Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 21:26:18
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: rubica farfala ste kaj bolje? Hvala za vprašanje, mali je bogi, se mi ne zdi, da bi imel ful zamašen nos pa se je vseeno celo noč prebujal. Večinoma je ležal na meni ali zelo tesno ob meni in sva se zjutraj oba zbudila čisto pomučkana Pa danes je zaspal ob 19.30 in se je do sedaj še 3x zbudil z jokom. . Asej pa ful kašlja, predvsem ponoči, ko en star dedek , amapk vsaj noga ga več ne boli . Drugač smo pa fajn bravo symona in amadeja za kobacanje marta kako ste se imele marib. v Astoriji? A si šla?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 21:31:01
|
|
|
|
farfala
|
evo, samo pojavim se pa že vse mrknete in imem monologe Sem pa danes razmišljala - a ko boste zdaj počasi vse začele delat pa ne bomo več tu čvekale . A ima katera izkušnje, da je že v 1. nosečnosti čvekala tukaj in kako dolgo je to trajalo? Al potem to zamre Vas bom kar pogrešala, če bo prišlo do tega
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 21:32:39
|
|
|
|
Ulla80
|
farfala julijke še čvekamo tk da nč bat
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 21:33:03
|
|
|
|
sonček33
|
IZVIRNO SPOROČILO: farfala evo, samo pojavim se pa že vse mrknete in imem monologe Sem pa danes razmišljala - a ko boste zdaj počasi vse začele delat pa ne bomo več tu čvekale . A ima katera izkušnje, da je že v 1. nosečnosti čvekala tukaj in kako dolgo je to trajalo? Al potem to zamre Vas bom kar pogrešala, če bo prišlo do tega frafala, nič ne bo zamrlo, bo pa sigurno manj javljanj in ne bo časa za debatiranje in negiranje vsakega posta sicer pa nekaj nas je, ki imamo še mal fore kar se tiče šihta, nekaj jih sploh ne gre delat, kajne ulla?
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 21:42:15
|
|
|
|
Ulla80
|
sploh ne gre delat, kajne ulla gre gre
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 22:12:34
|
|
|
|
Zvezdica
|
zvezdica pa zakaj ravno jutri, če smo pa pri nas bubaniuser posted image pa ne moreva prit, imaš pa tel.št. na ZSuser posted image oj, a bubani ste, sem čist spregledala Itak ne moremo priti, smo brez AS, v lupinici pa patrik ne zdrži, pa še prerastel jo je. frafala, nič ne bo zamrlo, bo pa sigurno manj javljanj in ne bo časa za debatiranje in negiranje vsakega postauser posted image Bomo bomo še več, sploh tiste k bomo v službi sploh ne gre delat, kajne ulla gre greuser posted image a ni šlo skoz, da bi doma ostala? Jast bom od doma delala če bo vse po sreči
< Sporočilo je popravil Zvezdica -- 13.11.2009 22:13:09 >
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 13.11.2009 22:29:39
|
|
|
|
Ulla80
|
ma načeloma neb bla taka kriza, tist čez mesec...sam pol je tu še regres okol 800€, pa glih ene tolk božičnice itd...tiste 4 ure bom že zmogla menda...
|
|
[Brisano sporočilo] 13.11.2009 22:31:19
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 6:44:44
|
|
|
|
Zvezdica
|
Jutro no, Tomaž je odšel. Žal so prišli prepozno. Naj počiva v miru.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 7:10:17
|
|
|
|
sonček33
|
Jutro! Z grozo v srcu sem prebrala novico o Tomažu. Naj počiva v miru.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 9:24:22
|
|
|
|
Jancci
|
Jutro! Z grozo v srcu sem prebrala novico o Tomažu. Naj počiva v miru. Enako.
