|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
25.11.2009 12:28:53   
rubica
IZVIRNO SPOROČILO: niia

Ljubljančanke se lahko zmenimo za kakšno kavico, sprehod v centru.

mi2 sva za user posted image

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2351
25.11.2009 12:37:38   
rubica
tudi gaja ma nos zamašen, tko, da fiziološka tače v potokih, pa tok joka zravn sam kaj češ.

kiara luštni ste, lepe slikice še posebej pa lepa punčka!

zvezdica frajer koako spi, lep fantek

nea user posted image boga

symona super za uz

ploha kako ste?

ulla bolje?

yelci bošček, upam, da bo hitro bolje!user posted image

vsem bolančkom user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

grem kuhat kosilo

brancin- na sopari+ polenta

za naju pa v pečici+ slan krompir

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 2352
25.11.2009 13:05:16   
ronja
Punce, nimam pojma "o čemu je riječ", samo se vam moram oglasit, da vam povem, da sem TOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOK SREČNAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!
OK, valjda tamalidve sta super, itakuser posted image , lubi je itak super, to že vrabci čivkajo, ampak danes sem šla spet k zobozdravnici pogledat, če je še vse ok (mimogrede: je, nič delala:), 8ke naj tudi počakajo, če še dojim) in je tašča pazla malidve. IN SE JE SKOZ UKVARJALA Z OBEMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Čeprav smo bile same in čeprav je bila tudi ona sama (ni bilo tasta zraven) - kak sem jaz srečna!!! Joj, samo da tako ostane! Kaj bi bilo to fino!

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2353
25.11.2009 13:34:10   
sonček33
Ronja, superca. Čeprav meni se zdi, da si ti en mal preveč obsedna s taščo. Pa en me narobe razumet.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2354
25.11.2009 13:54:22   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ronja, superca. Čeprav meni se zdi, da si ti en mal preveč obsedna s taščo. Pa en me narobe razumet.

Tut jst sem tegamnenja. Pa tut men ne zamertuser posted image

Drgač pa sva bla zunaj 2 uri na sončku, zdaj pa spi.

Tut pri nas se je vrnilo več kot 2x dojenje na dan, upam, da mine hitr. Ponoči pa itak  x-krat dojenje. Ampak sem navajena, ker je tako že od samega začetka, tko da mi ni panika. Ne vem kako bo, ko bo celo noč prespal-pol pa jst ne bom spala, k se bom skus zbujala, hehe.

Pri nas je tako: ko rine prste v vtičnico, ga okaramo, da tega ne sme, nazaj pa dobimo prelep nasmeh in še večje krohotanje.

Pa zdaj je v fazi izsiljevanja in teženja-takoj v ihtav jok, ki mine po 3 sekundah-nadomesti ga spet angelski nasmeh-čeprav ne doseže svojega. Pravi biser je tale moj Anžeuser posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2355
25.11.2009 14:34:22   
ronja

hehe, ma jaz sem obsedena z vsemi, da se dobro razumemo. To je že ulla ugotovilauser posted image . Ma, mene mori vedno, če je kaj narobe, pa ne morem popravit. To sem čisti frik, vem. Ne znam it čez to. Probavam... Saj je že mal boljše, samo vseeno. Ma, rada jo mam. to je prvi problem. drugi je pa, da je fajn, če maš komu otroke dat, da greš recimo kdaj v kino. Pa je škoda, če jih ma nekdo rad, pa mu jih ne moreš dat... Pa škoda, da je skoz en tak grenek priokus... Ma, saj vem, da sem treščenauser posted image . Sam sem vseno vesela, hehe.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2356
25.11.2009 14:51:59   
Zvezdica
ojla

kako ste?

Ulla, kaj bolje?

