uršika***
|
En lep snežinkast pozdrav !!! Sem vas majčkeno zanemarjala , ampak ne folgam vsega. Moj dragi ima same probleme s križem(če se spomnite je imel operacijo),s službo,... je non stop nekje- ali pri zdravniku, ali pri odvetniku, se v službi krega- kjer mu pa tudi pra....s.ci niso podaljšali delovnega razmerja, trenutno čaka še na invalidsko komisijo,... v glavnem sam šmoren, že 8 mesecev. Da malo napišem kako je naš Alen: splazil je kakšen mesec nazaj, se pravi okoli 8 meseca, ravnokar je dobil tretji zobek- spodaj ima dva, zgoraj je zdaj dobil dvojkico. postavlja se na noge ob opori, energije ima za izvoz. spi dvakrat na dan, dopoldne eno uro, popoldne dve uri. zize noče več, se je sam odstavil- no, rad jo ima še malo za igrat, da jo malo vleče na vse strani in jo malo poslini. drugače pa zjutraj zmaže kos kruha z namazom, dopoldansko malico ima muslije z jogurtom, kosilo ponavadi poje kar z nami, edino svinjino in kakšne take stvari, ki niso ravno primerne za njega mu ne dam, drugače je pa jedec in pol. popoldne mu naredim sadno kašico, zvečer pa poje skodelico Linota. nič več mleka noče- samega, hoče kar konkretne stvari. danes bo jedel bolonske špagete z govejim mesom v paradižnikovi omaki, včeraj je pa prvič jedel ribico- morskega lista in kuhan krompir- zelo mu je bilo všeč. smo bili pa tudi prvič v gozdu, smo šli po mah za jaslice in mu je bilo zelo všeč- samo meni ne najbolj, ko sem v breg rinila voziček(hb imamo velika kolesa in pridem kamor mi srce poželi- samo če bi bil samohoden bi bilo pa še boljše) ponoči se še kar zbuja- ampak se ne pritožujem več, sem že čisto navajena. koliko zraste otrok čez zimo?? Ali bomo morale kupit dve številki?? mi imamo 80, pa ne vem, če bo treba še 86 tudi zimsko garderobo??? rada bi si mal na zalogo kupila, ker je s temi številkami res problem- ko rabiš ne dobiš. Vidim pa, da nekatri malčki že obvladajo besede- no, saj naš se skoz pogovarja, ampak največkrat s tapametnim- sam s sabo. mu pa včasih uspe povedat kako dela ovčka, pa mama, ati, pa bejš stran je zadnjič izjavu ampak ni resno mislu . no, lp, upam, da najdem še kaj časa za vas- vas pa vse občudujem, ko lahko sledite pogovoru vsak dan. jaz ne morem
|