Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:00:16
|
|
|
|
sonček33
|
Domen faca mala Lep dogodek za dobro jutro.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:19:10
|
|
|
|
nina166
|
ploha za hišo...naša bo tud velika...tri etaže po 140kvadratov...se že sedaj bojim kak jo bom pucala zvezdica ...čimprej se pozdravi sonček jaz sem tud pred enim mesecem začela hujšat...najprej sem za 2kg shujšala, pol sem se pa za 1,8kg nazaj zredila...še vedno sem 0,2kg v minusu . Sej se morem mal v roke vzet in začet malo bolj resno sonček včeraj sta bila oba kar pridna, tako da ni bilo prehudega đumbusa rubica vse naj za 10 mesecev yelci za Kristjana...kar tako naprej rubica pride včasih kak tak dan ko nočejo jest...saj je Daša ista...bodo že jedli ko bodo lačni...tako je mojim kolegom rekel en zdravnik, ker je njihova punčka tud mela dneve ko ni popolnoma nič jedla IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 gledajo proti dvigalu, če pride še kdo kak so lepi ronja super za vrtec...za vročino pa
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:30:24
|
|
|
|
yelci
|
Hoj, spali malo bolje, zdele mi pa v naročju spi, sumim, da so zobki, se full slini, pa zobno krtačko žuli, da bo kmal preč Rubica, maš v petek čas? A že veste, kaj boste kupovale za miklavža, božička? Povejte, kako spijo vaši , majo povšterček al brez? Farfara, ti si svojmu nekajkrat dala Calpol, a se je vidl pri kaki, k naš je neki rdečga dons kaku . Kolk dni pa lahko dajem Calpol? Zvezdica, če se **** premisli za uggice, sm kandidatka
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:32:36
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro. Danes malo bolj pa kjlub vsemu še vedno mal boščka. Kako ste ve?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:34:20
|
|
|
|
Zvezdica
|
Aja, zvezdica, se ti moram še zahvalit: zadnjič, ko si se jezila, da se povsod vtikam, se mi potem ni dalo na rr, ker sem si rekla, da očitno gre to precej ljudem tudi na jetra in nisem mela neke motivacije in sem se šla rajši fotošop učit - do česar se nikakor nisem mogla prej pripravit. me veseli da si se naučila fotošopa mapk ronja ronja. Zdaj gre men tole počasina živčke, KDAJ sem jast rekla da gre to precej ljudem na jetra? Lepo te prosim, da preden pišeš in uporabljaš moje besede dobro preberi, ker nisem nič takega pisala. Sploh pa ne v imenu punc. Ti meni ne greš na jetra, ker te dejansko ne poznam in me kratkomalo ne ganeš, res pa ne maram, da pišeš kaj sem jast rekla, če to ni res. Predlagam, da se tole zaključi. Se opravičujem drugim forumovkam ampak tole sem morala napisat!
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:35:37
|
|
|
|
Zvezdica
|
Zvezdica, če se **** premisli za uggice, sm kandidatkauser posted image ok.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 9:40:17
|
|
|
|
ronja
|
me veseli da si se naučila fotošopa mapk ronja ronja. Zdaj gre men tole počasina živčke, KDAJ sem jast rekla da gre to precej ljudem na jetra? Nisi ti tega rekla: ti si napisala, da gre tebi (ne jaz, ampak moje pisanje povsod). In potem sem sklepala, da je verjetno še kdo tak . Prej sem dobivala v gl. poz. povratne info in potem pač misliš, da je to dobro. Če dobiš še kako neg., se zamisliš, ali je to, kar delaš res ok oz. ali je vredno tvojega časa. In tako sem ga pač izkoristila drugače - očitno pozitivno, hehe. Sicer me pa poznaš, saj sva se že srečali . Ok, Lejla je zaspala, z Ronjo jeva kompot, grem gledat, kako bi naredila pokrovčke za domačo vazelino v fotošopu, hehe.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 11:45:38
|
|
|
|
Nea
|