Da se pohvalim, da je naš patrik danes jedel meso. zmiksano v  zelenjavni juhici. Upam, da ga bo tudi jutri jedel :)

Grem, liam hoče moj rač.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 2357
25.11.2009 15:48:17   
Ulla80
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

user posted image to sm jst že ugotovila..

aha, vidim da ste že ugotovili, da sem ugotovilauser posted image user posted image

resno - ronja sam da se ti da....k men se ne, čist res in čist nič...sej je fajn da se ljudje razumejo, sm za vsako ceno, sploh pa za ceno mojga duševnega zdravja pa niti slučajno. pa men je itak vseen, a se razumemo a se ne, a me kdo mara, al me ne, a je komu prav al mu ni...men dol visi, za te odnose pa res....sej je pa čist vseen u bistvu...jst sem verjetno še mal bl treščenauser posted image user posted image

lubi je z otrokoma na sprehodu...jst sem bolj, dans sm sam trikrat bruhalauser posted image pa kerkrat še zihr bom, sam ajd, to je luksuz....ne vem kaj je to za en vrag, otroka sta ok, tud lubi, tak da glih viroza po moje ni...al pa tud...za vsak slučaj razkužujem za sabo k blesava, lohk pa tud da sm pojedla kej takegauser posted image pa k me prov boli not po vampih, ne želodec, ampak prov komplet vse, po črevesju, ma vsak ovink čutim kak gre user posted image

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2358
25.11.2009 15:52:53   
ronja
ulla, zrihtaj se! to ti delajo odnosi, hehe, podzavestnouser posted image . A kak test si naredilauser posted image ?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2359
25.11.2009 16:03:51   
Ulla80
ma kak test, sm na tabletahuser posted image

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2360
25.11.2009 16:37:56   
ronja
A še nisi slišala: "nobena kontracepcija ni 100%!"user posted image

Sem šla danes, ko sem bila glih v zd pri zobozdravnici, še do g. - no, ne do nje, sam sestre vprašat, koliko časa še lahko nimam m., če je vse ok (oz. a bi jo morala že dobit - nimam pojma, ker prvič sem jo ful kmalu, ko sem še polno dojila na manj kot 2 uri, zdaj je pa kar ni - saj ne da jo pogrešam... sam je dobro vedet, če je to ok). Pa so rekle, da je lahko nimam, dokler dojim, da ni to nič takega. Ok. pol sem pa še vprašala, kok časa misli tole še bolet (ker me zadnje čase že kr dostikrat tko kr ornk boli - ko eni ful hudi m. krči, pa mislim, da bom dobila m., pol je pa ni...), no, potem pa me zezajo, da naj test naredim. Pa povem, da ziher nisem noseča. Pa one kar: mi nič ne verjamemo, kar test naredite! Ma, saj 1. nimam od česa bit, 2. delam teste, če nisem ziher, 3. mi je zmeri slabo, pa ipak neki čutiš, sej veste, krče, pa to..., jaz pa sicer nič ne čutim. sam boli me, kadar sem zmatrana.

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2361
25.11.2009 17:28:33   
Ulla80
ronja 15m po porodu, ob dojenju, je čist ok, če ni m. če po tem cajtu ni še nč, pol je pa menda dobr mal prekontrolirat.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 2362
25.11.2009 18:34:52   
Zvezdica

Pri nas je tako: ko rine prste v vtičnico, ga okaramo, da tega ne sme, nazaj pa dobimo prelep nasmeh in še večje krohotanje.

Pa zdaj je v fazi izsiljevanja in teženja-takoj v ihtav jok, ki mine po 3 sekundah-nadomesti ga spet angelski nasmeh-čeprav ne doseže svojega. Pravi biser je tale moj Anžeuser posted image

snikolina, a nisi zaščitila vtičnic?

izsiljevanje, ne vem kako je pri drugih ampak pri nas sam mal zajamra pa smo vsi pokonc, tko da nima časa izsiljevatuser posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2363
25.11.2009 19:33:04   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

snikolina, a nisi zaščitila vtičnic?

izsiljevanje, ne vem kako je pri drugih ampak pri nas sam mal zajamra pa smo vsi pokonc, tko da nima časa izsiljevatuser posted image user posted image user posted image

Ja ja, seveda so zaščitene, ampak z unimi vložki, ki jih not vtakneš, težko razložim, k sm tut sama pričakovala nekej čist druzga Ne more ga strest, ma vseeno rine tja prste. Zdej ko ni več luknjic, počasi zgublja zanimanje

