|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
17.11.2009 20:59:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Aja, katera je že iz fužin? Zvezdica al Sonček?? Mam tak žnj spomin še od nosečnosti.. K zdej enkrat grem v LJ (čez vikend), pa bi se lahko dobile na drinku v sombrerotu (se mi zdi), pa ostale LJ-čanke tut a ne.user posted image

kr pridi :) Za kavo v sombreu sem vedno. user posted image user posted image user posted image

Dobiš tel na ZS.

i belive i can fly....

(odgovor članu snikolina)
Neposredna povezava do sporočila: 1826
17.11.2009 21:02:11   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: rubica

ja moja punca je mela pa včeri že 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1827
17.11.2009 21:04:34   
yelci
Rubica, ti bom mal pomagala, da ne boš mela spet monologeuser posted image user posted image

Gaja, David user posted image user posted image user posted image

Mi smo meli spet pestro noč, nekaj ga matra, se je zbudu okol pol desetih in je jokal 2 uri, vmes sm mu dala Calpol,pol je pa spal do 5, se spet zbudu z jokom, sm mu dala mlekec in ga ni hotu jest, pol sm mu pa dlesni masirala in je zaspal in spal do 7. Ne vem, a so zobki a ga kej druga dajeuser posted image , k čez dan je vse, sitkan je čist mal, ma res ne vem kaj najuser posted image
,

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1828
17.11.2009 21:11:51   
snikolina
še dobr, da je srečanje odpadl, k mi ne bi znesl.

Ni odpadlo-smo ble sam triuser posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1829
17.11.2009 21:13:33   
snikolina
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: rubica

ja moja punca je mela pa včeri že 10 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

bravo Gaja user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Bravo tudi od naju. Zelo lepo ime, se mi ful dopade.user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1830
17.11.2009 21:15:21   
snikolina

IZVIRNO SPOROČILO: snikolina

Aja, katera je že iz fužin? Zvezdica al Sonček?? Mam tak žnj spomin še od nosečnosti.. K zdej enkrat grem v LJ (čez vikend), pa bi se lahko dobile na drinku v sombrerotu (se mi zdi), pa ostale LJ-čanke tut a ne.user posted image

kr pridi :) Za kavo v sombreu sem vedno. user posted image user posted image user posted image

Dobiš tel na ZS.

OK Zvezdica. Pokličem prej. Verjetno pridem že to soboto. Za ostale pa tut velja, da se oglasite.

Grem pančat, ker ma ati malega v naročju in mu je že težek.-pa tako so močni tile naši deci, hahauser posted image

NOČKA

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1831
17.11.2009 21:18:07   
Zvezdica
IZVIRNO SPOROČILO: krtekxx

kako ste?

Hvala, OK. Ma nč ne berem. Tale služba...
Upam, da ste tudi vi OK. Une copatke majo pa tudi v Pikapolonici in HM.

A si že čist notri?
Mati moja, jast bom še do februarja bolj kot ne lufterka, zdaj sicer nekaj malega štartam z mojim, pa še nekaj z eno prijateljico, ma bomo videli koliko bo donosno.

Ej, a katero zanimajo une kao UGGICE za otroke, jast prodam naše, naš mali itak nič noče ne nogah, tko da če katero zanima naj pove. Št od 9 - 12 mesecev.

Če se zmenite za Ljubljano, bi pa tud jst prišla na srečanje...

vednouser posted image

Dans sva bla pri nevrologu 4 ure user posted image , še dobr, da je srečanje odpadl, k mi ne bi znesl.
Naj povem, da Kristjan že mesec in pol ni mel napada, upam, da tko tud ostaneuser posted image

4 ure, ma daj te so nori, ma kje pustiš otroka čakat 4 ure bi jih kr tkole nekak  user posted image
Sicer pa HB da napadov ni.  In upam, da tako ostane.

ja dejte mi povedat katere ribe ste že dale, da ji dam mal ribe če bo hotla

Morskega lista (je svetovala naša P, ker patrik prav nobenga mesa noče nit mal v istih, pa je to lahko zmiksano, v juhi, v koščkih, kosih, pač ne je) in panga file oz vitki som. Ravno jutri nameravam  pripraviti vitkega soma z zelenjavo. Upam, da bo jedel. 