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 9:31:34
|
|
|
|
Hijacinta
|
Jutro! Z grozo v srcu sem prebrala novico o Tomažu. Naj počiva v miru. Enako. Jst tud Jancci lep dopustek.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 9:34:07
|
|
|
|
Hijacinta
|
Se morm naučit kopirat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 9:38:32
|
|
|
|
marta82
|
marta kako ste se imele marib. v Astoriji? A si šla? V čet. sem šla. Je blo lušno. Smo se naklepetale. V petek pa mene ni bilo. Bi se kdaj pridružila? Pridi kaj na mariborski del pogledat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 10:59:48
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Naj počiva v miru.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 11:25:50
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci Jutro! Z grozo v srcu sem prebrala novico o Tomažu. Naj počiva v miru. Enako. ja, kar stisnilo me je, ko sem zvedela. Sem imela slabe občutke pa nisem hotla na glas povedat.
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 11:29:47
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: marta82 marta kako ste se imele marib. v Astoriji? A si šla? V čet. sem šla. Je blo lušno. Smo se naklepetale. V petek pa mene ni bilo. Bi se kdaj pridružila? Pridi kaj na mariborski del pogledat. Včasih malo pokukam na njihov forum, ker so,ste ful aktivne se mi zdi, včasih pa še malo na decemberke, ker sem takrat imela rok, ampak jih ne poznam in se ne bi hotla vsiljevat
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 11:36:48
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica Bomo bomo še več, sploh tiste k bomo v službi ja potem pa dobro no a ni šlo skoz, da bi doma ostala? Jast bom od doma delala če bo vse po sreči super , jaz bi tud najraje nekaj takega od doma. Na katerem področju pa delaš, da bo to šlo? Mali spi zunaj pa sem že vse pospravla, posesala, menjala posteljnino, kaj kuhat pa nimam pojma danes . Motovilec bo pa sigurno, ga obožujem
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 12:04:08
|
|
|
|
*x*y*z*
|
Ne bom nič komentirala, grozen dan, sploh se ne morem spravit k sebi posledično vplivam še na malega, tko da smo res na konju
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 12:11:01
|
|
|
|
Ploha
|
tomaž humar: grozno men je bil sicer zelo simpatičen dečko, ampak razumela ga pa nisem nikol in njemu podobne tud ne....moja sošolka je tudi izgubila očeta v himalaji je pa ena knjiga super, tud če nisi alpinist od Nejca Zaplotnika - Pot, fantastična knjiga, tud on je ostal v Himalaji...
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 13:38:29
|
|
|
|
farfala
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Ne bom nič komentirala, grozen dan, sploh se ne morem spravit k sebi posledično vplivam še na malega, tko da smo res na konju kaj te je tak vrglo iz tira?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 13:55:20
|
|
|
|
rubica
|
farfala kaj si kuhala?
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 14:18:13
|
|
|
|
*x*y*z*
|
ah, začelo se je včeraj, ko je namesto ob 19h zaspal ob 22h - tega pa jaz sploh nisem navajena, tko da ker že čez dan nisem nič naredila, sem zvečer še manj, pa itak se cele noči zbuja in sem tako neprespana, volje za kaj postorit po hiši pa ni. No, do zdej sem neki malega poštimala, pa kosilo iz skrinje vzela, za danes mam dovolj, gremo malo ven, da dam možgane na off. Pa tud zaradi Humarja in debat o njem te dni me kar ne pustijo ravnodušne. Tolk, vem pa da jutri bo lepši dan, mogoče že prej
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 14:29:02
|
|
|
|
farfala
|
rubica sirovi, špinačni tortelini s paradižnikovo omako, solata, za desert pa kos torte, ki jo je sestra spekla .Dobro . Pa ti? **** ne se sekirat preveč, saj bo, jaz sem pa ne nek način vesela danes že samo za to, da živim pa da imam družino
|
|
|
|
RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del 14.11.2009 15:01:30
|
|
|
|
mimi30
|
IZVIRNO SPOROČILO: *x*y*z* Naj počiva v miru. enako
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.AdminSte med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?Da. (
67%)
Ne. (
33%)
Število vseh glasov: 3Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!