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2364
25.11.2009 19:54:37   
krtekxx
4 ure pisala za službo, zdej pa čakam, da mi kdo kaj odgovori. Zihr v nedeljo zvečer, v ponedeljek do 12 h mora pa bit oddano.
Se pripravljan na spanje, pa se mi kar ne da spet je it prepričevat, naj spi. Se mi zdi, d abolj kot je pozno, bolj je budna.
Jutri mam namen it na bicikl...če me dež ne "odreši"...no, če bo dež bom pa kalorija kurla s pucanjem naše zanemarjene hiše.
Yelci, ma sranje s tem ventolinom. Pismo, a ma bronhitis, bronhiolitis, kaj drugega? Upam, da pri nas ne dočakamo tega. Čeprav se mi zdi, da ma vsak drugi že to.

Neposredna povezava do sporočila: 2365
25.11.2009 19:58:58   
Jancci
Danes sem bila na fizioterapiji s tamalo. Šla sem z eno kolegico, da vprašam nekaj glede zvračanja Metine nogice ko se pobira. Mi je ženska čist skritizirala tele "naše" copatke, ki smo jih vse tako pridno naročale.user posted image Je rekla, da ni dobro, ker je cel potplat raven in da je veliko boljše, če je otrok dokler dobro ne hodi bos oz. samo v štumfkih. Glede na to, da je zima, mi je predlagala ABS štumfke, ki nimajo podplat v celoti iz gume, ampak samo delno, tako nekako rebrasto. Ne znam ravno povedat, mi jih je pa pokazala in rekla, da se jih občasno da dobiti v pikapolonici oz. pri kakem nogavičarju. Ju3 bom šla pogledat, pa če vas zanima jih pripopam, če jih bom našla.

Drugače je pa zelo pohvalila Metino puzanje, sedenje, dvigovanje... je rekla, da se tam malokdo pri teh mesecih tako lepo premika. Je pa rekla, da mogoče preveč dviguje ramena, kar je posledica nepravilnega nošenja in dvigovanja in spuščanja. Mi je pokazala kako je pravilno:
- odlaganje - še vedno je dobro, da jo pri vsakem polaganju odložiš postrani in v ležeči položaj, da se mora sama pobrat
- dvigovanje iz sedečega položaja - otroka primeš od zadaj za trebušček in vedno podpreš ritko
- nošenje - hm, me je kolegica slikala, ne znam opisat, lahko pa ju3 pripopam slikico, če vas zanima

Zdej pa grem na kravji bal (tj. s kolegicami na drink user posted image )

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

Neposredna povezava do sporočila: 2366
25.11.2009 20:09:25   
Zvezdica

Ja ja, seveda so zaščitene, ampak z unimi vložki, ki jih not vtakneš, težko razložim, k sm tut sama pričakovala nekej čist druzga Ne more ga strest, ma vseeno rine tja prste. Zdej ko ni več luknjic, počasi zgublja zanimanje

ja vem kaj misliš. Naš je to uspel ven odlepit. tolk časa je vlekel tist ven, dokler mu ni ratalo. Zdaj ga pa vtičnice ne zanimaj več, zdaj so atraktivni kabli vseh oblik, stoli, plezanje na sedežno in lizanje steklauser posted image

i belive i can fly....

Neposredna povezava do sporočila: 2367
25.11.2009 20:45:35   
snikolina

ja vem kaj misliš. Naš je to uspel ven odlepit. tolk časa je vlekel tist ven, dokler mu ni ratalo. Zdaj ga pa vtičnice ne zanimaj več, zdaj so atraktivni kabli vseh oblik, stoli, plezanje na sedežno in lizanje steklauser posted image

hahha, pri nas so tut kabli v igri, pa zvočniki od hišnega kina in škatla-računalnik, daljinci, telefoni, moje natikače pa še in še.

Biseriuser posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2368
25.11.2009 20:53:39   
marta82

marta, kako ste?