Itak pa ta naš otrok najraje je polento z mlekom ali špinačo in pire vsak dan bi to. če vidi kaj druzga obrača glavo, včeraj recimo ni hotel juhe, nič, je potem le dobil svojo polentouser posted image

Petra user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image david . Kako  čas leti. Kako kej nova hiška?

Spetko, kako se počutiš ko greš delat?
Mene je groza, da bo šel patrik v vrtec, ker jast sem imela težave že ko je liam šel, sem prav hudo trpela. Zdaj se moram nakulirat, da ne bo šel tud patrik skoz vse kar je mogu moj liamek dat skoz.

Grem se k mojmu stiskat.

i belive i can fly....

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 1832
17.11.2009 21:22:53   
farfala

IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ojla!

No, ok, tole pa nikamor več en pelje...smo ratale čist penzijonstične.

Spetko, kje hodiš te dni? K vam pa pridemo poleti, no spomladi
Petra WB v civilizacijiuser posted image  Davidu pa lupčka za 10m
Zvezdica a si kej boljše? Patrik?
Ronja, a bomo kakšno rekleuser posted image
Ulla uči se uči slovenska mladina
Ploha, pojma nimam, lohk da je nemcuser posted image
Nea prilepi še kakšno fotko vseh treh
Niia kej novega? Kaj si kuhala?
Rubica pa ti?
Nina đumbus še traja?
Mimi, Snikolina, Marta a bo jutri dež?user posted image  A ste kej nabavle al ste se sam pasle?user posted image
Farfala dej ti odpri temo za pogovoruser posted image
Yelci, kaj si kuhala?
Khurde...pogrešam te.
Jancci zihr namaka rit cele dneve.
Kiara kje se pa ti skriivaš?
Simona, Hijacinta???? A niamta kej povedat.

sonček user posted image user posted image user posted image kaj bi me brez tebeuser posted image

Gaja in David user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Pa čestitke tudi mamicam!

zvezdica zdaj sem si pa že zapomnila, da imam nekaj v torek za pogledatuser posted image user posted image , lepo da se spomniš in me spomnišuser posted image

SREČANJE - ne bi več spreminjala datuma, daj niia poskusi prit v sredo, ker vedno bo katera, ki ji nek datum ne bo OK.

daj ulla ne uči se tolko no!!!user posted image user posted image saj znašuser posted image user posted image

yelci pri nas je podobno kot pri vas, s tem, da je še čez dan siten

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1833
17.11.2009 21:26:58   
farfala

Ej, a katero zanimajo une kao UGGICE za otroke, jast prodam naše, naš mali itak nič noče ne nogah, tko da če katero zanima naj pove. Št od 9 - 12 mesecev.

[

jaz tudi user posted image imam pa kao številko 12-18m, rjave barve

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1834
17.11.2009 21:27:13   
marta82

Q: Kje kupiti une copatke k so kao štumfki?

V Pikapolonici. Mi jih mamo pa me moti, ker ne ostanejo na svojem mestu, ampak ima kmalu podplat čisto zasukan.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1835
17.11.2009 21:34:24   
farfala

Sreda, 25.11.09 ob 11.00, Planet Tuš, Celje, zgornje nadstropje, kjer so tepihi

Z avtoceste greš dol Celje center, na semaforju greš levo, potem pa 4 ali 5 semafor -j e na levi strani  ob cesti planet tuš-ne moreš sfalit. Tam zaviješ levo in parkiraš

1. ploha
2. farfala
3. barba
4. ulla
5. marta
6. zvezdica
7. yelci

Dopišite se, zdaj pa resno in to vseeeeee!user posted image user posted image

(odgovor članu yelci)
Neposredna povezava do sporočila: 1836
17.11.2009 21:36:15   
*x*y*z*
IZVIRNO SPOROČILO: marta82

Q: Kje kupiti une copatke k so kao štumfki?

