
Skuštrana, ti pa imaš enih zadev za porihtat, ko prideš v Slo . Punce, kaj pravite na kakšen večerni čvek? Že nekaj časa ga nismo imele, bi prav pasal, pa skabi in snorlax že nisem dolgo videla. Je katera za? Jaz sem takoj .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 28.1.2010 8:46:13
|
|
|
|
Naty*Taja
|
JAaaaa ŽANEK!!! Dejmo se kej načvekat kako soboto al pa petek zvečer. Joj bi pasal. Pa jaz tudi onidve pogrešam. Škoda, da se nič več ne javta - le kaj se dogaja z njima? Skuštrana - kot smo ugotovili - starejša ko si , manj si resna! Se mal hecam. Je pa res, da moraš kr n eki poštimat, ko prideš. Tako da je najbolje, da si zrihtaš varstvo in en dan razkiraš za to. Glede monustima se mi je pa tak zdelo,d a bo neki takega. Jaz ga pa kr pridno dajem in tudi sama jem...po moje bi me zdejle spet vrglo, če nebi tolk delala na preventivi (pomaranče, limone,monustim, sprehodi...) Pravkar vdihavam pa še zeliščno olje od Juta, pa s kremo materine dušice se mažemo - kr pomaga proti kašlju. Tavečjadva nič več ne pokašljujeta, tako, kot prejšnje zime. Tako da mene niti ne moti tale mraz, prav fino je. No pa sem nabluzila. Jana - fajn, da ste zrihtali tegale jezička. Zdej pa uživancija z bebico. Naš pa že kr sam mašira ko se drži. Povsod se dvigne in potem raca - okrog po sedežni, stajici, ob stolih. Pa se kr samo z eno rokco ponavadi drži in mu čisto lepo laufa. Kam hudiča se mu tolk mudi. Po moje, da hoče spomladi na igrišču nogomet igrat z Marcelom. No zdej pa grem hitro mall spucat, ko mali spi...lepo se imejte in upam, da se kmalu vidmo. !3.2. imamo mi občni zbor, tak da ne se za tisti datum zmenti prosim.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 28.1.2010 12:47:40
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Na hitrco... Jančika... Fajn, da ste porihtali težavico in bo sedaj bolje. HuAnita... Upam, da si si že opomogla. mavo... Mogoče vam bo pa le uspelo... No, že delo kliče. Lp
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 28.1.2010 21:09:00
|
|
|
|
Jančika_
|
Bonnie, kak si pa ti kej? Vse OK? Ja, čvek, bi bilo fajn! Samo če se bomo tu prek menile, se ne bomo nič zmenile. Bo boljše telefone v roke vzet, ko se zmenimo, kje bo. Žanek, pri tebi? Pa kdaj? Jaz ne morem 20. in 26. februarja, drugo je kul.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 28.1.2010 21:48:21
|
|
|
|
jana81
|
no če mi bo datum kul, bi vas tud jst rada spoznala ..
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 29.1.2010 9:30:34
|
|
|
|
žanek
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Ja, čvek, bi bilo fajn! Samo če se bomo tu prek menile, se ne bomo nič zmenile. Bo boljše telefone v roke vzet, ko se zmenimo, kje bo. Žanek, pri tebi? Pa kdaj? Jaz ne morem 20. in 26. februarja, drugo je kul. Ja, lahko! Povejte, kdaj večini odgovarja? Jupi, se že veselim .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 29.1.2010 11:40:38
|
|
|
|
jerebica
|
jap, jaz bi tud prišla mal čvekat, da vam mal poročam kako je/bo v novi službi. V pondeljek zdaj res začnem, pa najprej sam na 4 ure, pri plači bo mal tak , drugač bo pa kr fajn, če bo bolj na izi s cajtom, bom mela malega še doma do septembra, pa bo kr fajn če bova še lahk mal več skupi. kaj pa bodo vaši pikci kaj za pusta, mi bomo pajkeci, bomo mal sami ustvarjal kostume. Lp
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 29.1.2010 20:36:33
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana81 no če mi bo datum kul, bi vas tud jst rada spoznala .. No fajn, lahko greva skupaj, če hočeš. Jaz načeloma lahko ostanem tam nekje do polnoči, tako kot zdaj kaže s tamalim. Imam pa sedem zicev v avtu, tak da lahko pravzaprav vse iz Sp. Savinjske peljem . Aja, sta te moja mulca oblajala zadnjič, praviš . Joj, to imata neko foro, da stojita za ograjo in se vtakneta v vsakega, ki pride mimo . Včasih se skrijeta za živo mejo in se dereta za ljudmi. Me je prav sram na trenutke .
