|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009/4. del
5.11.2009 17:25:28   
Jancci
bosta meli s kiaro fajt

Jest se ne bom nič kregala. Pač to je moje mnenje, ona ima pa svojega. Men ni panike.

Symona qrc pa gleda te zdravnike. Mislim no, eni so res malo čudni, da take ven mečejo. Od une moje kolegice mala, ki je isti dan rojena kot moja, tut še ne kobaca, pa jo je naša P napizdila kaj se gremo, da bo že če bo. Da je to vse normalno. Pa to je bilo prejšnji teden.

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 776
5.11.2009 17:34:03   
symona
Jancci, si me malo potolažila zdaj.user posted image Res sem bila čisto na tleh, ko sva šli od pediatrinje.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 777
   [Brisano sporočilo]
5.11.2009 17:43:36   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu symona)
  Neposredna povezava do sporočila: 778
5.11.2009 17:53:34   
krtekxx
KIARA, če je imela sor, je zelo verjetno, da ima vneto ritko zato, ker je dobila glivice - pomaga CANASTEN, vsaj pri nas je bil učinek viden v slabem dnevi.
Sorry ostale, sploh nimam cajta brat&pisat. Ta mali se je zrolal, samo pokonc bi stikala in se po stopnicah šetala.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 779
5.11.2009 18:08:55   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Zvezdica

IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zvezdica: kak si fajn user posted image user posted image user posted image

vem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

vidiš kok bo tvoji meti fajn s tako taščouser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 780
5.11.2009 19:38:42   
sonček33
Ploha, jah nič, fajn je, da sta z zvezdico  v dobrih odnosih. Zarad Mete, če ne drugega :)

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 781
5.11.2009 19:44:01   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Ploha, jah nič, fajn je, da sta z zvezdico  v dobrih odnosih. Zarad Mete, če ne drugega :)

ja pa zarad Patrika user posted image user posted image user posted image

sonček: kako si pa ti? A ste mel sonce pr vs?

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 782
5.11.2009 20:00:16   
sonček33
ja tut zarad Patrika, sam sej veš, ponavad mamo ženske probleme s taščami, moški so bl na izi

jaz sem fajn, ja dons je bilo tolk lepo sonček...milina, sva bial cel dopoldan zunaj, je 2,5 urce spal zunaj

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 783
5.11.2009 20:02:55   
Ploha
ma ja desci so napol gluhi za moje pojme, blagor jim user posted image user posted image

ja pr nas je bil tud sonček, sva kuj ven letele, je tud odspala en mal...sam pol je pa dež začel.

A si dons kej dobrga za večerjo nardila? vsak večer me dražš s samimi dobrotami user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 784
5.11.2009 20:07:45   
Jancci
Dejte mal povedat kok kej zapravite za špecerijo (hrana, pijača, praški, ...) na mesec!?

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 785
5.11.2009 20:11:34   
sonček33
ej ploha, danes pa ni ekj psoebnega, glih se bašem - z jajčno omleto, kruhom, majonezo in kislimi gobicami..... če bi ap lahko izbirala bi pa z veseljem en horsburger pojedla..al pa kalamare...sam kaj čem

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 786
5.11.2009 20:12:03   
sonček33
jancci 150-200 ojrov

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 787
5.11.2009 20:16:09   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: Jancci

Dejte mal povedat kok kej zapravite za špecerijo (hrana, pijača, praški, ...) na mesec!?

ne znam odgovort user posted image mamo skupno gospodinjstvo, pa je večinoma od mame strošek, razen pijač (pir, sokovi) prašek, sladkarij (slano in sladko) in razne "dobrote" ala majoneza in ostalo pa tist kar imam za meto in psa sama kupujeva. Pa še to ne vem kolk, nism še računala. Itak je pa meso, mleko, jajca, krompir, zelenjava, jabolka, češnje doma.

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 788
5.11.2009 20:16:49   
sonček33
ploha fovš sem ti

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 789
5.11.2009 20:18:28   
krtekxx

300 eur (nas je 5+mačka)

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 790
5.11.2009 20:21:23   
Ploha

ploha fovš sem ti

tud prou user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 791
5.11.2009 20:24:01   
sonček33
ma ja, k mate domače stvari...ful ful...ko boš pa v svoji bajti ti bom pa sploh...sej res, kaj se zdej kej dogaja v hiši

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 792
5.11.2009 20:24:43   
sonček33
krtekxx to pa ni veliko

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 793
5.11.2009 20:29:24   
Ploha

ma ja, k mate domače stvari...ful ful...ko boš pa v svoji bajti ti bom pa sploh...sej res, kaj se zdej kej dogaja v hiši

ja sej spomladi bom mela svoj vrt in rožce na balkonih jeeeeej user posted image user posted image