V Pikapolonici. Mi jih mamo pa me moti, ker ne ostanejo na svojem mestu, ampak ima kmalu podplat čisto zasukan.

Enako se suka pri nas, medtem ko copatki pa lepo stojijo gor

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 1837
17.11.2009 21:39:18   
*x*y*z*
Zvezdica in farfala- jaz bi rabila take Uggice, sam mi imamo ful problem obut katerikoli čevelj, ker hodi po prstih, tko da če ne bo nobena druga interesentka, bi se lahko zmenili, da mi jih ena pošlje po pošti, pa provam. Sicer grem jutri tudi v C&A, ker sem jih enkrat videla ene, pa se pol zmenmo. Kolko pa so?

(odgovor članu *x*y*z*)
Neposredna povezava do sporočila: 1838
17.11.2009 21:58:07   
rubica
ploha vidm te user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1839
17.11.2009 22:11:44   
Hijacinta
Čer punce,

sem ravnokar prišla z joge, mali še ne spi, neki kašlja . Res upam da bo jutri zjutraj bolje, ker jutri gremo v Bruselj in če bo tak bova midva mogla ostat doma .

Srečanje, jest lahko pridem v sredo, za kavico v Ljubljani pa sem tud zmeri za. A me lahko prosim ena da na seznam, še zmeri ne znam kopirat .

Dons sva mela zobozdravnika, ni blo nič posebnega, sva bla v petih minutah konc.

vsem 10 mesečnikom. Kako hitro gre čas a ne. Sem bila danes na obisku pri prijateljici ki ima en teden staro punčko. Joj kok je mičkena, jst se je sploh ne bi upala prijet, kaj šele previt. Sploh ne vem kako sem to jst počela .
Ploha kakšen grad mata to vidva user posted image . Mata eno sobo tok veliko kot midva celo stanovanje user posted image

Zvezdica upam da boš čimprej bolje, pa da ti biznis čimbolje zalafua. Če lahko, bi te malo povprašala kaj boš počela, ker jaz tud iščem kaj bi lahko počela.

Drugače mam pa eno tako smotano obdobje, sem kr neki slabe volje. Vam ne bom morila s tem, bo že a ne?!

(odgovor članu rubica)
Neposredna povezava do sporočila: 1840
17.11.2009 22:20:40   
barba
Ojla,
sm gledala Preverjeno in sm še mal na RR uletela.
Dons sm bla cel dan sama z mularijo. Tine je bil priden, itak skoz nekje leze in pleza. Je ful natreniral vstajanje in spuščanje, zdej se tud ful dobr vsede. Ma pa novo foro, da najprej iz tal pobira igrače in jih naloži na kavč, omaro, polico, mizo,... Pol pa gre in vse dol zmeče in to s takim veseljem in smehom.user posted image user posted image user posted image
Meta ima obdobje ko za vsako stvar zajokca al pa zatuli "nočem".user posted image user posted image

Aja, dons sm skuhala tako dober segedin golaž in spekla sirov zavitek. Mmmmmmmm za prste oblizat.user posted image Smo bli v nedeljo pri nas doma in sem dobila domače kislo zelje in skuto. Za Tineta sm pa nardila pire: krompir+ koleraba, zraven pa goveje meso. Mi je ful smešn k Tine tok rad kislo je. Dons je npr. jedu mal kislega zelja k je skoz v moj krožnik silu. Zadnjič sm jedla cvetačo v solati in je tud ful rinu not.user posted image

služba - jst delam zdej 1x na teden popoldne, pol decembra bom pa od doma delala

spanje - se nč ne pritožujem k mali spi od 20.30 do 6.30

LP, barba
9.4.2006 - moja punčka Meta
27.1.2009 - moj fantek Tine

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1841
17.11.2009 23:16:23   
Zvezdica

Zvezdica upam da boš čimprej bolje, pa da ti biznis čimbolje zalafua. Če lahko, bi te malo povprašala kaj boš počela, ker jaz tud iščem kaj bi lahko počela.