Dobro. Hvala za vprašanje. Pa vi?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 2369
25.11.2009 21:22:54   
Ulla80
čer....

kokakolo pijemuser posted image

pa zmatrana sm, pa trebušne mišice me bolijo, od kozlanja user posted image še kak dan, pa bojo radiatorčki user posted image

ej, a ktera ve kolk stane tuttoluxo, un sesalc od zepterjauser posted image ne najdem cene nikjer...verjetno je drag k svinauser posted image

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 2370
25.11.2009 21:28:34   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

čer....

pa zmatrana sm, pa trebušne mišice me bolijo, od kozlanja user posted image še kak dan, pa bojo radiatorčki user posted image

ej, a ktera ve kolk stane tuttoluxo, un sesalc od zepterjauser posted image ne najdem cene nikjer...verjetno je drag k svinauser posted image

evo iz prve roke 9750 zlotov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.swistak.pl/a4363242,TuttoLUXO.html#

i belive i can fly....

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2371
25.11.2009 21:39:31   
Nea
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Tut pri nas se je vrnilo več kot 2x dojenje na dan, upam, da mine hitr. Ponoči pa itak  x-krat dojenje. Ampak sem navajena, ker je tako že od samega začetka, tko da mi ni panika. Ne vem kako bo, ko bo celo noč prespal-pol pa jst ne bom spala, k se bom skus zbujala, hehe.

Jaz se sploh ne sekiram če se Erik čez dan hoče dojit. On to še vedno počne vsaj 4x, med obroki. Če mu kaj ni všeč, recimo kakšna zelenjava, obrok enostavno zamenjamo z dojenjem.
Upam da ga bom dojila vsaj do 1 leta-13m. Tako sem tudi obedve punčki. Ema se je sama odstavila, Laro pa sem jaz in je šlo brez težav.

Moji sončki
24.1.2004 Ema
06.8.2006 Lara
31.1.2009 Erik

Neposredna povezava do sporočila: 2372
25.11.2009 21:41:12   
Ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

čer....

evo iz prve roke 9750 zlotov user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

http://www.swistak.pl/a4363242,TuttoLUXO.html#

a deeeej   user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2373
25.11.2009 21:51:24   
kiara24
čer,

na hitro, dan minil kot bi mignil. Nisem mogla nič za RR, za srečanje sploh ne vem ali je bil ali ne.

Naša je dnaes jedla golaž narejen iz mladega žrebička in pa poletno pa kruh jedla je ko nora. Sem ji pa dala tudi že za probat mandarino in jo ima raje kot bananouser posted image . Posledic od mandarine ni bilo.

Ulla- upam, da si kaj bolje.user posted image user posted image

Kristjan- pozdravi se...user posted image user posted image

Ronja- super, vrjamem da is vesela.

Spaje- pri nas je sedaj takole čez dan zaspi v vozičku ali v avtu. Pol je pa v vozičku ali pa jo prenesem notri odvisno. Sama noče zaspat. Zvečer je pa tako da grem jaz z njo spat na veliko posteljo pa enkrat zavrtim zvezdico in ona že spi traj od 10 do 15 minut da se naguzi. Tudi to je že rekord sam da je ni treba nosituser posted image . Bi pa rada da se nauči sama zaspat v svoji posteljici. Samo ne vem kako, sploh pa da bi to šlo  še podnevi.

Ali katera kaj ve kako podaljšati porodniško?

Evo zdej grem pa mal brat- knjigo, pol pa spat.

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 2374
25.11.2009 21:55:19   
*x*y*z*
Večer,

kako ste? Jaz kar OK, glede na to, da ne vem kdaj je zadnje svetlo sonce pri nas user posted image

Q: A ste že kej kupovale marele, a ma kjera od prej? Kake ideje, mnenja?

(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 2375
Stran:   <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  93 94 [95] 96 97   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...
Na zimski sprehod obvezno brez dude!
Sprehodi na svežem zraku so pomembni za izgradnjo otrokovega imunskega sistema in nizke temperature niso razlog, da tiči...

Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?

Ne hodi v vrtec, imam ga doma. (38%)

Javni. (50%)

Zasebni. (0%)

Montessori. (0%)

Waldorfski. (12%)

Število vseh glasov: 8

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!