ronja
|
Samo, da se javim, da smo še žive . Ronja je bila včeraj v vrtcu, vse ok, nobenega joka, nobene žalosti, z veseljem je odkorakala k vzgojiteljici, tak da sem jo lahko lepo propisno na vratih oddala. Pomahala mi je in to je to. Je hotla še spat tam, pa smo se rajši zmenili za danes, ker pač vmes tako dolgo ni bila tam... (ko sem lubiju povedala to, da je vzgojiteljica predlagala, da bi rajši jutri spala tam, se je smejal, pa rekel: ok, potem pa čez 14 dni (ker bo kao bolana vmes )). No, danes ma pa vročino - sej ne vem, a naj se al , ker je vse skup res že komično... Zjutraj je mela rumeno bel smrkelj in sem ji šla zmerit vročino za vsak slučaj - in glej ga spaka: 37,3! No, za ta teden smo očitno končali z vrtcem... Sem klicala v vrtec, da sporočim, pa me je una prijazna tajnica hotela mal potolažit, da mogoče tako reagira, ker ve, da sem doma, ap bi rada bila ona z nama... samo nisem čist ziher: ker si je želela it v vrtec... Ko sem lubiju omenila to teorijo, pa se je smejal, pa pravi, da smrkelj že ni psihološkega izvora . Aja, spimo pa ta teden nič. Noben od nas. Ronja, a bomo kakšno rekle sonček, a zdaj pa ti prcaš/izzivaš? no, daj temo. Aja, zvezdica, se ti moram še zahvalit: zadnjič, ko si se jezila, da se povsod vtikam, se mi potem ni dalo na rr, ker sem si rekla, da očitno gre to precej ljudem tudi na jetra in nisem mela neke motivacije in sem se šla rajši fotošop učit - do česar se nikakor nisem mogla prej pripravit. In zdaj mi je zalaufalo!!! sem prav vesela, ker meni je začet vedno najtežje... Tak da ti se še kdaj razjezi, delam potem bolj pametne stvari, tudi če smo bolane in ne morem nič drugega, kot za račkotom sedet, kadar spita ali se čudežno sami zaigrata (ali pa na tleh z njima, kadar ne).
|