mavo -> RE: Celjske in okoliške čveke, 3. del (2.1.2010 21:33:24)
|
Srečno, zdravo, debelo, veselo, polno zdravja, pa tud nekaj dnarja, pa hudo zabavo, želi vam Mavo! Evo, pa smo tud mi prišli končno domov. Smo imeli mini počitnice v Škofji Loki in na Koroškem. Vmes smo prišli domov samo cunje zamenjat. Je prav pasalo malo izležavanja, ko so babice in dediji za mulcem skakali in ga pedenali[sm=smiley36.gif]. Zdaj pa upam, da čimprej začnemo s selitvijo. Jančika, kuhinjo naj bi dostavili do 20.2., potem pa v roku 3 dni montirali. Jaz bi se najraje do takrat že preselila in šla rodit v Lj, da se ne bomo vozili sem in tja. Bom videla, kdaj bom dobila datum za CR. Upam, da ne bo veliko prej kot 28.2., na rok. Bomo sproti videli, kako bodo šle zadeve. Drugače pa še ne veva, s čim bi zaščitila steno med spodnjimi in zgornjimi elementi. A ima katera v kuhinji pralno barvo namesto ploščic ali stenske obloge v barvi pulta? Me zanima, kako se to obnese, ker bi midva samo prebarvala steno, potem bi pa kasneje dala steklo (zdaj si ne moreva tega še privoščit). Ne bom več s kuhinjo morila, da me ne naženete na drugo temo. Grem se malo na kavč spočit od prehudega počivanja, pa malo možeka polubčkat. Uživajte še jutrišnjo nedeljo, potem pa pogumno novim dogodivščinam naproti!
|
|
|
|