Naty*Taja -> RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del (14.1.2010 20:39:39)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Bonnie_RR naporen letnik ali naporen karakter... No, z našim se da največkrat vse zmenit, tako da ni prehudo. Zjutraj je včasih res tempo, ampak sem že odkrila "zdravilo". Enkrat sem ga milijonkrat najprej lepo, potem že bolj grdo prosila, naj se zrihta, govorila vse možno, pa se je afnal, skakal po postelji in se delal norce. Ko mi je že prekipelo, sem mu samo rekla, da, ko bom js zrihtana, odpeljem psa ven in se odpeljem v službo. Mi ni čist verjel, potem je pa z grozo ugotovil, da se ne zafrkavam, ko sem popakirala psa in ga peljala do vogala. Po par minutah sva prišli noter in tamali me je čakal zrihtan, s čevlji in bundo na sebi. Še zdej zaenkrat to pali - samo rečem, da bom šla, ko bom konc in se že oblači. Potem si bo treba pa kej novga zmislit... BOnni - edino zdravilo za tako obnašanje in bravo, da si ga uporabla! Je pa tako, da če otrok vidi, da ne misliš resno, te resno tudi ne jemlje. Se je treba enkrat organizirat, ata doma met in otročka enostavno res doma pusti in se odpeljat, da vidi, da je resno....Pali stoprocentno! [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley36.gif[/image] Martka - a ne ti Elino paziš? Kaj a nič več, al kako? Ali rabiš samo pomoč?
|
|
|
|