mimi30 - ful so lepi. Se vidi da so ful uživali! Škoda da sem tako daleč zvezdica - da se hitro pozdraviš! ronja - ronjo! Vstali se ob 7ih, potem sem punčki pustila v vrtcu, moža odpelala v sčlužbo in sva z Erikom šla v šoping. Najprej v DM po zobne paste in kašice in še v par trgovin. Joj, kako je Erik včasih naporen. Bil je ful zaspan, ampak da bi on v vozičku zaspal, to pa ne. Nekaj časa se je z žemljico zamotil, večino časa sem ga mogla v rokah držat. Tudi v avtu ni hotel zaspat. POtem pa je doma 2x zizo povlekel in je že smrčal. Mislim, kako je to dete razvajeno!!! Glede na to, da bomo danes jedli fižol od včeraj, danes ne rabim nič kuhat. Zato imam malo več časa za računalnik, zraven pa gledam The greatest hits na MTV... To me ful spominja na srednjo šolo ko sem se na kontrolko iz matematike pripravljala... MTV je vedno bil prižgan yelci - Erik še vedno spi brez pojštra Za Miklavža je pri nas tako, da otroci v vrtcu dobijo nekaj malenkosti, kot so kikiriki, mandarine, jabolko, bonbončki. Vsako leto nesemo škornje v eno trgovino, katero obišče Miklavž in otrokom podari celo vrečo sadja in sladkarij. To je zastonj. Od nas otroci dobijo par sladkarij, nobenih igrač. Te itak pridejo za Novo leto. Novoletne igrače smo že kupili: Lara dobi kočijo z barbiko, Ema leseno flavto in Erik Little People letalo.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:06:48
|
|
|
|
ronja
|
ronja - user posted image ronjo! hvala! sicer moram priznat, da ne zgleda prav nič bolana - leti okoli in čeblja in je vsa srečna . je pa moj bratec prišel med malico iz službe sem in odpeljal Lejlo za 10 minut ven, tok da se navadi, da nisem vedno zraven, pa da drugi ljudje niso nič hudega- kot je pač svetovala vzg. v vrtcu. In je šlo super
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:07:36
|
|
|
|
farfala
|
Sreda, 25.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje, zgornje nadstropje, kjer so tepihi Z avtoceste greš dol Celje center, na semaforju greš levo, potem pa 4 ali 5 semafor -j e na levi strani ob cesti planet tuš-ne moreš sfalit. Tam zaviješ levo in parkiraš 1. ploha 2. farfala 3. barba 4. ulla 5. marta 6. zvezdica 7. yelci 8. hijacinta Dopišite se, zdaj pa resno in to vseeeeee! [/quote]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:09:46
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: mimi30 gledajo proti dvigalu, če pride še kdo , v sredo bodo pa imeli kaj videt
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:17:04
|
|
|
|
nina166
|
Da vam pokažem par slikic takole smo se včeraj spravljalo spat cartanje v Domnovi postelji...mamica pa pravi pravljico Pospravljanje predalov...Dašino najljubše hišno opravilo Najprej mi v kopalnici vse zmeče iz previjalne mize, ko grem jaz pospravljat pa se prestavi v spalnico in mi zmeče iz omare...in potem grem jaz pospravit v spalnico, ona pa se ponovno prestavi v kopalnico ...samo da nam ne zmanjka dela zunaj delamo garaži...in Domen takole pridno pomaga oba zelo rada sedita v kaki škatli od igrač ali pa si Domen naredi iz škatle posteljo Daša na škatli od kock...dol je šlo pa z glavo naprej Zadnje čase obožuje sedenje v predalih...poleg škatel...sprazni predal in se vsede not danes zjutraj...takole pa veliki brat poskrbi za malo sestrico če ne dosežeš igrač pa zlezeš v škatlo
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:24:32
|
|
|
|
farfala
|
hijacinta kaj je narobe? a že dolgo hodiš na jogo? Jaz se letos nisem vpisala, ker sem zvečer običajno sama barba sem ugotovila, da našemu tud kislo paše, že ko je zvezdica govorila, kak Patriku paše, sem še Samu dala malo rdeče pese pa motovilca in je prav užival yelci nič se ne pozna, že mu dam calpol, razen, da spi 6 ur skupaj , dam mu pa malo žličko v mleko 1x ponoči, 3x zapored do sedaj potem pa poskusimo brez miklavž - sladkarija, božiček - še razmišljam, nekaj malega jaz tud imam male uggice
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:33:35
|
|
|
|
farfala
|
nina ful dobre slike in komentarji , sem se ob vsaki nasmejala , prava navihanca, izgleda, da so predali oz. praznjenje predalov sedaj najaktualnejši pri vseh Sem rekla, da moram enkrat štet, kolikokrat pospravim copate, ki jih zmeče ven, parov pa sploh ne iščem več Samo spi zunaj, včeraj je spal 3,5 ure, kar je rekord. Kuham ohrovt s krompirjem in česnom, midva pa še vitkega soma pa razmišljam, če bi ga malo dala tudi Samu . Mogoče pa dobi malo mocarela zraven.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:46:47
|
|
|
|
Zvezdica
|
