mavo -> RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del (17.1.2010 22:48:06)
|
Žanek, hvala. Ja, lepe slike, ni kaj. Sem pogledala v tvoj album, ker tale facebook je men totalna neznanka. Imam profil odprt, pa se nič ne znajdem[sm=zmeden.gif] Jao, sem res za cajtom. Mah, sva se odločila, da bova stanovanje kar prodala, glede na to, da ni noben od naju iz teh koncev in je tudi malo verjetno, da bi se otroci nekoč sem selili. Za samo oddajanje sva pa verjetno prelena, da bi se s tem ukvarjala, pa še davki se bodo ful zvišali za nepremičnine, v katerih ne živiš. Bova raje kredite odplačala in živela malo bolj na izi[sm=smiley36.gif] O, matr, moja telenovela se počasi začenja...že ne morem več spat ponoči, pa zgaga me stalno peče, pa tečna sem za tri... Pa stalno me more tlačjo...pa še dober mesec imam do konca. Potem pa forume berem in imajo vse ženske že spakirano za v porodnišnico, pa cotke po omarah zložene, pa cel kup stvari nakupljenih (ki jih itak polovico ne bodo nikol rable[sm=smiley36.gif]), jaz pa še to ne vem, kam naj se grem za CR menit. 3 tedne pred rokom moram v P, da dobim datum, ampak še niti ključev od stanovanja nimamo. Sem se pa odločila, da bom rodila tam, kjer bomo živeli. Jao meni!!! Saj potem ne rabim naprej razlagat, da nimam niti omar, kaj šele opranih cot, da bi jih not zložila[sm=smiley36.gif]. Pralni stroj je itak še na lagerju v Mercator Tehnika, sušilni pa čaka v kleti pri mojih ta starih.[sm=smiley36.gif] Nič, grem zdaj probat spat, pa sporočim, ko bo kaj novega, al pa vsaj napišem, kakšne more sem to noč imela[sm=smiley36.gif][sm=jezicek.gif][sm=smiley36.gif]
|
|
|
|