še vedno dela izolacijo, bom pol kako slikco prpopala, me mal skrbi ker bo zdej ena taka grozna višina, čist na špici in pol me še moj zaje*bava da bo avto registrirov šele ko bo to naredu, kaj pa veš če slučajno padem dol? user posted image in pol včasih čist ven padem, včasih pa mu nazaj rečem: Prou, bom pa srečna vdova user posted image

Bo pa čez kakšnih 14 dni ploščice polagov in to čakam že uffff, pol pa še kuhnco naročit user posted image   pol pa že gatem nosim v hišo user posted image user posted image

ma men se že blede, tolk si že želim na svoje, da komi žvim, sam sanjarim o tem kako bo fajn, ampak dela pa bom imela 10x več, sam to me ne skrbi, ker rada skrbim za dom in družino (ja rak sem user posted image )

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 794
5.11.2009 20:31:18   
sonček33
Ploha, k boš na svojem ...boš tolk z veseljem vse počela pa pač tisto, kar bo tebi pomembno in takrat ko bo tebi pomembno..uf..ja pa svoj vrt...kva bi dala...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 795
5.11.2009 20:31:52   
sonček33
no jancci, kolk pa vi?

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 796
5.11.2009 20:32:57   
Zvezdica

sonček mi2 s plohco se mava kar fajn, sploh če se še kdaj uspeva zmenit za kavo za katero sva se menile še avgusta :)

A si dons kej dobrga za večerjo nardila? vsak večer me dražš s samimi dobrotami user posted image user posted image

če maš rada rižotko s piščančkom ali tunino solato pridi kar k meni user posted image

joj jancci, mi full , no vsaj meni se zdi. Zdaj k mamo še patrika kaj pa vem, tam okoli  400 pa tud 500 nanese.
Men gre sam za muller vsak mesec po tamalem 100. Pa pri nas jemo zelo veliko mesa, rib svežih, konzerviranih, sirčkov, zelenjave S tem, da ma moj neko prilagojeno prehrano, neke dodatke, k so dragi ko vrag. In to kar nanese. Ekola ta mesec si bom spet stroške pisala. Da me spet trofne.

i belive i can fly....

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 797
5.11.2009 20:33:06   
sonček33
ma pa kje ste vse? a uspavate svoje čmrlje? no, pri nas to dela očka...onadva imata zvečer svoje minute... se pogovarjata, pojeta ... vse se zmenta

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 798
5.11.2009 20:39:10   
krtekxx
Aja, stroški - sem jih pobrala samo iz Mercatorja (plačilna Pika), verjetno še ene 100 za Mullerja, pa lidl ali Hofer kdaj pa kdaj. Zelenjavo vsaj čez poletje imamo domačo, kdaj pa kdaj dobimo tudi kaj mesa zastonj za v zmrzovalnik, mož je v službi, otroci v vrtcu, večerjamo ne...Brita ne mara raznih kašic, temveč le instant polento ali pa gres.
Moje duhove še zmeraj buri tale gripa. Sem mislila, da sem to že premlela v sebi, pa vseeno nisem. A je katera brala tole debato http://med.over.net/forum5/read.php?46,5799752 in ali lahko napiše kako mnenje?

(odgovor članu Zvezdica)
Neposredna povezava do sporočila: 799
5.11.2009 20:43:38   
Ploha
zvezdica; ja za tisto kavico se res menva stoooo let, pa fulkrat se spovnem nate in pol tist moment ni cajta pol pa kr pozabim, bi pa fuuuuul rada šla, resno! Neki morva dorečt user posted image user posted image

rižota s piščetam, a me hecaš? obožujeeeeeeem user posted image user posted image

sonček: priden ati user posted image user posted image res fajn, da vse sam zrihta,  moj je dons ves vesel uletel mal pred osmo, to se ni nardil že hm...od zime, no ga je kuj zanimal če je meta še pokonc, je mislu da jo bo še ujel, pa je žal ni user posted image pa zdej ju je ful fajn gledat ko se kr stiska k njemu, on pa more it, vidi ga pa natanko 30 minut dnevno.....ampak sam da on v hiški dela pa je kuj lažje, ker vem, da ćez ene 5-6 mescov bo čist drgač user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 800
Stran:   <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  30 31 [32] 33 34   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Očetov "objem" novorojenčka, ki ga...
Toliko žalosti je na tej fotografiji, na kateri očetove rokavice objemajo novorojeno hčerkico, ki pa je on ne bo nikoli ...

Katera barva Mutsy vozička
endrina

Če bi kupovali Mutsy 3Rider ali Urban Rider, katero barvo bi izbrali?

Cargo Kaki (14%)

Team Dark Kaki (6%)

Team Ocean (30%)

College Green (17%)

College Red (19%)

Team New White (13%)

Število vseh glasov: 175

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!