Kuham ohrovt s krompirjem in česnom, midva pa še vitkega soma pa razmišljam, če bi ga malo dala tudi Samuuser posted image . Mogoče pa dobi malo mocarela zraven. jast tud soma delam Pa ga bom dala tamalmu. Ker on nič mesa ne je.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:52:25
|
|
|
|
marta82
|
Jaz pa kuham proseno kašo in zelenjavo, goveje zrezke v čebulni omaki je pa že možek včeraj zvečer skuhal.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 12:56:08
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 Jaz pa kuham proseno kašo in zelenjavo, goveje zrezke v čebulni omaki je pa že možek včeraj zvečer skuhal. ma ste pridni Si mi dala idejo za jutri. Sam jast te prosene kaše nikol dobr ne nardim
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 13:55:50
|
|
|
|
marta82
|
Jaz jo samo skuham v slani vodi in zmešam z zelenjavo, potem jo pa polijem z omako.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 14:11:56
|
|
|
|
yelci
|
Farfara, a nč rdeč ne kaka, ko mu daš Calpol? A je pol kej narobe, ma zdej me pa mal skrbi . Uggice, sam ti maš tavelko številko? Prinesi na srečanje, pa bomo vidl, kera bo mela bolj ugodno ponudbo Naš pa spi, že drugič danes , ga je med kosilom kr zmankal . Je pa dans mal tečko, skoz piska, je bogec Midva bova dons svinjsko ribico, čebulno omakco in pire
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 14:39:15
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ojla, sem mal pohajala, pa pri starših smo bli na obisku, kupila ene visoke čeveljce, podobne Uggicam v pikapoki za 8 eur, tko da Zvezdica in Farfala lahko daste kateri drugi. Ta teden smo več al manj sami , do nedelje bo tata hodu samo spat domov, upam vsaj da mine čim hitreje. A bi v petek še katera prišla v Ljubljano na srečanje??? Jaz bi verjetno lahko prišla. Lepe slikice
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 14:41:28
|
|
|
|
farfala
|
yelci nisem opazla, da bi rdeče kakal, a si mu mogoče dala kaj drugega rdečega - rdečo peso, maline , A si mu dala velikokrat calpol? prinesem uggice zraven, ja
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 15:00:08
|
|
|
|
rubica
|
Yelci mam v petek čas ja, pa še **** ti tut prideš? pa še katera zvezdica, ronja, niia (vem da ste iz lj) pa še katera, če ma čas? jaz pa pomivam pa sesam, pa mal počivam, je Gajo moja sestrična odpeljala na sprehod v naravo, da jaz lahko kaj nardim . nč grem delat, da me računalnik ne potegne preveč
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 15:38:30
|
|
|
|
yelci
|
Farfara, nč rdečga mu nisem dala, Calpol sm mu dala dve noči po eno žličko, je pa res, da nism z ničemer redčla.Bom vidla, ko bo naslednjič kaku. Kristjan se je zbudu, pa sm ga vzela v naročje, se mal poigrala, pol mi je pa v naročju spet zaspal Rubica, **** in ostale zmenmo se za petek, a kera ve kam bi lohk šle, da malčke lohk spustimo, k moj ne bo zdržu v naročju.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 15:50:41
|
|
|
|
*x*y*z*
|
IZVIRNO SPOROČILO: yelci Rubica, **** in ostale zmenmo se za petek, a kera ve kam bi lohk šle, da malčke lohk spustimo, k moj ne bo zdržu v naročju. Meni bi odgovarjalo okoli 11 ure, za plac pa ne vem, centra Lj ne poznam, lahko pa bi kje BTC, RUdnik. Mora pa obvezno bit tako da jih lahko damo na tla. POMOČ!!!!
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 18.11.2009 16:10:51
|
|
|
|
Zvezdica
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* IZVIRNO SPOROČILO: yelci Rubica, **** in ostale zmenmo se za petek, a kera ve kam bi lohk šle, da malčke lohk spustimo, k moj ne bo zdržu v naročju. Meni bi odgovarjalo okoli 11 ure, za plac pa ne vem, centra Lj ne poznam, lahko pa bi kje BTC, RUdnik. Mora pa obvezno bit tako da jih lahko damo na tla. POMOČ!!!! če bova mi2 ok, prideva. Svetujem kolosej, ker je tam en tepih v tistem lokalu. Yelci, ker je **** že nabavla škornjčke, ti prinesem naše pokazat.
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
bolimucica12ali ste imeli punkcijo kolena ali bolija zelo (
13%)
na sredini (
3%)
ne boli (
3%)
je nisem imel (
78%)
pozabil sem (
3%)
Število vseh glasov: 797Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!