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 29.1.2010 21:22:30
|
|
|
|
Janeja
|
Oooo, kaj jaz vidim - čvek na vidiku Itak, da sem takoj za. Kdaj? 20.2. tud meni ne paše, ker bomo imel fešto za 2 RD, ostale vikende v februarju pa imam zaenkrat še fraj. Pust: A ima katera kak bolj mini pustni kostum za posodit za našo Leo? Zdaj nosi št 98. Glede na to, da se do zdaj za v vrtec še nikoli ni hotela oblečt - afnala se je samo doma - mi je mal brez veze nekaj kupovat, da bo potem najverjetneje v vrečki ležalo. Posvetovalnica: a se niste Celjanke nekaj pritožvale, da imate posvetovalnice z nekajmesečno zamudo? No, v Žalcu so dali Lei datum za posvetovalnico za 5 let 14 dni PREDEN bo sploh stara 5 let. To je pa že druga skrajnost, sploh pri Lei, ki je bila itak 4 mesece prehitra in bi morala biti stara 5 let šele junija.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 30.1.2010 10:28:16
|
|
|
|
Janeja
|
Ne posvetovalnica - SISTEMATSKI! Sem že včeraj, ko sem pisala vedela, da nekaj ni OK, pa mi ni proradilo, kaj je narobe...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 30.1.2010 20:05:58
|
|
|
|
teta beta
|
Janeja, naša je bila lani zdravnica, imela je belo krilo, zgornji del, kapico in zraven zdravniški kovček od igrač. Pa tudi nekje številka cca 98. Če bi jo zanimalo, ti lahko posodim.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 30.1.2010 20:33:13
|
|
|
|
Jančika_
|
Janeja, pri nas imamo na voljo enega Spajdermena brez pokrivala, hehehe. Verjetno ti ne pride prav . Sta pa res hitro dobili datum za sistematskega. Vasja bi ga naj imel 3. decembra, torej s štirimi meseci zamude, pa sploh ni šel,, ker sem tisti dan rodila in je bila že itak cela štala, ne pa da bi še njega morali vlačit v ZD. Zdaj bo pregled kar združen s tistim pred vstopom v šolo. Pa me je spet zadelo - šola! Ne morem verjet, da gre Vasja letos. Februarja je vpis, kar malo hitro mi je to vse skupaj. Pa kaj češ, tak to gre. Joj, v četrtek imam pa z Vladimirjem cepljenje in sva naročena ob sedmih zjutraj. Bedniki. Vedno bolj se mi zdi, da bom klicala in prestavila, jim bom že nekaj napletla. To ni normalna ura, no. Ali se samo meni zdi???
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 30.1.2010 20:59:36
|
|
|
|
Janeja
|
Teta beta, mogoče te pa res pokličem. Mi še sestra nekaj rihta, če ne bo nič, se slišiva. Hvala. Jančika, spiderman - z ali brez glave - ne pride v poštev. Že itak jo imajo vedno vsi za fantka A Vasja gre pa res že v šolo? Je pa res htro minilo. Pa ob 7h imet cepljenje z dojenčkom je res nečloveško. Se čist strinjam. Še meni se zdi hitro, ko ima Lea ob 7.30 sistematski.
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 1.2.2010 7:46:51
|
|
|
|
Meggi
|
A ste vidle kaj je to Ledena zimska idila zraven še polna luna? Ostanite na toplem!
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 1.2.2010 8:12:04
|
|
|
|
bučkabb
|
ja zdaj pa res mamo zimsko idilo, pa sej tud to mora bit, čeprav je mal zamudila, bi blo boljš če bi bila takšna idila čez praznike, a ne no ta mesec je še lahko vsaj tam do počitnic, da bojo imeli otroci vedelje, pol pa se naj počas poslovi .... glede čveka pa res ni slaba ideja, kje bi pa to bilo, mislim v katerem kraju? Lep zimski pozdrav!
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 1.2.2010 19:18:37
|
|
|
|
smrček
|
Ojla, Čvek, tudi jaz pridem, kadarkoli kamorkoli Janeja jst imam še enga zajca, je Gašper bil lani. Kostumček je bel z kapico in uhlji.
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 1.2.2010 22:13:31
|
|
|
|
HuAnita
|
Teta Beta- ob sobotah tudi sicer HB redko delam Meggi - nore stvari izdeluješ... Jaz bi poleg predpasnikov naročila še eno torbico zame. Pogoja sta, da je velika in da ima nekaj žepkov znotraj - za mobi, kuli, denarnico... Srečanje - sem vas mislila jaz povabiti??? Pa drugič... Vse vas pozdravlja zelo zasedena Skabi - je bila danes pri nas z njenimi 3 fantiči...