Drugače mam pa eno tako smotano obdobje, sem kr neki slabe volje. Vam ne bom morila s tem, bo že a ne?!

bom vse razložila, zdaj z moji spletno stran pedenava :)

Slaba volja...kr pojamraj. mene je pa za vsek drek strah, pa da me ne bo, pa kaj bosta otroka brez mene...mal nora sem, sej vem, sam k to pride v človeka, mah.... Grem raj spat, zdaj me že ledvica bolijo user posted image
Sem že za penzijo user posted image user posted image user posted image

i belive i can fly....

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 1842
18.11.2009 7:37:17   
sonček33
Jutro!
Tako slabo pa še nismo spali v vseh 9-ih  mesecih. No ja, je pa mož danes frej in sem prav zato polna energije. Smo kar skupaj vstali že ob 5.30, Zdej pa razturavamo po dnevni.

Kuhanje - pica ali piščanec+rdeče zelje+krompir ali zel.juha ali prebranec... bomo vidli, kaj nam bo pasalo.

Je pa ponoči amlega ful napenjalo..pa sploh ne vem od česa...ker zdej dva dni ni nič takega jedel. Danes bo on kar polento s porom in kolerabo.

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 1843
18.11.2009 7:37:22   
mimi30
user posted image

gledajo proti dvigalu, če pride še kdouser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1844
18.11.2009 7:38:22   
sonček33
fletkotiuser posted image user posted image

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1845
18.11.2009 7:57:14   
Ulla80
. Je ful natreniral vstajanje in spuščanje, zdej se tud ful dobr vsede. Ma pa novo foro, da najprej iz tal pobira igrače in jih naloži na kavč, omaro, polico, mizo,... Pol pa gre in vse dol zmeče in to s takim veseljem in
smehom

user posted image tole neo tud delauser posted image   al pa se tko napravlja, da drži igraačo v roki in o stegne v luft in pol valja tisto igračo sm pa tja, da mu kao ponesreč dol padeuser posted image in je čist navdušen sam nad sabo...jst mislim da ma to nek pomen, že trenirajo s tem kaj...

jutrouser posted image

ma čist nč nimam več cajtauser posted image kaj šele bo, k bom v službiuser posted image user posted image

pa tamal skoz al na men visi pa teži, al kake bedarije počne, da ga morm skoz tam stran vlačit user posted image tale je res stokrat huj kt je bla ulauser posted image nič ni varno pred njim....

dons na matematko...9.12 mam prvi delni izpituser posted image morm ga fajn pisat, zato da mi drugega nau treba tak zlo user posted image

uli morm eno punčko zašit, k se je strgala in zdej je problem, k jo v vrtec s sabi vlači, sam zdej tista vata al kva je vn leti....in sma mele zjutri težko debato, da more punčka dons doma ostat, da jo bo mamica pošila, pol bo pa lohk spet v vrtec hodla...najprej sma se zmenle midve z ulo, pol pa še unidveuser posted image

aja pa škornje sm si končno naročla....da vidim zdej kdaj bojo pršli...

..tko ovdje ne poludi, taj nije normalan!

Spet se mi je na bolš poslabšalo!!

Ja znam da me ljubite, u ljubavi je spas, izpred oči mi se gubite, volim i ja vas!

(odgovor članu barba)
Neposredna povezava do sporočila: 1846
18.11.2009 7:58:06   
mimi30
jutrouser posted image

tud mi smo danes ful zgodnjiuser posted image .....na kavici včeraj je bilo lušno, otroci so se imeli super, mamice pa prav tako....naša Špela navaliva na te fante da je jojuser posted image ....po kavici je šel Anže spat, midve z Marto in otročki pa šopingirat in jest....nabavla kr neki, čeprav sem si rekla da ne bom nič, ker nič ne rabitauser posted image

user posted image user posted image vsem za 10. mesecev

Zvezdica, user posted image user posted image user posted image pozdravi se hitro in pridita kaj v naše konce

Snikolina, bod pridna in ne kaž jezikauser posted image

If you can dream about it, you can do it.

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1847
18.11.2009 8:28:00   
snikolina
Snikolina, bod pridna in ne kaž jezikauser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image evo še enih par, da ti ne bo dolgčas, hehe

(odgovor članu mimi30)
Neposredna povezava do sporočila: 1848
18.11.2009 8:40:00   
ronja
Samo, da se javim, da smo še živeuser posted image . Ronja je bila včeraj v vrtcu, vse ok, nobenega joka, nobene žalosti, z veseljem je odkorakala k vzgojiteljici, tak da sem jo lahko lepo propisno na vratih oddala. Pomahala mi je in to je to. Je hotla še spat tam, pa smo se rajši zmenili za danes, ker pač vmes tako dolgo ni bila tam... (ko sem lubiju povedala to, da je vzgojiteljica predlagala, da bi rajši jutri spala tam, se je smejal, pa rekel: ok, potem pa čez 14 dni (ker bo kao bolana vmesuser posted image )).
No, danes ma pa vročinouser posted image - sej ne vem, a naj se user posted image al user posted image , ker je vse skup res že komično... Zjutraj je mela rumeno bel smrkelj in sem ji šla zmerit vročino za vsak slučaj - in glej ga spaka: 37,3! No, za ta teden smo očitno končali z vrtcem...
Sem klicala v vrtec, da sporočim, pa me je una prijazna tajnica hotela mal potolažit, da mogoče tako reagira, ker ve, da sem doma, ap bi rada bila ona z nama... samo nisem čist ziher: ker si je želela it v vrtec... Ko sem lubiju omenila to teorijo, pa se je smejal, pa pravi, da smrkelj že ni psihološkega izvorauser posted image .

Aja, spimo pa ta teden nič. Noben od nas.

Ronja, a bomo kakšno rekle

sonček, a zdaj pa ti prcaš/izzivaš?user posted image no, daj temo.

Aja, zvezdica, se ti moram še zahvalit: zadnjič, ko si se jezila, da se povsod vtikam, se mi potem ni dalo na rr, ker sem si rekla, da očitno gre to precej ljudem tudi na jetra in nisem mela neke motivacije in sem se šla rajši fotošop učit - do česar se nikakor nisem mogla prej pripravit. In zdaj mi je zalaufalo!!!user posted image user posted image sem prav vesela, ker meni je začet vedno najtežje... Tak da ti se še kdaj razjezi, delam potem bolj pametne stvari, tudi če smo bolane in ne morem nič drugega, kot za račkotom sedet, kadar spita ali se čudežno sami zaigrata (ali pa na tleh z njima, kadar ne).

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 1849
18.11.2009 8:56:03   
nina166
Dan!

Da vam najprej povem našo današnjo jutranjo prigodo. Vstali smo malo čez 6, naredim otrokoma čaja, Domen pozajtrkuje, vmes pripravim Daši flaško. In z Dašo pijema mleko v dnevni, Domen pa reče, da gre gledat, če mamo v špajzu (shrambi) še kak sok. Gre gledat nekaj meša notri, potem pa kar naenkrat vse vtihne. Ko z Dašo spijema mleko ga začnem klicat kje je...vse tiho. Grem v njegovo sobo, ga kličem, pa je blo vse tiho...grem v kopalnico, ker sem mislila, da je mogoče šel kakat pa ga ni blo not. Pol grem pa v spalnico, ga spet pokličem in čujem, da se nekaj v omari premika in čisto tiho smeji...odprem vrata omare in stoji sred mojih cot in je čokolado...zraven pa se smeji...pa sem vidla da ga je strah kaj bom rekla...si nisem mogla kaj da se nisem nasmejala...kaj pogruntajo naši mali geniji user posted image  user posted image  user posted image

Daša spi...grem brat za nazaj

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1850
Stran:   <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  72 73 [74] 75 76   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Partner
hmm...

Ali bi bili še naprej z partnerjem, če bi vas vdaril?

da (9%)

mogoče, če bi mi zagotovil da se več ne ponovi (32%)

ne (59%)

Število vseh glasov: 290

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!