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 2.2.2010 20:23:28
|
|
|
|
Bonnie_RR
|
Čer. Par minut miru... Nik je nekaj prehlajen in kašlja (noč je bila katastrofalna - nič nismo spali), drugače smo ok. Js še ta teden delam, potem sem doma. Začnem že "porodniško"... Stanje je zaenkrat fajn - trebuh hiro raste, bejbi je pravi akrobat, naslednji ponedeljek imamo pa morfologijo. maškare... Nik bo menda gusar (itak so zdej vroča tema) - "pripomočke" že ima, manjka nam še obleka. Bomo verjetno kaj skombinirali. Je pa zadnje čase tud nekaj o spidermanu govoril, pa sva ga uspela prepričat, da ima za gusarja že skoraj vse, za spidermana pa nimajo tako majhnega kostuma. No, glede na ne preveč veliko navdušenje nad maškarami pa dopuščamo tud možnost, da na koncu ne bo nič. sistematski oz. posvetovalnica... Pri 3 letih smo bili na vrsti pol leta kasneje, naprej pa ne vem, kako bo. čvek... Čist odvisno, kdaj bo. Bom spremljala debato... Nič, dragi pravi, da je film nared... lp
< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 2.2.2010 20:24:36 >
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 3.2.2010 14:17:49
|
|
|
|
Jančika_
|
Naša dva bosta tudi gusarja, padron, PIRATA , ne dovolita drugega izraza. Sem kupila v Hoferju oblačila. Kajetan še ni bil vabljen na sistematski, pa je star 3 leta in pol. Psihologa in zobarja je imel že septembra, tole pa kr neki zavlačujejo. Aja, tisti pregled z Vladimirjem jutri ob sedmih zjutraj - sem klicala in prosila, da bi prestavili, pa se je izkazalo, da sva bila naročena samo na kontrolo teže. Mislim wtf, mali se je prvi mesec zredil 1,2 kg, kakšna kontrola ? Pa zgleda, da je to zdaj serijsko. No, pol me je pa vprašala, kak se mi zdi zdaj, pa sem rekla, da vredu. In je rekla, da pol nama pa ni treba hodit. Znanstven pristop .
< Sporočilo je popravil Jančika RR -- 3.2.2010 14:18:22 >
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 3.2.2010 14:21:33
|
|
|
|
jana81
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika RR Naša dva bosta tudi gusarja, padron, PIRATA , ne dovolita drugega izraza. Sem kupila v Hoferju oblačila. Kajetan še ni bil vabljen na sistematski, pa je star 3 leta in pol. Psihologa in zobarja je imel že septembra, tole pa kr neki zavlačujejo. Aja, tisti pregled z Vladimirjem jutri ob sedmih zjutraj - sem klicala in prosila, da bi prestavili, pa se je izkazalo, da sva bila naročena samo na kontrolo teže. Mislim wtf, mali se je prvi mesec zredil 1,2 kg, kakšna kontrola ? Pa zgleda, da je to zdaj serijsko. No, pol me je pa vprašala, kak se mi zdi zdaj, pa sem rekla, da vredu. In je rekla, da pol nama pa ni treba hodit. Znanstven pristop . wtf ?? od kdaj pa je treba nosit na tehtanje ? nam tega ni bilo treba.. pa 1,2 kg je itak kul..
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 3.2.2010 20:29:43
|
|
|
|
žanek
|
SREČANJE 27.2.2010, vam odgovarja, ga določimo? Srečanje bo pri meni, novinke vabljene, opis poti pa dobite na ZS (sporočite, katera ga še potrebuje).
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 4.2.2010 8:04:37
|
|
|
|
bučkabb
|
ja mi smo tud mel eno poslovalnico ko so naju sam stehtal in zmerl, zdravnici pa nisma nič šle, mislim da je to druga posvetovalnica naša pupika je pa stara 16 mesecov in še zdaj nisma dobile datuma za prvi pegled pri zobozdravniku, mislim da so na naju pozabil in da bom mogla mal poklicat, a ne?
|
|
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 4.2.2010 10:13:32
|
|
|
|
skuštrana
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek SREČANJE 27.2.2010, vam odgovarja, ga določimo? Srečanje bo pri meni, novinke vabljene, opis poti pa dobite na ZS (sporočite, katera ga še potrebuje). Babe, uživajte
|
|
RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del 4.2.2010 15:34:46
|
|
|
|
martka
|
IZVIRNO SPOROČILO: žanek SREČANJE 27.2.2010, vam odgovarja, ga določimo? Srečanje bo pri meni, novinke vabljene, opis poti pa dobite na ZS (sporočite, katera ga še potrebuje). pridem tudi jaz? lp
|
Najbolj brane vsebine v rubriki TOP božične risanke in družinski filmiPreverite seznam najbolj čarobnih, zabavnih ter smešnih božičnih risank in družinskih filmov, ob katerih boste vsaj za n...
Prehlad, gripa ali angina?Smrkav nosek, pordele oči, kašelj, kihanje, razbolelo grlo in splošno slabo počutje – vam je znano? Kako prepoznati, ali...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?